Pika Pikica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 naprezanje, nezadovoljstvo?? kompenziranje v delu (ali hrani) za.. hm, custveno nekaksno praznino??? taksno... To pa ja. Vse. Mislm, najprej nezadovoljstvo, potem mogoče kompenzacija s hrano, pol pa naprezanje. Sam, tko bom rekla...vse to, kar delam, vidim pri drugih v mnogo hujši obliki, pa jim nič ni. Tko, da ne morm rečt, da se prenajedam s tono čoklade, ker to ni res. Pač, eno na dan zmažem...in to ni zdej 300 g milke, še 100 ne, ampak recmo 1 bounty...al pa kej tazga. Naprezanje z delom...mislm, da nas večina dela po 8-9 ur, tko, da to odpade...sej mam še mal stvari zravn, sam, vseen se da zdržat. Nezadovoljstvo...skor pri vseh rečeh. Pa fora je, da mogoče niti ni tko slabo, samo, vseeno se mi zdi, da nič ni dost dobro. Pol pa dvign svojo rit, in spedeni, a ne? Mhm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 a daj nehaj! glih namrec odpiram tud temo o postu, k hocem napisat, da se sploh ne upam stehtat... pa ne zarad +, pac pa zarad - kaj pa ce mam 48 kil? sam po mojem jih nimam ..Še vedno v precepu a naj kar prekinem današnji post. Saj dokazala sem si že večkrat da zmorem, shujšat tud nočem, pa kmal bom 40 dni skupaj brez hrane in to je čist zadosti. Bo pa treba to obdobje do takrat se počas začet odvajat od beljakovin, itd....Kaj pa vem, mogoče bi kar pomarančo pojedla. Marsa, če se v svojem telesu dobr počutiš, ne moreš imet premal kil. Če se pa ne, pa itak ne rabiš tehtnice, da ti to pove. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 To pa ja. Vse. Mislm, najprej nezadovoljstvo, potem mogoče kompenzacija s hrano, pol pa naprezanje. Sam, tko bom rekla...vse to, kar delam, vidim pri drugih v mnogo hujši obliki, pa jim nič ni. Tko, da ne morm rečt, da se prenajedam s tono čoklade, ker to ni res. Pač, eno na dan zmažem...in to ni zdej 300 g milke, še 100 ne, ampak recmo 1 bounty...al pa kej tazga. Naprezanje z delom...mislm, da nas večina dela po 8-9 ur, tko, da to odpade...sej mam še mal stvari zravn, sam, vseen se da zdržat. Nezadovoljstvo...skor pri vseh rečeh. Pa fora je, da mogoče niti ni tko slabo, samo, vseeno se mi zdi, da nič ni dost dobro. Pol pa dvign svojo rit, in spedeni, a ne? Mhm. lepo k pogledas vase in si priznas. ze to, kok utemeljujes pa nastevas, pa kaze mal na to... (da je ipak pikrich morda prevec in da ti to ves )ja (folk - 'ostali').. sam to je brez veze, sori... k ti si ti... a ves... ostali, k sedijo za racunalnikom pa ne jejo pa vse kar jaz, so tud drugacni morda... saj jaz tud dostkrat se 'kregam nekak z bogom' in recimo recem, ja zakaj pa pol drugi? pa mi rece moj bog notr nazaj: kaj te brigajo drugi. a ves... tle mors pa dvojcka izkoristit... vzames od astro, kar je dobrega, dvojcek je lahkoten in gibljiv,. ene ovoje mas, k se jih mors zlosat, predvsem se mors sprostit, bi rekla.... nc ti ne bo pobegnil, vse se pride. Še vedno v precepu a naj kar prekinem današnji post. Saj dokazala sem si že večkrat da zmorem, shujšat tud nočem, pa kmal bom 40 dni skupaj brez hrane in to je čist zadosti. Bo pa treba to obdobje do takrat se počas začet odvajat od beljakovin, itd....Kaj pa vem, mogoče bi kar pomarančo pojedla. Marsa, če se v svojem telesu dobr počutiš, ne moreš imet premal kil. Če se pa ne, pa itak ne rabiš tehtnice, da ti to pove.40 dni? sem spregledala ocitno. ne, ne pomarance!!! ce ze agrume, pol grejp, najboljs pa limono, sicer pa rajs kaj druzga, ce ze... za zacet nazaj.... jabuk bi blo najboljs. al pa korencek. ja, se (pocutim)... sam zlo suha sem nekak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 40 dni? sem spregledala ocitno. ne, ne pomarance!!! ce ze agrume, pol grejp, najboljs pa limono, sicer pa rajs kaj druzga, ce ze... za zacet nazaj.... jabuk bi blo najboljs. al pa korencek. ja, se (pocutim)... sam zlo suha sem nekak.Saj ne vem, če sem že napisala kdaj ... Ja grem na eno zadevo v daljne kraje....na 40 dnevni post. Ampak čist sam na vodi bom vmes samo eno obdobje, drugač pa sveži sokci ... Saj bo ... Zakaj ne pomaranče? Ah ne, bom zdržala po mojem. Saj gre zdaj samo za enodnevni post. Ampak trpim. Prvi dan je vedno najhujši in pri enem dnevu gre vedno za prvi dan. Ti pa zgin na tehtnico, če te skrbi! Da boš vsaj vedla pri čemu si. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 ne saj to je v bistvu tud taka fora... k je res hecn, k mam v glavnem skoz isto kil. evo da se bom res sla! aja kaj pa pol zganjas lazni alarm?? jaz pa ze vso energijo porabla za spodbudo! trpis?ma trp pol. lohk pa namest tega pojes eno olivo. al pa dve, tri... do recimo 5,6. ce mas. al pa se nalivaj s caji.al pa pejt v macdonald's pa si rec, WTF! hehe...ma nous tega nardila no! predstavljaj si zdaj kaksno nadnagrauzno plastiko, ki se jo tkole je in si priznaj, da je boljs bit lahek. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Lažna panika. Šla nazaj brat in vidim, da res nisem prav jasno napisala. Ne zanalašč. Trpim pa samo zato, ker se ne morem odločit a bi zdržala cel dan al bi prekinla. Če bi bla odločena, ne bi bilo take panike. Postim se pa itak ne zarad hujšanja (sem tud jaz bolj - ko +, kar se kil tiče), ampak mal zaradi razstrupljanja... No, kolk kil maš? Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 No, jaz bi tudi šla v daljne (TOPLE!) kraje, samo ne na 40-dnevno stradanje Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Ah ja, stradanje je iz zdravstvenih razlogov. Psiha se med postom ful dobr puca, pol bo pa moja kožica spet lepa in zdrava. Pa topli kraji tud stradanje odtehtajo. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 No, kolk kil maš? ja no caky mal, zdaj pridejo se razne ribje psiholoske predpriprave, vkljucno s tapravimi svetlobami in tem. haha.. ne saj ne no, moram razne base pa synte odmaknit pa kakega pajka... vznemirit.. pa taksno... pa mraz je tam, pa se hocem slect, k ma ze pas 2 kili po mojem. aja, ugan kaj jem (joj zdaj bom pa tezja! ) - olive, prepecenc pa sir.. pa mal majonezce vmes.k shizim, koprnim in ne mroem brez..mat je rekla: hehe, zihr si na majonezo alergicna (ko sem bla v onem obdobju na vse zivo).jaz pa sem rekla: hehe, ziher nisem... haha!.uh kok je mraz, roka mi je otrpnila, k sem zracla pa pozabla... aja mat mi je seveda strudl uturila. pa kruh mi je dala, "k ga je v bistvu zarad mene spekla". pa nc ji rekla.. sem pa dons glih o tem pisala, hec.nc od tega se nisem probala, men ce sem lacna, ne pase sladkaraj, pa tud strudli pa taksno ne.jaz mam rada prepecenc pa tak, take brezvezne okuse v bistvu clo. recimo palacinko mam najrasj nenamazano. joj, a dej, a skoz o hrani govorim a ne? haha... gric gric... jes! kok mi sedejo olive! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 porocam (k vas to 100posto nadnajbolj skrbi ) da mam okroglih ( ) 54 - stiriinpetdeset kil!!! Zmagala! no evo.., se clo zredila sem se v bistvu, ne ti men... aja, to so oni prepecencki pa 5 oliv krivi. (9 - sem prestela peshke )... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 evo tud okna pomita ck....jst grem pa kr gorrrrr pa gor... očitno sem v obdobju ko se prime tud voda ma boli me...kaj naj pa še zdaj... aja tud 5 km sem na sobnem kolesu vmes že nardila... folk mogoče pa je tale sirup začel delovat, prvič imam popoldne energijo... kulll jesssss... al pa luna tko vpliva name si vlečem dol Smoke on the whater - tkole nekak sem danes... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 No, me je firbec začel matrat in sem se še jaz zvagala .. Isto kil, ampak menda kar nekaj cm več, tako da več nisi na mestu, da jamraš o presuhosti Zdaj pa čakam, da mi prineseš tisti sendvič (majonezo pa olive ti pustim, so mi :xx!: ) Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 olive bom jst Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Sem vse tole brala že po solatki, ki sem jo pojedla Sej vedno, ko začnem jokcat pol popustim. k če mislim čist zares pol ne cmizdrim. Pa saj je ok. Sem bla 24 ur na vodi. Sem se valjda tud kej spucala. Zdej pa tud jest čakam na sendvič ... Itak mi ga lahko odstopiš, ker imava cca. isto kil. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 kulj Ksenija! a dej! smoke on the water, haha, to tamal na basu zdaj rece pih! luna tud name dons nekam razposajeno vpliva, kok sem mat hecala pa taksno, jo oponasala da kaksno faco naredi () pa tko. aha, girly, ja ne, saj sploh nisem suha tok... sam noge mam tolk nekam tenkcane. pa k pridem k vsem na obisk, se kar prestrasim, pol jih pa vse po vrtsi obtozim, da majo presuhe spegle... zato.. drgac pa sploh nisem tok suha... mam lahke kosti pa drobne sklepe, kolena mam drobna pa zapestja pa tko...sploh ne zgledam tok suha, kolkr mam mal kil. a ti tud, kUKICA, evo, zlato povprecje, saj rpavim (38 konf., 39, tam nekje, nogca, 170/53-55... glih lepo povprecno in normalno... najbrz) a dej girly, izbircnica, no sicer pa je se vsak v druzbi daljsi z mano vzljubil olive.res pa da ne grejo na piskote. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 A Zlomk pa še ne bo počasi nazaj prišel? Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 zdejle se mi pa Poison rola... ojeZlomk tud tule pogrešan... hehe jutr pa moja Luna bom mela spet nos do podna pa vedno padem na isto foro... sam mam filing da se vse bolj držim... postajam ponosna nase res... tamala dons 2 prinesla iz šole sem ji čestitala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. december 2006 Avtor Prijavi Deli 5. december 2006 A Zlomk pa še ne bo počasi nazaj prišel? ne zlomk je rekel, da zarad tebe, girly, nou nokol vec nazaj uletel... (*sicer pa res prehitevam 500/h, ker se preden si to vprasala (v postu), ti ze kao jaz odgovarjam (zgoraj, sam sem pol zbrisala, k sem ocitno.. pac not vtaknila) zdej sem pa ze strudl jedla, vmes pa mal redkvic. dobr je strudl, morm klicat mamo pa ji rect, se ji bo dobr zdel, tolk bolj, ker ne shizim, pa da na moje mnenje v zvezi z njim...pa se vsakic nad opravicuje da zakaj ni tak in da so druga jabolka in da ni tok dobr..pa me to name spomni.... k sem jaz ista....mal je, da ne znamo sprejemat komplimentov, mal pa ena kriticnost tud res, pa se bikovska ena nota, k si predstavljas, se ufuras, kako nej bi blo, okus tak in tak in pol ni in ni dobr. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 aha, girly, ja ne, saj sploh nisem suha tok... sam noge mam tolk nekam tenkcane. vem o čem govoriš. Jaz imam isti problem (ki se izkaže kot PROBLEM, ko moram kupit nove hlače). Pa rokice bi se tudi lahko malo odebelile. ne zlomk je rekel, da zarad tebe, girly, nou nokol vec nazaj uletel... Eh, damn. Fertik torej s hudobijo Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Eeeejjj, kok pa jaz uživam dons dve uri prepozn vstala pa se mi pol cel popoldne ni nič izšlo, ampak sem spelala vse.. shopingala, dala manj kot 10 jurjev za sestavine za 3 vrste piškotov in miklavževa darila pol s kuhala kosilo, tolk da sva se mal vidla dons, smo vok spet testiral (ker zanč sva pametno nalila not 2 cm olja in cvrla zelenjavo dons pa ratal perfect na žlički sezamovega olja )pol pobrala frendico in gasa domov, pred vrati še ena frendica čakala.. pol sta pa bejbi sedeli ob kavici za mizo in smo čvekale, vmes sem pa jaz maso za 3 vrste piškotov nardila in zdaj sam še v pečico dajem.. še 1 porcija muffinov pol pa une norveške poprove. koruzni so pa noro dobri ratal, se moram kar zadrževat.. Zdaj grem rezat pladenjčke iz lepenke, da zavijem tele stvari in da pol Miklavž raznosi uiiiii, kok je dbest dan (ja, Marsa en popoldne) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Haha, razmišljam zdajle kje naj kak pehar najdem, da bi vsa darila za family not zbasala pa me prebliskne kako se mi je v bistvu vedno ful čudno zdelo, zakaj Miklavž prinese nova darila in novo sadje, peharje pa naše domače uporabi WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 šittttttttttttttttt šittttttttttt šitttttttttt...na miklavža sem čist pozabila...neeeeeeeee popolnoma ne meni podobno...šitttttttttt aja, danes imam najraje mojega Rudija...imam zadnje čase tako malo časa zanj bila na nekem drinku,,,nč posebnega..ene ljudi prerastemo,...včasih pa oni nas bed, se grem v postlo po glav toučt, kako sem lahko na miklavža pozabla..neeeeeee...jojjjjjjjjjj smotka smotana Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2006 Avtor Prijavi Deli 6. december 2006 me prebliskne kako se mi je v bistvu vedno ful čudno zdelo, zakaj Miklavž prinese nova darila in novo sadje, peharje pa naše domače uporabi evo jaz pa ze zajtrk. ne saj ne, saj se hecam, ne morem spat. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2006 Avtor Prijavi Deli 6. december 2006 v RS. sem vidla ja, da si ti tud gor...sam ne smem/nocem vec tapkat, k se ful slis. :||bom sla probat za kako urco se odspat.a ti tud ne mors spat al delas al kaj? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2006 Avtor Prijavi Deli 6. december 2006 aha a tko.... ok, dobr dely! (*jaz pa dejansko jem zajtrk - prepecenc pa avokado, gor pa sol pa limono, kok je super avokado, ga mam namest putrcka, ga sam tko jem, ne delam namazov pa tega, k mi je brez veze... spodaj ga ma in sem glih dbest ga ubodla, glih prav zrelega....) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts