Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Kaj s đekica...sama sm se pobarvala. Prov dobr sm nardila. Zdej čakam, da prime, pol pa sprat...mogoče kako fotko postnem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Mene noč že vabi......sem ready Make up, frizurca in vse kot mora biti Imejte se skrajno fajn........v ponedeljek bo treba spet mal diete udart, ker ta vikendje too muchhhhhhh vsem enmu pa še prav posebej ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 vsem enmu pa še prav posebej Hvala. Mej se lepo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Kaki zoprn dan... :xx!: Večer pa še posebej, zdaj ko so me vsi pustli na cedilu. To pa najbolj sovražim, ko mi nekdo pove zadnji trenutek, da nima časa in odpove cel večer in potem še vsi ki jih kličem, so danes nekam že namenjeni itd.... In zdaj se povrh vsega še smilim sama sebi, ker mi je tak tečno, da bi nekoga pojedla od jeze! Upam, da drugi bolj uživate. Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 eh ne se jezit...se ne splača..to delaš sam sebi škodo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 eh ne se jezit...se ne splača..to delaš sam sebi škodo Ma jezim se pa res vedno preveč, samo ene stvari mi vedno dvignejo tlak, ko me nekdo pusti na cedilu... to je živa katastrofa za moj škorpijonski ego. Mah, kaj čem, grem malo laufat, je ravno taki fajn luft, danes bom hitra ker mam v krvi polno adrenalina Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 mah ja no škorpije itak vse prenesemo če ne mormo drugemu spustit strup ga pač sem in gremo naprej lahka se kdaj oglasiš v domače gnezdo....v čvekarijah mamo sco svoj domek fajn laufi There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 jaooooo, spet isto!!! en star pleško je v restavracijo pripeljal tako mlado lepotičko, da samo dol padeš kako jim to uspe??? razen denarnice, seveda sm kliknla tlele za komentar, pa vidim, da ste se že dve strani razpisal pa vse rešl mene so tud gledal in sprašval kaj počnem z 'njim', ko je bil za večino star in grd.. men je bil pa noro lep, privlačen (v bistvu mi je še zdaj), da ne omenjam njegovega ravno prav črnega smisla za humor pa kako zna pocrkljat... od njegovega keša sem v dveh letih mela kosilo ene dvakrat na teden pa ene par daril za rojstni dan in praznike.. tolk... ni vse zlato, kar se sveti, pa včasih je nekaj, kar se enim zdi obupno, za druge diamant.. delala cel popoldne v Grosupljem, degustacije šampanjčka mal crknjena, ker nimam kondicije... me je juhica čakala na štedilniku, zdaj se pa mal relaksiram in čakam, da lubi domov pride, je neki Metelkova v planu... fajn bodte WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Nikamor nisem šla. Čisto zapečkasta ratala. Včasih je ni bilo žive sile, ki bi me doma zadržala, če bila taka prilika..madona zdaj bi pa lahko pa nočem..narobe svet res.Že včeraj s taaakooo veliko muko zijala v omaro in prišla do praktičnega zaključka, da nimam kaj za oblečt, da v šoping ne grem(niti slučajno nisem tipična ženska - le kaj si je bog mislil, ko je mene na zemljo poslal ) in da bo po vsej verjetnosti menstruacija prišla na obisk.Potem včeraj v službi dopovedati tole folku - nikomur nič jasno...pa glih zdaj bi morala iti...(še vedno mi ni jasno zakaj glih zdaj..) potem sledil zaključek, da sem pač pizda..ok..dobila potrditev to kar že vem..in danes zjutraj šla nadlegovat mizarja...nikak ne pridema na linijo..pa kliče on na domačega, jaz njega na mobi..mi pove, da tisti delavec, ki nam dela ograjo je na bolniški..pa da me je hotel danes poklicat..spet..no zdaj ne bo treba..Popoldan prišibal še en majster - malar pogledat kako kaj naša bodoča fasada kaže..pa kaže kar na drago varijanto..ne vem če bo glih ta tip potem tole delal..no danes sicer planeti ugodno(razen saturna, ki retro.. )Potem se vlačim ko megla po bajti, razjočem ob tistem živalskem filmu na kanalu A..magari hepiend samo jaz tulila kot otrokec zraven..šla potem ležat na posteljo s knjigo v roki..in potem prišiba beli mačkon k meni..s tako pomembnim pogledom..nastavi rit na pojšter in se hoče poscati gor..mater mu vidim..ker vzgojne dobil v momentu.Nekaj se muli zdaj v garaži.In potem me starejša prepriča, da jo odpeljem v mesto..nazaj grede kar v depro padala..nezadovoljna sama s sabo v celoti. Ne vem, če sem že kdaj tako bila..no mogoče že kdaj..ma sem prenehala s telovadbo..in seveda se tole prec pozna..kar nek šlauh rezevni ratal..telovadit prenehala, ko bil gospodič doma -jutranjo telovadbo zamenjala za posteljno in potem namesto trebušnjakov sem raje gnezdila..in mater..tole gnezdenje mi takole manjka..tako pogrešam tole, da joj..Mah vem, da sem egoistično bitje..če je ljubezni preveč pizdim, če premalo mi opet ne paše, bog ne daj, da je se pa še kam podari..ker to pa sploh ne gre in se svet kar sesuje malo...In ker ga ni....se potolažim malo..s keksekom kakšnim, čokoladico sunem deci, požrem sadje vso..Nisem ustvareja, da bi bila sama..prisežem da ne..Pa čeprav sta punci tule(da o vseh domačih živalih niti ne govorim).....ampak...mrzel nos pa nimam kam vtaknit recimo....In ja..menstruacija prišla.Mogoče sem zato malo......čudnagrem zdaj psa na nočni sprehod peljat.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luckica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Mah vem, da sem egoistično bitje..če je ljubezni preveč pizdim, če premalo mi opet ne paše, bog ne daj, da je se pa še kam podari..ker to pa sploh ne gre in se svet kar sesuje malo... Hm, dobra ta misel, se kar najdem v njej... ------------------------- No, laufanje me je kr fajn sprostilo, taki ljubi mir je zunaj. Grem zdaj marmorni kolač pečt, tak se mi je zluštal... Življenje je to, kar se zgodi, medtem ko načrtuješ druge stvari. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 sm kliknla tlele za komentar, pa vidim, da ste se že dve strani razpisal pa vse rešl mene so tud gledal in sprašval kaj počnem z 'njim', ko je bil za večino star in grd.. men je bil pa noro lep, privlačen (v bistvu mi je še zdaj), da ne omenjam njegovega ravno prav črnega smisla za humor pa kako zna pocrkljat... od njegovega keša sem v dveh letih mela kosilo ene dvakrat na teden pa ene par daril za rojstni dan in praznike.. tolk... ni vse zlato, kar se sveti, pa včasih je nekaj, kar se enim zdi obupno, za druge diamant..delala cel popoldne v Grosupljem, degustacije šampanjčka mal crknjena, ker nimam kondicije... me je juhica čakala na štedilniku, zdaj se pa mal relaksiram in čakam, da lubi domov pride, je neki Metelkova v planu... fajn bodte a ne prav hec, valjda piše to v horoskopu verjetno kak Uran al pa Neptun, da vidiš lepoto, kjer vsi vidijo grdoto ubrisanci.com Ubodla klub golih pesti...pismo vse dobre knjige so kratke in jedrnate drgač pa mal iz forme par kozarčkov dobrega rdečega vina pa razpoloženje dobro ogreto a je v šiški še kaj odprtega ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. december 2006 Avtor Prijavi Deli 9. december 2006 Marsa,pot na Gorenjsko je spolzka, zato previdnoooooooo Thanx za skrb, res je bla shtala, sem mela kar dve ornk tesni in zoprni in tud nevarni situaciji, pa se nekaj tecnih! najprej je en kamion grdo zaneslo ravno ko sem ga prehitevala, pol je pa se en z desne mi uletu, k sem mela prednost in mi je kar nekaj reklo in sem upocasnila in res, priletel je ko shus in ga je ene par sekund zanasal. ce ne bi bremzala ze prej, bi direkt pochla skup. pa en kamion se je spravil prehitevat, tko da sem mroala blazno bremzat.. pa se nc nisem vidla na AC, k se je vse blescal, k sreci sem mela ocala v torbi (skor nikol jih nimam, med voznjo tud sploh ne, vcas so pa zlata vredna )..da ne govorim o luzhah, teh vdolbinah, ko te pol zanese, 1x me je skor v robnik.... pa en je brez luci vozil po ac, pa sem zadnji hip ga opazila, k srec sem lohk sla na prehitevalnega prec, k sem se mu ze nevarno priblizala, ko sem ga sploh opazla sele v onem nalivanju... skratka, sem vesela, k sem varno sparkirana tamle spodaj in doma. Pol se grem pa sama pofarbat...1. v lajfu.mene pa je mogoce 1x nekdo drug. upam da je ratal! Men je tudi Uma Thurman nad dobra bejba. Pa nad igralka. Obožujem jo. Sem se pa ob cashyjevi izjavi takoj spomnila na en par, ki sem ga videla poleti na morju. Ona kao lepotica (men tele hladne lutke ne potegnejo), on šlaufek okol trebuha debel približno tako kot njegova denarnica. Se strinjam z Marso, lahko se mlada lepotička zaljubi v bogatega starčka. Ampak velikokrat je evidentno, da ni ljubezni. Ta tip recimo je svoji bejbi celo večerjo kazal kako je ona njegova last in jo šetal gor in dol in poniževal na vse mogoče načine ona pa mu je ves čas v rit lezla in se hladno smehljala. Prav vidlo se je tisto igro, ki jo oba igrata. Tako nazorno karikiranega stereotipa o bogataših in lepoticah še nisem videla.ja saj, saj stekam, saj morda je tud cashy kaj tacga videl in pac *prebral* iz obnasanja, govorice telesa itd. vcas je pac kao res ocitno... sam sem vedno na poskok pr takemle sklepanju, ker itak vemo, da mamo razlicne okuse, motive, zhelje... itd. jaz tud lani na morju opazovala neverjeten par! x!x kaj tacga pa RES se ne! najprej sem rabla 2 dni, da sem postekala, da ni ne babica ne mama. ampak res... tko nedolocljive starosti bejbe pa se v lajfu nisem vidla. ne mors verjet... blazno debela (najverjetneje bolna kaj, morda tezave s presnovo al kej), ampak blazno debela, ultra... rdeca belkasta kozha, kopala se je v onih etno oblekcah.. celih, vsa kozha skor pokrita.... jasn saj bi jo sprzhilo.... tipcek pa lustn, pobrit, postaven, res kul tipcek, z uhanckom... tak k bi si ga s kako hudo bejbko predstavljal... sem najprej mislila da je pac z mamo, ko sta tam se menila in tko... pol jo je pa tko ljubeche mazal s kremo proti soncenju (ko sva z mitjo se zlobno pri sebi pripomnila, da shit. k rab 2x vec kreme za soncenje , da ma eno nogo tako kot jaz obe pa se obe roki ).... v glavnem ne mors verjet kaksen par! pijeva en afriški čaj in poslušava eno etno muzko Marsa, te pa razumem, da si bila mal jezna name, ko sem tako ozko pogledal na vso stvar.no saj sme se tok kao razburla, da sem se pozabla razveselit k te po dolgem cajtu nisme vidla, pol mi je blo pa brez veze dopisat, da sicer pa ohoho pa kok fajn k si tle! lepo k si tko to vidu, saj ni (sam) nate oz. na tvoje pisanje danasnje letel..saj ves da sem alergicna na posplosevanje in neko sklepanje tako tahitro. (u madonca smeskov mi bo 'zmanjkal') Večer pa še posebej, zdaj ko so me vsi pustli na cedilu. To pa najbolj sovražim, ko mi nekdo pove zadnji trenutek, da nima časa in odpove cel večer in potem še vsi ki jih kličem, so danes nekam že namenjeni itd....morda mors pa sam doma ostat... ...morda mors pa sam doma ostat... pa vse rešl ja, lepo si povedala!Fajn se mej na metelki! ..nazaj grede kar v depro padala..nezadovoljna sama s sabo v celoti. Ne vem, če sem že kdaj tako bila..ne bluzi, ms mas, tezek vikend je (tam v napovedi pa si vse stekala pa se strinjala )... bo kmal boljs. a je v šiški še kaj odprtegaa do shtepija ti je pa predelch? aha klub golih pesti! a ni mega? evo sm vedla, zame je pa zmanjkal smeskov pa ne morm nc povedat, k ne znam brez mimike govort. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 aha klub golih pesti! a ni mega? jest te knjige nisem kapiral ama ništa filma pa še nisem utegnil gledat Marsa, tud tebe je lepo videt, veš...se že nekaj časa v Štepanjca odpravljam, da bi te kdaj prišel pogledat, pa se mi zdi, da ko bi bil v štepanjcu, bi se spomnil, da pravzaprav ne vem točno, kje si sploh doma hey, Aliana, kako kaj tvoji učki?so že dost ok?in kako se počutiš, ko kar naenkrat vidiš kot sokol brez vseh pripomočkov? Imaš zjutraj, ko vstaneš kak čuden občutek, zakaj je vse naokoli tako jasno z ostrimi robovi? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Sm se ne sam pofarbala sama, ampak še postrigla in sm si prov všeč....eto, fotke, v dokaz. Čeprov je mal motna, ampak ok, ta glavn se vid. Sicer mam velko kumaro tuki videt, pa rdečo, k en alkoholik, ampak pogled je pa kul..navihan z mešanico jebačkega. Mi dogaja, a ne? Bla glih na enem sort of dateu...z eno bivšo ljubavjo...je blo prov prijetno...sva mal pričala o tem, kaj bi lohk blo, pa ni... Zdej je mami pršla damu, k je bla v Salzburgu, na enodnevnem izletu in mi je prnesla zdejle za probat ene marcipanove čokolade...mmmmmm, svinsko dobr. Nataly...prebrala čreva...te štekam. Jst tud nism ustvarjena, da bi bla sama, pa kr sm...kr grejo leta mim, se mi zdi...skoz neki površnega, kratkega...ne vem, je že tko namenjeno..ti maš vsaj 2 dečvi, pa enga poscanca od mačka. En objemček, da bo lažje. A je sploh še kdo gor al ga vsi žurate? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2006 Prijavi Deli 9. december 2006 Ti dam en krog. Grem ajat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 črna? kul... jst sem pa čezdalje bolj oranžna Pikica važno da se ti dogaja...dobro jutroa je v napovedi glavobol omenjen? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Pika, dobro barvo si gor dala. In frfru tudi ni slab.Pogled nagajiv, simpatičen, iskren. Jaz pa vsa prekurjena. Le kam to pelej. Prav daleč ne. Ajd grem pod tuš, da umirim mal tega tigrčka ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 včeri sem sam seb obljubu da dons pa doma, mal miru in lep spanec ampak evo----že laufam ven, noč tud mene vabi si boma dal duška, da bo joj a si si dal duška.....do jutra črna? kul... jst sem pa čezdalje bolj oranžna Pikica važno da se ti dogaja...dobro jutroa je v napovedi glavobol omenjen? mah galvobol je v tvoji glavi in ne v napovedi in po moje bo dans še koga glava bolela ne sam tebe ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Jst tud lačna...sm jgurt maznla, zdej bi pa še kej. Pol grem pa na obisk, k eni kolegici, pa mal bom bluzila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 jaz pa prav fajn kosilo kuham, za vsakega člana družine posebej danes.....eden to drugi to jaz še nevem kaj bi. Danes nisem nič na spidu, utrujena, brez motivacije, en nikakav dan. zvečer me čaka še obisk Špas teatra, 5moškin.com..pa da vidim dve generaciji Cawazzov na kupu. Pa karte čist spredaj popoldna pa mal študirat in nič bluzit ali pa.....odvisno od marsičesa ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 meni bo posodo kar nekdo drug pimil niti slučajno se mi po kuhanju ne da še pospravljat pismo, zakaj je dež jaz bi šla pa v gotd zdeele, energije mi manjka danes ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 zgleda da je tak dan, da nsm vsem manjka energijo...no js pa še eno urco delam pol pa domov...tale vikend mi je dal vetra....če štejem petek, soboto in danes je There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Čreva Pikica?Mah nič nisem bluzila..bila ful na psu včeri...pasal nočni pohodek..hvala bogu, da PES vedno za akcije takšne.. Grem zdaj spet ga ganjat malo.... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Čreva Pikica?Ja, no, tko...mal dolgo je blo. Skoz bi spala. Stušana že, še oblečem se, pa pičim h kolegici...neki me po grlu praska...dej, ne seri mi še s tem....grem propolis ruknt. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 ne bluzi, ms mas, tezek vikend je (tam v napovedi pa si vse stekala pa se strinjala )... bo kmal boljs. a do shtepija ti je pa predelch? aha klub golih pesti! a ni mega? evo sm vedla, zame je pa zmanjkal smeskov pa ne morm nc povedat, k ne znam brez mimike govort. pih šele zdaj sme opazila....veš de ni a si vidla kakšno nebo je blo zdajle pred pol urce dober razlog za življenje aha tist klub golih pesti noro dobr.... evo smeški sam zate drgač sme pa obupno :xx!: ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts