Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...pa tok sem jamrala, da ni nobene zime :o|o:

...evo mi zimo zdej.

..pošiljam malo zime...je zaenkrat še "tam zgoraj"...

...in vesela sem, ker mi je uspelo prepričati"ljudi, ki so za to pristojni" :xx!: .....in KONČNO kupimo stvari, ki bodo rešile nekaj živalskih duš

Deli na socialnih omrežjih

Ojla mladina x:Xx

Da vas pozdravim, pocmokam in podelim popihe in pobože, tistim, ki potrebujejo :kiss:

Danes uspela zaključit en del obveznosti, pa lahko jutri začnem ponoven krog x:Dx ...vseeno ta teden še ni konec, tako, da si šele čez nekaj dni vzamem čas za obvezno medico na štantih, k drugače sploh ne pijem žestoka piča, ampak k je že tradicija, je pa treba.

Mraz je pritisnil pa sem ugotovila, da potrebujem nove zimske čevlje, spljoh ne vem kam it kupit, nč pametnega v mestu xrolleyesx

Danes se sploh nočem utrujati s slabimi novicami, zatorej ne bom davila nič :madpro:

Zasavka :detelca: xcrossfingx

xcivx niso sej ti pravim, sam bla sm pa v vhodu...nu tak si jst predstavlam vstopno točko v pekel x8Dx

x:Dx x:Dx

Total zmatrana. me je tale mraz dotolkel...pa tok sem jamrala, da ni nobene zime :o|o:

...evo mi zimo zdej.

jst sm bla tut pametna k 100 :vragec: dons so me pa mraSki stresal brrrr :rolleyes: zima gre...naj le gre x:px

:2src: "saj sem vedno za tem šankom...samo bolj tiho sem"...

lia :2src:

Čau enja, long tajm no si x:Xx lahko bi peli ono od Benča vsak dan za istim šankom, ampak men je lnf bolj ona varijanta iz Cheers-a

Be glad there's one place in the world

Where everybody knows your name,

And they're always glad you came;

You want to go where people know,

People are all the same;

You want to go where everybody knows your name. xsingx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jeeeheee-eeeh http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/69.gif dans grem prvič na avtocesto :fiju: razlaz ob 11h, da se mi nebi kdo na poti pojavil ker ga bom povozila :wOOt: x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jao, naj bo že konc te zime, jaz sam spim xrolleyesx

en kup stvari uredila ta teden drugač, tiste male prčkarije, ki sem jih vlekla.. da spucamo pred Novim letom x:o)x

bla na pregledu za učke včeraj, pravi da mam na en uč 110% vid, na drugega pa so mi malo pustili, če se bo slučajno kaj slabšalo še.. pravi da se bo še mal izboljšalo (ker mam filing, da ful slabše vidim na desnega..) pa mal se prilagodi še dioptrija.. pol mi je pa še dala za brat une najbolj mini črke.. in sem v bistvu do zadnje vrstice prišla x:o)x pa pravi.. ja kaj pa bi še rada x:o)x

dans naj bi se neki s sošolci v mestu dobivali, na kuhanem vinčku.. pol mamo pa vsi letniki obvezno predavanje, en gospod iz Leona pride... sam nisem čist prepričana, če se mi da v mesto hodit :inocent:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Rešila nepremičninsko godljo.

Včeraj.

Zjutraj preverim še na lunini strani, kaj pravi(preventivno) še deviška luna za take stvari in na koncu afirmacija. Še vedno se je vse uredilo in tudi to se bo...mater..vzamem pisalo, papir in jo prepišem pa v denarnico z njo x:px Poslala nekaj dobrih viber še v vesolje in bila parajt..

Pa se je kar izsteklo tako kot je prav..imam pa blazen filing, da se nekaj pričakuje še od mene...jaz pa tule samozadovoljna zdaj preveč pa nekak nisem za take stvari..(kompromisi in to -greznica in vse ostalo..)

Torej..uradno zdajle lastnica vsega, kar sem mislila že šest let da sem..oz. sedem..

Fajn..samo še nek davek mi izračunajo..pa nekaj keša poberejo za vknjižbe v zemliško knjigo..pa bo.

Sicer pa nič novega.. x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ugotovil, da morm nujno pisarno sprement. Med drugim tud k imam ta lepš razgled ob stran, skor za hrbtom. Pa PC menjat, k me neki đebe, pa star je že. Evo, zdej pa šraufam pa vlačm gor pa dol stvari k munjen x:px .....pa pc-jar bo vsak čas tu. Ajd.... :switz: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

super, mal spremembe, mick! x8Dx

ksenija, nehaj! nc tecnih misli! glih si se ven zmazala iz tega kroga! :vtz:

zdrzi! xupx

aja, pridna girly, zlo lepo, Pikica! :palec: x^x

aliana, konc zime? x:o)x

saj se se zacela ni. xDDx

petrca, jackica, po mojem si ful dobr vozila! xokx x;)x

In Enja!!! x:Xx lepo da si se/spet okol! xokx in huda slikca! :2src:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala punce :palec:

prav oddahnila res..

in celo manj me je koštalo, kot sem predvidla - in BOM lahko kupila JANEZEKA x:Dx x:Ix x:Dx (tisti robotek, ki sam sesa x:)x -iz 120.000 je prišel na 40.000 sit..toliko pa že dam zanj x:Dx x:Dx )

Sam božičnica še mora prit pa bo x:Dx x:Dx

pa tepih..nov..pa omaro starejši..pa...zadeti bi mogla na loteriji x:Dx x:Dx

Pa it k zobarju, pa ginekologu..pa na roditeljski sestanek :eek: (sem se zdaj res spomnila..madonca :vragec: bog ve kaj bo slišala vse)

H

Pa it k zobarju, pa ginekologu..pa na roditeljski sestanek :eek: (sem se zdaj res spomnila..madonca :vragec: bog ve kaj bo slišala vse)

:ermm: ona ve...menda so se žegnali med kemijskimi poskusi s kapalkami, pa skoz gofljajo

prigarali vpise v dnevnik :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

hehe x:Dx ne ne..ne glih pri kemiji...pri angleščini tole bilo x:px x:px

vedno mi rata sumljivo, kadar nič nimajo ocen, ali pa sploh nič ne pišejo x:px x;)x

Uf pisala prej, da moram zadeti na loteriji...

no pa sem.

štirico x:px (se spomnila, da prejšnji četrtek kupila srečko-izpolnjeno..šla se v bistvu pogovarjat z ono punco, ki dela tam..pa da ne bom v prazno stala sem kupila en listek in evo ga..jurja dobila očitno x:Ix ) moram natančneje izrazit želje..

super, mal spremembe, mick! x8Dx

xyesx ...vse obrnu, prešraufal, se fajn poču po prstu in v kolen, sicer pa ratal......PC pa je k formula 1, halo, koja brzina x:px :eek: No, zdej se treba mal navadit na nov sistem, pa dokumente s strarga pc-ja potegnit, če ne sn v temi, skor vse jovo na novo..... :o|o: Sicer pa.....juhej :onfire:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Spet sem dobila nazoren in zame tipičen prikaz moje (ne)samozavesti. :sori:

V službi zbiramo poslovna darila. Imamo tri kategorije in mala darila (cena cca 2.500 sit) so moja dolžnost. Sem tajnica in še edina ženska v firmi. že od začetka mi je jasno, da se moram spomnit kaj boljšega kot buteljke, ker za 2 smukca res ne dobiš take, da bi jo bilo vredno podarit, kot posebno priložnost. Želim si ponuditi moje lučke-svečke. Ker so mi res všeč in se mi zdijo veliko intimnejše darilo, kot karkoli drugega, kar sem zasledila za ta denar in bi bilo primerno poslovno darilo. Pred kartkim sem naredila še meni res lepe škatlice za lučke. Skratka res so mi všeč in verjamem, da so lepe. Končno zberem pogum in grem do enega od nadšefov, glas postane prozoren, nekako vseeno kolikor toliko mirno povem. ... da delam lučke, koliko stanejo, da bi bile primerno majhno darilo za ženske, če jih zanima ... in odgovor je, da naj prinesem pokazat in da bomo itak jutri vsi skupaj izbrali med idejami, ki jih bomo imeli.

Kul, se vrnem k svoji mizi, napetost popusti in se začnem tresti kot šiba na vodi. :O: prav pot me je oblival od strahu. Še bogi revček sodelavec, jih je slišal, ker je prišel čez kakih 15 min. ko sem bila še vsa napeta nekaj težit. V glavnem groooza. Tole je treba nekak zrihtat. ne morem vsakič, ko se izpostavim, ker mislim, da sem nekaj kul naredila ali pa kaj takega skor dol past od strahu. :o|o:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

ne brini, ne bit prestroga, tremo mam pa tud jaz, vedno, pa se mam za samozavestno. x:)x

tecno se je ponujat. :|

mi smo mel prav tko...

vedla sem, da vzgojiteljici shizita na moje slike (al sso jima pac sam zlo vsec) in ko smo kupovali daril, se mi je tok bedast zdel, k so hotl kupit "umetnisko sliko", dnar zraven dajat.

sam nisem mogla pa svojga stafa turat. :o|o:

tako da sem seveda dala cash zraven, sama pa vsaki od njiju pac podarila svojo sliko. x:o)x

jp, mick, me zlo veseli, k se tolk veselis! xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...