girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ja sej...mat moja mat je hecna.....ona recimo da kuhat juho in kromir in meso pečt in za solato prpravi in vse......vmes 5 telefonov, pa kafe, mal to pa ono poprčka, na par čikov v klet, cote prat in obesit.....sam reče pa pol da je cel dopoldan kuhala kake sma mele včas.......js sm recimo kopalnco v pol ure spucala in je rekla da zihr ni dobr ker ona minimalno 2 ure rab da jo spuče ja seveda, k mal umivalnik počoha pa leti na čik al pa tel....itd revca No, jaz še ponavadi zraven tega, da je sigurno šlampasto narejeno, glede na to, kako hitro je končano, slišim, da sem to zraven vsega naredila še z ihto. Ma jst sm ko Šumijev tvrdi bombon; navzven trda, not pa mehka sredica Jaz se trenutno Šumijevega samo JABUKA spomnim, ki je na sredi kisel kot satan :xx!: Ahaaaaaaaa .. Oni sadni so še. No, zdaj sem se spomnila. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 peka peciva.. tle bi se jaz ziher nad izkazala, girly. sam sej smo 1x packarl eno posushenje v obliki piskotkov nekaksnih. moj edini poskus dab spekla biskvit se je končal...khm khm no najprimernejši izraz bi bil topli pod..... sm se kr odločla da to ni zame....da me biskvit ne mara in bomo to prepustili drugim....da ne omenjam kaj je pršlo ven namest orehove potice dokler bo naša mat živa, se bom kr tam zravn prslinla ostalo pa še kr nekak.....štrudl...pa gibanica...nardim u nulo nabijam uriah heepe da kr šipe šklopotajo soseda pa meša verjetn komšije će da me biju zbog preglasnog rokenrola.... ja girly poznamo to.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 o glej jo, sem glih mislila da kje si kaj dons, k nisi nic vskocila. a ko si ono venero v biku omenjala, a ne .mah, delam, hitim, samo vmes mal prečekiram, če je moje počutje *normalno*, pa če sem še kompatibilna z vami. no, pa vidim, da sem pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 No, jaz še ponavadi zraven tega, da je sigurno šlampasto narejeno, glede na to, kako hitro je končano, slišim, da sem to zraven vsega naredila še z ihto. Jaz se trenutno Šumijevega samo JABUKA spomnim, ki je na sredi kisel kot satan :xx!: Ahaaaaaaaa .. Oni sadni so še. No, zdaj sem se spomnila. Ja, ta jabuka okus tut men ni všeč :xx!: You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 moj edini poskus dab spekla biskvit se je končal...khm khm no najprimernejši izraz bi bil topli pod..... Za gibanico pa bi lahko dala recept v "danes jedli", če jo že tako hvališ Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 ...kaj pa to nosim, če še jih imata od lani 2 žaklja na podstrešju. so hecni vcas stari ljudje. aha jaz tud ne maram rozin v potici, ce sem cist iskrena, sploh ne shizim na vse to.... mama vsako nedeljo naredi bozhanski strudl (to vem, k pac tok ze stekam, pa se vsi ga hvalijo), no me mora skor silt, jaz kar zivcna ratam...ce ze, bi rajs sirovega... sam je vedno jabolcni, ker "nejc tok shizi". saj res shizi, saj je prav, da pece to, sam k men pac ne pomen, men bi blo boljs, ce bi kruh, recimo kruha nikol ne odklonim, strudla se pa vedno branim. Ma jst sm ko Šumijev tvrdi bombon; navzven trda, not pa mehka sredica Ma kaj, saj si res dobro napisala, pa še resnično je; zdaj, kok se bo pa kdo tega držal, je pa od njega samega odvisno; če nisi emotionally envolved, valda, ti je vse jasno (no, al pa vsaj večino tega), kokr si pa enkat not, si gotov, ker zarad dreves ne vidiš gozda. Vsaj jst to tko vidim. Za druge sem blazno pametna, kaj bi mogu kdo narest, pa mislit, sam sama za sebe pa sem najbolj glupa Jebiga, tko je ja saj.. jaz sem tud taka, kao taf, v resnic pa kislica. x:Dxja, saj... ampak vseen. ko/ce si dal ze kar kaj skoz, ti lohk pomaga, ker ves, da si ze resil to. Jaz se trenutno Šumijevega samo JABUKA spomnim, ki je na sredi kisel kot satan :xx!: a ko si ono venero v biku omenjala, a ne .mah, delam, hitim, samo vmes mal prečekiram, če je moje počutje *normalno*, pa če sem še kompatibilna z vami. no, pa vidim, da sem aham, saj todika jo ma tud, mensezdi (al jo ma pa v raku, v dvojckih vem da je nima)...kompatibilna si pa ziher, ce si vsaj mal Lunina. tko al pa drugac. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Za gibanico pa bi lahko dala recept v "danes jedli", če jo že tako hvališ nimam recepta od oka približn...testo pa maslo pa oni nadevi razni to pa nima smisla kje pist js nič po receptih ne delam imam na sumu da mi zato razni ti biskviti ne ratajo in to.....ker kr tko vsipam približno on vse sestavine ja marsa v raku ne vem kje bi se nej tale rak izražu zihr ga je neki totalno povozlo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Eh, si anti. Jaz samo palačinkino maso delam na oko, pri soatlih poslasticah sem se držala receptov, pa vseeno ne rata, satan. Kuhamo pa vedno na oko, pa prste not pomakamo, pa kuhle ližemo, pa dodajamo, dokler ni dobro (hudič je, ko bi moral stran vzet). Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ja pol si pa sit predn do konca skuhaš KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 No, to pa je tudi res Zato pa jaz najraje vse skupaj samo pripravim, sfinišira pa Mrcinica (ki se dere že, če samo pokrov od piskra dvignem). Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ...., ce si vsaj mal Lunina. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 ja marsa v raku haha, bo kdo mislil da mas mars v raku (bognedaj a ne, da bi kdo to pomislil ) pa vseeno ne rata, satan. nc, grem jst do mat.mal pavze rabim, en giro... vish tkole bi konjcek prou prsel, namest avta, kaj bi blo dobr, bi pojahala k mat. tacga crnega konja, vitkega, ki bi mu griva plapolala v vetru. aja skoda k ni vetra. in k ni konja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 haha, bo kdo mislil da mas mars v raku (bognedaj a ne, da bi kdo to pomislil ) nc, grem jst do mat.mal pavze rabim, en giro... vish tkole bi konjcek prou prsel, namest avta, kaj bi blo dobr, bi pojahala k mat. tacga crnega konja, vitkega, ki bi mu griva plapolala v vetru. aja skoda k ni vetra. in k ni konja. si pa uno zapoj Moj črni konj ne rabi uzde.... http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 ii-ha! sem ze nazaj se dobr da nisem sla s konjem, ki bi se njemu in men zmesal, kell guzva!!! ma ja zasavka, brez uzde jasno, razuzde' pa to. si kar predstavljam onega modela, k poje, z glaskom onim... kaj je ze, model? ne morem se spomnit.. ratko irgolic? kje pa je silver kaj? dons mamo osvezheno temo o simboliki zivali in not uletim in se spomnim, da je moj totem po novem pony. glih dbest. ... sam se tud nocem na kako zival tkole navezat, k bom mela slabo vest vsakic ko bom odhajala in ko bom dokoncno odsla, mi bo grozn. vem, k mi je blo vedno tko... clo v zhivalcu, tistih parkrat ko sem bla... sem se kar opravicevala zivalim, ko zdaj grem. ce bi mela 5 lajfov, pa bi enga kompletno zivalim posvetila, k jih ful maram, sam je to v bistvu hinavsk rect, k nc ne naredim da bi jim blo boljs. a si zmislim namisljenega frenda, konja? tko kot "mamo pse", sva zadnjic s timom crknila od smeha, k sva se spomnila...k je nekaj ropotal na balkonu, pa pravi kaj je to, pa se jaz spomnim 5 let starga stosa, pa pravim ja to so pa psi. k mamo kao FUL psov, sam so vedno nekje okol, tko da se jih nikol ne vid.smo se tok narezhal na ta racun... je recimo prisel tim iz sole... al pa kar tko sred cesa vprasal: kje so pa psi? pa je kdo debelo gledal, sploh ko sem rekla, na balkonu al pa kaj tacga. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 te dni sem pa ful pridna - vse zlikano, poprano, kuhinja očiščena, zdejle še mal tla pomijem, okna me čakajo... sej to je vse samo zato, da ne tuhtam preveč jst bi tud rada konja, moja dolgoletna želja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 a res, jaz bi pa rajs tigra.. oz. panterja... al pa pumo. bi ga tud jahala, kwa bi sponala. jaz pa mal pavze se grem, pol pa dalje skljoc skljoc. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 sem brala eno knjigo se mi zdi Stella T. neki kao.... se mi zdi da tam nekje okrog 5 razreda, je imela konja, vsaj če se ne motim (lahko sem knjigo zamešala) no in sem se prav videla... bel bi bil moj... no pa nimam ne konja ne hčere Stelle - sem s tem predlogom bila osamljena, potem pa je v tistih letih en črnolasi fant prepeval pesem z naslovom Tamara - tu sem pa potem dosegla svoje - ne nisem unga tipa dobila ampak Tamaro Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 no vids, vse je za neky dobr! dons sem o smrti razmisljala... da nikol ne mormo vedt, kdaj nas bo zvil. hecn... dons si, jutr te ni. sam, saj ni mozno, da te kar ne bi blo.. saj se me ne more kar iznicit... bogve kaj je onstran, v bistvu je mroda/najbrz bedast sploh, da se tok smrti 'bojimo'.saj jaz se ne same smrti.. saj vcas bi kar koncal lajf v bistvu... vcas sem tok zmatrana...ampak onega nekega strahu pa crkavanja...moja mat bi rekla: cudna si ko sem v mizhe' hodila kot majhna okol, ker "da vadim, ce slucajno oslepim". mama pa sam: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ane - mogoče je pa smrt rojstvo... a ni zanimivo, da se tud ko se rojevamo matramo ko šus... če se samo jst spomnim da sem že pred rojstvom borila za obstoj na mojo srečo na žalost unga ta druzga sem hrano dobivala jst ne ta drugi plod... sem imela srečo jst ali pa on/ona... kdo ve sem zmagovalka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 a dej, nisem vedla tega... to je pa zanimiv, saj si ti morda oba al pa obe. oz. ne ves, ce nisi ti pravzaprav ona. zanimivo a ne, pa fascinantno vse tole... lajf..pa narava pa vse... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ja o tem večkrat razmišljam tko... da mi je bil dan blagoslov... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Kaj vam je danes? Najprej na polno o hrani, zdaj o smrti...jaz pa umiram od lakote. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 a daj nehaj! glih namrec odpiram tud temo o postu, k hocem napisat, da se sploh ne upam stehtat... pa ne zarad +, pac pa zarad - kaj pa ce mam 48 kil? sam po mojem jih nimam .. OJOJOJ!!! ej strop mi bodo razvrtal!!!!!!!!! halo!!!! a je to normalno???????? blazota! k da bi pr men vrtal, z eno blazoto skoz strop! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 glej, saj preiskave same po seb nc ne pomenijo, so pa vedno dobrodosle - zakaj si ne bi od medicine vzela tega, kar daje, pol pa se se vedno lohk cajtas sama (al pa pac vzporedno)... ker tole je res shtala.... skoz antibiotike goltat...jaz pa mislim da pri tebi ni samo stres, pac pa tud prehrana, po mojem bi morala nekaj spremenit, bit bolj organizirana kar se tega tice pa tko... sicer pa oprosti, k ti pamet solim, k vem kok je tecn *kaj bi morala* (sam k ne morem bit tih a ves )Ne, sploh ni panike. Z veseljem ''prisluhnem'' vsakomur, pa razmislim, kok je na tem resnice al pa koristi. Prehrana...hm, kr dost urejeno jem. vedno zjutri ob isti uri sadje, pol malca, kosilo, pa en slatkiš...to je ponmavadi vse...tud ne jem preslano, premastno, pekoče.... Dost normalno, v bistvu. Mal bom še počakal, sprobala alternativne zadeve, pol pa na presikave, kot zadnja možnost. Todiiiiiii... Aja, Marsa, RaFko Irgolič je, ne RaTko. Oooooooo, moj iskri vranec, čez dol in klanec, kako drviiii... Utrujena sm ful. :xx!: Bla prej pr naši Valči, mi je dobrga kosilčka nardila, mal sm se s tamalim njenim igrala, atr, je živ...ampak cortkan. Pol pa damu, pe mojo ta mičkeno polupčkat mal...matr, res je tok lep otrok... Moja pupika je. No, zdej grem po moje za kako uro zaležt, da bom šla lohk pol še na en sestank...bom spizdla prej, k ne bom 2 uri tm pametovala... Astra Čist prov ti dam. Giv 'em hell! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 aja seveda, F. ok, pol pa ne (se boljs, da si ze spedenala prehranco)... sladkaraj? recimo men osebno je najvecji strup ravno ta cukr povsod (ne recimo fruktoza oz. sadje itd.).. naprezanje, nezadovoljstvo?? kompenziranje v delu (ali hrani) za.. hm, custveno nekaksno praznino??? taksno... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts