Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Onix :palec: x:)x

Ajde, mali, ne brbljaj! :vragec: x:px x:Dx

jaz mislim, da nama je fauš. :vragec: x:Dx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

da bomo diplomatski;

želim si preiti na simobil, ker je veliko bolj ugoden od mobitela...

a ker sem altruist, tega ne bom storil, ker mi je žal vseh prijateljev na mobitelu (katerih je veliko več, kot na simobilu), ko bi s klicanjem na moj gsm zapravljali veliko večje vsote kot dosedaj

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

a dej nehy! :o|o: :xx!:

glih dons je Vecno sonce brezmadeznega uma!!! fak! k je pa TOK dobr film! slucajno 1x nabasala nekje na 2/3.

In eto! glih dons mora bit... :|||

sm hotla it ven... pa sm si rekla, ok, kaksen filmcek pogledam...

k ob 2h al kdaj se bo recimo nehal, pa se mi najbrz nou dal ven pokat. :|||

ze ce ne zarad druzga, kot da se bom tam zleknila.

ma ne no, k sem ga glih hotla se 1x celga pogledat. :|||

pa se en filem sem uochila, ki bi tud znal bit dobr.

... :o|o:

kok sem si pa dobro hranco ubodla. :yumy:

sam zdaj pa se kar gledam da bi se kaj. x:o)x

recimo ananas bi. sam ga nimam. mam pa mandarino. xokx xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jutro xcivx xcivx xcivx

To je za vse jamravke in jamvravčke in tudi za tiste, ki vam je lepo xwizardx xrainbowx xrosex xgoldfishx :detelca: xvrtcx xflowx xwizardx , naj vam pričara lep rožnat dan.

Marsa vesela sem za nekaj lepega, ki se ti je zgodilo. xrosex (vsaj tebi x:Dx )

A se sprašujete kaj v soboto ob sedmih že pokonc delam?? Oh zaspanci xcivx , sem že dve ure pokonc. xDDx Zdele sem že taka :onfire: Včeraj so me v službi zaklali in sem delala petih. Že tko sem te čase zelo utrujena, ker poleg vsega skrbim še za očeta, kar me (predvsem psihično) kar utruja. čestitam vsem družinskim ženskicam, ki skrbite za dom, otroke in nekatere še za moža. ko bom enkrat v tej situaciji upam, da mi katera posodi svojo čarobno palčko. xwizardx pa da ne bi katera pametovala, da je nima, ker je znanstveno dokazano, da brez nje je vse to nemogoče postorit. xDDx x:px

V četrtek sem se še s sošolci iz sr.šole dobila in smo zabluzili do jutranjih ur. Tako, da so bile tiste dodatne ure dela včeraj samo pika na i. Sem po službi samo še dol padla in spala, spala, spala ... do pol petih, pol pa ni šlo več. :eek: Tako da sem zdele že skopana, odišavljena, nalakirana ... skratka vse kar ponavadi sploh ne počnem. xDDx Zdej pa čakam, da se lubi zbudi in me pokliče za na kavo. Ampak imam občutek, da so ga včeraj kje zabluzili, ker se ni nič javil in bo spal čisto do službe. pa saj ni važn. Bom šla pa sama na kavo. xDDx

Sicer pa ne vem kaj tolk pišem. Kdo bo pa v soboto zjutraj bral celo kačo. x:Dx x:px

Lep dan vsem skupaj. xrosex

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

zdejle mam jst čas za na kavo. prideš?

dobro jutro, nov dan nove dogodivščine... danes mi bodo pač povedal da se mi odpira tretje oko, da je zato vid malce slabši x:Dx

grem si delat pomarančni sokec, baje se železo najbolj prime če piješ ta sok, am kaj še... mah na Matejinem blogu me je neki v dobro voljo spravilo, upam, da bo cel dan takšen... aja kaj me najbolj zabava, naročim telefon v prosti prodaji, cifra je kr visoka in me najprej obvestijo da prvega ni mogoče dobit trenutno na Svemi, potem da drugega sploh nimajo v ceniku(zdej če jst tole razglabljam dalje če to dobijo od Sveme kako hudiča ima to na zalogi Simobil, nemaveze) grem jaz na rang višjo ceno naročim in tipčki me sploh ne pokličejo... trgovina pa taka ;) ker nisem brez telefona in ker je tole bilo namenjeno zmanjševanju DDV za mesec november, bom lepo tiho pa šla drug teden na Simobilv kolikor ne bo ne duha ne sluha o moji žverci... majke mi, ne vem očitno jim 100 jurjev prometa ne pomeni nič.. ampak da v enem tednu ne moreš dobit enga klinčevega telefona... in zakaj ta trgovina.. ker poslovno sodelujemo in se zadeve zapirajo s kompenzacijo in zakaj bi potem devala keš nekje drugje če bom tule zapirala... no ja sej me zabava...

Kolk časa pa maš? Ker kako urco rabim že da do tebe pridem. xDDx

Ej tole z vidom... a veš da sem danes sanjala, da sem brala tvoj včerajšni post (tisto, ko pišeš, da slabše vidiš) in opazovala, kako se meni vid hito megli in da bom postala slepa, če ne bom hitro spregledala. Pa zdi se mi, da se mi je zraven ves čas pojavljalo tisto vprašanje: Česa nočem videti?

Mogoče preveč čvekaš, pa zato ne dobiš telefona. x:Dx x:px

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

sploh ne... zanimivo je da trenutno v real lajfu sem se umaknila nekak v samoto - no ja čvekam pa službeno ja po telefonu maš prav... ane moja žverca pa tko čaka da do mene pride... jst se na tolo motorolo ne morem navadit, žal, se nisva energetsko ujeli ;)

ja vid... mogoče je pa tole kakšen drug signalček sprememb? no tole kar si sanjala to jst doživljam tud vprašanje...

popoldne od treh naprej imam več časa ;)

Tole s telefončkom sem se hecala.

Vid pa ... ja vem. :o|o: Se bo treba še bolj v roke vzet ...

Popoldne naj bi pa imela doma mini ustvarjalno delavnico. xDDx Če propade, imam pa še v OS zih tvojo telefonsko spravljeno, pa pošljem sms, če boš res za kako kavico, prav?

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

dannnnnnnn,

spala k top...sem popolnoma zalimana, še zdej :eek:

danes me čaka najprej v trgovino, potem pa učenje latinščine in zvečer mogoče 1 pijača.

sem hotla pop k frizerju, pa vse zasedeno, sem za jutri naročena (delajo od 11-19.00 tudi nedelje :wOOt: )

če se bo sonček še malo posilil grem mogoče na sprehodek do Fužinskega gradu, mi prav paše 1h hoje v izi.

Marsa, kaj se je zgodilo lepega? dej povejjjjjjjjj :irs:

Ksenia pomaranče vsebujejo veliko folne kisline, ki jo lahko dobiš tudi v arašidih, beluših...

če imaš rada oreščke, suho sadje in podobno, so pa za železo dobri lešniki, suhe marelice...

sončkeeeeeeee

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

bila pri okolistu... nekaj drugega je, baje... ko premagam slabokrvnost bi bilo dobro da obiščem okolista za ozadje ter nevrokirurga... imam rahlo dioptrijo ampak ne zaznam spremembe... jst vam povem da se mi tretje oko odpira x:Dx

Mana hvala

men je pa zdejle vse dol padlo... sem dobila pošto od odvetnika za tisto nesrečo ki smo jo imeli pred leti... pizda... na koncu bom pa še jst plačevala očitno :C: očitno je zelo pomembna zadeva da se" u parnicu umiješa Hrv. ured za usiguranje radi regresnog zahtjeva tuženika prema Slovenica osiguranja i dostavio tužbu sa prilozima... " kva je pa zdej to?????

ej fak :V:

Marsa, kaj se je zgodilo lepega? dej povejjjjjjjjj :irs:

kok smo hecni, ljudje.

Ko napisem, po sedmih letih (scanja krvi) koncno je rezultat viden! v tem tednu!!!

komajda kdo kaj vidi, dobim dva smeska od dveh zvestih in prijaznih in pac teh, ki privoscijo.

Hocem rect - NIKOGAR ne zanima, ni pomembno. Palci se dajo povsod drugod, ce kdo napise, dons sem pomil posodo, bodo vsi rekl jessss!!! xokx x:o)x

Ko pa napisem NEKAJ LEPEGA, pa je nenadoma zanimivo, ker... kaj? x;)x

kaj pa naj bi blo? xDDx

to je blo ze to, skratka, zame je to blo nekaj lepega in tud napisala sem ze.

no pa tud se kaj. :vragec: x;)x

sam nom pisala, k ce bom, nou zanimiv. x:o)x xDDx

Ksenija, nc jasno tole....... trapast! a mas kakega struckota, da ti vsaj pojasni tole kar si dobila?

*

Nisem gledala ne Eternal sunshine....... niti nisem sla ven. mal sem se zleknila pred tv (kao za pol urce) in zaspala in se zbudila ob 2h in sam naprej spala. x:)x

Ful sanjala, cudne cudne sanje, vse pozabla, ko me je zjutraj en zbudil na hitrico.

Dons grem k frendi na kosilo, pravi da me bo se na sprehod zganjala. :switz: xrolleyesx x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa jst sem opazila ampak povezala z nečem drugim.... tko da sem modro molčala ;)

ne nimam, je šel moj k sosedom, da mu prevedejo ;) pa ga ni nazaj... očitno je težava v tem, ker nismo šli takoj nazaj v Slo k zdravniku in takoj podali odšk. zahtevka... ker smo en teden ostal na njihovem ozemlju... a čem it do Varuha človekovih pravic?

Jaz pa sploh ne spala. Ob pol štirih zjutraj še po uri zijala..ob šestih pa se vstala..spala torej slabi dve uri..sem kot da me povozio vlak :vragec: Ne pijem več kave popoldan pa da ga j..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Drdan x:)x Ekola, pa sn spet 1 let starejš, bemu sunček x:o)x Sicer pa sem si za začetek podaril en ornk spanc, zaspal sn seveda spet v dnevni in se ponoč odplazu v spalnico. Bi še drnjohal, če neb nekdo začel vrtat veselo......No, pol pa akcija......en kup sms-ov, telefonov, trgovina, v videoteki so pozorni in mi podarijo današnji izbor, plačat naj sosedu, po klicih in čestitkah sodeč so mi tud bivše vse oprostile kar sn jim všpiču :inocent: , zlo vesel x:)x , ene me prav pecajo mal, se mi zdi :inocent:, no, sam zdi, zdej pa kafica, pol pa grem mal fatirat in mal pripravt za večer flat, ambient, eno vrhunsko vince sn kupil, pršutka in podobne dobrote, pač nimava sreče in bova z xsrcx lohk praznovala še pozn zvečer.......pa potem v tolk lepšem, k bo Mick v nulo vse porihtal.... xDDx :palec: Ajd, mejte, se, grem si nardit en izi fajn dan.......heh, pa kazga jacka strost..... x:px :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

kok smo hecni, ljudje.

Ko napisem, po sedmih letih (scanja krvi) koncno je rezultat viden! v tem tednu!!!

komajda kdo kaj vidi, ...

jaz sem tudi videla, ampak ima en tak zajeban prizvok, pa se nisem upala vprašat. xDDx

Mick uživaj na polno. xrosex

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

bila na sprehodu...bilo: SUPER

zdej pa nazaj za knjige...počasi...ampak res zeloooooooo počasi x8Dx x:o)x

nataly...tudi jaz pop sploh ne pijem več kave...po 17uri pa res ne, ker drugače slabo spim

upam, da greš vsa pop mal na kavč misliti na nič

x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Bolš k jest, k sm Fata brez JD. x:Dx

xcheersx

x:Dx x:o)x

Ha, zdej sn pa dve roži presadil, sta me počas že mal grd gledali.... x:Ix x:)x :palec: No, za nagrado pa si bi počas lohk enga JD prvošču x:px xcheersx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kok kul dan. xDDx

Bla na sejmu kristalov, jih kupila in dobila ogromno :2src: , spoznala Zepota :palec: , bla v družbi Klarus xsrcx in Samsiča x:px x:Dx x;)x

Res fajn dan, fajn energije. Krasno. Upam, da zaživi tista ideja, o kateri smo se pogovarjal. :palec:

No, pršla dam, si nardila u iber dobro rižotko, pa pomila cel kp posode, zdej pa bluzitis. x;)x Zdravstveno sm kr fajn. x:)x

Lep večer.

Mickeni, lepo prazujta. xsrcx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...