Marsa 9. december 2006 Avtor Prijavi Deli 9. december 2006 ampak da bi brada pitta zavrnila in da bi 10x rajs sla na drink z dannyem, to ti pa ne vrjamem, mogoče si se zatipkala?kar verjem. zakaj bi mi blo pa to pomembno? tebe v zvezi s tem prepricevat? ampak ja, men smisel za humor in srcnost izharevata iz notranjosti in mi je TO privlacno. saj se ne zaljubim v telo. al pa v faco. vcas se tipi, ki majo najvec za povedat o grdosti pa tem, pa da mora bit vizualna privlacnost, zaljubjo v najvecjo lepotico, sam se v bistvu zaljubijo samo v OBRAZ. v lep obraz....celo pa ce ima postavo dobro, se lohk cez 5 al pa 10 let, ko uspesno opravi svojo sholo materinstva in ko "je lohk debela in taka", zredi, ma celulitis in vse to.... kaj je torej ostalo od tistga, v kar so se zaljubil? kar se mene tice, se ne morem zaljubit recimo v postavo, obraz, en del nekoga, marlenne dietrich je dobr povedala, ko so jo vprasal, kdo je inteligentnejsi, moski al zenske.. je rekla, da morda so moski pametnejsi, da pa sicer se ni vidla kake zhenske letat za tipom zgolj zarad njegovih dobrih nog. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Kakšna debata Popolnoma razumem cashyja, ker se tudi sama večkrat sprašujem, kaj določeni ljudje vidijo na drugih. Pa saj lahko ocenjujemo, al ne? Recimo če pogledamo Trumpa in Melanijo. Ona je v svetu visoke mode imela res veliko izbiro najbolj hot moških, izbrala je pa po mojem okusu definitivno najgršega daleč okrog, z daleč najdebelejšo denarnico seveda Marsa, dovoli nam vsaj šimfat Zakaj ves teden ni deževalo, kot je bilo napovedano, danes pa lije, da ne morem nikamor? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2006 Avtor Prijavi Deli 9. december 2006 no tale primer je pa res... kaksen nesimpaticen par (za moj okus)!!! on z nesimpaticnim obrazom in s tisto neverjetno smesno in bedasto frizuro, ona vsa hladna in kot da bi metlo pozrla. grozen par, estetsko, za moje pojme. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ko se jim je tamali rodil, sem najprej pomislila na to, komu bo podoben. Upam, da njej Če bo imel vsaj toliko sreče, kot je je imela njegova Ivanka, potem se ni za bati, drugače pa... ah ne bo mu hudega, debelo denarnico bo sigurno imel po svojem očetu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ko se jim je tamali rodil, sem najprej pomislila na to, komu bo podoben.Jst pa najprej, če je bla umetno opoljena... Pa če je tok zategnjena bejba videt, da si ne predstavljam, da je z njim seksala. Po moje še prdne ne. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 pa tud kdaj v kak lokal padem z 12 (al pa 15) let mlajsim tipom, ziher se vsa gostilna zgrazha, da kaj modelcek dela s starino, k bi pa ja si lohk posteno normalno mlado bejbo svojih let (al pa jasno glih mal, prikladno mlajso, a ne ) ubodel. Mogoče pa niti ne opazijo Vsaj pri nama z drago nihče ne opazi razlike v letih (14 let), res pa da za vsako drugo ki je zraven vprašajo če ni najstnica Pa 100% se ne lepijo na mene zaradi lepega nasmeha ali denarja ker ni ne enega ne drugega Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2006 Avtor Prijavi Deli 9. december 2006 ja saj. jaz sem tud prej grda kot lepa (casha tud nikol ), pa sem mela vedno tipe okol in zihr je kdo rekel (kaksne bejbe ) le kaj vidi na tej grdulji. ma saj jasn, da nekomu nekaj ali nekdo je ali ni vsec..mene vedno zmoti kar eno sklepanje in obsojanje zgolj iz predstav, ki jih ima nekdo o nekom ali necem. Pikica, ja, saj, zategnjena, ona je v estetsko psiholoskem smislu pravzaprav zanimiva za obravnavo, ker se ne spomnim, da bi se pri kaj dost folku vidla tko totalno prazen izraz, v nekem smislu otopel, brez zivljenja. brez mimike..... praznota. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 kakšna tema mogoče pa punca vidi v njem varnost, tisto česar ji oče ni dal... sicer ji pa to lahko da tud mlajši tip... jst sem tud vedno bila zanimiva za mlajše tipe... vzela pa eno barabico tule malce starejšo... čudna so pota gospodova aja tkole... če sem že omenila da nimam cifer, pa že kličeš, potem imej saj tolk jajc da dvigneš (nekdo je spet mojo cifro preverjal) kolk sem jst sita tega... neodgovorjeni klic, tišina na zvezi, potem dvakrat kličem nazaj pa nič... haloooo, otročje... pa tole ni prvič. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Marsa Spomni se Novega leta edinkrat ko nisem moral na vratih tiste kleti v Centru razlagati katera punca je z menoj varnostniki so se kar v vrsto postavili in nama voščili Novo leto Ponavadi je bila zraven mene kaka 20 let mlajša in so se vedno spraševali podobno kot Cashy Pa so bile ob meni ravno zato ker jim NISEM težil ali hotel karkoli imeti z njimi Ksenia, jaz imam na telefonu "Black list", in ko mi kdo kaj takega naredi gre takoj na listo potem imam mir, če me pa slučajno rabi mora z druge številke klicat, ker je z njegove vedno zasedeno "VIP list" pa še nisem začel uporabljati čeprav bi bilo pametno Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2006 Avtor Prijavi Deli 9. december 2006 saj res!! clo prav lepo so voscil... ja, kul ful. aja da kolk enih bejb pa to? (so si mislil, bogve s cim jih 'not drzhi' ) a dej ksenija, takle mas? ja, trapast. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 saj res!! clo prav lepo so voscil... ja, kul ful. aja da kolk enih bejb pa to? (so si mislil, bogve s cim jih 'not drzhi' ) Al pa na festivalu, ko so se punce tuširale pri meni v "hotelu" osma bejba danes, ti si pa res Car Prej Superman, če bi mi ratal 8 žensk "spedenat" v 5 urah Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2006 Avtor Prijavi Deli 9. december 2006 ja, saj res, ta je dobra ja! ja, kar neko sklepanje... saj ze pr naju, ko sva se mela tolk za zment vedno, pol so pa keri prec seveda si mislili svoje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Na srečo mene to zabava če bi bilo vse res, bi nekaj let (verjetno) moral z nago ritjo okol hodit Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2006 Avtor Prijavi Deli 9. december 2006 ... s tem da je ona bla lepotica pa umetnica svetovno znana. tko da morda ni blo tok odvisn od casha tole njuno znanstvo in simpatiziranje. ko smo pa ze glih pri onnassisu pa lepoticah pa okusih... recimo kaksna hecna pa mi je ona modelka, jacqueline kennedy o. ... pa so jo tud obravnaval kot lepotico. ouki, sibam jaz pocas na gorenjsk, ziher je ogabna cesta (sam vsaj na sprehod me nou frenda zvlekla ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flygirl 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Če pa gledam s tega stališča, da je denar energija, je normalno, da tipi z več denarja privlačijo ženske, ker to posledično pomeni tudi večjo varnost. Se pravi, da vse ki so pravilno naštelane, jih bo vleklo h premožnejšim, razen nas nekaterih, ki mamo neke čudne vzorce v glavah, da je denar nekaj slabega, se jih ogibamo v velikem krogu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 sj mogoče sm pa samo mal ljubosumen, ko vidm lepotico ob modelu ki je nenajboljlep ... če pa so posebne energije, ki vlečejo pol se pa na paru to itaq vid..in taki pari so prou in če se dama in dečko privlačta, potem naj bosta skupi ljubosumen......to ni ql. Sploh zakaj bi moral biti, nima smisla .........aja, ti že sebe vidiš ob taki lepotički? to je zavist....... Vsak si dobi takega partnerja, ki mu odgovarja, a ni tako? Ja meni je čist vseeno kaka sta ( mlada, stara lepa grda - itak imajo vsake oči svojega malarja -) če sta za skup in da se imata fajn..........just go on............ Marsa,pot na Gorenjsko je spolzka, zato previdnoooooooo ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Zdele bom šla mal ajat, pa pet....ta mirne komade... Pol se grem pa sama pofarbat...1. v lajfu. K me nben noče. :xx!: Sm že ene 5 rekla, pa majo vsi neke izgovore...sej, to je tist, k sm taka butara, da jst zmeri vsem pomagam in si vzamem čas, drugi pa... :xx!: Klinc vas gleda. Pa ne leti na nbenga na forumu, da nov spet kašnga jokcanja. Uf... Tale Bryan res seka. Ful mi manjka osvajanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Men je tudi Uma Thurman nad dobra bejba. Pa nad igralka. Obožujem jo. Sem se pa ob cashyjevi izjavi takoj spomnila na en par, ki sem ga videla poleti na morju. Ona kao lepotica (men tele hladne lutke ne potegnejo), on šlaufek okol trebuha debel približno tako kot njegova denarnica. Se strinjam z Marso, lahko se mlada lepotička zaljubi v bogatega starčka. Ampak velikokrat je evidentno, da ni ljubezni. Ta tip recimo je svoji bejbi celo večerjo kazal kako je ona njegova last in jo šetal gor in dol in poniževal na vse mogoče načine ona pa mu je ves čas v rit lezla in se hladno smehljala. Prav vidlo se je tisto igro, ki jo oba igrata. Tako nazorno karikiranega stereotipa o bogataših in lepoticah še nisem videla. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Bryan Adams - Lets Make A Night to Remember med prvih pet v moji lestvici Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Zdele bom šla mal ajat, pa pet....ta mirne komade... Pol se grem pa sama pofarbat...1. v lajfu. K me nben noče. :xx!: Sm že ene 5 rekla, pa majo vsi neke izgovore...sej, to je tist, k sm taka butara, da jst zmeri vsem pomagam in si vzamem čas, drugi pa... :xx!: Klinc vas gleda. Pa ne leti na nbenga na forumu, da nov spet kašnga jokcanja. Uf... Tale Bryan res seka. Ful mi manjka osvajanje. barvanje pa ja ni tak problem..js sem se 6 let sama farbala There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Uf, ta je pa težka....men je tok njegovih komadov všeč...Heaven, Have you ever really loved a woman, Somebody, When you love someone, Please forgive me, Everything I do, A little love, the only thing that looks good on me, Cuts like a knife.... Skor je ni, da mi neb bla všeč. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 I'm ready najraje grem z njim v banjo čvekava... ampak kje kaj Mateja hodi? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 I'm ready ... ampak kje kaj Mateja hodi?haha, ta je pa dobra ... uletim na forum ravno na tole bile v stari LJ. nič gužve. super se mele. darila nabavile v trgovinici 3muhe. pijeva en afriški čaj in poslušava eno etno muzko fajn se mejte funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 hja, bolj kot zavist, je bilo to občudovanje tega tipa, kake hude atribute mora imet (ker ni več mlad in "lep" ), da si dobi tako bejbiko. V bistvu zavisti sploh ni bilo. Marsa, te pa razumem, da si bila mal jezna name, ko sem tako ozko pogledal na vso stvar. Pika, tole stvar s pozornostjo in nato "ignoranco" s strani drugih tud sam poznam...sočustvujem s tabo ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Pika, tole stvar s pozornostjo in nato "ignoranco" s strani drugih tud sam poznam...sočustvujem s tabo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts