Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Evo me nazad xDDx

sm bla prejšn teden :ill: , no sej kašljam še zmeri :o|o: sam jebi ga, that's life xrolleyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

tko da, je se folk, ki da kaj na srcnost in ceni kake prijazne geste, no, jaz vsekakor jih. xsrcx

Kar seješ to žanješ. :palec: xDDx

Resno mislim. Je tko kul, k uletiš na en ful delujoč forum samo kaj povprašat, pa dobrodošlico dobiš.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

A je sladek??? (Ker nesladkega ne maram, pa če se ful alko čuti, mi tudi ni fajn.)

Sladek, pa ful dober x:px Oštirjeva kmetija Voglje x;)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:palec: :palec: :palec: Hvala, hvala. Na Googlu mi pod to sicer nič ne vrže ven, mogoče so v imeniku in se jih bo dalo priklicat. Če pa imajo kje zraven kakšno dobro gostilno, pa Mrcini itak ne bo treba dvakrat rečt, pa bova že na poti, da lastnoročno prevzameva napoj x:Dx x;)x

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Ful dobra klet :palec: Dober pršut, pa suhe salame, vinček pa ta teran x:px . Pa posebna je tud potem, da je v njej kraška jama x;)x :palec:

K. Čapek

:ermm: No, njega si že prepričal. Samo mene še je treba, ki ne jem mesa. x:Dx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Uh, si fajn. Bova še kašen štiklček česa prišparala za tebe, pa ti dam, ko se spet primaješ v to kotlino megleno ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Kul :palec: Uživajta, na kak izlet pa do njih pa je :palec: Sam teran je nevarn x:px , bš vidla, kar teče pa teče po grlu, tko je dober....Po pol litra ga prodaja, kolk se spomnim, okol jurja nekje....

K. Čapek

A samo? Sem mislila, da je ful dražji.

Ja saj jaz ga tam menda ne bom, bo treba vozit (Mrcina se ziher ne bo javil x;)x ), bom pa si ga potem doma privoščila.

A kakšne poslastice imajo? (sladko) (za jest)

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

(Mrcina se ziher ne bo javil x;)x )

A kakšne poslastice imajo? (sladko) (za jest)

x:Dx ...saj to sn predvideval, glih zato pa ga mal več vzam raj..... x;)x Da ne bota vsak teden na Krasu x:Dx

Mislim, da ne.....vino pa suhomesni izdelki. x;)x So pa relativn bliz še oštarije.... tud s slaščicami..... x:px

K. Čapek

Aha. Torej je najboljše, da se jaz zjutraj doma najem, poberem Mrcino, ki se bo v slzžbi zlagal, da je zbolel, greva na to domačijo, da še se on nazajtrkuje, potem malo okoli in na poti nazaj v kakšno fajno gostilno še na kosilo.

Uh ...

N čudno, da se rediva kot dva mala gujdeka.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Jst bi pa ful jahala konje. :2src: Letos sm prvič in to unga, ta visocga, policijskega, se mi je kr mešal mal...upam, da dobim kdaj priliko. :2src:

Mal sm utrujena...do zdej bla zdoma, letala po štacunah, za tega miklavža... xrolleyesx :xx!:

Kok sm res glupa. Vsako leto kupm mt pa fptru neki za miklavža, jst pa nč nedobim. K jima hočm eno majhno veselje narest...matr, sm glupa, res. xrolleyesx :xx!: x:Ix

Mah, sej nima veze...jst mam dnar, a ne, onadva sta pa ta več reveža. :o|o:

Ma, kaj sm sploh gobc stegnla...sej je kul. Mal sm sitna, k me skrbi zarad ledvic. Dons zadnji antibiotik pojedla, pa še vedno nism kul in se mi zdi bedast it na neke preiskave, pa težit, če vem, da je psiha fora. :o|o:

Sej bom delala na seb, pa že delam, pa še in še in še bom...crkotis. x:Ix

No, se bom pobrala, da neham jamrat. Ajdi. x;)x

Mah Piky, tele 'psiha fore' :o|o: pejd rajš na preiskave...

jaz pa sem jahala eno poletje, tečaj nardila clo, sam so pol neki zabluzili pa nisem dobila potrdila pa se mi ni dal bockat z njimi.. zdaj je pa itak že tolk let mimo, da noben več ne dela tam.. mela v planu ponovit tole, ko majo za študente neke možnosti, sam se nekak ne spravim, kot večino stvari :o|o: bi pa šla spet kdaj, ful..

najlepš blo, ko sem okol Loch nessa jahala :2src: xsrcx

roka mi bo stran padla, glihkar zmlela dve žlici kardamoma v terilniku, ker nimam mlinčka.. jutri piškote pečem x:o)x bi dons, pa nimam vseh sestavin..

pa mal generalno delala, ne morem viset pred compom in tv pa pol kar neki prčkam :vio:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ma ne grem na preiskave...jebemu, še prosit jih morm al kaj. Bom sama.

Od sobote si spet reiki delam...in sm včer kr konkretno čutla toploto. Mi je zanimivo, kako zmer bl čutm te energije, k jih prej sploh nism. Očitno sm res tok bla zablokirana vsa, zdej se pa počas odpira... :palec:

Sej bo vse še kul. x:)x

Neki je sitn folk dons, oziroma nerazpoložen, se mi zdi. :inocent: No, ja, konc koncev je ura šele 6 pa neki... x:Dx

Lep dan si naredte. xDDx

daaaannnnnnn.......pikič, držim pesti, da se pocajtaš....... :palec: xsrcx

no, pa je že torek......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Girly, in vsi zainteresirani,

greš na najdi.si, vtipkaš teranov liker in dobiš kar nekaj ful enostavnih in odličnih receptov. Za takrat, ko ti je Kras predaleč, pa rabiš dozo čarobnega napoja takoj.

;-)

En lep jutr vsem skup. xDDx :2src: x:Xx

Jaz sem vesela dons. xDDx Sem imela včeraj prvo uro španščine s frendico, pa sem še v sanjah glagole spregala. xDDx Za danes sem pa razmišljala o postu. Čutim, da bi mi prav prišel. Ampak seveda pozabila in se zjutraj med kavo šele spomnila. :inocent: No, kava je bila sladkana baje z naravno fruktozo, zato sem se odločila, da še vedno velja. V bistvu sem si uslugo nardila, ker me je kava še spraznila. x:Dx Zdaj pa vso srečo mi xcrossfingx, da zdržim.

Jst bi pa ful jahala konje. :2src: Letos sm prvič in to unga, ta visocga, policijskega, se mi je kr mešal mal...upam, da dobim kdaj priliko. :2src:

Mal sm utrujena...do zdej bla zdoma, letala po štacunah, za tega miklavža... xrolleyesx :xx!:

Kok sm res glupa. Vsako leto kupm mt pa fptru neki za miklavža, jst pa nč nedobim. K jima hočm eno majhno veselje narest...matr, sm glupa, res. xrolleyesx :xx!: x:Ix

Spomladi me spomni na konje, pa ti verjetno lahko kej pomagam ... :2src:

A miklavž je iz dons na jutr? Hvala, hvala ker si me spomnila. Denarja nimam, ampak kakšna mala pozornost se bo pa našla. Se že veselim.

Jst pa nikoli nč ne čutim. Sploh. :o|o: Očitno sem zablokirana tudi jst ... eh

jamr, jamr x:o)x

Pika, pozdravi se, madona! xsrcx

No pa sem spet napisala par vrstic, zdej pa spet mrnknem ... x;)x

Kje si jamravka? xDDx Lepo da se mal oglasiš. Bo boljše, boš videla. Se mi zdi, da trenutno niso za nikogar prav lahki časi.

Ampak dan nastopi, ko je noč najtemnejša. Drži se. xsrcx x:Xx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

zbudila sem se popolnoma nezadovoljna sama s seboj :xx!:

dela za fax imam res veliko, pa nobene prave energije.

včeri sem bla tko depresivna, da sem se skor zjokala sred mesta :wOOt: , zvečer sem šla pa na hamburger pa pomfri :eek:

v četrtek imam kolokvij, upam, da bo se mi bo uspelo vse naučiti, tistega prejšnji teden sem 9 pisala x^x

latinščino imam...kr neki no...popolnoma nekoristna stvar, vsaj meni, na IT nič ne pomaga

tale blond je mal preveč blond zame, grem dons še kak temnejši pramenček not dat.

grem zdejle gor po drug PC pa dam slikce gor, k vem da vas firbc matra x:Dx x:o)x

(tale palačinka je že čist fertik)

zaradi Mja mi je vsak dan težje...bemu...ampak res, sem mislila :Uf je đabe tole! ...in sem se orenk zakalkulirala

zadnjič sem brala, da se ptice sploh še ne seljo, ker je pretoplo in potem sem danes zjutri v postelji razmišljala, če se sploh bodo oz. da če se naprimer ful pozno selijo to mogoče ni ugodno za njih, oz če se sploh ne bodo jih lahko ful pomre ali pa jih bo spomladi preveč :eek: ...ne vem zakaj me te ptice tko morijo, ampak ne morm nehat mislit na njih kar sem to prebrala xnckrivx

pa žabice tudi še nimajo zimsklega spanja :o|o:

dobr, nič vas nism brala, ker enostavno ne morem...začnem brat, pa vse pomešam, zabluzim,,,itak ste pa samo včeri 2 strani natacal x;)x

v petek zjutri grem v Bratislavo, morm še po krone, pa po mp3, pa nove baterije za fotič, pa še vn grem v četrtk zvečer. s faxom gremo in imam še en referat za naredit, da bom potem na avtobusu brala x8Dx

mi je skor žal, da sem se sploh prijavila

ljudeki:

sončkeeeeeeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Jp Mick - Voglje! Teran! xokx x^x 1st class! xyesx x;)x

(*se mi ni dal nazaj iskat da lohk citiram, sej sem si zapomnila xDDx)

Mal sm sitna, k me skrbi zarad ledvic. Dons zadnji antibiotik pojedla, pa še vedno nism kul in se mi zdi bedast it na neke preiskave, pa težit, če vem, da je psiha fora.

:o|o: glej, saj preiskave same po seb nc ne pomenijo, so pa vedno dobrodosle - zakaj si ne bi od medicine vzela tega, kar daje, pol pa se se vedno lohk cajtas sama (al pa pac vzporedno)... ker tole je res shtala.... skoz antibiotike goltat...

jaz pa mislim da pri tebi ni samo stres, pac pa tud prehrana, po mojem bi morala nekaj spremenit, bit bolj organizirana kar se tega tice pa tko... sicer pa oprosti, k ti pamet solim, k vem kok je tecn *kaj bi morala* x:Ix (sam k ne morem bit tih a ves xDDx)

jaz pa sem jahala eno poletje, tečaj nardila clo, sam so pol neki zabluzili pa nisem dobila potrdila pa se mi ni dal bockat z njimi..

ja ja, bla bla, zdej pac lohk nakladas, k itak nimas potrdila! :frog:

No pa sem spet napisala par vrstic, zdej pa spet mrnknem ...

ma ne no, dej napis jih se ene par. x;)x

Za takrat, ko ti je Kras predaleč, pa rabiš dozo čarobnega napoja takoj.

;-)

x:Dx

Jaz sem vesela dons.

xokx

zbudila sem se popolnoma nezadovoljna sama s seboj ....

.....

zaradi Mja mi je vsak dan težje...bemu...ampak res, sem mislila

:sori: (ce te kej potolazhi, tud jaz oz. nisi edina, ne smes nc razmisljat prevec, tale luna seka dons pa nou dons kar konc tega)...

Jasno da ti je tezko.... se oni k se koljejo pa tepejo pa sovrazijo, mal zhalujejo, ko grejo narazen.... ne more bit drugac.

Nic ocitat itd., probajta ostati frenda, to je zelo pomembno (vsaj men se zdi)...

pr seb se vprasaj, ce bi se ti iskreno se to sla... kajti, ko prideta dva na konec poti, je navadno za oba konec poti... tudi ce vcasih mislimo, da je skupno pot kar en zakljucil... vseen bi, ce bi pogledali nazaj in bli iskreni do sebe, videli, da so se pota pravzaprav ze prej zacela razhajat in da smo pravzaprav ze nekje tam mal zadaj prisli do konca skupne poti, zdaj pa si sam se mal delamo druzbo, preden zavijemo vsaksebi. x:)x

v bistvu gre za strah... ce bi ti nekdo povedal, ti odstrl (pa da ne bi sla letat h kakim vedezevalkam itd., kajti, cim manj ves, tem bolj naravno in v skaldu se lohk obnasas, men verjem! xyesx)... no ce pa bi ti, pa bi morda videl svoje lepe dogodke, ki se bodo, ki pa, ce bi sla po poti ki si zdaj na njej, ne bi bili oz. se ne bi zgodili.

torej mors gledat, da ti bo ta izkusnja omogocila nekaj kar bo zate boljse, pa ceprav v prihodnosti.

ne pozabi, da je prihodnost tudi ze jutri.

saj bo. xyesx

se vedno je bilo. in bo tudi zdaj.....

ta hip 5 bejb pakira kufre, 10 jih pa razmislja o tem. x:)x 100 pa si jih pravi, yess!! xokx - po tem, ko so ble same morda pred 3 mesci se na istem kot ti. spodbudno, ne? xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Uf, iz kože bom skočila... :bomb: ..sem urejala zadeve za janov status otroka s posebnimi potrebami, pa me je uradnik na občini vrgel ven iz pisarne... :eek:, dobila sme vabilo na razgovor, tega sem se danes udeležila in mi je dvignil pritisk, ko je rekel, da je Jan polnoleten in da lahko sam ureja te zadeve...vloge, obrazci itd...in da morda on sploh ne misli tako, kot jaz, ki sem samo njegova mama...potem pa še dodal, da ne vidi razloga, da bi jan še vedno imel tak status, da so očitno tako dobro delali z njim, da je napredoval....ONI so delali z njim... :eek: :xx!: ..potem pa sem jasno povzdignila glas...in je rekel, da sem očitno neprisebna, vstal, odprl vrata in rekel..VEN... x!x

vabilo na razgovor pa sem dobila jaz, ne pa jan recimo...in en uradnik, ki je tam zato, da nam POMAGA, me je fuk*** ven iz pisarne. zdaj sedim tule in razmišljam o nadaljnih postopkih, sem že klicala odvetnico, da se posvetujem...in zdaj me bodo res spravili tako daleč, da jih bom tožila. Pred tremi leti so mi namreč svetovali, da ga po končani OŠ ne vpišemo nikamor, ker ne bo naredil nobene šole, naj ga obdržimo doma in ga pri 18-tih invalidsko upokojimo. Potem pa je naredil triletno šolo s prav dobrim uspehom, zdaj pa nadaljuje šolanje na srednji živilski šoli in ima trenutno same trojke in nekaj štiric...toliko o njihovi strokovnosti...

status pa potrebuje zaradi opravljanja eksterne mature, ker če ima status, lahko dela maturo po delih in zaradi disleksije lahko opravlja določene predmete ustno,ker se pismeno težje izraža...če tega statusa nima, ne morem dati vloge za takšno opravljanje mature...

Ko sem prišla ven, sem na hodniku videla eno omiko, ki čaka na razgovor, pa romsko mater in očeta...in že zaradi takšnih, ki si ne znajo pomagati in lahko z njimi delajo kar hočejo, moram peljati zadevo dalje...

najprej bom sestavila pritožbo za šefa in opisala postopek in ravnanje tega uradnika, potem pa se pritožila dalje, na ministrstvo...

Poln k*** mam uradnikov, ki ležerno sedijo na svojem nedotakljivem stolčku, je znorel, ko sme ga vprašala, kaj in kao opravlja svoje delo, da je potreboval tri mesece x!x x!x , da me je sploh povabil na razgovor, kje je še komisija itd, v glavnem, cel postopek lahko traja tudi leto dni, otrok pa se šola in zdaj mu na šoli na črno dovolijo 10 minutno podaljšanje pisanje testov, ker počasneje bere in piše...to mu omogočajo zato, ker računajo na podaljšanje statusa...ki ga je doslej imel...

zdaj pa se moram umiriti, potem pa pamet v roke...in speljati tako, da bo ok...

Astra

Per aspera ad astra

Astra, očitno imava podobno... vse prenesem samo da kdo tamalo ne dirne in trenutno so jo.. zmlela jih bom, pa če grem ne vem kam naprej

vem da boš speljala :palec:

nič nisem brala nazaj, tko da upam, da vam luna ne dela preglavic ;)

Za pop*! :mad2:

saj ves da nisem za tozhbe in scene, sam tle jim pa kar podkuri, kaj se pravi, takle nacin! oh, saj bos, v to sploh ne dvomim! x;)x :vtz:

hehe ksenija, ti ze ves, hoces rect? x:px x:Xx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Astra,

popolnoma vem kako je, ko državni uradniki verjamejo, da so zlata vredni in, kaj mi navadni smrtniki nekaj drekamo, saj tako ali tako njihovega zapletenega dela ne razumemo :xx!:

Vem, da ti je toliko težje, ker gre za nekaj kar tebi veliko pomeni, tudi čustveno. ne gre samo za denaer in tako... :sori:

Jaz mislim, da bi bilo prav, da se pritožiš direktorju (ne vem za katero ustanovo. zavod gre), s tožbo pa počakaj. xyesx

Sedaj si pa kak čaj skuhaj, globoko vdihni...in ja, pojdi še miljontič čez isto blatno in trnjavo pot, ker samo tako boš prišla na cilj. xrainbowx

Marsa,

sem se že 2 tedna nazaj odkrito vprašala, če bi se še tole šla in ugotovila, da trenutno ne. Hudo mi je, ampak mi je bilo prej še bolj hudo. Sedaj vsaj diham. Prej pa sem imela občutek preozkega steznika.

Ma težko je po 7 letih, po vsem kr sva skupi čez dala in po vseh filmih v glavi kako bova skupaj živela, nekaj ustvarila, imnela otroke ipd, kar ustavit.

Itak sva frenda ostala, saj tudi živiva še skupaj, v nedeljo sva bla na kosilu skupaj...tko

O prihodnosti pa raje sploh ne razmišljam, ker trenutno grizem čez sedanjost.

:vio:

(mi bi mogl met enga smeškota, ki plava kravl) x8Dx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...