Todika 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 xrosex :OO!: približn tkole se počutim....ful dobr inf, sam morm mal prebavit taprvo hepi hepi koza zmešana KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 Marsa,sem se že 2 tedna nazaj odkrito vprašala, če bi se še tole šla in ugotovila, da trenutno ne. Hudo mi je, ampak mi je bilo prej še bolj hudo. Sedaj vsaj diham. Prej pa sem imela občutek preozkega steznika.dbest da si tko iskrena do sebe! Ja razumem, jasno da je tko... vse to se ti rola, normalno, to je okupiralo tvoje misli, prezhemalo tvoj lajf tolk pa tolk let...saj ves, ce ze nekaj tecnega pocnes, kok se ti vcepi v glavo, pa ce 14 dni to delas, vcas ze kar sanjas al pa ze kar tko razmisljas...mora pac oditi lepo pocas...lepo da sta frenda in da je tko kot je, to zelo cenim. (*men ni grsega, kot ko se ljudje, ki so se mel vcas radi, nemarno osirajo in perejo gate in se skratka podenj obnasajo: "cesto nam kup rusevin pove vec kot velicastna zgradba.") xrosex :OO!: whatever: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Jasno da ti je tezko.... se oni k se koljejo pa tepejo pa sovrazijo, mal zhalujejo, ko grejo narazen.... ne more bit drugac.Nic ocitat itd., probajta ostati frenda, to je zelo pomembno (vsaj men se zdi)...pr seb se vprasaj, ce bi se ti iskreno se to sla... kajti, ko prideta dva na konec poti, je navadno za oba konec poti... tudi ce vcasih mislimo, da je skupno pot kar en zakljucil... vseen bi, ce bi pogledali nazaj in bli iskreni do sebe, videli, da so se pota pravzaprav ze prej zacela razhajat in da smo pravzaprav ze nekje tam mal zadaj prisli do konca skupne poti, zdaj pa si sam se mal delamo druzbo, preden zavijemo vsaksebi. to je pa eden lepših opisov dogajanja.....marsa...... astra......fak.....kake majo....folk prtegnjen :xx!: ...dobro jih zdrmaj.... ksenč....ti tudi..... grem delat dalje....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Ne, Marsa, niti pod razno ne vem ... vem samo svojo situacijo v kateri se nahajam in upam, da bo Astra uredila tako, da se podobne scene ne bodo dogajale več Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Jeb....in muda pokvarjena.....se opravičujem izrazu.....sam tovrstna izraba položaja me vedno razpizdi,....še posebno če je v "igri" otrok.......dobi si strokovni suport in zadevo na štartu temeljito zastavi,......brez manevrirnega prostora...... Mana...Ksenia.....in ostali.... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Mana, uh, kolk žalostno je tole, sam očitno si na pravi poti... Todika... Sem že boljše, sem govorila z odvetnikom in greva danes z janom k notarju,kjer mi bo podpisal pooblastilo, da lahko zanj urejam te zadeve...svetoval pa mi je tudi, kam in kako se naj pritožim...in se mu zdi nujno, da pritožbo napišem...hehe, to bo Virant vesel... jutri ob devetih je jan naročen, si kr predstavljam uradnikovo faco, ko bo videl, da sem spet prišla jaz in to s pooblastilom... , priznam, da malce kr uživam... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 (ce te kej potolazhi, tud jaz oz. nisi edina, ne smes nc razmisljat prevec, tale luna seka dons pa nou dons kar konc tega)...Jasno da ti je tezko.... se oni k se koljejo pa tepejo pa sovrazijo, mal zhalujejo, ko grejo narazen.... ne more bit drugac.Nic ocitat itd., probajta ostati frenda, to je zelo pomembno (vsaj men se zdi)...pr seb se vprasaj, ce bi se ti iskreno se to sla... kajti, ko prideta dva na konec poti, je navadno za oba konec poti... tudi ce vcasih mislimo, da je skupno pot kar en zakljucil... vseen bi, ce bi pogledali nazaj in bli iskreni do sebe, videli, da so se pota pravzaprav ze prej zacela razhajat in da smo pravzaprav ze nekje tam mal zadaj prisli do konca skupne poti, zdaj pa si sam se mal delamo druzbo, preden zavijemo vsaksebi. v bistvu gre za strah... ce bi ti nekdo povedal, ti odstrl (pa da ne bi sla letat h kakim vedezevalkam itd., kajti, cim manj ves, tem bolj naravno in v skaldu se lohk obnasas, men verjem! )... no ce pa bi ti, pa bi morda videl svoje lepe dogodke, ki se bodo, ki pa, ce bi sla po poti ki si zdaj na njej, ne bi bili oz. se ne bi zgodili.torej mors gledat, da ti bo ta izkusnja omogocila nekaj kar bo zate boljse, pa ceprav v prihodnosti.ne pozabi, da je prihodnost tudi ze jutri.saj bo. se vedno je bilo. in bo tudi zdaj.....ta hip 5 bejb pakira kufre, 10 jih pa razmislja o tem. 100 pa si jih pravi, yess!! - po tem, ko so ble same morda pred 3 mesci se na istem kot ti. spodbudno, ne? Marsa, ti znaš zmer potolažt pa upanje vlit Lepo! Resnično! Astra, drži se Maš prov, sam zajca se da odret na več načinov; malo še razmisli, globoko vdihni, prespi, potem pa udri! Kaj hočem rečt: počak še mal s tožbo, če se ti bo jutri še vedno zdelo, da moraš tožit, potem toži. You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Astra, zihr boš prav nardila ma ne morem verjet na kakšnih mestih se grejo takele.. :xx!: eni pač noro uživajo, če so postavljeni na mesto, kjer so kao 'ta glavni' in majo zadnjo besedo in lahko pol tam svoje frustracije izživljajo fuj! Mana.. po moje.. si prav nardila, sam bi blo fajn verjetn čimprej si najdt neki, da se odseliš in mal oddaljiš od situacije, fizično in čustveno.. to mora bit ful težko, da živiš skupaj in furaš isti lajf, ki ni več isti lajf Jaz tud ful cenim tole da ostaneta frenda.. tko se dela nisem mogla zaspat ponoč pa sem pol pametno vstala in še en kup stvari nardila.. zdajle me pa čakata dva listka - seznam kaj vse je za nardit.. v glavnem, šibam zdajle lubiju lupčka dat, pol pa v trgovino po sestavine za piškote, pa mini darilca za miklavža (mam eno idejo kako jih bom doma presenetla, če bo uspelo).. pol pa pekarna Mišmaš pa en kup frendic pride na obisk... Ful razmišljala včeraj.. a bi skenslala ta flat in se preselila domov nazaj. Itak bi bla večino časa pri , v bistvu preseljena skor, doma bi bla pa mami tud vesela, če bi večkrat bla tam. Kukr je zdaj situacija, bi tud jaz dost lažje prenašala ju in.. pa tamal tud, bi se mal več družla z njim.. Sam pol sem začela datum določat.. pa me je kar stisnilo in panika zagrabla.. tko da.. se mi zdi, da še nekaj časa rabim tole.. svoj plac, kamor se lahk umaknem dvakrat na teden, svoj lajf... razvajena punčka pač ajd, šibam, bo prekratek dan.. (aja, Marsa.. si enkrat rekla da posodice za kremice rabiš.. a une flaške za tonike tud? rjave.. mal pospravljala včer pa jih mam ene par, vprašam preden vržem stran..) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Jeb....in muda pokvarjena.....se opravičujem izrazu.....sam tovrstna izraba položaja me vedno razpizdi,....še posebno če je v "igri" otrok.......dobi si strokovni suport in zadevo na štartu temeljito zastavi,......brez manevrirnega prostora...... jp........ Sem že boljše, sem govorila z odvetnikom in greva danes z janom k notarju,kjer mi bo podpisal pooblastilo, da lahko zanj urejam te zadeve...svetoval pa mi je tudi, kam in kako se naj pritožim...in se mu zdi nujno, da pritožbo napišem...hehe, to bo Virant vesel... jutri ob devetih je jan naročen, si kr predstavljam uradnikovo faco, ko bo videl, da sem spet prišla jaz in to s pooblastilom... , priznam, da malce kr uživam... odlično......... Astra, drži se Maš prov, sam zajca se da odret na več načinov; malo še razmisli, globoko vdihni, prespi, potem pa udri! Kaj hočem rečt: počak še mal s tožbo, če se ti bo jutri še vedno zdelo, da moraš tožit, potem toži.enih stvari se ne da reševat drugače....bi blo podobno lovljenju krokodilov v past za polhe....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Mana držim pesti....sm prebrala zdejle, mal presenečena, k ne spremljam glih ka se vam dogaja tok u nulo upam da bosta znala res sfurat tole in se normalno pomenit......se spomnem kok je blo k sma šla z bivšimu narazn po 7ih letih skor....pa on rak ampak je uspel pošlihtat stvari in se pomenit, še dons se nad zastopma, frenda res, škoda bi blo po tolkih letih neke zamere in sovraštvo gojit....k ipak je blo tolk lepih stvari....sam lajf se pač včasih čudno zasuče, je treba pustit, ne forsirat, pol pa vidiš da je dbest tko grem kuhat ja, tud to še delamo pr nas KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 cookie, saj se men v resnici ne da po sodiščih, zaenkrat samo pišem pritožbo nad ravnanjem, ki jo bom poslala šefu, pa tudi na pristojno ministrstvo...in bom dovolj vzburkala zadeve, da mi ne bo treba dalje... Ničesar drugega ne potrebujem, kot pravo in skrbno obravnavo in pravice, ki mi po zakonu pripadajo, dolžnosti itak opravljam več kot 110 %... In ne dovolim, da me en uradnik vrže ven iz pisarne.Pa pika. Sem že klicala k notarju, greva tja z janom ob 15.30, da mi podpiše pooblastilo... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 to je pa eden lepših opisov dogajanja.....marsa...... thanx, mi je res kar lepo se napisal, a ne. Ne, Marsa, niti pod razno ne vem ... vem samo svojo situacijo v kateri se nahajam in upam, da bo Astra uredila tako, da se podobne scene ne bodo dogajale večtebe ne more zdrmat sploh, a ne, ena Luna, pih! Marsa, ti znaš zmer potolažt pa upanje vlita daj Cookie! wow, thanx! (k si taka taf bejba, bi se mi zdel da se bi teb tole zdel skor tko... kaj jaz vem, soft, osladno al kaksno... )..ampak saj znam bit res vcas kar prepricljiva... seveda pa ne smemo pozabit na kovacevo kobilo. hah... x!x kar naprej te neke konjske asociacije. Ful razmišljala včeraj.. a bi skenslala ta flat in se preselila domov nazaj. Itak bi bla večino časa pri , v bistvu preseljena skor, doma bi bla pa mami tud vesela, če bi večkrat bla tam. Kukr je zdaj situacija, bi tud jaz dost lažje prenašala ju in.. pa tamal tud, bi se mal več družla z njim.. Sam pol sem začela datum določat.. pa me je kar stisnilo in panika zagrabla.. tko da.. se mi zdi, da še nekaj časa rabim tole.. svoj plac, kamor se lahk umaknem dvakrat na teden, svoj lajf... razvajena punčka pač ajd, šibam, bo prekratek dan.. (aja, Marsa.. si enkrat rekla da posodice za kremice rabiš.. a une flaške za tonike tud? rjave.. mal pospravljala včer pa jih mam ene par, vprašam preden vržem stran..)ce me vprasas (kar me nisi ), ti recem, da mal pocak, cist ok, da mas tkole en brlogec (sploh ce mas moznost),Ja, rabim raznoraznosti tele in itak imam v planu da se 1 dan vidva, sam pac zdej si mela schtraufenpacht (men je pa tud cist sedl ), tko da, ce si za, velja za ta teden? ....bi blo podobno lovljenju krokodilov v past za polhe....... to si pa tezko predstavljam (no saj itak si ne rpedstavljam pasti za polhe ... in si jih tud nocem... ) kar me spomni, da ze blazotno cajta ni blo krokota around. pisem ene polozaje in sem ze eno celotko spravla pod streho (9)! sam, mam jih pa se 381 za napisat! Astra, (hehe, kaj komaj cakas, da vidis njegovo faco!) Todika, men so tud to na jobu (karte) vsi preseneceno rekl (ko sem rekla, da moram it dam kuhat): TI KUHAS?? kao jaz pa ne, gospodinjski antikompliment. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 he he....ja sm kr sama presenečena nad sabo res, gospodinjski tip pač nism in po 15 min uporabe kuhnja zgleda kt bi šel tornado skoznjo nikol nimam enih osnovnih sestavin ( moke, cukra jajc, to ma baje vsak, sam ipak sfali ), sem pa zlo usposobljena za kake plesni razne gojit ah ja......zato pa vsako omaro od šuba sestavim ploščice položim, z vsemi mašinami skor znam delat, clo z motorko KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 gospodinjski tip pač nismjst pa sm. x:Dx (ne res, kuhat pac znam, sam drugo je, kok se mi da ...) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 jst pa sm. x:Dx (ne res, kuhat pac znam, sam drugo je, kok se mi da ...) no sej kuhat znam tud jst in to dobr sam največ hec je k se mi ne da stat za šporhertu in cmarit neko pizdarijo celgga boga cajta.....tko da pr men vse traja max 20 min in fertik in pol sam k mat recimo prjavi cel dopoldan sm kuhala, čist sm hin to si sploh ne znam predstavljat, ka morš počet da cev dopoldan kuhaš KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 ja no raznoraznosti kot so kaj jaz vem, kaneloni recimo, ko mors najprej to, pa ono, pa pol tretje, pa sem, pa tja, pa pol, pa cez... skratka, cel schtr. al pa jota recimo, jaz jo cmarim 2 uri ziher, ce ne vec.... pa tko... ono neke cebulce pa brokoliji ko se naseckajo pa res nima bit kaj vec kot 20ka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ok, jota sam pismo vseen nimaš ti 2 uri trdga dela....pač namečeš ono skp in se kuha 2 uri, mal poprčkaš vems pa to, zravn pa lohk kej drujga počneš, ne rabiš bit trdo zraven, kt pr palačinkah recimo tu pa res nimaš da mrdaš to moj dedc peče, js sam popizdim zravn dans pečem teletino recimo, sm zmetala skup in šuknala v pečico, peče se samo js pa kle bluzim.....ne morm pol rečt da sm tri ure kuhala al pekla KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 to moj dedc peče, js sam popizdim zravn tko je blo pa tud pr nas ja. k jaz 'nisem za testo'. cudn, z venero v biku, sam res nisem. jaz delam palacinke in rata shmorn. al pa tko, vse se mi sfizhi... zadnjic sem neke polentine kao 'polpete' pacala, pa je pol bla nad mastna raztranchirana polenta. v mascobi. haha! k sem dala pac tolk da je dno mini prekril, kao za polpete, da cesa ne zazgem... pa sem hotla da bi bli rahli, so bli pa kar prevec rahli zgleda. moja mat je hecna, k misli, da pri 40.ih se vedno tko kuham kot pri 12-ih... mi je r4ecimo 1x rekla, ja saj ti ki sam smrdi ko kuhas ko vse zazhgesh! halo???? sem rekla, kdaj si pa jedla nazadnje pr men..pravi ja ko si bla manjsa. ja, to je brezveze, otrok jasno da lohk kej zazge. kok je hecna. al pa rece: cudna si (s tako faco ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Meni pa se zdi, da je ravno s palačinkami najmanj dela. Maso imam narejeno v minuti ali dveh (kar s paličnim mešalnikom zmešam, se mi ne da mikserja ven vlačit in metlic montirat), ulijem v ponev, potem pa, ko čakam, da se na eni strani palačinka speče, umijem vmes nekaj umazane posode. In tako naprej, dokler niso pečene vse palačinke. Tako da v bistvu naredim obrok in pomijem posodo obenem. Drugače pa se mi zdi, da ti največ časa in konkretnega dela vzame peka peciva. Ostalo je, kot je rekla Todi - naseckaš, vržeš v pisker ali pleh, začiniš, pa pustiš, da se pajsa. Se mi pa zdi, da so naše babice cele dneve nekaj kuhale ravno zato, ker so bile za tiste cajte značilne malo večje familije in je res bilo nekaj dela, da si kosilo naredil. Pa juha obvezno, pa kakšen puding za na koncu itd. To si pa res delo narediš. No, naša babica še zmeraj kuha enormne količine hrane - kljub temu, da sta z dedkom sama. KER NIKOLI NE VEŠ, KDO LAHKO PRIDE NA OBISK IN KAKO PA BI POTEM TO IZGLEDALO, DA MU NE BI MOGEL DATI ZA JEST? Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ja sej...mat moja mat je hecna.....ona recimo da kuhat juho in kromir in meso pečt in za solato prpravi in vse......vmes 5 telefonov, pa kafe, mal to pa ono poprčka, na par čikov v klet, cote prat in obesit.....sam reče pa pol da je cel dopoldan kuhala kake sma mele včas.......js sm recimo kopalnco v pol ure spucala in je rekla da zihr ni dobr ker ona minimalno 2 ure rab da jo spuče ja seveda, k mal umivalnik počoha pa leti na čik al pa tel....itd revca KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 KER NIKOLI NE VEŠ, KDO LAHKO PRIDE NA OBISK IN KAKO PA BI POTEM TO IZGLEDALO, DA MU NE BI MOGEL DATI ZA JEST? poznamo tole, ja (jaz sicer nisem imela babic pa dedkov, sem mela pa par tet, ena me je prou fejst futrala in me prav silila in to je blo vedno res tolk ene hrane, da blazota!!! ni cudno da je bla debela... umrla pa je tocn na moj rojstni dan) Todika jaz si svoje mat ne predstavljam kot je tvoja (tvoja bl na mene lichi )Da bi sla moja mat na chik?????????????? x!x ( ) peka peciva.. tle bi se jaz ziher nad izkazala, girly. sam sej smo 1x packarl eno posushenje v obliki piskotkov nekaksnih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 kake mate dons! ni, da ni.... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 o glej jo, sem glih mislila da kje si kaj dons, k nisi nic vskocila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Hja, meni pecivo tudi ne leži. Nazadnje sem delala čokoladne muffine po enem receptu iz LF in jih seveda gladko zažgala, smrdelo je kot kuga po stanovanju. Pa 100 piskrov umazanih, pa cel rastur povsod po kuhinji. Skratka, sem se odločila, da bom pecivo raje kar kupovala, ko se mi bo zaluštalo. Babice pa pač so, kakšne so, samo dobro nam hočejo (včasih malo preveč). Še ne dolgo nazaj sem bila doma na Štajerskem, obiskala babico in dedka na vikendu in jima nabrala orehe, da se pač onadva ne bi rabila sklanjat, ker jima je to že težko. Jih privlečem gor po tistem hribu, skoraj umrem po poti in me potem še glupo gledata, kaj pa to nosim, če še jih imata od lani 2 žaklja na podstrešju. No, tekom dneva sta pametno ugotovila, da sem jih zato nabrala, ker hočem potico in naslednji dan, ko sem ju spet obiskala, me je že čakala. Sem samo . Kam naj pa stlačim cel pleh potice in predvsem - kdaj jo naj pojem???(takšne, kot jo imam jaz rada, namreč nihče ne mara - zelo malo file, skoraj nesladkano, pa brez rozin obvezno) No, še jo zdaj škrabljam po malem. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 enih stvari se ne da reševat drugače....bi blo podobno lovljenju krokodilov v past za polhe....... ja, pomoje, da se da; sploh pa je astra že v to smer naredila; glej post spodaj. cookie, saj se men v resnici ne da po sodiščih, zaenkrat samo pišem pritožbo nad ravnanjem, ki jo bom poslala šefu, pa tudi na pristojno ministrstvo...in bom dovolj vzburkala zadeve, da mi ne bo treba dalje...Ničesar drugega ne potrebujem, kot pravo in skrbno obravnavo in pravice, ki mi po zakonu pripadajo, dolžnosti itak opravljam več kot 110 %... In ne dovolim, da me en uradnik vrže ven iz pisarne.Pa pika. Sem že klicala k notarju, greva tja z janom ob 15.30, da mi podpiše pooblastilo... AstraSuper, na kaj takega sem mislila Sploh pa jst že ne bi vn iz pisarne mirno odkorakala. Bi hotla najprej črno na belem (pisno) z žigom, datumom in podpisom te osebe (k bi me vn metala na tak nizkoten način) da se moram odstranit in zakaj se moram odstranit. Jst zmer rečem najprej lepo (na lep način, ker z lepo besedo ipak narediš več, tut jst mam rada, da mi človk na en normalen, kulturen način pride), potem zmer rečem za pisno potrdilo, zakaj mi nekdo tega ne more/noče izdat/naredit, če pa to ne pali, pol sledi pa štala. Naredim tak kraval, kot bi bombe treskale po pisarni, res komi se kontroliram (en taka popadljiva bitch ratam , kateri gredo vsi s poti), sam res pa je, da se prej zmer kaj pozanimam, (zakon. luknje, predpisi, uredbe) in pol verbalno grozim (no, do zej mi še ni blo treba nič tut uresničevat), pa kako pritožbo, ugovor znam pa res perfektno spisat a daj Cookie! wow, thanx! (k si taka taf bejba, bi se mi zdel da se bi teb tole zdel skor tko... kaj jaz vem, soft, osladno al kaksno... )..ampak saj znam bit res vcas kar prepricljiva... Ma jst sm ko Šumijev tvrdi bombon; navzven trda, not pa mehka sredica Ma kaj, saj si res dobro napisala, pa še resnično je; zdaj, kok se bo pa kdo tega držal, je pa od njega samega odvisno; če nisi emotionally envolved, valda, ti je vse jasno (no, al pa vsaj večino tega), kokr si pa enkat not, si gotov, ker zarad dreves ne vidiš gozda. Vsaj jst to tko vidim. Za druge sem blazno pametna, kaj bi mogu kdo narest, pa mislit, sam sama za sebe pa sem najbolj glupa Jebiga, tko je You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts