Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Ciao picke, dobrodosla eternity! :vio: :palec:

nadshefice! :D

... sam se mikrich napovedi mam, pa je sel vcer tim vmes kao na racunalnik, jaz pa sem tam cakala, da bo zakljucil z netom in jasno dol padla in se mi pod razno ni dal ob 00h it nazaj skljocat, tko da grem zdajle in jo pocim gor...

sam se kofi si skuham.

ne morem verjet, da tok iz jaskov smrdi od drugih, da je pr men v kuhni zdle, ko sem sem prisla, toooolk po chikih smrrdel, kot bi pr men not dva kadila. :sick:

to se mi pa res trapast zdi.... jaz se prav nazaj drzim, da mi nou vse smrdel al pa da ne bom mela skoz ledenice, na, pol pa tole! :xx!:

Lea, astra ma solo ob vikendih, no ta vikend jo je mela.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ciao picke....nadshefice! :D

x:Dx :palec: xsuperx

... toooolk po chikih smrrdel, kot bi pr men not dva kadila.

men tudi fuul tuji vonji motijo. še najbolj me pa jezi, če jaz skrbno pazim, kako bom čebulo cmarla ali pa ribe pekla, d aja ne bo smrdel, ker vonji me res motijo in pol ti pride v stanovanje vonj po svinjski masti :xx!: al pa čikih :xx!:

pa po blokih je res trapastzrihtano tole. na pol!

Lea, astra ma solo ob vikendih, no ta vikend jo je mela.

ja, ja, sej to vem, samo kje je DANES x:px x;)x

aja, o napovedi pa nom, da nau zgledal, da kej prtiskam x:px x;)x

a ne! vonjave! pa kadim!!! x!x pa me mot k svina, zjutraj sem obcutljiva na vonje ful...

mi je agresija, ce predno sapo zajamem, da me z dimom se posili.

fak no! nisem mogla verjet. saj po 1 strani je pa kul, k vidim da ni vedno sam od mene.. sam jaz itak skoz ultra zracim, k rabim zrak. x:)x

pa se ker pac kadim. :o|o:

napoved je, kot sem rekla, finito, sam se pr merkurju mal.....

zato sem si pa komot pustila..

pa tezko je pisat pa pol za 3 ure it lezat, pol pa prit nazaj pisat, ko se blagovoljijo odmaknit od racunalnika....

so mi kar oci skup lezle, trapast se mi je sicer zdel, da zarad onih parih stavkov je nou, sam, jebiga. x:)x

tle sem drgnila korito kot zmesana in 2x s cilitom namocila za vec ur!!!! in se vedno ni gladko in sijoce! :mad2:

smo se tok smejal vcer pr mami, k sem se zmotla pa sem rekla, da je v koritu se zmery ful zobnega kamna (namest vodnega), haha! x:Dx x:px

se tla me cakajo dons... :switz:

zakaj ona cistila vsa ostalim pa v reklamah delajo, men pa ne in lohk total drgnem kot krele, pa se ne gre dol! :xx!:

aja zato k jaz mam ta stara jetra skoz k nihce ni nc skrbel nikol. x:o)x

saj se javi astra, grem stavit da s cim lepim. x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:o)x ja k se res pocutis kot bebo..

hah, ce pomislim da sem se cvikala pa ne hotla namocit, ces ker lohk prezhre! :lol:

pa je dalec od tega, se kamna ni.

nu tak, grem dalje pisat: neartikulirana in povrsna komunikacija... xsingx xcivx x;)x

Picasso

evio me back...se grem sedaj mal nazaj sestavit, bilo:

xsuperx xcheersx :mex:

zunaj pa sonček...yessssssssssssss

grem pod tuš, na fax, potem pa na eno večerjo s faxom

podrobnosti sledijo

sončkeeeeeeee

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Evo mene... x;)x

Tole je bilo pa nad nujno, da sme bla tolk hitro pogresana.. x:Dx x;)x

Ponedeljek. :xx!: Se zjutraj zbudim, imam v mislih, da mam nekaj nad nujnega, pa mi ne potegne...si zobe umivam in fak...narocena sme pri zobozdravniku...sem sam prve cunje nataknila nase in odvihrala...zdaj pa imam spet filmski nasmesek... x^x

Nor vikend za mano...v bistu je bilo dobro, sam se moram mal sestavit spet..se ne spomnim tolk intenzivnega dogajanja...sam mal pa se moram pohvalit... x:Ix ...mal po zacetku ene meditacije pride predavateljica do mene in mi sepne, vodi ti dalje, jaz ne morem vec... :eek: ...sem potrebovala par sekund, panika... x!x ..potem pa kr nadaljevala in jih vodila po svoje... x^x ... :palec: hvala za zaupanje in to, da so me sprejeli, ko so slisali drug glas... xsrcx

pazite, kaj zelite, men se zelje izpolnjujejo z nadzvocno brzino in dobim natanko to, kar si zazelim...sam potem pa si mislim, a nisem mogla se mal drugega zazelet... x:Dx

kul obcutek, da imam lajf v svojih rokah... x^x ceprav kaka o poniznosti tudi ne skodi... x:px ...in nekako odkrivam nacin, kako lahko funkcioniram...sam poslusam se in spostujem znamenja,ki jih dobim...pa gre... :palec:

mejte se, jaz bi danes en lenitis udarila, pa mi okoliscine ne dopuscajo... xrolleyesx :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

xokx, obvladatorka!

jp, zhelje... xyesx x:o)x res je, se kako res. x!x x;)x

ja, ponizhnost pa tudi ne skodi. x:px xDDx

Picasso

evio me back...se grem sedaj mal nazaj sestavit, bilo:

xsuperx xcheersx :mex:

:palec:

jaz imam Bratislavo (in celo bivšo skupno državo) v podobnem spominu (kolikor ga sploh je x:Ix )

Vsega skupaj skoraj 13 mesecev, spomina pa za prbl. 4 mesece xnckrivx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Vsega skupaj skoraj 13 mesecev, spomina pa za prbl. 4 mesece xnckrivx

x:Dx Onix kake imaš .....zato men frendica skos teži, naj si pišem kaj mi dogaja, k da baje bi bilo zanimivo čtivo....mislm, sej to je namen vsega tega, da se ne napiše in pozabi vsaj z moje strani, če bi se vsega še spomnila, bog ve kaj bi bilo in v kateri koruzi bi puška ležala :vragec:

astra, tko zenovski vikend x:Dx ..sem opazila, da mene preveč zenizma, umirjenosti itd... namesto v mir potisne v kaos, sej mogoče to samo pri meni, pod vodeno meditacijo sem pa uspela včasih tudi zaspati :inocent: baje to sploh ni dobro, jaz sem mislila, kok sem se sprostila, ona mi pa pravi, da moj um beži in se umika...ja sej kdo pameten se pa ne bi xrolleyesx

Dobila prve popravke od sestavka, niti niso tolk hudi, sem bila že čist :blink: :bomb: :nuke: od pisanja in predpriprav, seveda tema čist nič divja, temveč zelo zenovska....no sej....kdo mi je kriv, če si izberem nekaj kar ni standardno. Aja vmes mi je še disk crknil :sniky: kako pripraven čas in so neke stvari izpuhtele :fiju: ah kaj bi tarnali.....sonce je že skoraj posvetilo, skozi oblake.

Marsa poskusi čiščenje z Mr. Muscolom za odtoke, baje čudeže dela in odstrani ves vodni kamen, za zobnega pa nisem ziher ampak najbrž bi tudi delovalo xzobkox

grem xhypnox

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Zdej je mami pršla damu, k je bla v Salzburgu, na enodnevnem izletu in mi je prnesla zdejle za probat ene marcipanove čokolade...mmmmmm, svinsko dobr. :yumy:

Da ni biu to 2-dnevni izlet s Kompas Holidaysom? K če je biu, sm bla zraven. V kerem (št.?) busu je pa bla?

jaz pa nisem boga, sam uboga, komaj čakam da bo plača x:Dx x:Dx :vragec:

Dobrodošla v Klub ubogih par :o|o: bemu, komi čakam petek, 15-ga k bo plača :vio: sam klinc, k bo skopnela v 1 tednu :xx!:

pazite, kaj zelite, men se zelje izpolnjujejo z nadzvocno brzino in dobim natanko to, kar si zazelim...sam potem pa si mislim, a nisem mogla se mal drugega zazelet... x:Dx

A ne no xDDx morš prov natančno definirat, če ne, je kr neky xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Marsa poskusi čiščenje z Mr. Muscolom za odtoke, baje čudeže dela in odstrani ves vodni kamen, za zobnega pa nisem ziher ampak najbrž bi tudi delovalo xzobkox

xsmx

Picasso

Jao, what a day... xrolleyesx

lenitis pa to... spim z manjšimi presledki že cel dan x:o)x

no ja, sem pa vmes opravla vse telefonske in drugačne dogovore, mela frendico na obisku, zdaj moram sam še zbrcat se iz bajte in nardit vse kar je tazga... na servis najprej, pol pa z očitom zmenjena.. se greva mal kulturno izobraževat x:o)x x;)x

aha, kava zdajle najprej.. ena taka divja, da me mal k seb spravi...

včer bli pa na bowlingu.. oči, mami, dragi in jaz... kjut :) pa tokrat mi je Brad P. telefonsko pustu.. no ja, getting better x:px x:Dx pa še na večerjo šli pol..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Drdanček x:o)x Vse po starem, frrrka x:o)x Sam vikend pa je bil ful fajni. x:)x Bemu, pa sred noči sn dans vstal, da sn bil pravčasn v službi, halo, ob 6.30 trda tema :o|o: Na cesti videl par norcev, zgleda da nekatere nikoli ne spametuje nič. Če že delajo samomor bi lohk mal še na druge na cesti mislil, k nam je še za živet. Ker 7 mladih življenj je šlo te dni, od 17-24 starih v glavnem, en 44, kar pa je tud mlad, ne x;)x Razlogi......dobri avti mulotom v roke in prevelika hitrost. Tud ne vem kaj starši mislijo, ko mladim neizkušenim voznikom na račun frajerišenja posojajo bmw-je ipd. Eh..... :o|o:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

xsrcx Hvala tistim, ki ste mi zaželel dobrodošlico, pa tebi kukica za nasvet, sam ne vem kolk se ga bom kej držala. Kokr mi bo čas dopuščal... pa seveda bom pisala, ko bom v feelingu. Ufff...utrujena sm. Najrajš bi šla :sleeping:, pa ne smem, ker si morm bioritem poštimat. Zdejle šibam psičko nahranit pa na sprehod greva. Komaj čakam pomlad al pa snežinke. :xmas: Božič brez snega je men precej čuden.

Kar se tiče jutranjih vonjav, tut mene ful motijo in sm totalno občutljiva na njih. Mam pa srečo, da stanujem v hiši(sm še pr starših), tko da niti nimam tovrstnih težav, edin kadar mami že dopoldne kuha, jst pa spim po prežurani noči.

Sadni dan mam danes...Jej, pa skos mi neki krul. :OoO: Morm se čimbolj zaposlit, da preusmerim pozornost.

Uživajte!

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Valkira x:Xx

Bo že bolje, enkrat xcrossfingx takšne zadeve pač zahtevajo čas x;)x december je (vsaj meni) en tak "nostalgičen" mesec, ko se spomnem vseh prijetnih (in žal še več neprijetnih) stvari iz življenja :inocent:

Februar in Valentinovo mi je bila kar nočna mora zdnjih pet let :o|o: ampak naslednjega pa komaj čakam x:px

Marsa, še enkrat tnx x:Xx mi je všeč velika začetnica, izgled nicka je zdaj bolj oseben in manj "predmeten" :o|o: nisem več kamen x:Dx sem pa še vedno bolj kot ne črn

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

o mickeni :vio:

dej si rezerviri čas nasledn pondelk pop...dobima obisk..pride pikica in todika x:px :palec:

TOREK!!! :vragec: x:px

Uf...sm spala 3 ure zdej...grlo trenutno ne boli, k sm un zvark spila (prežgan cukr, mlek, žajbl) morm še eno dozo. :xx!: xrolleyesx

Pevske skenslala, k se mi ful hit grlo suši....ob 7h grem na prvo službeno novoletno zabavo...grem sam z apol urce mal pogledat, k mi ni...ne vem še, kaj bom nardila s popoldansko službo ta teden, k bom težko 4 ure po telefonu gobcala...dnar pa ful rabm. :o|o: Ma, jebemti, no. :xx!:

Nekak bomo že. x:Ix

NEki sm smrkat začela...pasal mi je pa tolk tole spanje. :2src:

Valči. xsrcx SKup bomo vse spedenal. :palec: x:Xx

Hojla!

nekaj sem ze pisala dons, pa nikjer zdaj ne vidim onega, se nekaj izrekala dobrodoslico eternity in clo omenla, da je bil leta to moj naj parfum... no v glavnem, dobrodosla Eternity! :palec: xDDx

...

Valkira, normalno da si tko cutla, tocn to, nenazadnje je fotr tvojga otroka.... pol je pac brejk, dokoncno je pac, pa normalno, da se to sprozhi... saj bo, tud tamal se bo unesel, otroc so neverjetno vzdrzljivi in marsikaj prenesejo.... :palec: xcrossfingx

jaz tud delala 'bilanco' dons (v zvezi s slikami)...

sicer ves dan pucala nekaj, smeti nosila, ono tretje, dobila obiske, kazala slike, se je pa izkazal, da so ene unicene, enih NI (x?x x:((x)... in tako dalje.... tko da sem izmozgana cist in unicena....

zdaj mam vse razprostrto, pa nimam kaj kot nazaj vse zlozit... pa nobenga placa kl* nikol nikjer!!! pa ce vse skenslam, se grem najbolj minimal minimal, nimam f* metra, da narisem eno normalno velko al da jo vsaj razprostrem (tisto ki je ze!) xrolleyesx

(onidve platni pa sta cist preveliki in ju nimam kam dat, tako da ju mroam spet zvit, pa ko jih tko nerada zvijam, ker popokajo)...

sem hotla dat katere na steno, da jih pac gledam vsaj, so pa prevelki shtilchki od zhebljev in ne gre nobena gor...

pa se brez luci sem, k mi vse eksplodira, sam da se dotaknem! :bomb:

cist nc se mi ne da, tud mignit ne vec... pa ne mroem it nit tv-ja gledat, ko so zdaj vse slike tam. x:o)x

sam moram to zrihtat, plus da je dons Kill Bill xokx

sem ga sam 1x v kinu gledala in ga hocem nujno spet se na tv-ju.

po mojem bom sla nazaj zavit slike, jih turnit spet nekam (:o|o:), pol pa sam horizontala in nozhi in kri. x:px

mi bo prav pasal... ce nom prec ko pridem v stik z ravnino, dol padla. x:px

ajd, lep vecer! :palec:

Picasso

Prišla damu s službene zabave...sm dobila marelo in karte za tarok...ful dobre! :palec:

Sm bla bl partipuper, k težko govorim, sita sm bla, pa sm šla po 2 urah dam...ni mel smisla tm čepet, če sm pa vsa bolana. :o|o:

Ful se veselim torka, pa da vidm Todi, pa Klarus, pa še koga, če si bo cajt vzel. :2src:

Jutr pa tud...upam, da kak nov pride, da mal razširim krog poznanstev z lnf... x:px x:)x

Počas bo treba pod tuš, pa en reiki usekat, da bom zdrava, k dren. Ledvice so bolš, sam, zdej je pa grlo na udaru...ne damo se še zdej! :vragec: x:px

Evo, prav ponosna nase x^x sem se zbrcala čist na silo in šla na flamenko... in je blo dbest, čeprav pojma nisem mela, ker sem dvakrat manjkala zdej.. kok dobr se pa počutm zdej x:px

sam ne štekam... zakaj mi to že ne rata jasno, da je šport kul in se večkrat ne zmigam xrolleyesx :o|o:

drugač pa konc koncev, kukr je zgledal da bom cel dan prespala, bla čist produktivna... tri stvari od 8h, ki jih mam v planu za ta teden sem opravla.

Jutr ma pa lubi rojstn dan, pa na tehničnega moram pa kej na faks pogledat..

pa ne morem verjet no, kok sem pa fajn volje :palec:

mačk ma spet eno obdobje, ko uživa ob metanju stvari dol s polic in mize :o|o: in to sam zato, ker nima non stop odprtih vrat na balkon, ampak mora pridt zatežit, da mu odprem.. pa je pogruntal, da je to najhitrejš sistem... čof, vržeš ene dve knjigi dol s police pa bo Aliana letela vrata na stežaj odpirat x:Dx x:Dx x:Dx

a ob 10h je film :inocent: jaz bi ga tud še enkrat... šibam pod tuš pa darilo zavit, pol pa na vič...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Danes sem imela glup dan. Zjutraj sem šla laufat in napravla cel kup trebušnjakov in sklec, jutr bom pa cela "zagejena". Danes nisem imela predavanj in sem si lahko privoščila mal lenarjenja. Jutr bo šele naporen dan, do dveh delat od treh do sedmih pa faks xrolleyesx Ko bi vsaj spala lahko...ima kdo recept za nespečnost x:)x
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...