Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

x:)x morgen

pje sem bla v K4 , ampak sam na vratih...sta redarja skočila v živi zid, me nista not spustla....sem bla zgleda prestara pa pretrezna xcivx

al preveč nenavadno vpadljiva...tak živemu človeku se pa res vse zgodi....

v glavnem srečala vseh vrst čudake, pje da bi o vsakem lahko kak dr.roman napisala x:Dx :vragec: pa kuj na hitro včeraj tak malo v decemberski kulturni lajf xcivx x:px blo fajn x:)x x8Dx

danes vsekala plavega x:px

tak zdaj se grem pa malo gor zbudit :wacko:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:eek: Ti? v K4? pa tko sniky, nc rekla, da sploh v LJ in to?

in - niso te sopustil not?

ma ne nakladaj! x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ampak tistih 5 chukov ti je pa bistvenih, crknes, ce jih ne bi blo nikol vec. :D

Glih te dni, k sn se znašu v finančni stiski sn se s tem ukvarjal. Dva frenda sta mi že celo večnost dolžna vsak okol 5 čukov. In sn razmišljal kako in kaj.......No, pa sn enga, ki je boljš situiran, previdn poklical in vprašal kako je s tem, pa je čist pozabu in mi hiter dostavu, brez blema, tud verjamem, da je pozabu. Druzga pa bom pustil na miru, je že kdaj kaj dobrega zame storil, verjetn ni glih v zlo dobri fin. situaciji, te pa se mi ne da.......bo že, če bo, če ne bo, pa tud ok. Mal bl je za razmislit, ko gre za večje vsote, ipak. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ja, Valkira, najbrz da res, ze sco in pac tud duh v sco... tud ene vrste ponos celo morda... kaj pa vem...

drgac je pa neke vrste srcnost tud to...

ceprav je bedast pa na 'skodi' sem (materialno pac) zato, pa vseen si ponovno izberem to. ker sem rajs *dobra*. that's it.

men bi blo nerodno it k frendi, ki je vedno brez casha, pa ji rect, ti a mi lohk zdaj vrnes oni cash, k rabim za to pa to - torej, posteno, realno, normalno, kao, ce ti je pac dolzen... no a jaz tega ne morem narest.

je ze pase'.

ce sem lohk do zdaj vse brez tega casha, je ze vseen....

tko jaz razmisljam... :8):

recimo polni smo fraz.. "prijatelja spoznas, k mu posodis denar".

v bistvu pa, ko gre recimo za jurja al pa 2 - a res, frendu k nima za chike pa za kavo POSOJAS denar? (hkrati pa mu, frendu pac, razlagas, kok milijonckov si dal za ono in tretje x:o)x)..

ma, daj mu tistga jurja, morda ga bo teb kdo kdaj dal, k ga bos rabu (lajf se vcas hecn obrne.. ni se recimo vsakdo ze rodil kot klosar...).

isto si lohk on misl, frend, pa namest da bi me castil na oni pir, mi je pa posodil cash za pir. :o|o:

jaki frendi torej ... je obojestransko lohk...

ja, jaz sem tud taka... pustila svojo petino bajte pa se one klavrne 'zapuscine' ostale.... da ne mecem folka ven...

pa so one zdaj v bajti, jaz pa v podnajemu.

sam, vsaj kar se njih in tega tice, mirno spim. x^x

pa mi je hec, k recejo vedno in povsod, ja, kaj pa ce bi teb in tako dalje... pa lahko meni (kao x:o)x) in tako dalje.... da ce bi blo pa to pa to, da bi pa ze pokazala oz. pokazem, 'kaksna sem v resnic'.

v resnic pa sem taka.

rajs dajem k jemljem. prilicno butasto...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ok, jutri bo boljše....mater nič iskric ni... pa še vzdušje v službi ni primerno mojmu aspektu... samaaaa sem juhuhuhuhuhu

grem liakt pa film gledat.... hm a čem že danes na banko? o moj bog sem utrujena...aja jutri grem na potopisno predavanje o Libiji.

a čem it kr spat zdejle?

rajs dajem k jemljem. prilicno butasto...

jst tud xsrcx

ampak men ni butasto x:Dx

jeee jst se bom pa trebušen ples učila... zdejle tko mal na izi, potem pa ko bom lahko po operaciji pa na polno, pa ene joga vaje sem dobila, pa pismo od Carmen Electra mi ne dela, moram prosit za nove... mater ma Učenik fajn sestro x:o)x

poslušam Moniko Pučelj - ....že zdavnaj si izgubil upanje, da bo ljubezen spet vrnila se, a čas zacelil stare rane bo, verjemi mi, da spet ti bo lepo, prižgala ogenj v tvojih bom očeh in na obraz vrnila ti nasmeh...

o jeeeee

x:px

Zasavka, vse bo ok, boš videla... ta služba pa itak ni zate ;)

kaksno pismo od carmen electra? x:o)x

ce jaz kaj stekam tegale... x:Dx

in kaksna operacija? kdaj?

Picasso

mah kje x:Xx

čeprav bi rabili v takšnih službah takšne kot si ti... bi bilo vse drugače

kaksno pismo od carmen electra? x:o)x

ce jaz kaj stekam tegale... x:Dx

in kaksna operacija? kdaj?

video vaje ;) menda na striptiz vlečejo :) (pismo je kletvica ;)) mogoče je Jupiter že na Neptunu, pa je še izrazitejše tole ;)

operacija - januar ginekološka ....

zato pa ni čas za plodnost x:Dx

saj res, zasavka, sem vidla pa pozabla pokomentirat!

shit tole... :sori:

ampak saj ni nic nujno se in cist ok da je sploh moznost, cimprej izves, ce je kaj nujnega, prej lohk zdravis in pedenas, ce je potrebno. :detelca:

a tko? ja, ni nujno sam okolje da je... lohk je tud job tak stresen... pa tud, rak je zlo pogost, v vecih kolektivih je morda kar velik njegov "izkupicek". :|||

mozno pa je tudi da je res stavba, seveda.

skoda k se tu ne uposteva cesa tkole, kaksnih zakonitosti, kot je to primer na vzhodu... no sem tud prihaja, sam predno bo to tko temeljno, bo se ohoho cajta minil.

kar me spomni...

vcer gledala tv, kako se topi led... in me je kar srh spreletaval... dobesedno... pa skoz to poslusamo, se zavedamo... a ko sem tam gledala, me je pa kar zabilo! grozno...

da severni medvedi sploh noujo vec mogl na onih ledenih gmotah se flosat pa taksno... pa vse... to kar je ze zdaj, se 100x huje...

aja ksenija, tisto mas, saj sem se pol prec spomnila, cim sem postnila....

ja saj, tale tvoj neptun v 3. x:o)x x:Dx

pismo od carmen electra! :D hudo!

Picasso

a ne, a ni grozn?

vse smo presral... pa unicl... ljudje...

si kar vzel pravico da upravljamo z naravo, kot da bi bla sam nasa na uporabo in clo nasa last... pozabil, da se kdo drug tud biva.

saj je grozljivo, da otroc ki bodo zdaj, ful vrst, ki smo jih mi kot otroc poznal in so nas navdusevale, sploh poznali ne bodo! x:Ox

pridemo in zgradimo avtocesto, presekamo, izruvamo, skenslamo vsa mogoca zivljenjska okolja vsem mogocim prebivalcem! grozn, no, zavojevalci po genih.

sam po 2. strani pa, only strong can survive.....

in ce nas je v blazote, prebivalstva tolk nepojmljivo velik, ne more bit drugac.....

Picasso

Mal morm še pojamr, jamr. Glava me boli...ampak običajen glavobol, ki sovpada s prehladom. Pa va taka sm, k pejnovrt. Hkrati sm pa kul. Kje ti je logika, a? xnckrivx

Bom šla počas damu, mal pdležat, zvečer mam odbojko, k je ne spustim niti za milijon, sede mi...sej nism fizično tok izčrpana, pa itak bom spala kako urco vmes. :inocent: Pol lohk grem, a ne? x^x

Uf, bo še dela... :switz:

A sm že povedala, da bi bla rada zatrpana? Ne, a ne? No, zdej veste...tko da... :sorcerer:

Aja, pa kandidat še ni zbran, tko da...vsi lepo umiti, oblečeni, diseči okol mene hodt, pa bo mogoče ratal. :lol: x;)x x:Dx

saj res, zasavka, sem vidla pa pozabla pokomentirat!

shit tole... :sori:

ampak saj ni nic nujno se in cist ok da je sploh moznost, cimprej izves, ce je kaj nujnega, prej lohk zdravis in pedenas, ce je potrebno. :detelca:

a tko? ja, ni nujno sam okolje da je... lohk je tud job tak stresen... pa tud, rak je zlo pogost, v vecih kolektivih je morda kar velik njegov "izkupicek". :|||

mozno pa je tudi da je res stavba, seveda.

ja, služba je kar stresna, pa še nepriljubljeni smo pri ljudeh - saj nas vsak dan preklinjajo po dolgem in počez... :V:

Pikica, hvala za energijo. Pa kandidata tud poznam - sej veš x;)x

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

:eek: Ti? v K4? pa tko sniky, nc rekla, da sploh v LJ in to?

in - niso te sopustil not?

ma ne nakladaj! x:Dx

:ermm: nisn vedla da morm najavit :o|o:

xcivx niso sej ti pravim, sam bla sm pa v vhodu...nu tak si jst predstavlam vstopno točko v pekel x8Dx

matr :wOOt: redarji pa kr s flajštrom na glavi, pa jako prijazni :inocent: so vedli , da sn jst bl odvisniški tip, pa če enkrat pol nkol ne neham x:Dx x:Dx x:Dx ma mogoče pa sam zato kr je bla ura že čez dve zjutraj....

ma sn misla oment Aakhuta, sam bemu nkol ne veš če ne bi omemba zlomka povzročila , da bi me še vun vrgli :vio:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ma sn misla oment Aakhuta, sam bemu nkol ne veš če ne bi omemba zlomka povzročila , da bi me še vun vrgli :vio:

x:Dx x:Dx

Picasso

Drdan. x:)x Rintam......berem, študiram, pišem, telefoniram, se čudim, klejem, bentim, se smejem, včas mi gre mal na bruh, tipkam, surfam, iščem zakonodajo, se spet čudim :eek: in klejem in tko. x:o)x Sicer pa sem danes dobil zapoznele sms, pismo, tja do 4.12. nazaj, pa dans komaj prejel, nič jasn :o|o: . V glavnem čestitke za r.d. Dans sn prejel tud eno luštkano darilo od moje najstniške ljubavi, pa še tri bivše imajo baje darilce zame x:px Le s čim sn si, packon forever to zaslužu? :inocent: Sam mi paše, priznam. Sicer pa tko vsak december začnem serisjko srečevat v mestu bivše ljubavi, je prav fino, k se drgač z večino ne vidmo glihkaj. No, včasih si tud zlo oddahnem, da je kakšna od njih...... bivša.... :vragec: x:px x:Dx

xcivx :wOOt: :fool: xsmx dodajam včasih si zlo oddahnem , da ni kakšen od njih moj bodoči x:o)x

:vragec:

xcivx :wOOt: :fool: xsmx dodajam včasih si zlo oddahnem , da ni kakšen od njih moj bodoči x:o)x

Haha, itak. Men bivše k bivše čist ustrezajo, v veliki večini. Tu in tam si kakšno tud k sedanjo al bodočo še vedn znam predstavljat, ampak pustmo preteklost na miru in posvetimo se sedanjosti x:px in prihodnosti. x;)x

K. Čapek

Total zmatrana. me je tale mraz dotolkel...pa tok sem jamrala, da ni nobene zime :o|o:

...evo mi zimo zdej.

na faxu ful dela, doma cela štala...jaz bom šla pa kar mal odspavat, zvečer pa na 1 drink pa na štante :hepko:

a je kdo z MB tuki?

drug teden imam neke opravke zraven nekega lokala Niagara...pa grem z vlakom in ne vem kako se do tja pride.

nč, grem mal pospravljat, pol pa neki popapcat...sestradana k volk...oziroma 2

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

:inocent: x:Dx

Niagara je čist na začetku lenta, če se mu bližaš s strani železniške postaje, simpl najt, jav ko boš rabla, pa ti natančneje pojasnim po os. x;)x :palec:

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...