Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Bla na sejmu kristalov, jih kupila in dobila ogromno

Mel kristalno delavnico v Sevnici, usput prodal in šenkal ogromno kristalov. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Hm, pa tud jutr ne pridm na sejem v Lj. Je v Radečah en malonogometni turnir, k ga sponzoriram, tko d se 'm šou mal tja pokazat, pa še ob štirih popoldne je rokomet na TV, tko d bom v domačih logih.

lalala

ah kurc, ajmo još jednom: lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:blink: čist sm crkjena, crka od crke :o|o: crkotina x:px x;)x matr, rabm fraj, halo tist višje, a morm pregoret :vragec: :O: xrolleyesx

mah sj se prepričujem nekak kok sm kul in se kr u rit nasuvam in si ne dovolim bit povožena in izmučena x:o)x sam ne vem kok cajta mi bo še ratval......vsakih 5 min k mam cajt in me noben ne vid kr zlezem v 5 gub in sm čist hin, izžeta in se smilim sama seb....pol pa hitr gasa drmat neprej x:Dx

scufal se mi bo....kar pa mogoč ni tok slabo.......nor pa spočit al normaln( :inocent: ) pa sfukan totalno :8):

leč grem k mi bedarije hodjo po glavi xDDx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Guest sstane
men je pa glupo it spat k bo tak hitr jutr in morm na šiht spet xcivx x:Dx x;)x mal sm ubrisana že x8Dx

En dober piknik ti manjka x;)x

Guest sstane
ja torej....nč torej....kt da kdo kej organizira :o|o: js uletela bom že x:px pa kako faflo zravn prnesem x:Dx

Počakaj, da pade sneg x;)x

Kok kul dan. xDDx

Bla na sejmu kristalov, jih kupila in dobila ogromno :2src: , spoznala Zepota :palec: , bla v družbi Klarus xsrcx in Samsiča x:px x:Dx x;)x

Res fajn dan, fajn energije. Krasno. Upam, da zaživi tista ideja, o kateri smo se pogovarjal. :palec:

No, pršla dam, si nardila u iber dobro rižotko, pa pomila cel kp posode, zdej pa bluzitis. x;)x Zdravstveno sm kr fajn. x:)x

Lep večer.

Mickeni, lepo prazujta. xsrcx

anede, da je bil svetovni dan :2src: zepo je itak car :vio: xsrcx večer je bil pa še bolši x^x s sestro sma prvič brez da bi se skregale :inocent: naredle rolade.....vmes sem ji pokazala vseh 25 (se mi zdi :inocent: ) kamnov x:px in če prav ne verjame v o..jo je en čist sesul x:px x^x x:Dx itak da ga je dobla..za povrh, sma se ga pa še napile x:o)x x^x xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Mel kristalno delavnico v Sevnici, usput prodal in šenkal ogromno kristalov. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Hm, pa tud jutr ne pridm na sejem v Lj.

:o|o: Ja, nikar ne hod, ta boljši del si že zamudu. Smo te mel pa v zobeh ves cajt. x;)x x:)x xsrcx

:blink: čist sm crkjena, crka od crke :o|o: crkotina x:px x;)x matr, rabm fraj, halo tist višje, a morm pregoret :vragec: :O: xrolleyesx

:sori: Bemti, da mi rečeš šefici! :vragec: x:Ix x:Xx

Klarus, oj. xDDx

Kako morš rečt, da je bil večer še boljši? :O: :o|o:

Grem kr spat, k sm čist ogorčena. x:Dx x;)x x:Xx

ojla.

končno doma. bila v lj od četrtka do danes. na nekem seminarju,

poslušala tri dni šolsko zakonodajo...

sem se pa dobila z dvema lunatkoma (in dobila dve 300 gramski čokoladi

med drugim, mojo mamo je skor kap, ko je vidla, koliko čokolade sem spet

privlekla domov x:Dx :inocent: in še z eno ljubo osebo, ki je nisem videla

že pol leta. kak hitro gre čas. tako zelo hitro vse mineva in se spreminja...

če to bereš, pogrešam te...

lepe sanje vsem

pa miren današnji dan x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

fočk, fočk po dolgem času x:)x :palec:

mimo je šlo veliko rojstnih dni lunatkov (no, enega lovim za rep: vse najboljše, Mick xcheersx ), veliko vaših dogodivščin (upam da več srečnih, kot neprijetnih)... malo sem ven iz scene, zato samo - eno prijetno nedeljo vsem :palec:

fočk, fočk po dolgem času x:)x :palec:

mimo je šlo veliko rojstnih dni lunatkov (no, enega lovim za rep: vse najboljše, Mick xcheersx ), veliko vaših dogodivščin (upam da več srečnih, kot neprijetnih)... malo sem ven iz scene, zato samo - eno prijetno nedeljo vsem :palec:

Heeeej! Kok si bla pogresana, starina! x8Dx x:Xx :2src: :palec:

Upam da si ok. x:)x

a mick ga ma dons?

Mick, vse najboljse in najsrecnejse in najuspesnejse in najzdravejse tud od mene!! xcheersx xmusicx

*

jaz pa cist ded, total machka, vso noc bla budna, blo slabo. x:((x sesutancija v glavnem.

sem pa vceraj prvic v lajfu futrala konje. x8Dx

In si prisluzhila (ne s futranjem xDDx, pac pa s sharmom x;)x x:px) brezplacni tecaj jahanja! xokx

sej me je blo treba se prosit pa prepricevat skor. x:o)x

k 'nisem za'. pa mal se 'bojim' konjev, ne ker bi bli nevarni, pac pa ker so nepredvidljivi in muhasti.

res je bil en kar spuscen pa kar mal nemiren je ratal, sva se ven iz staje pobrali s frendo, pa sem s kotickom ocesa vidla, da je kar pospesil korak pa kar mal je zacel... hm, se *cudno obnasat*. k srec je en uletel in ga zauzdal oz. pac ga je peljal not, v stajo nazaj.

svasta. konji, tecaj jahanja. in - v strelcu se mi to zgodi. xDDx

in s psi komunicirala pa z vsemi mogocimi zivalmi, s psom (ki sem ga drugic vidla) tolk zaupno, da sem ga ze za usesa vlekla in taksno zganjala, da je mroal ze mal zarenchat. xDDx

tko da, dan je bil dbest x^x, noc pa ogaba. :sick:

mi je ratal zaspat ob 7:30 al kdaj, pol me je pa kmal sosed zbudil, ker je skor v ritmu nabijal na radiator in se je kar treslo vse. ne vem zakaj to pocne, ker to ni blo prvic.

lep dan (ceprav je v resnici grd x:o)x vsaj tu v LJ). :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ojla vsem! x:Xx

Pester vikend na vseh koncih vidim. :palec: jaz pa s prijateljico včeri par un en okvir za ogledalo delala. <Se vid, da nimava izkušenj. Sav ga najprej ene dve ure gledale, pa razmišljale... Ampak sava pa z izdelkom nad zadovoljne, pa še ene vrste meditacija je blo vse skup. Prov dobr.

Prejle se pa s sestro na cesti pogovarjam, pa ven prideta mamini sestrični dvojčici in povesta, da je pred pol ure prijatelj umrl. Kap. :sori: :V: Jaz ga že kakih 10 let nisem videla. Ampak je bil tak kul človek, ki je povsod dobro energijo sejal. Otroci smo ga imeli nad radi. Pa tudi duševno zaostal i otroci so se limali nanj in iz njih je izvabljal neko novo živlenje. Naj počiva v miru. xsrcx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

... povesta, da je pred pol ure prijatelj umrl. Kap. :sori: :V:

:sori: xrainbowx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

včeraj imela od 18h do 22h temeljit pogovor s starši

bilo kar vredu

razpucal veliko stvari ki so bile 20 let stare

mah sem se odločla da kar je blo je blo

grem naprej

P.s. Klarus bilo te je lepo videt x;)x

kukica...... :V:

marsa....odlično tole s tečajem in konji....maš prav zanimive.... :palec:

včeraj bil krasen dan......danes je vreme sicer za ne komentirat, sam drgač je pa ok......

mejte se ...... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

sva že dva :o|o: ...jst tud čist podrt, no vsaj zaspal bom takoj :palec: x:Dx x;)x

x:Dx jaz pa za sveto prepričana, da je Namaar ženska x:px x:Dx ojoj x:px

In pozdravljena Mateja x:)x x:)x pogrešana bila kar nekaj časa

Jaz pa motovilim nekaj..priganjam deco da bi šle na sprehod. No na koncu zgleda da bom kar sama šla..bi fliknila gor fotke naših mačk pa ne znam pomanjšat :eek: :eek: :eek: neznalka jaz :eek:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Hehe, marsa, jaz mam tud živalske.. mojga mačka in njegovega psa poskušava prepričat, da lahko živita v istem flatu xrolleyesx :o|o: xcivx kriza... nekak se ne en ne drugi ne strinjata..zdaj sem se skup s Tristanom zaprla v spalnico in ga mal tolažim.. a ma kdo kako idejo, kako pripraviš ogromno pasjo zverino in divjega mačka, da ne bi bla vsa na trnih, če sta v isti sobi...

--------------------------

Drugač pa.. oblubla detajle za Astro (tko da lahk preskočte, tole bo mal opis operacije učkov x:px x;)x x:o)x )

V galvnem, najprej maš pregled, na katerem ti zmerijo debelino roženice, pritisk in pač vse, kar je pomembno in ti povejo, če sploh lahko ti grejo delat.. pol te pa naročijo čez en teden in prideš tja, ti nakapajo v uč kapljice, anestetik.. da nič ne čutiš učka, vidiš pa vseeno.. (aja, lahko vsak uč posebej, razmak par tednov, sam jaz sem se odločila za mal bolj bolečo in hitrejšo varianto, oba skup).. pol te poležejo na posteljo, še en kup kapljic dobiš, pol ti pa dajo gor ene take kleščke, da ne moreš mižikat in ti postrgajo dol zgornjo plast celic. Ful smešen filing, ko vidiš tiste čopičke in igle, ko ti hodijo gor in dol po uču, čutiš pa čist nič.. no, pol gledaš z zeleno lučko, ti naštima laser, naredi bzzzzz, traja ene 5, 10 sekund in to je to.. sam mal zažganega mesa zavohaš x:o)x pol pa spet kapljice, ti namestijo še zaščitno lečo na učka, odmaknejo kleščke in zapreš oko in ti gazo čez prelepjo... men so pol po istem postopku še naslednjega, ko je pa končala tistega, mi je pa prvega že odprla, da bom kaj vidla..

that's it. dobiš za domov en kup različnih kapljic, v bistvu že vidiš, precej megleno, ampak jaz sem bla na poti domov že sposobna brat registrske, ki jih prej nikol nisem..

pol se pa začne žurka, čez kako uro, ko anestetik popusti :vragec: boli tako, kot da bi imel ful, ful vnete oči od vetra in sonca (ena je rekla, da je pri sončarici tko..), ful te moti svetloba (sem bla dva dni v čisti temi, totalno me je žgala v oči svetloba iz ene male špranjice v ruleti..) tko da spiš, jemlješ tablete proti bolečinam, vse tiste kapljice in se tolažiš, da bo kmalu minilo.. pol drugi dan čutiš, da je vsako uro boljš, manj boli.. (vmes maš en pregled pri zdravniku, da preveri, če se ok celi in če je vse kul.) no, men se je pol drugi dan ob 5h zjutraj zgodilo, da sem se zbudila od bolečin (prej bilo že cel popoldne OK) in mogla vzet Tramal, da sem lahko zaspala približno nazaj. In ko sem se zjutraj zbudila, je blo vse ok. (je pol rekla zdravnica, da zadnji trenutek, ko se do konca zaceljuje, najbolj boli.. in je blo to to očitno).

No, pol pa začneš s temnimi sončnimi očali, kaka dva dni te še TV in računalnik in močno sonce motijo, pol se pa skulira.. itak da ni fajn viset pred ekranom predolgo, jaz mam zdajle sončna očala gor, sam boli pa res po 2 dneh čisto nič več..

Aja, dioptrija.. pravijo, da traja lahko tud pol leta, da se čist prilagodi in naštela.. jaz mam zdajle ful smešno, en dan vidim 100% na levo oko, čez pol dneva na desno, na ta drugega pa ful slabo.. sam cel čas je pa že tko, da lahko na TVju berem in računalniku.. tko da, se mi po moje giblje dioptrija tam okol 0,2 in 0,5...

--------------

OK, to je to x:px x8Dx

Morm lubija pohvalit, ful lepo skrbel zame cel čas xsrcx

Sam mal bi šla že domov.. mam flat že cel teden prazen, mačk pa tud precej trpi tlele..

Drugač sem pa kul x:)x

grem na knjižni sejem mal pogledat zdajle... dans je zadnji dan, zastonj vstop...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

včeraj imela od 18h do 22h temeljit pogovor s starši

bilo kar vredu

razpucal veliko stvari ki so bile 20 let stare

mah sem se odločla da kar je blo je blo

grem naprej

P.s. Klarus bilo te je lepo videt x;)x

enako xsrcx :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...