Audente 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 en sexy lev iz Prekmurja bo v redu ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 en sexy lev iz Prekmurja bo v redu A ne morš raj enga iz Avstralije zrihtat? Bemti, same daleko tipe mi hočeš uturit. Klinc te gleda, pa taka prjatlca. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ker ve, da so iz vzhodne Slovenije najbolj kvalitetni. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ...pa tok sem jamrala, da ni nobene zime ...evo mi zimo zdej...pošiljam malo zime...je zaenkrat še "tam zgoraj"... ...in vesela sem, ker mi je uspelo prepričati"ljudi, ki so za to pristojni" :xx!: .....in KONČNO kupimo stvari, ki bodo rešile nekaj živalskih duš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 o Enja , lepo te je videt spet ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Bla na odbojki, ful fajn blo dons, sm dobr igrala. Glava me še zdej boli, kljub lekadolu. Grem pod tuš, pol pa kmal spat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 o Enja , lepo te je videt spet "saj sem vedno za tem šankom...samo bolj tiho sem"... lia Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Ojla mladina Da vas pozdravim, pocmokam in podelim popihe in pobože, tistim, ki potrebujejo Danes uspela zaključit en del obveznosti, pa lahko jutri začnem ponoven krog ...vseeno ta teden še ni konec, tako, da si šele čez nekaj dni vzamem čas za obvezno medico na štantih, k drugače sploh ne pijem žestoka piča, ampak k je že tradicija, je pa treba.Mraz je pritisnil pa sem ugotovila, da potrebujem nove zimske čevlje, spljoh ne vem kam it kupit, nč pametnega v mestu Danes se sploh nočem utrujati s slabimi novicami, zatorej ne bom davila nič Zasavka niso sej ti pravim, sam bla sm pa v vhodu...nu tak si jst predstavlam vstopno točko v pekel Total zmatrana. me je tale mraz dotolkel...pa tok sem jamrala, da ni nobene zime ...evo mi zimo zdej.jst sm bla tut pametna k 100 dons so me pa mraSki stresal brrrr zima gre...naj le gre "saj sem vedno za tem šankom...samo bolj tiho sem"... lia Čau enja, long tajm no si lahko bi peli ono od Benča vsak dan za istim šankom, ampak men je lnf bolj ona varijanta iz Cheers-a Be glad there's one place in the worldWhere everybody knows your name,And they're always glad you came;You want to go where people know,People are all the same;You want to go where everybody knows your name. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Jeeeheee-eeeh http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/69.gif dans grem prvič na avtocesto razlaz ob 11h, da se mi nebi kdo na poti pojavil ker ga bom povozila 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Girly mi je v službo prnesla palačinke!!!! Kok je pa to bejba za ožent. No, sam, če me par dni ne bo na forumu, me je zastrupila...no, ja, lohk me pa Marsa zbena. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Jao, naj bo že konc te zime, jaz sam spim en kup stvari uredila ta teden drugač, tiste male prčkarije, ki sem jih vlekla.. da spucamo pred Novim letom bla na pregledu za učke včeraj, pravi da mam na en uč 110% vid, na drugega pa so mi malo pustili, če se bo slučajno kaj slabšalo še.. pravi da se bo še mal izboljšalo (ker mam filing, da ful slabše vidim na desnega..) pa mal se prilagodi še dioptrija.. pol mi je pa še dala za brat une najbolj mini črke.. in sem v bistvu do zadnje vrstice prišla pa pravi.. ja kaj pa bi še rada dans naj bi se neki s sošolci v mestu dobivali, na kuhanem vinčku.. pol mamo pa vsi letniki obvezno predavanje, en gospod iz Leona pride... sam nisem čist prepričana, če se mi da v mesto hodit WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 ...maš torej eno...... "oko sokolovo" Pozdrav Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Rešila nepremičninsko godljo.Včeraj.Zjutraj preverim še na lunini strani, kaj pravi(preventivno) še deviška luna za take stvari in na koncu afirmacija. Še vedno se je vse uredilo in tudi to se bo...mater..vzamem pisalo, papir in jo prepišem pa v denarnico z njo Poslala nekaj dobrih viber še v vesolje in bila parajt..Pa se je kar izsteklo tako kot je prav..imam pa blazen filing, da se nekaj pričakuje še od mene...jaz pa tule samozadovoljna zdaj preveč pa nekak nisem za take stvari..(kompromisi in to -greznica in vse ostalo..)Torej..uradno zdajle lastnica vsega, kar sem mislila že šest let da sem..oz. sedem..Fajn..samo še nek davek mi izračunajo..pa nekaj keša poberejo za vknjižbe v zemliško knjigo..pa bo. Sicer pa nič novega.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2006 Avtor Prijavi Deli 14. december 2006 Bravo Nat! xokx Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Nataly. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 hm, odločila sem se na delo na sebi in to prinaša bolečino, odpuščanje sebi in drugim.... in danes boli. Bo že bolje ane?aja Amis hvala sem rabila tisto Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Ugotovil, da morm nujno pisarno sprement. Med drugim tud k imam ta lepš razgled ob stran, skor za hrbtom. Pa PC menjat, k me neki đebe, pa star je že. Evo, zdej pa šraufam pa vlačm gor pa dol stvari k munjen .....pa pc-jar bo vsak čas tu. Ajd.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2006 Avtor Prijavi Deli 14. december 2006 super, mal spremembe, mick! ksenija, nehaj! nc tecnih misli! glih si se ven zmazala iz tega kroga! zdrzi! aja, pridna girly, zlo lepo, Pikica! aliana, konc zime? saj se se zacela ni. petrca, jackica, po mojem si ful dobr vozila! In Enja!!! lepo da si se/spet okol! in huda slikca! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Hvala punce prav oddahnila res..in celo manj me je koštalo, kot sem predvidla - in BOM lahko kupila JANEZEKA (tisti robotek, ki sam sesa -iz 120.000 je prišel na 40.000 sit..toliko pa že dam zanj )Sam božičnica še mora prit pa bo pa tepih..nov..pa omaro starejši..pa...zadeti bi mogla na loteriji Pa it k zobarju, pa ginekologu..pa na roditeljski sestanek (sem se zdaj res spomnila..madonca bog ve kaj bo slišala vse) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 HPa it k zobarju, pa ginekologu..pa na roditeljski sestanek (sem se zdaj res spomnila..madonca bog ve kaj bo slišala vse) ona ve...menda so se žegnali med kemijskimi poskusi s kapalkami, pa skoz gofljajoprigarali vpise v dnevnik ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 hehe ne ne..ne glih pri kemiji...pri angleščini tole bilo vedno mi rata sumljivo, kadar nič nimajo ocen, ali pa sploh nič ne pišejo Uf pisala prej, da moram zadeti na loteriji...no pa sem.štirico (se spomnila, da prejšnji četrtek kupila srečko-izpolnjeno..šla se v bistvu pogovarjat z ono punco, ki dela tam..pa da ne bom v prazno stala sem kupila en listek in evo ga..jurja dobila očitno ) moram natančneje izrazit želje.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 a daj nehaj...pr nas tud nč ne pišejo...a pr angleščini praviš ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 super, mal spremembe, mick! ...vse obrnu, prešraufal, se fajn poču po prstu in v kolen, sicer pa ratal......PC pa je k formula 1, halo, koja brzina No, zdej se treba mal navadit na nov sistem, pa dokumente s strarga pc-ja potegnit, če ne sn v temi, skor vse jovo na novo..... Sicer pa.....juhej Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Spet sem dobila nazoren in zame tipičen prikaz moje (ne)samozavesti. V službi zbiramo poslovna darila. Imamo tri kategorije in mala darila (cena cca 2.500 sit) so moja dolžnost. Sem tajnica in še edina ženska v firmi. že od začetka mi je jasno, da se moram spomnit kaj boljšega kot buteljke, ker za 2 smukca res ne dobiš take, da bi jo bilo vredno podarit, kot posebno priložnost. Želim si ponuditi moje lučke-svečke. Ker so mi res všeč in se mi zdijo veliko intimnejše darilo, kot karkoli drugega, kar sem zasledila za ta denar in bi bilo primerno poslovno darilo. Pred kartkim sem naredila še meni res lepe škatlice za lučke. Skratka res so mi všeč in verjamem, da so lepe. Končno zberem pogum in grem do enega od nadšefov, glas postane prozoren, nekako vseeno kolikor toliko mirno povem. ... da delam lučke, koliko stanejo, da bi bile primerno majhno darilo za ženske, če jih zanima ... in odgovor je, da naj prinesem pokazat in da bomo itak jutri vsi skupaj izbrali med idejami, ki jih bomo imeli. Kul, se vrnem k svoji mizi, napetost popusti in se začnem tresti kot šiba na vodi. prav pot me je oblival od strahu. Še bogi revček sodelavec, jih je slišal, ker je prišel čez kakih 15 min. ko sem bila še vsa napeta nekaj težit. V glavnem groooza. Tole je treba nekak zrihtat. ne morem vsakič, ko se izpostavim, ker mislim, da sem nekaj kul naredila ali pa kaj takega skor dol past od strahu. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2006 Avtor Prijavi Deli 14. december 2006 ne brini, ne bit prestroga, tremo mam pa tud jaz, vedno, pa se mam za samozavestno. tecno se je ponujat. :|mi smo mel prav tko...vedla sem, da vzgojiteljici shizita na moje slike (al sso jima pac sam zlo vsec) in ko smo kupovali daril, se mi je tok bedast zdel, k so hotl kupit "umetnisko sliko", dnar zraven dajat.sam nisem mogla pa svojga stafa turat. tako da sem seveda dala cash zraven, sama pa vsaki od njiju pac podarila svojo sliko. jp, mick, me zlo veseli, k se tolk veselis! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts