Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

x;)x

Marsa, sej dobrodošlico si mi že zaželela, sicer pa bolš 2x kot nobenkrat (hvala x:Ix ), tvoje pisanje o parfumu je pa očitno res nekam zginlo. Tut men je bil ta parfum ene par let najljubši :vio: Mogoče si ga spet omislim, sicer pa, hmmm...Sm si rekla, da morm 'ostanke' porabit. Pač neke parfume, k sm jih dobila v dar pa je folk mal sfalil vonjave...Men se zdi kupovat to za darilo precej rizično, edin če res veš kateri vonji oz. kar parfumi dotični osebi ustrezajo... Kje se pa da tvoje slike vidt? :palec: da ustvarjaš xDDx

Pika Pikica Kam pa nej bi prišel kakšen nov iz lnf? :eek: Nič ne vem o tem, sicer jutr nimam časa, kdaj naslednjič pa bi na kakšno srečanje pršla x:px Želim ti uspešno, hitro okrevanje...pa tut seb x:Ix

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pika Pikica Kam pa nej bi prišel kakšen nov iz lnf? :eek: Nič ne vem o tem, sicer jutr nimam časa, kdaj naslednjič pa bi na kakšno srečanje pršla x:px Želim ti uspešno, hitro okrevanje...pa tut seb x:Ix

Dans mamo en get together...to se v parih temah menimo....npr. zdej v levih. x;)x

Boš pa drugič pršla. x;)x

Jutro. xcivx

jutro x:)x

sicer nisem zaspana več, samo kak bi pasal še mal poležavat na toplem :vio:

preživela super vikend. šla k najboljši prijateljici v london. fajn imeli. v nedeljo

pride pa še ona malo domov in bo ostala 14 dni x8Dx

danes bom bolj ali manj cel dan preživela v šoli, najprej pouk, pol popoldan pa

nas čaka še konferenca xcivx jutri pa govorilne ure in to tudi popoldan :o|o:

eh, bo že.

lep dan. pa veliko prijetnih trenutkov x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

jutro!

Ena info za mame, ki imajo še manjše otroke...

od avgusta velja nov zakon glede ortodontskih storitev... :xx!:

Otrok mora začeti z zdravljenjem do 16 leta x!x , čakalna doba je od 4-6 let... :eek: xrolleyesx

Ker ima moja gospodična 17 let in do zdaj po čakalni listi ni prišla na vrsto, moramo plačati sami...dobila danes predračun, ki znaša 700.000 sit... :OO!: ...zdravljenje bo trajalo okoli dve leti...

torej, če vsaj malo slutite, da bo otrok potreboval aparat, ga vpišite takoj, ko gre v šolo...

banda! :xx!:

No, pa smo začeli lep dan... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

astra pizdarije je....sam drugod po svetu je plačljivo skoz x;)x tko da pr nas je tole še kr x:)x je pa vrag zdej za tiste k so izviseli ja :o|o:

a ono ti bo šlo skoz :inocent: x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Itak... x^x x;)x

ja, saj vem, saj nisem ven padla, sam napisem, da bodo drugi vedeli...mi smo pač padli v vmesni prostor, ko je bila meja 18 let, zdaj pa se je znižala na 16...

Astra

Per aspera ad astra

Nope, ni blo to...sam za en dan je šla, z Vzajemno je neki zadela. :inocent:

Eh, pol pa nč :o|o: Jst sm šla s Kompasom - kao nagrada za pol.partnerje, pa za 2 dni smo šli; je blo prov fino, nevem, če bodo (Kompas) lah letošnje leto presegli x:)x

Matr... tok sem se veselila tega dneva... od danes naprej sem namreč ločenka... celo jutro sem sijala od sreče... pol me je pa zagrabila nostalgija... sva šla z bivšim možem po uradni razvezi na kofe... pa sva se po enem letu pa pol ful fajn pogovarjala... bemu sem ratala nostalgična... žalostna pa tko... pa čeprav vem, da ga nočem nazaj... sej vendar vem zakaj sem se ločila, vem pa tut, da ma en poseben plac v mojem življenju... je namreč fotr mojemu otroku x^x ... pa panična sem ratala... a obstaja kdo k bi vsaj delno zadovoljil moje potrebe :sori: ... pa tamal ma krizo... hoče it ke nazaj živet :C: :V: ... tok sem zjebana od vsega :xx!:

Valkira, toj čist normalno (kufe pa nostalgija, pa "hočm nazaj") K se je moja mat ločla, sta šla tut s fotrom na kufe, pa so ble nostalgije (sam ne posteljne) še kako leto, dve...sam pol človk spozna da je to, to in da nima smilsa pogrevat stare župe, da so mrtvi in mrtvecev res ne gre tenstat v dnevni sobi pa oživljanje izvajat :o|o: Mislm res, v vseh 14 letih nism vidla tastarih objetih, al pa da bi si kako drugače (kot s psovkami in podjebavanjem) izkazovali medsebojno naklonjenost al pa celo lubezen, pol pa kr naenkrat (ločitev) držat se za rokce, pa objemat se pa celo kuševat xrolleyesx

Zdej mata vsak svojga in sta čist zadovolna (kokrtok), vsekakor pa sta manj zagrenjena :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ne morem si pomagat, danes so me ze dvakrat oblile solze... :C: , kamorkoli stopim iz hiše, povsod, na vsakem vogalu se zbirajo goreče sveče...za 4 mladeniči iz teh ulic, ki so čez vikend umrli v prometni nesreči... :C: :C:

na hčerini gimnaziji visi črna zastava, prijatelji se zbirajo...obup.

Naj jim bo xrainbowx , staršem pa moč, da to prenesejo...

Astra

Per aspera ad astra

a ta vikend je blo, vcer sem nekaj ujela glih na koncu, pa nsiem bla ziher, kaj je tocno se zgodil... je blo glih konc prispevka...

a od tam so bli? a v enem avtu so bli vsi in vsi umrli?

grozno, ja... :V:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ful se dogaja v meni zadnje dni. Bo treba se mal nazaj vsest, pa si vzet čas za tole dogajanje. Ne smem kar mimo....

Mi je pa zanimivo, ker se mi v takih obdobjih veliko večkrat pogled ustavi na št. 144 ali 1144 ... hecno.

Se bo treba tud mal pripravit na mojo pot, drugač me bo tam vse prevč usekal. :o|o:

Se mi zdi, da sem dojela sporočilo iz sanj z gigantsko marso. :inocent:

Žalostno tole z mladimi življenji ... :V:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Aja firbec x:Dx

Saj ni nič takega ...

Mislim, da gre za to, ker zelo rada idealiziram ljudi in jih dvigujem v oblake (z mojim očetom na čelu). In potem v neki fazi ugotovim, da niso taki, kakršno sliko sem si ustvarila. Potem pa ne morem sprejeti človeka takega kot je in občutim krivdo.... Po mojem je to, ker sem se ravno danes s teto ful pogovarjala o očetu, vmes mi je pa giaganstka marsa v sliko skakala. x:Dx Saj vem, da si kaj bolj zanimivega pričakovala. xDDx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Ker ima moja gospodična 17 let in do zdaj po čakalni listi ni prišla na vrsto, moramo plačati sami...dobila danes predračun, ki znaša 700.000 sit... :OO!: ...zdravljenje bo trajalo okoli dve leti...

:eek: :eek: :eek: A so blesavi???? Pa saj tisto železje ne pride 700 jurjev, ne me basat. Vprašaj v tujini, mogoče je tam kaj ceneje. xnckrivx Ker to je res tu mač ...

Ne morem si pomagat, danes so me ze dvakrat oblile solze... :C: , kamorkoli stopim iz hiše, povsod, na vsakem vogalu se zbirajo goreče sveče...za 4 mladeniči iz teh ulic, ki so čez vikend umrli v prometni nesreči... :C: :C:

Ne vem no, meni je škoda treh, tistega, ki je nesrečo povzročil, pa nekako ne. Sreča, da niso še katerega drugega avta po poti uhaklali, bi še bilo več žrtev.

Jaz imam zadnja 2 ali 3 leta občutek, da bom umrla na cesti, prav grozno se mi je vozit, posebej ponoči (po avtocesti). Pa zmeraj po omejitvah vozim (ne vprašajte, kaj je to za enega blinkanja za mano kar naprej).

Se mi je pa pred 14 dnevi zgodilo, da sem - ponoči - peljala domov, proti Štajerski. Okoli 100 na uro (avtocesta), čez to hitrost ponoči sploh ne vozim. In naenkrat pred mano ena velika bela plahta, sem ful sunkovito zavila na levi pas, dobro, da tam nikogar ni bilo. In se potem lovila na cesti še par deset metrov, da sem avto umirila. No, plahta je bila vrečka, ki se je pojavila od ne vem kje. Avto za mano je trobil kot blesav in mi blinkal, potem pa zmanjšal na mojo hitrost in se mi skozi okno drl, če je vse okay. Očitno on ni videl vrečke.

No, od takrat naprej sem odločena, da mi je povsem vseeno, kaj gre čez cesto, bom gladko tisto stvar povozila. Umikam se pa več ne pri taki hitrosti (čeprav to čisto refleksno narediš).

Pa še ful sovražim, če kdo divja, ko sem sopotnik. Če jaz spoštujem njegovo življenje v meri, da vozim kar se da previdno, ko je on zraven, ima, da on v enaki meri spoštuje moje.

Je pa res, da je ljudem težko dopovedat, da nimajo kontrole nad avtom (iz kakršnegakoli razloga pač - objestnosti, zaletavosti, starosti ...). Se spomnim, da sem se enkrat peljala s fotrom (je starejši) in me je bilo v avtu strah kot psa. Sem se pogovorila z mamo in smo kljub njegovemu nasprotovanju prodali njegov avto, ker več pač ni bil za na cesto, bi lahko še koga poškodoval. Kakšen mesec se je razburjal, zdaj pa je že povsem sprijaznjen s situacijo in pač taksi jemlje.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

jaz mam tud novo frizuro - sem še mal bolj blond x:Dx . danes gremo z oddelkom mal v gostilno - fajn xcheersx

x8Dx Super za spremembico, pa lepo se mejte dons! xcheersx

Saj vem, da si kaj bolj zanimivega pričakovala. xDDx

pravzaprav nisem. x:)x

sem glih kaj tacga, pa itak si ze sama zadnjic v podobni smeri razmisljala, najbrz bo kar drzal...

razen da sem jaz bolj al manj taka kot sem.. tako si je tezko drugacno sliko o men ustvart. x;)x x:o)x

razen da se enim zdim bolj nezhna v zivo, drugim spet pa se bolj zaj*. x:Dx

ampak tam smo, nekje... sem kar taka kot sem, tle in povsod. xDDx

jebiga, a ne? :sori: x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ne vem no, meni je škoda treh, tistega, ki je nesrečo povzročil, pa nekako ne.

si pa stroga. :sori:

ce bi prezivel, bi blo men njega v bistvu morda celo najbolj skoda, pa ceprav boste mroda zdaj vsi pokonc skocil.

kajti ne rpedstavljam si hujse tezhe na sebi kot ko povzrocis kaj taksnega...

tako da ne rab clovek se moje kazni pa tacga...

ma ze sam s tem vec kot dovolj frk, ko bo goltal tole ves lajf.....

ker, najhujsi sodnik je clovekova vest.

je pa seveda res grozno in zalostno..... da so se 3 sli z njim...

vendar ce pa ne bi bil on kriv, bi pa nekoga drugega se sovrazhlo pa obsojalo, onih pa vseen ne bi blo nazaj.

vcas tud kak potres koga ali kaj zrus, pozar unic...

pa se ne da vedno pokazat s prstom na krivca.

in, njegovim starsem, svojcem, je prav tko hudo kot svojcem ostalih...

vendar zdaj tud nanje grdo gledajo, tako da se morjo dvojno sekirat pa obupovat.

tako da, za vse je hudo, vsaj pac men....

ko se tkole kaj tacga zgodi, imamo navado razmisljati in reci tkole: kaj pa ce bi teb? (xrolleyesx) - ces, ce bi men mojga otroka nekdo nekaj..... (kao, pa bi pol vidla xrolleyesx)...

redkejs (al nikol - se nisem tega vidla tle, ko smo mel podobne debate) pa se clovk vprasa: kaj pa ce bi MOJ? x!x xyesx

otrok kaj tacga povzrocil...

bi bli se za domrtne jece pa taksno, kot smo, kadar se imamo za zrtve?

al bi, ce bi nekdo nash povzrocil kaj tacga, nenadoma pa le lohk drugac pogledal na zadeve....

Ce bi hcerko anice n. posilil pedofilski sosedov sin, bi hotla kastracijo.

ce bi bla pa anica n. mati sosedovega sina, pa mocno dvomim.

Picasso

razen da sem jaz bolj al manj taka kot sem.. tako si je tezko drugacno sliko o men ustvart. x;)x x:o)x

To pa ne verjamem, ker verjamem, da slika nastane v glavi in ne na objektu. To da nekoga idealiziraš ni nujno odvisno od njega.

Itak pa si bila ti v sanjah verjetno zato, ker si mi kul, pa ker te zadnje čase pogosto (tukaj) videvam.

Pismo vse se strižete, jaz pa že mesece sestro čakam, da se me loto. Ampak res nimam za frizerja. :o|o:

ce bi prezivel, bi blo men njega v bistvu morda celo najbolj skoda, pa ceprav boste mroda zdaj vsi pokonc skocil.

Se tud jest strinjam s tabo.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

To pa ne verjamem, ker verjamem, da slika nastane v glavi in ne na objektu.

ja mas prav, se strinjam, sam vseen... slika nastane iz videnega (v tem primeru) in ne iz kaksnih fantazij in predstav (kar je vcas primer).

sicer pa me prej opisejo kot 'drobno' (pa ceprav sem prej velika kot majhna).

me je pa res poln prostor, pogosto. x:px

Picasso

si pa stroga. :sori:

No, tega, da bi preživel, mu pa glih ne bi privoščila. Nekdo meni zelo blizu je imel prometno, njegov kolega, ki je tudi bil v avtu, je padel v nezavest (ni bil hujše poškodovan). Povzročitelj nesreče je bil prepričan, da ga je ubil in se je šel obesit na drevo, še preden je prispela policija ali rešilci.

Toliko o tem, kaj lahko naredi občutek krivde.

Ma ne vem, če bi jaz imela otroka, ki bi umrl v avtu (ko sam ne bi vozil), voznikovih staršev ne bi krivila, saj noben starš ni tako nor, da svojega otroka spodbuja k divjanju na cesti. Torej niso oni krivi. Pa tudi ne bi upala trdit, da je voznik bil 100 % kriv, lahko ga je samo vrglo iz ceste, ko se je npr. poskušal čemu izognit (kot npr. jaz pred 14 dnevi). Se mi zdi, da razen, če imaš posnetek nesreče, ne moreš priti do nekih pametnih zaključkov. Lahko sklepaš, to pa je tudi vse ...

Crknena. Sm že doma, sm skenslala ta drugo službo, šla v lekarno po Cold 3 dalerone in po ene dražeje za suho grlo in zdej grem počivat. :xx!:

Pa fejst pokrit, da izšvicaš bolezen iz sebe.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

... pa tud pri posnetkih ne moreš vedeti. Lahko je bil človek samo zamišljen, utrujen, je kihnil ...

Pikica, pozdravi se xcrossfingx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

nikoli ne veš če ne doživiš sam....

http://www.lunin.net/zdravje/slo/ZdravjeIz...acaLekarna/372/

tole sem našal, še kakšen nasvet ? men se mora tole dogajat ravno decembra, ko noben več ne dela... oči bolijo ko vrag, pred menoj polno svetlobnih nitk, kvadratnih senc, v vidnem polju se mi šetajo smeti... po fizičnem naporu čutim pa ful pritisk v očeh...

vse najboljše tistim ki danes praznujete (Aliana, upam, da si mu pripravila lepo presenečenje)

mejte se... mogoče me ne bo več tolk tule ampak sem z vami....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...