Amis 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 aliana....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 ...tud obratna varianta ni ok.....stvari morajo bit bolj v ravnovesju........vso srečo..... ahhhh....kakšen koncert .....naj pridejo še v moje konce...... Meh ni, ja nobena ni cool. Najbolje je popolnost. Pa en cel kup enih moralnih vprašanj se pol tu pojavlja, kaj pa če, kako bo pa, kako bi bilo če..., bla, bla, bla... :xx!: Thanks za srečo! Ja v katerih krajih pa si ti, da ti jih tja pošljem, šanse imam.... Bobnarje namreč. Pa jaz grem sedaj na delavnico igranja, pa magari potem jaz pridem čez kako leto ali dve... Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 ti boš tud igrala......super....pol lahko nardimo skupen koncert...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 sem kliknila na tisto stran zgoraj, zanimive mikice fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 mi smo si 1x zmislil *oblachipoker* (namest slachi poker), ker se je men zdel predolgocajtno pa butast stos, k je kao finta sam v tem, da se slacis. kao blazno nad fora... no in oblachi poker je boljs. je recimo + 30 in mors pol gor oblacila dajat. Ali si to že pred dolgim časom čist z istimi besedami napisala ali je pa deja vu. Nimam časa pisat, ker so me zasul z delom, samo za pavzo sem mal prebrala.Striček Murphy ima valda spet prav. Ravno danes, ko nisem nič spala, se je pa 15 min. pred koncem šihta eden od premnogih nadšefov spomnil, da kje imam pa tisto, kar naj bi včeraj naredila. V moji glavi je sicer jasen zapis, da sva, ko ni bilo pravih podatkov skupaj ugotovila, da potem tega res ni semiselno delat ... ampak on pravi, da tega ni rekel. Skratka ... sigurno ima prav. Saj je navsezadnje NADšef. Tako da sem dobra še za par ur. pa tkole zjeban ponavadi še kej zajebeš zraven in je pol dvojno delo. Držite se in uživajte v prvem decemberskem večeru, ko je že ravno petek. xrosex Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 No evo sam tolk, da se pofočkam in pokažem nič se nisem jokala na stolu, k mi je injekcijo dala ok...to sem skor mal protestirala, ampak life sucks in kaj sm druzga hotla, k usta odprta držat, pa tudi zdele ne morem kj dost goflat, k mam še vse na pol omrtvičeno.Zdele uletijo obiseki iz Mb, evo pa pridejo še štajerci do prestolnice vsake toliko časa in seveda se obeta prijeten večer, mi vsaj ne bo treba velik gofljat.Upam, da ne bo jutri glava bolela od intenzivnosti Onix .....evo čudeža se je danes zgodil, me na cesti ustavi ena gospa in reče, saj ste taprava, hmmmm taprava, ja sem ja ... čeprav sploh nisem vedela kdo je....zraven nje stoji še ena gospa in reče no to je pa moja sestra in me spozna z njo, še vedno pojma nisem imela kdo je...gospe obe stari čez 60 let....no in seže v žep in reče, no imam denar za vas , k sem rekla, da vam ga dam ... kakšen denar neki??? :OO!: kaj sva se midve pogovarjale??? Vse bolj čudno je postajalo....pa reče, no mogoče se nisem z vami, sem se pa s teto... mislm, kwa zdej dnar, pa teta, pa kdo sploh je ta ženska??? ...no in potem reče, da bi rada prispevala denar za deklico, za katero skrbimo pol mi le užge, da me ženska res od nekje pozna, ampak jaz sem jo videla vsega 2 ali 3x v lajfu, čeprav sva skoraj sosedi in potem mi stisne v roke denar, kar nekaj denarja in reče, da mi zaupa in ve da bom kupila najboljše za tamalo, kar potrebuje....no pol mi je pa šele kapnilo kdo da je...no sam kr tkole, na cesti, da ti en reče, da na evo dnar se pa ne zgodi vsak dan Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 In ker moram nekoga ali nekaj kriviti za vse, naj bodo kar zvezde krive, one so najdlje stran ...... ...Zdaj ko imam krivca, se lahko lotim sanacije ampak šele naslednji teden, vikend si jemljem za urejanj vtisov (jp, 'urejanje vtisov', mocen merkur tvoj, luna, sonce, sam glavni *krivec* pa je asc rak, ki skrbi za to, KAKO bo potekalo to "urejanje vtisov". ).Lupina in umik in brskanje.... to ni dobr... plus da zdaj se vidjo lohk stvari mal drugac kot so. al pa kot se bodo. Sem kar pričakoval tvoj odgovor na chartJaz tud (lein odgovor na tole tvoje ) ne morem verjet Dr. Moreno komentira, ja čudeži se dogajajoa ne, mene je tud + presenetilo. selim se danes. Veliko srece Macona, pr selitvi in v novem domeku! Ali si to že pred dolgim časom čist z istimi besedami napisala ali je pa deja vu.ja, sem, najbrz (ze napisala), ker itak velikrat stvari 100x povem ( ) in ker je blo to to, nisem mogla kaj dost drugacnih besed uporabit. spet tile tvoji pod al pa nad shefi! Upam da si dobr opravla, smooth in brez napak in da ze zhuras. ....evo čudeža se je danes zgodil, me na cesti ustavi ena gospa....hej, vsi o enih cudezih, a nisme nekaj podobnega napisala? Hudo tole, ja! nad! kok si mela dober filing, se jaz ga mam. Dbest tud da si nebolece opravla pr zobarju! ~ men se je tud nekaj lepega zgodil, pravzaprav ne samo nekaj. xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Po mojem smo kle u Radečah mal prfuknjeni.Čudn, da pol jst nism z Radeč, k sm glih en mau tok prtegnena. Joj, kok sm sita tega. :xx!: Ma, sploh nom jamrala. Onix, aliana, Ksenia, Freia, Kukica....pa še vsi ostali jamr, jamr ljudje Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 porka flek...Pikič...pa pojdi že na ultrazvok za te svoje ledvice...mojega levčka so več kot pol leta futral, da so verjetno kamni ali pesek...potem, ko je pa dohtar UZ naredil je bilo pa čisto nekaj tretjega... Bemu sunce, a ne! Ma, čim prej me pobere, prej bo mir. Sej bom jutr drgač misnla, sam, dons mi pa dovolte, da sm tečna in mal negativno nastrojena. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 %&)/()?(?=(*=/&/)%/$"$#/&$/%"#%$(/ Zdej mi je pa mal ušlo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Pika ** Jst tud jamr, jamr Goni nej se vse.To si zdej isto napisala, k jst, sam, da je moje zakodirano. A ne, kok sva bogici. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 kar bodi malo napičena...bolje, da se pokrovka dvigne, kot da rahlo vre v tebi Jetrnica: ... sam ce pa skoz kipi in prekipeva, se pa pol posushi al kaj. pismu se dobr da me je se kaj sploh. a to sem ze povedala ( - itak), kako sem frendu "pripravila presenecenje". x:Dxin 'se ni smel nic vmesavat in hodit gledat' (pr njem doma )... no in da skratim, sem kokice kao se spravla pect in je to zgledal tko, da sem zazhgala posodo, kokice ble raztrescene po vsem flatu , smrdel, zazhgano vse zivo.... tko da, to pa je blo presenecenje! mislim zato ta zgodba, ker sem "dvigovala pokrovko". :D Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Drčer Končn doma To bil edn najhujših tednov v mojmu lajfu, grrrrrrrr, še dober, da ga je konc........vikend pa bo že ok, verjetn celo podaljšan No, na koncu vsega se odpravm na big nakup v našega naj soseda, ko imam že vse zložen ugotovimo, da mi je kartica potekla :xx!: ...so mi jo kao poslal....niste....smo.....niste.....mi kapne, spet na star naslov, kličem bivšo, ja tam je. So mi dal robo na zaupanje, grem jutr plačat, sn pa nepričakovan bivšo obiskal, tud fajn , sva se začvekala fajn, pa mojmu mucku sn se končn mal posvetu, pa mucko mu je nabavla, se pritepla ena lepotička čist mlada, pa noče več it.....haha, kak mu nagaja oldtajmeru, njegov rep ji je posebej všeč...E, tko, zaj pa si grem kosil delat.......peteeeeeeeeek..............nujno potreben, res, že dolgo ne tko. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 ...pa še nekaj srčkov...za povrhu...so čisto iskreni evo jih, moji tud! shtep shtep: ... fajn k je ta frend skorpijon, majo tak smisel za humor kot jaz. ti si pa tud, pa smo tle nekje spet. recimo ni pop*, ampak se je smejal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Pozor, pozor, tisti, k mate simobil, pošljite besedo VIKEND na 9443, pa mate do konc februarja brezplačne pogovore od petka 17:30 do ponedeljka 7.30. Ni za kej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 pismo, pa kaj je to...sedaj v našo restavracijo ene par 50+ letnih starcev pod roko vozijo 20 letne lepotičke na večerjo...razen polnih denarnic...kaj je na njih posebnega, da se bejbike limajo nanje? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Pozor, pozor, tisti, k mate simobil, pošljite besedo VIKEND na 9443, pa mate do konc februarja brezplačne pogovore od petka 17:30 do ponedeljka 7.30. Ni za kej. Velja samo za Orto smart paket, da nov kdo sitnaru. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Še malo bolj podrobno: Tedni so na5ti in gostobesedni, saj vam omogočajo klice znotraj omrežja Si.mobil - Vodafone le za 5 SIT (0,0209 €) na minuto. Sedaj pa vas razveseljujemo še z 0dtrganimi vikendi, ko boste lahko klicali znotraj omrežja brezplačno od petka od 19:30 do ponedeljka do 07:30. Ponudba velja za obstoječe in nove naročnike paketa Orto Smart vse do marca 2007. Obstoječi naročniki paketa Orto Smart pošljite le SMS s ključno besedo 'Vikend' na 9443 in že boste znotraj omrežja Si.mobil - Vodafone med vikendi klicali brezplačno. Evo. Da te ne bo kdo kasneje lovil, če bo preveč računa dobil, ker nima tega paketa ali ker bo klical v drugo omrežje, Pika Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Tenks, girly. A koga pokličem? Mam zastonj zdej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Dan se počasi bliža h koncu sem vesel da se končuje tale mora Glava me boli :xx!: pa me skor nikoli ni zdaj že občudujem vse "migrenike", meni bi se zmešalo, če bi se mi kaj podobnega večkrat dogajalo zobobol ali fizična bolečina sta sprostitev proti glavobolu Je pa zgleda kar splošen "jamr, jamr" dan pa glih na petek Grem v temo in tišino, upam da mi rata zaspat Onix ma vas rad Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Tenks, girly. A koga pokličem? Mam zastonj zdej. mene..sam js sem mobitel Dan se počasi bliža h koncu sem vesel da se končuje tale mora Glava me boli :xx!: pa me skor nikoli ni zdaj že občudujem vse "migrenike", meni bi se zmešalo, če bi se mi kaj podobnega večkrat dogajalo zobobol ali fizična bolečina sta sprostitev proti glavobolu Je pa zgleda kar splošen "jamr, jamr" dan pa glih na petek Grem v temo in tišino, upam da mi rata zaspat Onix ma vas rad en popih, da bolečina čimprej mine There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Uf, girly, a to vela za klice v vsa omrežja al sam si mobil? Onix, mi tud tebe maramo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Samo za Simobil. Jaz imam tudi zastonj (pa celega enega simobilovca v imeniku, pa še ta je v Maroku trenutno - a misliš, da je do tja tudi zastonj? ) Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Eh, klinc pol....jst mam pa zmeri več simobilovcev....nekak folk kr presedla a simobil, k mene spozna, da se losajo prevelzga računa. No, ja, vseen bolš, k pa 5 SIT/min. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 pa kaj bi še radi? da se Simobil spremeni v Karitas? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts