Amis 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 hih...komaj še sledim, kaj se dogaja.....ksenč, krasna barva...čupica pa sploh.... js pa najprej šiht, pa doma porihtat, pa še eno delo za zraven...da bom lahko stroške tud pošlihtala....včeraj bla za compom skor do polnoči...dns pa mal ded....sicer je res, da smo meli vaje z bobni 2 ure pa pol...in da mam dans od tega mal musklfibra.....nč se čudit...smo šopali 100 na uro in to te kr zdela...je teklo od nas..... drgač ok...vikend bo deloven...pa tako sem se veselila, da mi mrbit uspe do lj skočit..... ....sicer pa v kraju dela mrzlo...dans mi je že skor mal po snegu dišalo...sam da ne pride zima prekmalu....pogrešam tistih 20 stopinj pa še malo..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 ja, pa glihkar sem se na flamenko prijavila ga mamo na faksu, v okviru športne vzgoje... noro!!! ker sem od poleti sanjala, da bi tole šla se učit (ker je svinjsko težko po moje in mam eno fajn logiko - če se to navadim, bodo ostale vrste plesa čist na izi ) in sva pol s frendico ugotovile, da je 16000 na mesec za plačevat v nekem klubu, tole je pa 7500 za cel semester... sej verjetn ne bo tko kvalitetno pa vseen... za začetek.. kok se pa men serje v lajfu to lubi včer ugotovu, ko sem rekla, da je na seznamu flamenko pa ko sem cel poletje govorila, da jaz to bi.. pol pa kar je, kar od nekje..aha, jaz sem videla plakat od nekega kluba za 16. 000 na mesec. verjetno misliva isto. srce se mi je trgalo, ko sem pomislila, da bom ta mesec spet komaj sfurala, kaj šele da bi si privoščila kak tečaj. vem pa, da bi mi flamenko zelo sedel. aja, pol sta se kar na faksu prijavili. kul. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Upam, da bo jutrisnji dan boljsi, kot je bil danasnji. Zakaj sefi nikol niso zadovoljni ? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 vem, da danes bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj Audente, kdaj se pa lahko jest najavim? No Cashy, pa si preskočil vrsto vem, da se je splačalo Ne poznam skoraj nobenega šefa, da bi kdaj pokazal zadovoljstva ( aja razn Butl je zadnjič reku, da vedno pohvali svoj team ) Saj bo ql, danes je petek. Imejte se skrajno ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 No Cashy, pa si preskočil vrsto vem, da se je splačalo Ne poznam skoraj nobenega šefa, da bi kdaj pokazal zadovoljstva ( aja razn Butl je zadnjič reku, da vedno pohvali svoj team ) Saj bo ql, danes je petek.Imejte se skrajno o, ja, brez dvoma se je splačalo moram priznat, da sem se imel v tvoji družbi, in družbi Melody ter Girly, zelo lepo blažen med ženami pa same prijetne, sposobne lepotičke Melody, tako prijetno in toplo energijo imaš, všeč mi je no, pa rad bi te kdaj slišal kaj zaigrati in zapeti Girly pa takoalitako 1A punca danes me v Tržiču čaka še en nastop za priložnost, ko bodo odprli novo banko. za 10 min dela neverjetno dobro plačano se vidi, da je v bankirskih poslih pravi denar audente, kaj tako navsezgodaj kolovratiš po forumu a si šla sploh spat ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ooo dobro jutro cashy http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ooo dobro jutro cashy tudi tebi krasno jutro, prelep dan, in še lepši večer ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 joj, pa saj vi trije niste resni ... jaz sem se komaj zdaj zbudila. vsa polomljena. danes imam šele muskelfiber. včeraj sem bila super proti temu danes. grem umret. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ne no umret ob 16.00 je že v stari Lj napovedan tira misu ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 morgen.... ja, ja....sej vem.... kava...pol pa sestank...pol pa spet nori vikend.... pa BREAKBEATNIK v soboto.... sam zhal ne bo v VIBAFILMU.... bo pa v telovadnici na TABORU... mal slabi akustika...pa dvorana mal bl u kurcu... ampak...sej gre za musko ne za okolje... zlomk...tralala 777 jutranjih -ou na rilc.... PA HOCHEM ZHE KONCHNO SVOJO SLIKOOOOO!!!!!! tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 777 jutranjih -ou na rilc.... PA HOCHEM ZHE KONCHNO SVOJO SLIKOOOOO!!!!!! a veš, čemu mu pravimo rilec? ne no umret ob 16.00 je že v stari Lj napovedan tira misu upam, da ne bom v službi. drugače pa z veseljem Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 a veš, čemu mu pravimo rilec? no....jst mu tko pravm, ker je vseh 777 namenjenih SAMO in IZKLJUCHNO PUJSI!!! zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 To je Hudičevo svinjska šifra Morgen Zlomči, nekam nehumana ura zate Pa 777 petkovih Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 To je Hudičevo svinjska šifra Morgen Zlomči, nekam nehumana ura zatePa 777 petkovih morgen prasichka... nehumana pa itaQ :xx!: to zato, k jst nism HOMOSAPIENS...ampak ZLOMKOSEXIENS zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ne no umret ob 16.00 je že v stari Lj napovedan tira misu mi je žal, da ne utegnem priti služba zahteva svoj davek ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 mi je žal, da ne utegnem priti služba zahteva svoj davek blesaucti mash vse pomeshanv sluzhbo hodish, da plachujesh davek drzhavi in che si v drzhavni sluzhbi sam seb plachujesh davek, drzhava pa teb nudi kao "ugodnosti".etc...bla bla bla..al tko nekak zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 blesaucti mash vse pomeshan jooooj....soriiiii cashy sm mislu de je mick-ou post zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 hm. jaz se pa že mislila, da aakhut kaj ve, česar mi ne ... in da cashy undercover dela ... Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 hehe, aakhut x:Dx kolk si me nasmejal sedaj tu sem mislil predvsem davek na času, ker ne bom mogel bit prisoten na tiramisuju in ne, ne delam v državni službi, ampak v družbi, ki je menda po zaupnih informacijah od včeraj blizu propada ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 in ne, ne delam v državni službi, ampak v družbi, ki je menda po zaupnih informacijah od včeraj blizu propada TAKOJ POVEJ KERA FIRMA.....de prodam delnicetele insajderske informacije...ajajaj zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ne se bat, je lastnik samo ena firma in dvomim, da si to ti ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ful sem polna energije te dneve.včeraj kaj pokala po šivih se mi zdi. Ogromno naredila in to ful z lahkoto. Najprej oropala tekoči račun, plačala položnice,nekaj malega nabavila..potem pa ekšn. Gospodiču uničila trato . Izkopala travno rušo in naredila trikotno cvetlično gredo - ta grede mimogrede stala 20,000 pa še niti javorja nimam gor..(mogoče res držijo svakove opazke, da zapravljam denar ) pobrala orehe, spucala, kuhala, pobrala okrasne buče, jih potrosla naokoli-ful dobro zgleda - in zvečer lazla še na nočni sprehod ob luni..Evo - kar meče me od ekšn Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 heh, z busom prišla do doma ne vem, če sploh že kdaj v teh 2 letih, kar v LJ živim... pa sej se čist da, mogoč bi pa začela tole furat mjah, dvomim... aakhi, kul frizurco maš pa ful dolge laske na prevajalsko delavnico za španščino grem drug teden, danes šla po material.. moram prebrat enkrat pa mal že naredit, da bo lažje tam. pa v nedeljo neko otvoritev vodim, očitno...dogaja... pol sem pa rekla, da se pridružim lubiju in njegovi mami in kužku na sprehodu.. mal mi je čudn filing. sam sej bo fajn mačona, sej ti si še na faksu, ne? prijav se? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 aakhi, kul frizurco maš pa ful dolge laske fakkje si me pa vidla zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Haljo vsem ... pa veliiiiiiiiiiiik sončka Evo, si spet komaj odtrgam par minutk, da pridem tle mal (ampak res mal) na tekoče ... tuš me še čaka, pol pa šibamo na fax zvečer pa ............................... ja, akcija vikend je, a ne včer koncert je bil noro dober smo se naskakali vrat me boli ja, ni šlo met čupe pr mir pogrešala sicer Child in time ampak so pa dedki dokazali, da jim leta še niso prišla do živega obvladajo za kitarista je pa res škoda, da ni ene 20 let mlajši al pa vsaj 15 How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts