Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 jaz se trenutno prav fajn počutim samo še pod tuš skočim in v mal bolj fancy cotice pol pa z vso hitrosjo v Špas teater......da vidim tele tipčke,kaj ga bodo naložil Pa hvala tistemu ki me spravlja v dobro voljo ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. december 2006 Avtor Prijavi Deli 10. december 2006 se že nekaj časa v Štepanjca odpravljam, da bi te kdaj prišel pogledat, pa se mi zdi, da ko bi bil v štepanjculepo in prijazno od tebe, sam bi bla vesela, da bi pomislil ze preden bi prisel do stepija , kajti sem cuden clovek in zoprn clo vcas, tko da se nepricakovanih in nenajavljenih obiskov ponavad ne razveselim glih blazno... sory, sam rajs prej povem. Sm se ne sam pofarbala sama, ampak še postrigla in sm si prov všeč....eto, fotke, v dokaz. ....Lustna! Ja, Marsa, očitno mi je namenjeno ostat doma.ja no sej je blo cist lustn, a ni blo? zvečer me čaka še obisk Špas teatra, 5moškin.com..pa da vidim dve generaciji Cawazzov na kupu. Pa karte čist spredajUzivaj! bluzenje je prav tako pomebno kot dihanje...pr men je kot kazhe ze tako. evo smeški sam zate O!!! jaz sem pa super, razen da mam ogabno alergijo po faci! :xx!: pa ne da se mi skljocat... najbrz bo itak hotu tamal na net... v glavnem, imela lep dan dons! Lep preostanek nedelje vsem in prijeten novi teden (50. je ze )! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Tenks za pohvale, men tud všeč. Kakšen dan. Bla pri stari prijateljici in smo še z enim kolegom cel dan zabluzil, ful jedl in se nasmejal...pol naju je pa še obe zmasiral. Kuuuuuuuul...ful bi mela nekoga, da bi me tko mazil vsak dan...neb blo švoh. Zdej pa počas pod tuš in ajat... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dakinny 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Ej, noro, dns je pa res zakon! Vse je tko kt mora bit, men dogaja že cel dan ...Ampak bi pa tud jst rabila enga k bi me vsak dan zmasiral ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 kolk so face tile 5moških.com sem se nasmejala in res leeepppppooo zaključila vikend ja ja Zrnec je car.......... meni bi se tudi ena masaža prilegla, sedajle tko en lep teden vam želim in ....ah saj sami veste kaj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Faaaaaaaak, jst morm ob 5h vstat, pa še kr bluzim kle ...dejte mi že gmh, no...desci. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Lep pozdrav vsem Sm dost nova na forumu in upam, da me boste lepo sprejel. Sicer pa, kaj dvomim, sej ste tko fajn Nespečnost me daje :xx!: pa sej ni čudn, ker mam tak bioritem. Ponoč predolg pokonc, zjutri bi pa spala... Sicer pa smrkam, na obraz sm si mal prej dala masko, počas bom šla pod tuš pa postlco oblečt, knjigo brat pa ajat. Zjutri pa fax Bom že nekak. Dan poln sonca vam želim pa se še kej javim Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Lep pozdrav vsem Nespečnost me daje :xx!: Jst pa zanalašč ne spim lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ti si tut čudna, če dedcev ne morš v red dat...hm kak boš spala ko se ti bo /ako se bo/ vso noč dete tulilo-inkluziv moška srenja zombiklab.pressJa, težka je, če jih maš 3 naenkrat na grbi. Ah, deca...kje je še to, če sploh bo. Kje bo taka neresna dečva mela otroke, bod no resna. Jutro. Začuda nism nč polomljena...samo grlo me pa boli...ni čudn, v jutranji službi oba sodelavca že 2 tedna krehata, v drugi službi je mel šefe gripo in veselo men v faco pihal, doma je fotr že en mesec skoz neki prehlajen, pol je pa še tamala bolana in mi direkt v faco kašlja, k ne zna roke dat pred ust. In jst se valda namrščim, k to nardi in se umaknem stran z glavo in njo to ful zabava in pol še ene 10x zakašlja, da jo še mal zabavam. In zdej mi je bed, k čutim, da me reže v grlu...to je pr men vedno angina...posledično spet antibiotiki in to že 3. v pol leta. :xx!: Jebemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 uau kak si ti bouga.... *** nu tak mene bolita obedve nogi , zbog rekreacije včerajšnje, psiha mi teško nastradala, najverovatnije zbog fucbalske utakmice , narasto mi krvni tlak 260 i još nešto, jedna budala je igrao sudijo :xx!: boli me srce najverjetneje zarad zlobe, ki je nežno in pazljivo negujem, artritis in heksnšus zbog trme, v desni uhi mi zvoni, pa en mijav nikak da gre vun z nosu....pa desno zapestje od tapkanja po tipkovnici pa mozag od mlatenja prazne slame...pa alergijo na spermo mam nu, kdo je zaj bolj bougi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 nu, kdo je zaj bolj bougi Ok, zmagala si, sam, jst bom po moje na istem, k ti, že v Kristusovih letih, če bo šlo tko naprej, tak, da nea lapaj zaj tu, baba! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 joj kake čveke ste komi sm se prebila kle čez vse tole naškljocano zebe me enmal u bistvu me tak skoz......še dobr da me nobena bolezn ne utrofi, sm zategla zgleda vsi že neki kašlajo pa jamrajo, js se pa kr držim šibam na šiht, pa še na občino prej neki zrihtat mi ful ni.......sj, lohk bi po tel. poklicala....ampak to kaj si nor grem raj osebno tja ker to je pa groza vseh groz telefon :OO!: imejte se KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Ja, Todika, si vidla, ne tež, če ne te bo liin brat natepu! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 moja brat je bol moćan....brca košarku....bo tok nabio od lia brat da ga bo kar umru KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 želeli ste poslušajte Jebemti, kera kombinacija...kaj, če bi me raj kr prec k sestradanemu levu v kletko porinla? Pa še prej me namaži z vegeto, pa to, da bom kuj parajt. sam še to sestradan lev je pa v ascedentu, pa ker ma že bolj slabe zobe, mu mlado meso kr ustreza ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ...in to v ponedeljeknavsezgodaj....babe...... ....sej člouk ne more več kej resnega komentirat...... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 sej je res grozn jutro AMIS en lep lahkoten ponedeljek ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 jutro AMIS en lep lahkoten ponedeljek ...iz tvojih črk v realizacijo...... .... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 čuj ono malenkost pa pustmo stat...narežiš se pa .... smeh je pol zdravja ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Kot želite, šefica. Dobre vole sm, ne moreš, da verjameš...dons bo še lep dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Kot želite, šefica. ne omenjaj božjega imena po nepotrebnem šefica , nadšefica ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Uf, to sm kao 2. božjo zapoved zdej zagrešila? Ne skruni božjega imena? Se posipam s pepelom. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Jutro čvekala! Saj ne da me ne zanima kja vam je kaj dogajal med vikendom, ampak nimam čas cel teden brat. Jaz imela po dolgem času tudi ful pester in lušten vikend.Lep teden vsem. Eternity, dobrodošla.En nasvet: Če hočeš biti sprejeta tule moraš samo na veliko čvekat. Sam ne povedat, da sem ti jaz skrivnost izdala. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 ...in to v ponedeljeknavsezgodaj....babe...... ....sej člouk ne more več kej resnega komentirat...... ...... a pondelek je men bol sliči na sredo sodelavka gr za 4 dni na dopust..to pomeni, da bom mal več delala ampak kar je bol pomembno mela bom mir se pravi 4. dnevi uživancije There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 a kdo ve, kje je astra? pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts