Cookie 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 heh...men se pa letos godi...z dariline bom komplicirala ama ništa....itak se mi s pol folka ne bo treba ubadat....pol problemov rešenih.....tisto kar je ostalo, pa tako vem...kaj, pa tud do kje lahko sežem.....sicer pa, ....že spet bo kmal petek..... .... ...... TOČNO Jst sm sam v zadnjih dveh mesecih skenslala pol folka, ker se mi res ne da več ubadat z njimi in njihovimi problemi Pa včeri so mi v službi tazadn živc vn potegnil - katastrofa, za druge in sm glih ves gnoj, k se je v men nabiral zadnje dve leti, zlila direktorju na glavo dost jih mam, res You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 včeri sem se učila do 3.00 tako, da sem danes čist :xx!: grem za kako urco mižat, potem pa mal pospravim, Rudija spedenam, grem v knjižnico, na banko, v BTC (nujno rabim superge). Pa še en referat moram narediti za jutri. zvečer p mal vn pogledat. Sončkeeeeeeeeee Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 včeraj sem ugotovila, že miljontič, da je moj vsakdan borba same s sabo. pa da se tako kretensko oprijemam preteklosti. pa ne dobre, srečne preteklosti, ne, oprijemam se žalosti, ki je že davno ni več. a ni to kretensko, no. ujčkam in hranim parazita. mogoče bi jaz danes malo, namesto onixa, čez astro kombinacijo rekla to lohk, ne smes pa si rect, da je nekaj kretensko, ce je del tebe. to si pac ti... boljse je it se mal nazaj, ce kak test se ni bil narejen, kot jih kar preskakovat, k pol nimas nic od tega. astro kombinacija pa je ze ok. aja danes v katero koli trgovino sem šla ok pa na pošto so se zmotili v moj dober in povsod sem lepo opozorila na napako... sem imela filing da me nekdo malce preizkuša... na pošti mi je dala v roke cel pok halo kartic, pa čvekava in čvekava, dobro da nisem raztresena kar pospravila tisti kupček... ful se mi je zahvaljevala, v trgovini mi je dala pet jurejev preveč nazaj. pa še nekaj podobnih zadevic.... tole se mi že nekaj časa dogaja, se je tud nardilo da sem denar nazaj nesla. mater sem poštena to je lepo. si taka k moja mat. nasrkala bi ona na shalterju, bi mroala dat iz svojga zhepa..... dobit kar tkole je lustn, dat kar tkole pa ne. sem spoznala, da nekomu pomenim tako zelo zelo malo in me pravzaprav vedno le izkoristi za kako stvar ma ne melodie (tole sem ze vcer komentirala, pa se mi je nekaj pobrkal), odvisno je itak od nasga zornega kota.... nihce te ne more izkoristit tkole, ce sama noces. ce pa hoces, pol te pa ni izkoristil. je pa res, da vcas nenadoma spregledamo... sam pol pa pac skenslas al odnos, ce je tok tumach, al pa pac svoje usluge oz. tisto, s cimer oz. zaradi cesar te ta oseba izkorisca. Mene je pa Miklavž presenetil in mi prinesel en zelo lep kamen. žal imam pa sama izkušnje, da se na silo poskuša integrirat otroke v "normalne" šole res je, to je delikatno, poznam tud jaz take primere..... Tudi jaz bila prijetno presenečena, ker sem dobila eno tako lepo lučko, ki sem si jo že dolgo želela hja, lahko je teoretizirat se da z lahkoto, praksa je pa problem. No danes mi kanilo , da sploh ne trpimo za pomankanjem ljubezni.Trpimo ker nam primanjkuje spoštovanja,do sebe, do hrane , do okolja , do sredine, do dela , do mimoidočih... Spoštovati, pomeni imeti pozitiven odnos do koga ali česa zaradi vrednosti ali pomena . Nič več nima nobene vrednosti. Uspelo nam je razvrednotiti vse in vsakogar. *** Drugače nič novega , tud tu okoli polni nakupovalni centri in folk z izbuljenimi očmi blodi po policah. Sirene nekaj tulijo, folk ves našpičen, pa kr pobijal bi se za vsako prčkarijo . Komu se da No včasih si zaželim , da bi kr zdajle bil tretji januar , ves ta cirkus levo desno. Kakor da ne bi bilo drugega kakor nakupovanje. Še dobro, da grejo dnevi hitro mimo.Dvakrat grem spat, pa bo tako že januar, kje so tisti časi , ko se je ena šolska ura vlekla , ko cela večnost. jamral pa namo iz principaJoj Lia! ja, tale december. vsi tak nekam drvijo in so čist obsedeni z nakupovanjem,pa za kake bedne stvari denar zapravljajo :xx!: iz tega razloga ne maram decembraa ne, ogabn! Jadran Krt je fajn pisal, ko je za bozic bluzil po trgovinah in kot da mu je en notranji glas govoril v uho: KUPUJ! pa je kar moral. Če je vsem tako zoprno, zakaj se sploh gremo tole... ma zato k ce pa ne bi blo tega, bi blo pa zalostn. sam k ne znamo vec uzivat. Pa včeri so mi v službi tazadn živc vn potegnil (sory k se smejem k najbrz ni smesno, sam... si tok hecn postavila) včeri sem se učila do 3.00 Pridna. Pa fajn k si tok bizi. mene tud vcer presenetil vsi zivi. cist nepricakovano.najprej dobila frenda na obisk, vmes je postar dol zvonil in sem paket dobila, akrile!!! (pa se ene cokoladke, k si je ta super oseba neverjetno zapomnila, da glih tocn na te pa shizim ).Pol je prisla frenda z vreco enih stvari, pol sem pa se obvestilo dobila, da je ena kulska osebica tankala moj mobi. tko da se mi je neverjetno vceraj obrnil dan in clo darila sem dobila! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 tko da se mi je neverjetno vceraj obrnil dan in clo darila sem dobila! Vidš, Miklavž je bil Nč, grem mižat Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 a nisi ze sla? jaz sem tud hotla v btc, na trznico, po ribe..sam tle bluzim, ribe pa noujo do mene priplavale. haha, ja bojo! namrec free pride zdajle, haha! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Jaz tud bla zgodnejša danes se zbrcala na faks ob 9h.. kao bli zmenjeni, da se s sošolko in sošolcem dobimo na predavanju... tipa nisem vidla že od začetka počitnic (no, enkrat za 5 minut..), ker se skoz potepa.. in valda ga tud zdej ni blo no ja, smo se pa pol na stopnicah srečal in na hitr poobjemčkal se zdej pa hitr nalogo nardit pol pa nazaj na faks šibat.. sem totalno zabušavala 3 tedne, moram mal nazaj v ritem pridt.. kok je bil pa Tristan luštkan zjutraj ga ni blo nč not, pa sem šla pol ven iz flata pa do avta in tamal glih izza vogala.. me zagleda, se ustav, tko ves navdušen, in do mene priteče pol sva se muckala tam sred ulce ga nisem hotla v avto spustit pol, ker bi moral 2 uri not čakat, pa je skočil na havbo in mi mijavkal skoz šipo mela tko slabo vest, ko sem šla.. sam po drugi strani.. sej on tud včer ni hotu se pridt crkljat zvečer ajd, bodte fajn, gremo delat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Joj Marsa, zdele sem se spomnila na sanje, ko sem tvoj post brala. Najprej so me neki morilci lovil, pa tko ... To se mi itak dogaja že nekaj časa, še posebno intenzivno pa odkar mi je Gaia napisala, da je verjetno eden mojih prednikov umrl nasilne smrti. ...Potem pa nisem prepričana a gre za iste sanje al so ble nove, me pa kliče (ne vem kako ji je bilo v sanjah ime) ta Fata, ki se je pojavila na forumu in se norca dela, da bi rada fu**** pa tko ... in znorim, da kje je našla mojo cifro, pa mi pove, da sem pač tako pametna, da jo po OSih folku pošiljam, in da so vdrli v bazo in imajo vse naše podatke ... mi gre na živce in se nas pol par iz foruma dobi, da kako bomo orgirali ... vsi nekako normalno zgledamo, pol prideš pa ti 'big mama'. Res si bla oooogrooomna. Tko nekak si zgledala kot tiste slike od Audente, pa od Pikice, ki jih je dr.Moreno gor dajal. Ko zgledajo res debele, pa iznakažene, pa tud še enkrat večja si bila od ostalih. in pol sem imela cele borbe sama s sabo, ker si mi bila res grozna, pa tko fajn oseba si mi. In sem se prepričevala, da izgled pa res ni važno, notranjost je pomembna ... pa ni šlo. in sem sama sebe obtoževala, kako lahko tako čutim, kako sem lahko taka prasica. ampak izgled je bil res tak, kot da bi se ena ogromna gmota želeje premikala po prostoru. Tud v filmu ne vidiš takih ogromnih gmot, pa če se še tko potrudijo. jaz pa totalno krivdo čutila zaradi svojih občutkov.In to sem sanjala ravno zdaj, ko smo si par dni nazaj tipkale kako nobena ni debela pa tko ...Skratka bila si moja nočna mora ... pa oprosi, ker sem si tako predstavo zgradila o tebi. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ... boljse je it se mal nazaj, ce kak test se ni bil narejen, kot jih kar preskakovat, k pol nimas nic od tega. ja, saj vem. samo včasih mal pozabim ali pa hvatam krivine, ker se mi zdi, da mogoče mi pa rata astro kombinacija pa je ze ok. tnx viš, tebe majo pa ljudje radi, a ne. eni že. velik njih. ******no, pa hvala miklavž . sem dobila tule gor eno darilce , pa še fuuul lepo popoldne. mi velik pomeni. *********kukica! kakšne odbite sanje. ful sporočilne, se mi zdi, samo da moraš ti razvozlat, kaj ti govorijo, seveda. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 Kukica, xsmx blazota! zdajle sem se skor zadavla od smeha. tumach!!!najprej tko mal pac berem, pol pa: halo?totalna gmota! :lol:Hudo.kok ti mene nasmejis - aja, nadmarsa sem bla! to sem bla zato taka, k mam te fore z nadshefi.joj, haha, vsa debela pa taka... eni že. jp. al pa dvoji. ja saj res, res mam super folk okol sebe. No vidis! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Tebe zabava, men pa nočna mora! Ne da si bla vsa debela, ampak je po sobi tacal ogromen premikajoč žele. vedno znova me šokira ta sanjska predstavnost. Ne vem, če so ravno nad šefi krivi, zihr gre pa za to, ker si ti meni nad. To imam jaz en tak sistem, po katerem ljudi, ki so mi res kul, niso pa mi preveč karakterno podbni, postavim nad sebe. Si na piedestalu, da veš. In potem mi sanje, zato da me sporočilo bolj zadane, pred sebe postavijo takega človeka. Ne vem še, kaj mi sanje hočejo povedat, se pa strinjam z Leo, da so zelo sporočilne. Vem po filingu v katerem sem se zbudila. Mislim, da sem edino Fato zaenkrat dešifrirala - da je ona tisti grdi del mene, pred katerim se hočem skriti, pa me vedno nekako najde. :xx!: Tebe gmota, bom pa tud še dojela upam. Marsa, se to ti moram povedat. mi je lubi včeraj čist navdušeno razlagal o eni bejbi, s katero so eno štacuno polimaval, da kolk je energična, pa pozitivna...in da gre zdej ko so sred noči končali ona še domov risat ... skratka njena energija, življenje v njej ga je čist fasciniralo ... in mi je skoz hodilo po glavi, da sicer najverjetneje nisi ampak da bi to čisto lahko bila ti.Mogoče sem te zato sanjala... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 res hecn tole... se je ze zgodil, da me je kdo od forumovcev sanjal, sam tkole... pa mislim da se ne (al si pa niso upal povedat )..hecno je, kako si 'se borila' v seb, kao, saj ni vazen moj videz! za pop*... oh pretiravas drugac ves, jaz sem cist obicna, vpras kogar ces... jih ma dost mal tko... hm, kaj jaz vem, mal 'strahu' al cesa... pol pa vsi 'priznajo' da sem v bistvu cist kmeticka. je pa res, da me je energetsko velik v prostoru, pa zato mroda gmota. :Dpa saj ni cudn konc koncev da me sanjas in tok velko, saj glej - kok me pa je tule.... sam skoda k ti more namest dobre sanje povzrocam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 očitno okrog mene maske dol padajo... še bo zanimivo. ja priznam, ego prizadet ampak bom preživela, vsaj ni več srce ok vsaj ne tolk...jst pa dons dobim mojo žverco... komaj čakam. Aja Audi hvala za pomoč... mater sem lesena, sej nisem jst kriva ampak un ko je mašino inštaliral... da zapravljam je pa država... danes se bom malce z unmu gor pogovorila, bemu mu... Marsa, si zaslužiš (ne da si nočna mora ampak včerajšnji dan )Kukica, a o meni tud kdaj sanjaš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Pa sej ne mislim, da is tolk drugačna od drugih. Ampak neke stvari za katere mislim, da jih ti imaš pri sebi pošlihtane, bi jaz tudi rada imela, pa je do tja še dolga pot ... pa ubistvu me predvsem moja (ne)samoavest j**e, pa si pol take predstave naredim. saj to delam z veliko ljudmi. verjetno samo nimaš starša alkoholika, pa kul si mi ... in potem ne padeš v tisto skupino meni simpatičnih ljudi, s katerimi takoj čutim konekšn ampak v tiste meni simpatične, ki jih povzdignem nad sebe. Sej se hecno sliši, ampak vse bolj se mi zdi, da je res tako preprosto. vse kar lahko ob takih ugotovitvah nardim je pa le, da se pošteno narežim sama sebi. Sem že tolk samozavestna, da si upam stvari iskreno povedat ... tud če gmote sanjam. Itak sem pa že poštekala, da v končni fazi sanjam dele sebe ... Štala, se mi zdi, da nekje v ozadju glave točno vidim, kaj so mi sanje hotele povedati, pa ne znam odpreti vratc do tja. Ksenija, tebe še nisem sanjala. Ampak zihr ne bi bla gmota, če bi te. Zdej štekam zakaj gmota! Ker si Marsa, tako glasna pa energeična, da te je povseod dovolj...Z mojim blesavim občutkom krivde se pa itak povsod ukvarjam. :xx!: Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Pa sej ne mislim, da is tolk drugačna od drugih. Ampak neke stvari za katere mislim, da jih ti imaš pri sebi pošlihtane, bi jaz tudi rada imela, pa je do tja še dolga pot ... pa ubistvu me predvsem moja (ne)samoavest j**e, pa si pol take predstave naredim. saj to delam z veliko ljudmi. verjetno samo nimaš starša alkoholika, pa kul si mi ... in potem ne padeš v tisto skupino meni simpatičnih ljudi, s katerimi takoj čutim konekšn ampak v tiste meni simpatične, ki jih povzdignem nad sebe. Sej se hecno sliši, ampak vse bolj se mi zdi, da je res tako preprosto. vse kar lahko ob takih ugotovitvah nardim je pa le, da se pošteno narežim sama sebi. Sem že tolk samozavestna, da si upam stvari iskreno povedat ... tud če gmote sanjam. Itak sem pa že poštekala, da v končni fazi sanjam dele sebe ... Štala, se mi zdi, da nekje v ozadju glave točno vidim, kaj so mi sanje hotele povedati, pa ne znam odpreti vratc do tja. Ksenija, tebe še nisem sanjala. Ampak zihr ne bi bla gmota, če bi te. Zdej štekam zakaj gmota! Ker si Marsa, tako glasna pa energeična, da te je povseod dovolj...Z mojim blesavim občutkom krivde se pa itak povsod ukvarjam. :xx!:sej ga bova pregnali - občutek krivde mislim...jst zase vem, da sem že daleč...ne da se mi kuham, majke mi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 sej ga bova pregnali - občutek krivde mislim...jst zase vem, da sem že daleč... Super. Zelo sem vesela zate. Tudi meni gre že bolje. Se pa samozavest gradi počasi ... Tole sem zdajle prebrala, pa mi je bilo tako lepo, da moram nekam vtaknit. včerajšnji dan so le sanje, jutrišnji le vizija… vendar vsak dobro preživeti dan spremeni sleherni včeraj v sanje o sreči in vsak jutri v vizijo upanja. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 Marsa, si zaslužiš (ne da si nočna moraa to da sm nocna mora, ste si pa vi zasluzhil al kaj! thanx! Ksenija, tebe še nisem sanjala. Ampak zihr ne bi bla gmota, če bi te. mogoce pa ti gre ta del mene na zivce... drugac pa: met poslihtane zadeve pr seb... kaj pa vem, saj jih skoz in sprot poslihtavas. pac gre samo za to, da si iskren (do sebe). men je to najvecji point.energije pa mamo pac eni mal vec, eni pa pac mal manj. nimas kej...ja, verjamem, ce je alko scena v druzini, da zna bit vse skup mal drugac.ja, mors si upat bit ti sam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ja jst - popoldne spet živim ampak mogoče je pri meni kriv tudi dodatni vnos železamater mam fajn telefončk... tegale pa bom z lahkoto posvojila, le še na velikost se navadim... ok, vsaj vizualno greva v isti frekvenci... ja luštno žverco imam v navodilih piše da se prvič fila samo 2.5 uri... hm, nič več tistga 16 ur? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Pa v jetrih me lihkar špika. Zdaj si me spomnila. Včeraj sem se odločila doma nadaljevati pravljično tradicijo Miklavža, ker zadnji dve leti ni bilo niš s tem, pa sem prevzela vlogo staršev. Ker mi je Miklavž še edini od teh tipov, ki nosijo darila, ki je še pravljičen. nosi mala dariloa, pa tko ...Kupila doma vsakemu eno dobro čokolado in napisala kratko pisemce od Miklavža. Sem mislila, da me ni nič strah, pa sem prišla domov in želelela naštimati darilca v košaro in začutila ubijajočo bolečino. Tako, kot sem jo včasih večkrat ampak sem mislila, da je to normalno. Saj bo hecno zedele tole, ampak kot da bi mi nekdo z vso silo, do neznosne bolečine stisnil čisto skrajni košček anusa, pa še spodnja desna stran trebuha me je bolela. komaj sem stala, tako močna je bila bolečina. Moram poštekat kaj je tole, ker neznosno boli. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 pa si dokončala?jst sem bila pa nekaj let Božičkova pomočnica... letos pa me ne mika več nekomu želje uresničevat, se staram bemu kako preveč pekočo zadevo omiliš, pozabla sem da je moj po pomoti v rdečo papriko zmlet čili vsul... hudooooo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ... ... no sam tolk, sem v mimoteku oz. mimoletu hawk ..kdor me najde, naj me da nazaj..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 cosma...enga letečga ...da te ulovi..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Meni miklavž ni prinesel nič,morda le spoznanje da sem vse bolj sam,da nimam pravih prijateljev.Še najbližji- domači so pozabili name.skoraj bi dejal da sem počasi odveč vsem. ;( zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Meni miklavž ni prinesel nič,morda le spoznanje da sem vse bolj sam,da nimam pravih prijateljev.Še najbližji- domači so pozabili name.skoraj bi dejal da sem počasi odveč vsem. ;(kaj pa če bi jih ti presenetil... občutek je lahko zelo podoben ko obdaruješ ali pa si obdarovan... mogoče pa rabiš malo se odmakniti od vseh. če pa rabiš koga za pogovor, pa nas je kar nekaj tule tko da nisi odveč nikakor ne Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 pa si dokončala?Dokončala in bolečina je čudežno izginila. Pa še meni je miklavž namenil pisemce ... včeraj nisem imela časa odpreti ...grem zdajle ... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 mogoce pa ti gre ta del mene na zivce... ... ja, mors si upat bit ti sam. Mogoče, ampak mislim da ni to. Takle občutek krivde me večkrat v sanjah preganja, pa ni vedno tvoja gmota vpletena Ja, moram si upat biti jaz sama. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts