Amis 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 valkira....... danes mal bolj na izi....kar pomeni sam to, da sem pred kratkim končala z obveznostmi oz. bi se še našlo par stvari, sam se mi ne da več......počutje super.....skulirano in stabilno....maram to...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2006 Avtor Prijavi Deli 12. december 2006 valkira! :palec: in: jaz pa sem se namenla gledat tv, pol sem pa tle zabluzila, ene fotke nekaj pedenala.... blagorcek, amis, no saj jaz tud ne morm rect, da nisem (stabilna pa skulirana) sam nisem ziher cist, ce maram to. al je pa pac zravn se kej druzga.... ker sem off nekak... prazna taka. prej sem se mroala prav opomnit, da moram tokrat pa res se nazaj drzat (k bo pluton)... k vedno nekaj pamet solim in potem vedno, amapk vedno! na finto padem pol... po moznosti kak dan po konjunkciji. ampak vedno, tud ce recimo ne bi vedla (recimo ce sem na morju pa pozabim, da sem za tisti teden to pisala in kje so sploh lune in vse), ni da ni. pazit oz. nazaj drzat pa zato, k je prav v telesnem smislu, kar kemija mi ena cudna zacne delat. () prav reakcija, kot ko bi moral bruhat, pa se sploh ne mors zadrzhat, blazota! tko da, melisini cajcki, melisa pa sivka v lucki, afirmacije in vse to...sam pol si reces ma kaksne afirmacije! x:Dx ni sans... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Kul sm. Sveže stušana, cold 3 je prjew, tko, da se kul počutm, grlo še mal bogo, ampak bomo že pozdravli. Na mitingu blo kul...girly, res si modelka...česa vse se ne spomniš. Ful so pestri dnevi pred mano, se mi zdi...vsaj naslednja dva tedna...tud ta bo že, od petka naprej. Skoz dogaja. Dobre volje sm. Tko, kul sm, nč sitna, žalostna al pa kej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Jaz sem pa vesela, da nisem prišla ... pa ne ker vas ne bi hotla videti ... samo čist sem bila nesrečna s pakiranjem mojih nagajivih svečk ... pa sem še škatle sama naredila. Sem koza, ker porabim ful časa, ampak sem tudi ful zadovoljna z njimi. Upam, da bom jutri našla čas, da jih še poslikam, ker sem kr mal ponosna nase. če pa kdo rabi kak nasvet kako lepilo uporabit za kako stvar, pa le vprašite. v zadnjih tednih sem doktorirala iz lepljenja lesa, lepenk, semenk, stekla ... ni da ni. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 jaz tudi stuširana...zdaj se grem še mal stisnit pa spat.Kukica, škoda ker se nismo spoznale, a saj je še čas in se še bomo, mar ne. Uživajte, kjerkoli že ste vsak v svojem predalčku ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Saj jaz bi vas tudi z veseljem srečala, ampak je tko pasal si vzet popoldne za svojo dušico. zadnje čase sem raztrgana na sto koncev in mi je ful luštno, če lahk okaj delam samo iz lastnega veselja. Sem se totalno sprostila, zdaj pa novim izzivom naproti ... Audente, sem skor ziher, da se bova še letos kje srečale. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Pika Pikica tnx za info. Bom res pršla enkrat na srečanje lunatikov. Jst sm tut zgrožena zmer, ko slišim, da se je zgodila kakšna prometna nesreča, al pa če jo vidim. Prou zaboli me pri srcu. Sploh ne štekam folka, ki totalno neodgovorno vozi. Ne vem kaj majo v glavi. Sama se skoraj vedno držim omejitev. Ful sovražim, če se mi kdo od uzadi prlima, pa kolk je takih. Kaj pa varnostna razdalja? Definitivno ima svojo funkcijo. Al pa švigajo sem in tja, da bojo pridobil minutko, dve al pa da bojo frajerji izpadl, al kaj že? In to po možnsti še brez žmigovcev... Ah, ja... Večkrat sm se že izognila nesreči s previdnostjo, s tem, da sm pozorno spremljala kaj se dogaja na cesti (pred, za mano, nasproti, iz strani). Ste nekaj o ločitvah pisal... Moja starša sta že zlo dolg nesrečna, zagrenjena, skor ne komunicirata, nobene nežnosti, iskrenosti, odprtosti...ni med njima, dotakneta se za praznike, rojstne dneve, fotr ga še pije...No, hotla sm rečt to, da sm jst kot mala deklica, ene 8 al pa 9 sm bla stara, ful močno čutila, da pr nas marsikej ne štima...Bolel me je, da je blo tko kot je blo. Nism štekala kako sta loh taka drug do druzga in do mene in zakaj sta skupi, če se pa nimata rada... Mami sm že takrat predlagala, da bi se ločila, govorila sm ji o tem, kako ju jst vidm in doživljam in da ju ne štekam in da me boli... Njena reakcija je bil jok(komaj si je dovolila jokat, ko je pa začela, je bil pa zlo močen), zategnjena telesna drža, zaznala sm njeno velko bolečino, hkrati pa nemoč, da bi šla preč od njega...rekla je pa, sej maš prav. Kaj je pa nardila? Nič. Še dons sta skupi in mi je prav žalostno, da je tko. Želela sm ju spremenit, pa seveda ni šlo. Sama sm nosila aparat za zobe, tist iz neke pujsibarva mase pa žičk, k ga daš na zgornje nebo in so se mi zobje prou lepo popravl. Mela sm odprti griz, ker sm ful dolg z največjim užitkom cuzala prst. Lepi spomini . Še celo pr devetih letih sm se kdaj zvečer pocrkljala s cuzanjem. He he Sicer pa sm se ob branju vaših postov spomnla, da večkrat sanjam, da si tlačim v usta aparat za zobe, ki pa mi je premajhen. No, nekak ga uspem dat notr, pol me pa tišči, boli, ampak ga mam kr not. Tut dons je bla ta scena v delčku sanj. Mogoče kdo ve kaj bi to lahko pomenilo? Sicer sm kr vredu dons Smrkam, kiham, kašljam precej manj. Ugotavljam, da sm mal preveč not v tale forum padla. Čas kar beži... Bo kdo od vas v petek, soboto al pa kater drug dan sodeloval pr podeljevanju objemov v centru LJ oz. kje drugje? Jst sm se odločila, da bom. Sm hotla it že minuli petek pa me je premagal strah. Zdej sm se pa odločila, da bom jst premagala njega Bom poročala o občutkih. Lepe sanje vsem, ki se odpravljate ajat pa dobro jutro vsem, ki boste tole bral zjutri xrosex Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Kok sm vesela, k sm prehlajena..k je navadn prehlad...sm pridna, pupam čajčke, med, vitaminčki, pa mal se s tabletami filam. Jupi....sej bom zdrava kmal, k šus... Lep dan naj se vam naredi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 jutrooooooo........ ....... .....skoz se nekaj dogaja........... mejte se....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 včeri bla z noskotom na kafeju....nabavla ene par zlo hudih kristalčkov tak da lahka grem počasi na zbijanje dioptrije..za to mam zdej akvamarinčka zdej morem pa še sam najdit optika, ki mi bo naredu očala z manjšo dioptrijo..to bo šele hec There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 včeraj bili na oddelčnem kosilu - luštno. prišla domov in našla izvide mamografije - nič več lušno . še enkrat moram na slikanje, sicer naj ne bi bilo zaskrbljujoče, pa vendar...mislim, da bom morala spremeniti delovno okolje, stavba, kjer delam, oddaja čudne vibracije. v šestih letih, kar smo na tej lokaciji, je 8 sodelavcev (od skupno 51) hudo zbolelo, 7 za rakom. kaj sploh še čakam?? pa saj bo - po novem letu bo boljše.... http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Zasavka. Drži se in če res misliš, da je kaj na tem, zamenjaj čim prej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Dans sn prejel tud eno luštkano darilo od moje najstniške ljubavi, pa še tri bivše imajo baje darilce zame Le s čim sn si, packon forever to zaslužu? Sam mi paše, priznam. Sicer pa tko vsak december začnem serisjko srečevat v mestu bivše ljubavi, je prav fino, k se drgač z večino ne vidmo glihkaj. No, včasih si tud zlo oddahnem, da je kakšna od njih...... bivša.... Očitno imaš preveč cajta Jaz imam tudi nekaj zate, čeprav nisem bivša Dobra ideja za bivše - vsak dobi napisan kaj bi za rojstni dan, tako najcenej skozi prideš, pa še stroškov z večerjami nimaš a Micky? Približuje se moj r.d. moram začet seznam delat! Grem danes zvečer malo po stari Ljubljani, mogoče naletim na kakšnega bivšega! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 mi smo sinoči naredil sprehod ob Ljubljanici in sem srečavala same sedanje bivši so že vsi pokopani aja prav simpatičen večer je bil Niagara.....simpatična punca, sam glavo gor pa bo ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 mi smo sinoči naredil sprehod ob Ljubljanici in sem srečavala same sedanje bivši so že vsi pokopani aja prav simpatičen večer je bil Niagara.....simpatična punca, sam glavo gor pa bo O,hvala Audente, tudi ti nisi od muh ,znaš človeku vlit mal volje. Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Očitno imaš preveč cajta Jaz imam tudi nekaj zate, čeprav nisem bivša Dobra ideja za bivše - vsak dobi napisan kaj bi za rojstni dan, tako najcenej skozi prideš, pa še stroškov z večerjami nimaš a Micky? Približuje se moj r.d. moram začet seznam delat! Grem danes zvečer malo po stari Ljubljani, mogoče naletim na kakšnega bivšega! Cajta mam premal. A res......a to mi misliš virtualno dat? Ne hodm na večerje z bivšimi. Heh upam, da nimaš predolgega.......seznam Aja....jutrček Zuni je mrzlo k satan..... No, se pa sončk prebuja, tko da neum zmrzno, glede na to, da sn oblečen bl jesensk. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 O,hvala Audente, tudi ti nisi od muh ,znaš človeku vlit mal volje. verjemi mi, vse bo tko kot mora biti, res. Zaupaj sebi in drugim.In vedi, da na koncu zmaga Ljubezen, kakorkoli. Ne daj se ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 si pa stroga. ce bi prezivel, bi blo men njega v bistvu morda celo najbolj skoda, pa ceprav boste mroda zdaj vsi pokonc skocil. kajti ne rpedstavljam si hujse tezhe na sebi kot ko povzrocis kaj taksnega...tako da ne rab clovek se moje kazni pa tacga...ma ze sam s tem vec kot dovolj frk, ko bo goltal tole ves lajf.....ker, najhujsi sodnik je clovekova vest. je pa seveda res grozno in zalostno..... da so se 3 sli z njim...vendar ce pa ne bi bil on kriv, bi pa nekoga drugega se sovrazhlo pa obsojalo, onih pa vseen ne bi blo nazaj.vcas tud kak potres koga ali kaj zrus, pozar unic...pa se ne da vedno pokazat s prstom na krivca. in, njegovim starsem, svojcem, je prav tko hudo kot svojcem ostalih...vendar zdaj tud nanje grdo gledajo, tako da se morjo dvojno sekirat pa obupovat. tako da, za vse je hudo, vsaj pac men.... ko se tkole kaj tacga zgodi, imamo navado razmisljati in reci tkole: kaj pa ce bi teb? () - ces, ce bi men mojga otroka nekdo nekaj..... (kao, pa bi pol vidla )...redkejs (al nikol - se nisem tega vidla tle, ko smo mel podobne debate) pa se clovk vprasa: kaj pa ce bi MOJ? x!x otrok kaj tacga povzrocil...bi bli se za domrtne jece pa taksno, kot smo, kadar se imamo za zrtve?al bi, ce bi nekdo nash povzrocil kaj tacga, nenadoma pa le lohk drugac pogledal na zadeve.... Ce bi hcerko anice n. posilil pedofilski sosedov sin, bi hotla kastracijo.ce bi bla pa anica n. mati sosedovega sina, pa mocno dvomim. tole mi je v uč padlo....se podpišem zato pa pravm da jaz, dokler mam ob seb ljudi k jih mam rada in mi neki pomenjo, ne morem, ne zmorem obsojat....ker nikol ne veš kaj bo kdo....pol se pa zorni kot in stopnja tolerance obrne....in ni fer....ker če maš toleranco in razumevanje za bližnje, zakaj jo je tok težk met za nekoga k pa ni tok blizu KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2006 Avtor Prijavi Deli 13. december 2006 ahoj! ja, zato bom pa od sedaj naprej vedno postregla z Valkiro! k bojo jasn rekl: kaj pa ce bi teb? (s tem mislijo da ti goflo zaprejo)bom pa rekla: valkiri se je to zgodil in mi potrjuje, da je mozno tko, kot furam jaz. clovek se ji dons SMILI!ne pa peno na usta pa mrak na oci, ker se je to zgodilo njej oz. njeni druzini, kot ravna vecina. a itak razmisljam drugac kot drugi v teh zadevah... ker tud jaz ne ganjam onega folka, k mi je 10 jurjev dolzen, pa ceprav sama gagam in nit za kofi nimam (ko sme zadnjic tle na F brala, ko je nekaterim en folk dolzen cash)ne sam iz lenobe pa tega pa nepodjetnosti, ampak ker sem iskrena do sebe.kaj pa ce bi zapravla oni cash ze 1000x? IN? a me bo konc? kaj pa ce oni nima?po moznosti pa mu gobcas, kere vse parfumcke si si kupu, pa kam si vse sel, pa na kere kavice v kere lokalcke si sel...pa vse....ampak tistih 5 chukov ti je pa bistvenih, crknes, ce jih ne bi blo nikol vec. sicer sem vecX jaz dolzna, kot pa drugi men, sam po defoltu ne ganjam folka okol za to..kot receno, zarad iskrenosti do sebe.ker kaj? ok, zdaj sem brez, oni mi vrne 5 chukov. in to je to. ful mescev tezenja in vsega, ck, pol grem pa lohk na eno pico.ampak "mam pa zadoscenje", kao, pravica pa vse to. () a ne se ozirat na to, taka sem jaz, cudna mal, sej zato pa tud nc nimam, tko da nimam prav, ampak mate vi, vsi ki terjate nazaj ficke. ** drugac pa, nisem dobre volje dons, pravzaprav sem slabe, pa se glava me boli, k nisem kave pila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 drugac pa, nisem dobre volje dons, pravzaprav sem slabe, pa se glava me boli, k nisem kave pila.Lahko k men v firmo prideš na kavico. Sem ravnokar za novoletno darilce dobila en paketek in ga z veseljem delim s tabo. Pa še v sanjah sem se sprijaznila s tabo in si postala manjša. Se ne spomnim prav dobro sanj, ampak na to lahko vseeno kavico spijeva. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 pa se glava me boli, k nisem kave pila. Skuhaš kavo in glavobol izgine če bi bilo z mojo tečnobo tko enostavno Ob kavi greš pa še Mayevski horoskop pogledat jaz sem itak eleganten, vpliven, raziskovalen, ..... skratka sebi in okolici naporen Ampak so me pa zadel in to že par jurjev let nazaj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2006 Avtor Prijavi Deli 13. december 2006 Skuhaš kavo in glavobol izgine če bi bilo z mojo tečnobo tko enostavno ce bi blo z mojo! Hvala Kukica, sam tud benza nimam. bom pa prisla kdaj drugic, ce me bos se kdaj povabila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Hvala Kukica, sam tud benza nimam. bom pa prisla kdaj drugic, ce me bos se kdaj povabila. Sem imela tud skoz ta problem, dokler se ni avto razbil. Zdej mam pa skoz benz v nogah. Vabilo na kavo je pa pr men skoz odprto. Sem bolj družabno bitje, pa tud kava je skor ves čas na zalogi. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ce bi blo z mojo! Tečnoba je trdoživa zadeva :xx!: osnovno zdr. zavarovanje bi moralo kriti njeno kirurško odstranjevanje že zaradi medčloveških odnosov Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. december 2006 Avtor Prijavi Deli 13. december 2006 OK, thanx Kukica. jaz pa nisem zlo druzabna, sicer...ampak lohk tud sem.. ko se grem druzbo, sem pac druzabna. drugac pa ne. pa kavo 'rabim', da dan zacnem, predno grem recimo h komu na kavo, jo rabim ze. saj si bom caj skuhala, sam nimam pravega...nc bat, ze pridem do kofija, to je se najmanj v bistvu. Onix, mah, pravzaprav ne rabim nikakrsnega odstranjevanja, pac pa bi kaksno dopolnjevanje prav prislo..skratka, ta tecnoba ni sorte, ki bi jo rezal stran, pac pa sorte, ki nenavadno izgine brez rezanja, pac pa s kaksnim drugim vnosom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts