Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Prepričujem se da sem se spočil :inocent: in da me čaka prijetna in ne predolga noč :o|o:

Upam da bo manj pacientov iz Studenca nocoj blodilo po Metelkovi xcrossfingx

Včeraj je en hotel taborni ogenj v WC školjki zakuriti :eek: pa zadetku ni šlo v račun da voda ne gori xrolleyesx model je bil iz vseh klubov ven vržen, pa še na parkingu se je uspel stepst, ampak je še naprej težil (pa še cel drink mi je zlil in to direkt na mojo drago :xx!: )

Prijeten, po osebnih željah ukrojen, petek želim vesoljnemu občinstvi Vesoljnega dnevnika x:Xx pa ostanku vesolja in LNF tudi x;)x

Če se pa kdo znajde v Garaži in ga za šankom postreže brezlasi kelner, naj pocuka za rokav in reče da je s Foruma x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:)x :palec: dobro povedano....wtf "Garaža" kaj pa je to spet?

se tak isto trudim, da bi si primislila prijeten vikend....edino kar je prijetno je Santana pa Puts your lights on....

ako je nekomu prijetno je drugemu neprijetno.

Kak je že rekla Cosma morem gret, vse mam na glavo zvlečeno...pucam mozag inu prah...jao

Ma da zadanem čistilni servis umjeto Karibe ove godine, onda mi se uresničio životni san x8Dx x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Veliko dobre volje, zdravja, čarabnih trenutkov vam želim xrainbowx xyiyax xsrcbumx :detelca:

Hvala, enako! xrosex

ravno iz razstave delfinov slovenskega morja :palec: :palec: zlo fjane fotke!

x8Dx :palec:

Včeraj je en hotel taborni ogenj v WC školjki zakuriti :eek: pa zadetku ni šlo v račun da voda ne gori xrolleyesx model je bil iz vseh klubov ven vržen, pa še na parkingu se je uspel stepst, ampak je še naprej težil

x:o)x x:Dx xrolleyesx

ako je nekomu prijetno je drugemu neprijetno.

ma ne no. xDDx ...

Joj kok sem se zdajle zabavala ob enem bedastem filmu. x:o)x

tud pod razno me ni zanimal, ko sem brskala, kaj je kaj po tv-ju.

pol pa shaltam programe pa je blo glih nekaj hecnega pa zacnem gledat, pa sem se ful zabavala, naglas clo smejala zraven. x:o)x x:Ix

sej mi je kar nerodn povedat. x:px (school off rock). x:Dx

v bistvu skor 'mladinski film'.... trapast ko shus, ampak mene je pac ful zabaval. xDDx

sem mal mislila it ven, sam... se mi v bistvu ne da... k sedet se mi zdi brez veze zunaj, to lohk doma x:px, za poskakovanje pa nisem zlo pa se jutr sem na ful enih koncev povabljena, pa bom sla rajs jutr ven.

no ja, kaj pa vem....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lia če prideš naokol, te peljem v Garažo x:Dx ...

morvi 1x gret tja x:Dx x;)x x:px

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...babici grevi na jug...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:OoO: xzobkox :wacko: naj me že edn s hamrom po glav butne, toto pucanje mi je zakisalo možgane, čist

na jug, seveda do ekvatorja x:px :onfire:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

babe! :D ;)

ma jaz sem pa kar nekam razposajena ratala.

sam res ne vem, ce se mi da ven. :o|o:

jutr sm popoldne k frendici povabljena (na gorenjsk), pa prav da naj prej pridem, da grevE se na sprehod... pa dopise: a vseen prides? ; ) x:px

(*ker midve se tud hecava s temile forami grevi pa to.. xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx itak spat je treba...zdajle zadnja sekunda de se podrsave...sej veš zbog lepotilnega spanca...de se popegla tistih šest gubic xokx

jutri pa na friški luft :palec:

kaksnih 6? tok mam sivih las, gube mam sam 3.. aja na vsaki strani, aja vidis pa jih je res 6. x:px x:Dx

sem rekla frizotu k sem bla, da tistih mojih 6 sivih las...

pa pravi: a sest? x:px

pa se prestrasim: a jih je vec al kaj? xDDx

a ves kdaj sem pa prvega dobila? prav prvega prvega! xyesx

tocn 4 dni pred svojim 28. rojsntim dnevom.... en dan po porodu... nisem mogla verjet, da je res to.. da cez noc ga/jih dobis...

Picasso

bljek! :blackeye:

ogabn sem se v komolc na ono shpichko glih udarla! ohh!

Picasso

No fino, lustn! :palec: x8Dx

Jaz pa haram tukaj se... ni se mi dal ven... ampak sem bla tko nekak... ne se cist za dol past.. xDDx.. pa zagledam barvice na polici, pa so me kar poklicale, pa sem mal crtkala, ene skice risala in vse zivo, pa je blo kar 2 naenkrat ura.

tko da se bom morala prav prisilt, da grem v horizontalo, ker jaz bi se kar kaj... sam je vse tole tok glasno, da nocem tezit folku.. tapk tapk pekete pekete... :o|o:

tko da grem zdej 'spat'. xDDx

eno kjigo hecno (najbrz, sem namrec sele na 2. strani x:o)x x:Dx) berem. oz. "berem" (ker sem pac sele na 2. strani) x:Dx

Picasso

... mam kao žur x:((x ...

x:Dx

kaj pa pol taka kisla faca! x:px

ves kok bo lustn! xokx

se dobr pol, da mene nou. x;)x :vragec:

jaz pa se kar off, dost boga, s krchi in nad mocno ms. :||

pa vsa nikakva ke v glavo... si moram lase umit.

dons na blazotno koncev povabljena. x:o)x

tipicno! vse dogaja, ko sem jaz cist off in obvezno mam ms tkole vedno pol.

drugac pa kar dobre, k sem vcer risala (xokx), me prav pomirja to in sem ful dobre.

sam moram osvezit zalogo barvic...

rumeno mam sam eno, 3 centimetrsko, tko da sem komaj vse pofarbala, k sem se glih z rumeno odlocla ozadje pobarvat. pol hocem s tocno doloceno rdeco barvat, je ni, same viole... trapast.

Mana, imam eno prosnjo, ce ni tumach... :8): x:Ix

glede na to, da dost hodis v Prometej, a bi mi lohk nabavla (in zalozila za) 2 barvici leseni, po moznosti Bruynzeel, soncno rumeno in zhivo rdeco? :8):

ce bos kaj lazila tja...

ce ne, pa nic hudga... ni nujna zadeva (lesene mi niso tolk nadnujne, jih mam pa rada za skice)...

Sonce je, megla se je ze dvignila. x:)x :vio: xDDx

morda si dam jajc na glavo.

vcer sem si dala (no, ponoc) slan obkladek na komolc, pa je boljs, sam ni se cist dobr.

sem ropotala in rovarla ob 3h, ko sem povoj iskala... pol sem mela pa ono mrzlo vlazhnoto gor... sam sem se pokrila pa je blo kul.

Lepo soboto vsem! x:)x :palec:

Picasso

dobr. sam, da je dan..

ponoči nisem spal od 2-6 zjutri. zarad bolečin v ramah, al pa mogoče v celih rokah..me tok svinjsko trga, da sploh ne vem kje točno boli..bolečina kar čez celo roko. ne vem niti kaj..a so kosti al mišice..

do pol treh se premetaval po postli potem ustal pa hodil po sobi gor in dol, šel v dnevno..probal masirat, čimbolj na toplo zavit..skor bi se zjokal od bolečin. tolk bolel me pa še nikol ni.

tam do 4 zjutri sem kr neki hodil po dnevni gor in dol..v razmaku dveh ur požrl tri tablete..

po četrti uri se clo mal umiril. da sem se lahko vsaj usedel na kavč v dnevni pa od pol 6 do 6 enkrat ob televiziji končno sede zaspal. ob 7 se zbudu in se lahko dal počasi že clo v ležeč položaj.

ko bi vedu kaj je to..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...