Aliana 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 jp, tole z Miklavžem men je tud tale še naj... simpl, ne zapravljiv, vsaj tko ga jaz vidim, atata pa tud nardila letos obrat, starše presenetla.. in to čist na tak način, kot so oni mene, ko sem bla še čist majhna.. da ni blo duha ne sluha o meni mami pol klicala.. ji kar ni blo jasno, nimogla verjet, ful presenečenje blo.. men se je pa sam smejalo še cel dan ufff.. na faksu bla cel dan.. nimam kondicije več.. ampak blo kul zdaj pa še metelkova.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ahoj, da boste imeli razlog, da padete v depro vstala ob 4, potlej pa na điro, nobenga ni blo treba pelat, so bli zmenjeni frizure nimam pa hvalabogu, da je petek zato pa nekaj čudovitih spoznanj, nezmernost, čudaštvo, sentimentalnost, nestvarnost, trmoglavost, mnoge ovire , počasi napreduje,odzivanje s preveliko nestrpnostjo. Zdaj mi je jasno zakaj se že tako dolgo tule valjam, menda sem čuveni talent za astrologiju, u zametku sam se uspešno upiram,delo, organiziranost in vztrajnost so mi popolnoma tuji, tak da s tote moke ne de kruha, da bi človek lahko od njega bil sit sv.Mars pa sv.Uran in sv.Pluton so moji zavetniki, tak da se potlej sploh nimam več zakaj čudit, zakaj se zadeve peljejo kamor se.... na juriš direktno v večna lovišča glede na to kar piše v zvezdah sem pravi angelček, sam kak naj zdaj to obelodanim najbližjim, da sem najboljše kar so lahko dobili iz takega testa, bemu vsi bi bli radi v zavetju sv.Jupitra inu sv.Venere, lepi , lepčkani in v blagostanju in nežnih objemih ... ... no sam tolk, sem v mimoteku oz. mimoletu hawk ..kdor me najde, naj me da nazaj..... šolski primer predstavnika Lune v dvojčku Meni miklavž ni prinesel nič,morda le spoznanje da sem vse bolj sam,da nimam pravih prijateljev.Še najbližji- domači so pozabili name.skoraj bi dejal da sem počasi odveč vsem. ;( ubogi, welcome to the club, nisi sam pozabljen od Miklavža, Boga in ljudi Ahoj folx Nisem vas dost brala, upam, da ste čim bolj ok, tisti ki niste, vam želim, da bi bili Pa pocajtejte se. Pa veseli bodte. Ne, nisem pijana ... hehe ... edin mal boljš volje sm, resno.Pa v jetrih me lihkar špika. lupčka vsem (uf, sm osladna) a ne , pijača nam je vsem v pogubo meni se tud nekam obilno in neizmerno povečuje potreba po tovrstnem omamljanju ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 lia........ ...... luna v presnetih dvojčkih....nič ne vem.... .......še dobro, da je danes petek.....nekam me zmatral ta teden....čez vikend pa že novi plani....variantne rešitve.......še dobro, da mamo pol med enimi in drugimi prazniki fraj......komaj čakam....... mejte se....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 no pa je pustila luna v raku nekakšen pečat za ta mesec... napit se ga grem, definitivno... zakaj sem si jst že zbrala takšno pisano marjetičasto družbo okrog sebe.... kje je še 12 danes... kje je tisti filing decemberskega časa? mogoče sem sita tega časa tud zato, ker že od novembra delam na tem decembru... jst bi leto al pa dve prespala... in ne nisem povožen makaron...v glavnem tud za ta telefon se moram bockat s prodajalcem (ni imel spominske kartice) men se pa ne ljubi več se zaletavat skoz v zid. pa neke čudne bolečine mam v trebuhu.... ma ko jebe sve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Včeri bil ful fajn dan...delala, pol sm v drugi službi eno uvajala, pol šla v Mečkator nabavlat špecerijo zase, pa se mal razvajala, pol šla prke damu, pa me je Valči poklicala, sva šle na pico, goflale, sm misnla it pred meditacijo za kako uro dam spat, pa me je baba zvlekla še v BTC, pol pa jst njo na meditacije in je blo FULL fajn! Na je blo kr 5, še ena fajn forumovka pršla in smo pol kr mal produžili, šli na pijačko, sm se narežala, k že dolg ne, res, prov kul je blo. Prov fejst babnce ste vse po vrst. Pa še eno bejbo spoznala, k masira, pa si bompred NL podarila eno masažico, k se že 100 let spravljam...če si je sama nom prvoščla, kdo mi jo bo pa pol. No, dons pa že petek. Morm rečt, da so ledvice bolš... Kombincija reikija, meditacije, pomoči nekaterih forumovcev . Krasno...ne damo se. xvtzx Lep dan naj se vam naredi. Lia, Ksenia, Amis, Mysti, kukica, lea, cosma, pa še kakšna, ki je mal jamr, jamr, pa rabi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Jutro...........moram tudi tebi dnevnik napisat. Saj ni vsak dan nedelja in ni vsak dan čudovito, je pa iz dneva v dan lepo,včeraj zvečer je bilo naravnost čudovito zabavno. Sta mi dva bluzatorja, N0.1 lnftako popestrila večer, da še spat nisem mogla ob običajni uri, ampak že proti jutri.Ko sem zvečer prišla utrujena domov ( tolk se mi dogaja v decembru... )je bla prazna hiša meni se je pa tolk čvekal.....in sta me dva poslušala in zabavalatako da, mah vse se da, če se le hoče. Iz driske naredit drek al pa iz dreka drisko.............. kaj govorijo moja lepa usta (lia @ 8. Dec 2006, 00:05) sicer ne vem, ker sem tud bolj jezljiv in driskast tip človečka, menda je zaprtje še večja nadloga Vsak dan posebej je lastna izbira, med tem kar se pač da izbrati. Včasih je pametno razum odklopit, premalo podatkov in slab procesor. mi pa ne gre v lajšte, kdo pri vragu, nam je vtepel v glavo, da bi morali biti ljubljeni, lepi, bogati, srečni,zadovoljni, potešeni, supermeni včasih prav paše kak dan v samoti ob vodi na srebrnih skalah samote in žalosti ja vsak faking day posebej je poseben in neponovljiv......... (lia @ 8. Dec 2006, 01:31) samo tako za znanstvene namene: Koliko samskih, privlačnih, simpatičnih kadilcev še hodi po svetu? Sedem jaz sem med temi sedmimiprivlačnimi in simpatičnimi ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 kaj pa če bi jih ti presenetil... občutek je lahko zelo podoben ko obdaruješ ali pa si obdarovan... mogoče pa rabiš malo se odmakniti od vseh. če pa rabiš koga za pogovor, pa nas je kar nekaj tule tko da nisi odveč nikakor ne jaz sem jih vse presenetila.....zdaj majo pa tolk dela z Božičkom.....so že celo veseoljno Slo preklical no pa je pustila luna v raku nekakšen pečat za ta mesec... napit se ga grem, definitivno... zakaj sem si jst že zbrala takšno pisano marjetičasto družbo okrog sebe.... kje je še 12 danes... kje je tisti filing decemberskega časa? mogoče sem sita tega časa tud zato, ker že od novembra delam na tem decembru... jst bi leto al pa dve prespala... in ne nisem povožen makaron...v glavnem tud za ta telefon se moram bockat s prodajalcem (ni imel spominske kartice) men se pa ne ljubi več se zaletavat skoz v zid. pa neke čudne bolečine mam v trebuhu.... ma ko jebe sve Ne daj se Ksenio mila ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 pikič....mi je prav žal....hvala za > ....sam jamr pa res nisem..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Sem neki ugotovila... zadne cajte sem toooooook pod stresom, da lahko spijem še pa još alkota, pa me čist nič ne prime... sploh ne pride do mene... bemu... treba se bo umirit, ker ludim... pa spet vzpostavit harmonijo... ja ja spet se bomo poduhovljal sestra Valkira primite se v roke, verjetno vas alkoholni hlapi odnašajo v nebesa...predlagam mrzu tuš pa skok jezeru, da si zbrihtate podstrešje pri taki švoh mišični masi in samih kosteh, štamperle vidite pa vas zvrne in ne vi štamperle ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Ja včeri je bil itak tak nice day ... Piki, res si eno srce... sploh k prenašaš moje neumorno lapanje, divjanje ... sam čelnih pa res ne rabim ... pa hvala ti, da si me povabila na meditacijo... prav pasala mi je... pa ful fajn čvek smo mele bejbe kasneje Rabla si za streznitev tist šus. pikič....mi je prav žal....hvala za > ....sam jamr pa res nisem..... Ups...sm sam vidla, da si vmes postnla, pa napisala neki, da je jebena luna, pa sm te vmes uturila. Ok, vzamem lupčka nazaj. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 pikič...lupčka sem zadržala..... ...to nikol ne vračam...... ......(tale zate ) sestra valkira....... ..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 pikič...lupčka sem zadržala..... ...to nikol ne vračam...... ......(tale zate ) Dankešn. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Sestre... Lia, mene nisi spravila v depro.. , jaz sem v depri, ko moram JAZ tako zgodaj vstati... huh, kak dan bo tole? nimam lune v dvojckih , pac pa venero..pomeni, da bi morala letat z randija na randi..pa kdo me ujame... Nič takega se ne kaže... , sam en kup perila, ki me očitajoče gleda, pa en mulc, ki bi se naj ucil kemijo, men pa se glih da... ..pa neke knjige s kapilarnim sistemom v ledvicah mam tule odprte... :xx!: Ipak bi rajš venero aktivirala... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ahoj, da boste imeli razlog, da padete v deprofrizure nimam pa hvalabogu, da je petek šolski primer predstavnika Lune v dvojčku ubogi, welcome to the club, nisi sam pozabljen od Miklavža, Boga in ljudi a ne , pijača nam je vsem v pogubo meni se tud nekam obilno in neizmerno povečuje potreba po tovrstnem omamljanju a je že petek??? Ta petek si želim, da bi bil šele jutri ali pojutrišnjem. Bi mi prav prišel časovni stroj ali pa vsaj Superman-Bog, ki bi mi okrenuo jedan krug unazad planetu Drgač pa Lia, make my day lia........ ...... luna v presnetih dvojčkih....nič ne vem.... .......še dobro, da je danes petek.....Evo še ene petkove, sicer pa s tisto luno v dvojčkih res ne vem kaj bi dost lahko počela No, dons pa že petek. Lia, Ksenia, Amis, Mysti, kukica, lea, cosma, pa še kakšna, ki je mal jamr, jamr, pa rabiŠe ena se pa pridružujem, pobožom in popihom, za ekipo jamrovcev sestra valkira....... ..... Še dobr, da nimamo sestre Magdalenke Drgač pa ampak res, pa se mi zdi, da sem tukaj nekje.....da ne morim.... f*k a je že petek? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 cosma, da ti prisepnem...danes je peteeeeeek... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 cosma, da ti prisepnem...danes je peteeeeeek... Astra As mogla??? ..et tu Brutus tudi zate velja.... no tako, namest, da tle gor @ guncam, bi lahko že kaj opravila, samo tole imam za predmeditacijo, za vse kar me čaka Pozabla za onega uradnička, as ga že zmlela v kašo???? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2006 Avtor Prijavi Deli 8. december 2006 sv.Mars pa sv.Uran in sv.Pluton so moji zavetniki, tak da se potlej sploh nimam več zakaj čudit, zakaj se zadeve peljejo kamor se.... na juriš direktno v večna lovišča ( ) Civ! kako smo kaj?kok je blo lepo zunaj, ko sem se zbudila pa ven pogledala. kot bi bli 15. septembra in ne 8. decembra!dons ma moja sestra rojstni dan... jo moram poklicat. vcer se mi je utrgal pa sem tle pomivala pa vsega boga zganjala pol si pa se kremo (nad dobro tokrat ) nardila. Drugac ste me pa babe fino v dobro voljo spravile. (ze takoj da zacnem dan z bebavim nasmehom na obrazu - kot sem se zalotla, k berem vase solatke ). ajd, lep petek in vikend! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Dan vsem.Jaz pa včeri mlajšo zvečer k dežurnemu vozila. Skotalila se po stopnicah da joj in tulila potem kako jo roka boli..pol pa ugotovili, da ni zlomljena Sicer se mi pa nič ne da..nekaj malega drobencljam po hiški..se trudim pospravljati..zjutraj brala..Jaz geiša..po kriznih letih ne branja tole začenjam previdno..da ne zapadem v kakšno bralno krizico spet.Bi morala verjetno na te zaključke, ki jih vsepovsod prirejajo..pa mi ni..nekam nedružabna total ratala..(nič ne pomaga..zdaj pa le idi..in tako..) mi se ne da..ne prenesem gužve okrog sebe..in slinjenja..in tega..čudak.com Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 morgen nadšefica, upam da ste dobro spali sv.Neptunija nisem omenjala bogve a ma Nosoroga tud v zavetrju *** prišo poštar ....jst pa v smeh .... mi je poslal Neptunovsko potrdilo... Bi morala verjetno na te zaključke, ki jih vsepovsod prirejajo..pa mi ni..nekam nedružabna total ratala..(nič ne pomaga..zdaj pa le idi..in tako..) mi se ne da..ne prenesem gužve okrog sebe..in slinjenja..in tega..čudak.com sestra Nataly tudi mi ne maramo slinjenja tu si na varnem dobro to , mi tud bli pr dohtarju in dobili prepoved šoloobvezno počitek pa čaj, pa nič telovadbe...sam igrice za PC jem dovoljene pa da nismo zastonj čakali še kremo za mozolje ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ( ) Civ! ajd, lep petek in vikend! jaz isto želim ker je tolk dober day pri nas je sonček.................. ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 . sestra Nataly tudi mi ne maramo slinjenja tu si na varnem dobro to , mi tud bli pr dohtarju in dobili prepoved šoloobvezno počitek pa čaj, pa nič telovadbe...sam igrice za PC jem dovoljene pa da nismo zastonj čakali še kremo za mozolje jap to pač. takoj ko prilezle domov, že skočila na messinger. hvala bogu no, da nas je več takšnih Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ojla tovariši jst sm tud mel učeri ful dobr večer...nameraval sm v postlo ob destih šel sem pa pol enih... Bluzator (koma106) in levinja (AUDENTE) mi nista dala spat... blo je pa ful dobr drugič se lohk pa še kdo pridruži pa bomo skup bluzil... aha zdaj vidim zakaj si tolk pozn vstal slabo ti prenašaš ponočevanje vsaj izginil nisi brez besed ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ne, izginem pa nikol men se "izginjanje" zdi nesramno newem kako si ti tolk energije nabrala v tako kratkem spancu malo sem še bluzila potem......spila topel čaj Sweet dreams.............šla v toplo posteljo,in utonila v globok spanec sproščena in predvsem "načvekana" in nasmejana ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. december 2006 Avtor Prijavi Deli 8. december 2006 a veste, audente, namaar in koma, da mamo eno temo, podobno dnevniku, ki je za takle cvek?ker sem namrec dons odprla kake 3, 4 teme, pa ste po 2 ali vec strani sam ircal.OK, se zgodi, sam cist povsod? v vsaki temi? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 a veste, audente, namaar in koma, da mamo eno temo, podobno dnevniku, ki je za takle cvek?ker sem namrec dons odprla kake 3, 4 teme, pa ste po 2 ali vec strani sam ircal.OK, se zgodi, sam cist povsod? v vsaki temi? se opravičujem v imenu vseh trehh............a zbrišemo poste ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts