Onix 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 En pofočk dokler se ne sestavim Že dolgo nisem ob taki uri prišel domov ampak je bilo the best pa še glavobola nimam glede na količino popitega bi mi moralo še jutri odmevat Zvečer pa spet na novo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 fakkje si me pa vidla zlomk....tralalatam za Dramo zadaj, na drugi strani ceste.. sam sem šibala, pa se mi ni dal vpit čez cesto zakaj pa fak to? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 tam za Dramo zadaj, na drugi strani ceste.. sam sem šibala, pa se mi ni dal vpit čez cesto zakaj pa fak to? oh tkooo.... k.............bi te na kak kofetek zvleku..... pol pa she kam drgam... pa tko.... ne... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Aliana, kar po pravici povej, da na tisti sliki z Mickom, ki je Aakhut še zmeraj nima ... Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Aliana, kar po pravici povej, da na tisti sliki z Mickom, ki je Aakhut še zmeraj nima ... žal ne.. bi jo pa tud jaz rada vidla.. tko da, če slučajno kroži.. nej še do mene prikroži, no Ja, Aakhi, next time WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 nastop v Tržiču lepo uspel ampak meni bi bilo treba utrgat glavo...pred nastopom sem nekaj šaril po avtomobilu in pozabil ključe v ključavnici vhodnih vrat...tam so ostali cel nastop hvala bogu naslednjič zihr ne bodo, avto pa tud ne o, Alianči, sem slišal, da ste bili prva dva dni frei na filofaksu a drugače sedaj že vse na faksu teče na polno? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 me zanima, če so audente, melody in girly izpeljale tiramisu meeting v Lj. bi jim prav privoščil, ko so tako fajna klapa rad vas imam! ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 oj! jaz sem tisti čas tako spala, da sem se drla zraven. čisto sem se zbudila. sem potem govorila z Audente, pa je rekla, da je Melody bila nekaj zaposlena (saj je že dopoldne na forumu omenila) in potem ni bilo nič iz tega. sicer pa bo zdaj A. dosti v LJ, bo še prilika Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Danes sem osvajala krožni promet in speljevanje v klanec to je življenje - mal avanture, dirka dirka ma ja sej vem da je vam vse to isto, ma meni je trenutno vožnja kot ena video igrica 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Faaaaaaaaaak, kok sm utrujena. Vsatla ob 5hDelala 1. šiht 6-10Drugi od 11-14Tretji od 14:30-17 Šla na fitnes, pršla damu ob 19:30. Jedla solato.Zdej pa kumi še gledam. Mal me glava še vedno boli, migrena valda. Samo, se ni razvila...je pa skoz na preži, hudič. Zdej pa študiram, da bi mal brala al pa se ulegla za kake pol ure, pol bi pa gledala National treasure, k moj Cage not igra. Kok bom spala jutr. Lep vikend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Faaaaaaaaaak, kok sm utrujena. Vsatla ob 5hDelala 1. šiht 6-10Drugi od 11-14Tretji od 14:30-17 Šla na fitnes, pršla damu ob 19:30. Jedla solato. na chokolado ne pozab... pa sobn kolo si nabau... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 na chokolado ne pozab... pa sobn kolo si nabau... zlomk...tralalaAh, mogoče čokolada tud še pade, sam ne zdej, k je blo solate čist zadost...neeeeee, sobn kolo pa ne. Grem raj vn migat. Dowgcajt je na sobnmu. Razn, če s mislu tazga, k se zic lohk dol da? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Melody je bila zaposlena, to je res. AMPAK SEM SE POTRUDILA IN Z VSEM KONČALA DO POL ŠTIRIH. In potem se mobi ni hotel vklopit. Joj joj.Očitno je umrl. Kako si upa. http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Ah, mogoče čokolada tud še pade, sam ne zdej, k je blo solate čist zadost...neeeeee, sobn kolo pa ne. Grem raj vn migat. Dowgcajt je na sobnmu. Razn, če s mislu tazga, k se zic lohk dol da? sm mislu tazga, k ma lukno v zicu zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Aja. Pozitivna stvar je, da sem se potem namesto tiramisuja učila italijanščino in muzikologijo. (Ampak vseeno. Ne more kar umret.) http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Pikica, a si bla danes na programu prav - čvekala? Mislim da sem te slišala z enim tipčkom sta neki razglabljala in "Smoke on the water" nažigala 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Pikica, a si bla danes na programu prav - čvekala? Mislim da sem te slišala z enim tipčkom sta neki razglabljala in "Smoke on the water" nažigala Jou. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ehehe, kojo temo majo zdaj na Anteni ... ali vam paše poljubljanje po tem, ko vas je patner oralno obdeloval ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ehehe, kojo temo majo zdaj na Anteni ... ali vam paše poljubljanje po tem, ko vas je patner oralno obdeloval ... che ni chesna jedla... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 helou ma tok je pestro spet, svašta se dogaja komi folgam ......moj dec je mel roj. dan včeri, me je vleku ven žret in ker nism jaz glih za neko fotranje po oštarijah, sm mal zavijala, pol sm se pa pustila vseen zvlečt...... in sm šla kle čist bliz na morsko ploščo.....fak še u lajfu nism tok dobr jedla, res, božansko clo klapavice so ble u nulo, k sm jih itak sam dvakrt jedla, pa so ble nauzgraužne :xx!: tole pa....božansko...pa škampi in lignji i ribe carsko.....pa itak mi je nabolj pasalo k sm z rokami lohk jedla itak zmeri č se da, ful mi je filing z rokami jest, res nism za neko fintiranje in fensiranje z vsem tistim priborom....in pol na konc k sm vse požrla in jebla polna miza vseh onih lupin in kosti, jst lepo zložim vilce pa nože na krožnik in se čudim od kod mam tolk tega in se moj reži kt zmešan in prav ej lubi, za mizo za 6 sediva, tis pa vs pribor zj pobrala nad je blo......pol doma pa še dve butelki traminca uničla in joj....zanč mi je gumo razpizdlo kok je bil hec, popizdiš, sm se jebala tam s tisto gumo pol, vsa besna in razpizdjena, nikakor ni ono za avto dvignt hotlo se odvit, vse zarjavelo :xx!: prov cepetala sm že z onimi petkami po tistem blatu tam pol sm se pa dol vsedla in en čik skadila in se režala sama seb kaka koza sm in pol se pelem, pa me policaj ustavi spet isti dečko k me vedno, mislim da je od celjskih al pa žalskih copsov....pa ful prjazn, za gumo še reku ni nč pol pa že mislim it, pa pride nazaj in js ono o fak ka pa zj pa prav model : sej ne vem kok bi spelau tole, sam na kafe bi te povabu kdaj mi je kr vroč ratal, sem neki zmutla totalno, se je sam režu....mislim ne morš takle uradn organ kr tko skenslat ane....... svašta...sam res model me je že parkrt ustavu in zmeri js totalne bedarije gvarim pol tam, enkrt sm se razpizdla clo zarad onih kretenov k se pol manj vozjo kt je dovoljeno...u glavnim same fuke špilam, zgleda da se mu dopade to in zj če res s kafetu kdaj zateži, bom pa rekla da ne upam, ka mam ful lubosumnega deca in me bo pretepu č zve svašta ja....ful sm dobr biftek nardila za jutr mamo oktoberfest čist lastni....zato k ma tolk folk r.d. zej, se je to ime pač prijelo....pira mamo dost tud in vsega, fešta bo....todek se ga bo uliu KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ravnokar imamo ene znane goste v restavraciji...Med njimi sem prepoznal igralca Jurija Součka in opernega pevca Juana Vasleta...ostalih pa po videzu ne poznam ... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ravnokar imamo ene znane goste v restavraciji...Med njimi sem prepoznal igralca Jurija Součka in opernega pevca Juana Vasleta...ostalih pa po videzu ne poznam ... aja?pa zram majo full mlade pichke.....njihove zhene pa klele tole berejo!!!pol jih bojo pa doma sprashvale kuko je blo na literarnem vecheru a neb ti mal pazu kaj pishesh pa o kom? zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 aja?pa zram majo full mlade pichke.....njihove zhene pa klele tole berejo!!!pol jih bojo pa doma sprashvale kuko je blo na literarnem vecheru a neb ti mal pazu kaj pishesh pa o kom? zlomk....tralala http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ehehe, kojo temo majo zdaj na Anteni ... ali vam paše poljubljanje po tem, ko vas je patner oralno obdeloval ... aja ah zdej sm pa kinky ratala 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 no, njihove spremljevalke so stare in "lepe" ravno prav, da bi čisto komot lahko bile njihove žene...mislim,d a se ni za bat ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts