druidka 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 ko bi vedu kaj je to.. pa sem mislila, ko si mi to pravil, da ni tak hudo da bi blo boljše aja, danes ima rojstni dan neka meni še vedno zelo ljuba oseba.vse najlepše! pa pogrešam te... lep dan vsem ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 jah ne vem..js si tud ne znam kej druzga predstavljat. sam, matr revma pa mi niti še vsi mazoli niso zginl.. sej sem še čist en deček. bi mogu it enkrat k zdravniku. samo k ne verjamem, da bi blo karkol bolši. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 pol ure, da sem v Mjevega očeta deci vode spravla zdej bi šla pa na sprehod, pol grem v BTC po barvo za pleskanje...učenje...hm...kar se more baje ni težko Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 jah ne vem..js si tud ne znam kej druzga predstavljat. sam, matr revma pa mi niti še vsi mazoli niso zginl s face.. sej sem še čist en deček. bi mogu it enkrat k zdravniku. samo k ne verjamem, da bi blo karkol bolši. A si se z mopedom/motorjem ne dovolj oblečen vozil, ko si bil mlajši? (tako jo je moj foter dobil) Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2006 Avtor Prijavi Deli 16. december 2006 bogi.ja slis se kot revma (starost ni fact, tud pr mlajsih obstaja, clo otroc jo majo). lahko da je pa tud kak zhivec samo vnet.Morda si si premrazil zivce, a se stiskas ob kako mrzlo steno? vlaga pa je itak strup za taksno. daj si slan obkladek. daj v shalco kak deci al 1.5 vode, not natrosi sol.. pa naj se raztopi.. pol gazo al vato namoci v to, si daj na roko in povij s povojem, nakar se k kaksnim shalom al cim podobnim.se pokrij in pejt pocivat. lahko si das tud kisove obkladke (jabolcni kis), sam to smrdi, sol pa ne.Pomaga! Seveda tud glina, sam to mas najmanj ziher doma. dobr spedeny! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Morda si si premrazil zivce, a se stiskas ob kako mrzlo steno? vlaga pa je itak strup za taksno. Jaz sem tudi na to pomislila. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 nič motorja. sem se ene petkrat vozu z njim. hvala marsa! bom probal..ceprav oblecen sem ze tak ful. pa skos roke zavite v kaksnega jagencka. ce bi me kdo vidu kot kaksen pastirc na sreco je zdajle v redu. bom zvecer pred spanjem si ustimal tole.mislim, da je zaenkrat mimo. sporočim ob novem "napadu" kako mi bodo pomagali tile obkladki. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 res je lahko revma (tudi jaz sem revmatična po vseh sklepih), lahko si si pa kak živc prehladil. a pa sedaj še boli?...al je minil? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 aha tud na tole, da si premrazim živce sem ful občutljiv. sam mislim, da ni blo to..ker to ponavadi po enem dnevu mine. zdaj se je pa kakšne tri, štiri dni stopnjevalo. in blo zmeri hujši.pa tud..nisem nikjer bil tako da bi se premrazil. da bi se naslanjal ob kakšno steno, al pa bilokaj.vsaj ne da bi vedu. spim tud oblecen z dolgimi rokavi. tako da si pomojem tud ponoči nisem mogu premrazit roke. zdejle je v redu. drugač sigurno ne bi bil za računalnikom. ampak bi verjetno hodu po dnevni sobi gor in dol kot kakšen lolek. se pa še ne upam normalno oblečt. sem cist zadekan da kar svicam.sam mene ne bolijo sklepi. recimo no da se je zacel v ramah..sam pol se pa kar pocasi preselil na celo roko.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Nols, bošček... , upam, da bo danes dobro.. mana, tam nekje sem prebrala, da prides v mb, ce javis, te lahko pridem iskat na zeleznisko, da ne bos lutala...sam kak dan prej, pliss... Sem pogruntala, kdaj se leta začnejo poznat... , ko rabis za razstrupljnaje vec časa kot za zastrupljanje... ...sem se vedno mal , pa blazinice na podplatih me bolijo, mišice na rokah, pa desni kolk... ..kaj pa se grem tango argentino... --------grem prejle v našo trgovino po poseben kruh, ki ga imajo ob sobotah in zvem, da je dobava od teh pekarn koncana... :xx!: ...mi rece prodajalka, da je v sosednji vasi videla kiosk, menda imajo tam ta kruh, pa se odpravim...in seveda nimajo.. potem nisem imela kje obrniti, pa peljem dalje do krožišča, grem pač po drugi strani domov...in mi pomaha ena omica, ustavim, kaj pa drugega.reva vec kot uro cakala na avtobus, mudi se ji na glavno trznico, je mislila za svoje kupiti nekaj poceni oblacil in kaksno ruto zase, ker jo tko zebe...itak sem jo peljala, ceprav blo tole zame cist v drugo smer..jo odlozim natanko Pred trznico in mi hoce dat jurja... ...uboga reva, jurja je zanjo celo bogastvo..ona pa bila tolk hvalezna..ji razlozim, da štopanje pomeni zastonj prevoz...in naj si kupi kaksno lepo ruto za praznike, pa je ok...so ji kr solze tekle, je rekla, tolk dobrega pa nisem vec v zivljneju pricakovala...gospa, bom cez praznike mislila na vas, da boste srecni...bemti,kako malo...kaj, par km sem naredila, ko sem itak ves čas na cesti,njej pa tole tolk pomenilo...kul, sem fajn, ker sem nekomu polepsala dan... tule okol mene razsulo, nekaj bi morala pospravljat, pa o perilu bolš da ne govorim, jaz pa se grem raje mal izobrazevat...beri, cajtnge listat... ...kul, ker je gospod odpeketal v avstrijo na smucanje, pa sme lahko tako na izi... tataram, tam tam...in obrat...pa pogled v oci...tam taram... mejte se! Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 men se je včeraj ena gospa zahvaljevala ker sem se namesto v drugo nadstropje z njo peljala v 8, ker če ne bi pešačila... ful jo je namreč strah dvigal in nikakor se ne pelje sama... mi je bilo hecno da se tolk zahvaljuje, ker bi se jaz namreč zelo slabo počutila če bi v 2 mirno odšla ven in jo pustila pešačit... sploh ne razumem zakaj se je tko zahvaljevala...Astra upam, da si je lepo ruto kupila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Saj sploh ne veš, a bi se lepo al slabo počutil ob takih reakcijah. Meni je včasih kar grozno. Prejle sem porabila pol minute dlje, da sem z odprtimi vrati in liftom počakala gospoda in gospo, vsa otovorjena s kovčki in vrečkami. In potem totalno zahvaljevanja ... pa da kaj takega se ti pa še ful poredko zgodi. Kar solze so mi silile na očke ... Mislim men je to logično, človeško. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2006 Avtor Prijavi Deli 16. december 2006 Nols, vseen je lohk vnet zhivec.lohk pa je zastarana poskodba. da si se udaril, pa kao nc ni blo, pa si pozabil... pol te pa kar 1x bockat zacne.daj si tisto, res, slis se komplike' pa packaraj, pa ni in res deluje! astra, mega, dbest filing res! xrosex Ksenija, zato se folk tolk zahvaljuje, k ni navajen vec da je folk prjazen, da s eposveti, k se vsem tok mudi. jaz sem vcer tud eno zensko spustila pr blagajni, k je mela sam neky, ceprav sem jaz mela 3 izdelke, sam se mi je zdel da tezko stoji, pa se mi je tud blazn zahvaljevala... zalostn, glih zato, k je to taka redkost al kaj.... sem pa jaz eni rekla, k se je njena tamala vmes narolala, da nisem mogla sama dat kosarce na kup, ce mi lohk da prosim prazno kosarco na kup, me je pa TKO pogledala, ces halooo, njo grem to prosit.. da je mal manjkal da ji nisem kaj siknila. kaksna zoprna faca!!!! zato ker je morala en mig polmetrski narest, k sem jo prijazno prosila. prav neprijazno me je pogledala, kot da bi ji rekla,. ce mi da jurja. groza. pa onemu, ki je pripeljal plin, sem 1 minuto vrata drzala odprta, ga pac pocakala, k se je matral s tistim, pa se mu je tud tolk nad gud zdel. res grozn, da folk sam se neprijazno nori, mal te s komolcem morda butnejo al ti pa na nogo stopjo, ko se grebejo mim in kdo bo prvi in komu se najbolj mudi. je rekla ena simpaticna gospa v liftu zadnjic, da je hec, da je moderno rect, nimam nc casa.. ces, vsi so nad bizi. in da ji je ena velepomembno razlagala, kako nima casa, pa ji je ta sam rekla, aha, zdajle si za to porabla totalno casa (k si nakladala kok nimas casa), vec kot bi za tist, za kar sem te prosila. Bobnar! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 ojla Bobnar, fajn da si nazaj ma kje se kaj Akutek potepa? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Sem se odločila, da je kavč že absolutno preveč umazan in ga je nujno treba umit. Najprej krtačila, potem pa ugotovila, da je prevleka narejena na zadrgo in se pena lahko vzame ven. Čakam, da se opere v pralnem stroju. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 ahja jas sn pa enga včeraj na blagajni napizdo ker je nekaj parlamentiral s prodajalko in drobiž štel, zadaj pa ene 10 ljudi čaka... ded je bil čist v šoku, se je kuj spucal.. mater penzionistično... pa ja de, je mogu bit že na berglah, da si si ga upal kok sem pa jst dons zlobna ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Jao Čaga na čago iz čage pa spet na čago pa spat pa na čago. Čist hin že. Zvečer pa na čago. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 pa ja de, je mogu bit že na berglah, da si si ga upal kok sem pa jst dons zlobna jaz bi te pa dans na en deci povabla.......tja k zadnjič..bi šlo ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 ne ,žensk se izogibam kok sem dans jst neprijetno zlobna zadnjič je bil sam trenutek slabosti ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Punce, meni se zdi res lepo, da pomagate drugim in, da znate začutiti stisko sočloveka zanimivo kako se to v zadnjih dneh dogaja. meni je včeraj zjutraj na avtobusu nek možakar raložil kako se je včasih iz most s tramvajem vozil, kje so bile postaje in vse...pa sm najprej neki nos vihala (kvota snobizma in egoizma za ta teden dosežena), kaj mi en neki ob 7.30 zjutri bluzi...potem sem se pa vživela v njegovo pripovedovanje in sem po dolgem času prišla dobesedno vesela na fax...vsa nasmejana Bobnar, ki si pa tako ljubeč in sočuten človek, da te imajo gotovo vsi radi ja, mene tut zanima kje je akut nč, grem mal v knjige bult Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Punce, meni se zdi res lepo, da pomagate drugim in, da znate začutiti stisko sočloveka Bobnar, ki si pa tako ljubeč in sočuten človek, da te imajo gotovo vsi radi ja, mene tut zanima kje je akut nč, grem mal v knjige bult a ne kok je lepo :xx!: sam cuker nas je ....bobija pa itak, koj se voli, ta se i tuče....aki je na varnem grem predn se mi zboljša ....danes sam še žilorez muska...straufenpaht grem po mah, da mo mel kam jezuščka dat pa mal tult v smreke, de se rahlo sprostim ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 ne ,žensk se izogibam kok sem dans jst neprijetno zlobna Jaz pa ne. Da vidm zaj kaj neprijetno zlobnga me bo doletel.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 ne ,žensk se izogibam kok sem dans jst neprijetno zlobna zadnjič je bil sam trenutek slabosti jaz se pa danes zvečer SAMA v tistem koncu muvam pa full me nostaljgija daje, rabim enga da bi me z macolo po gllav ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Pridm sem hiter, pa macolo kar s sabo mej..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Danes si privoščila razvajanje. Kupila dve bluzi, deci nekaj malega tokrat..še krilo vlekla nase...mislim jaz pa kikla..res..in se odločila da še ni čas zanjo..pa k frizerju šla.. tako kratkih las še nisem imela..madona...samo par cm las še mam na glavi...včasih pa jih do riti imela... Se na kofetkala prejle s frendico - ki se samo hihitala ob pogledu name(tvojega bo kap..ko te bo videl) Še meni je čudno ker nič po vratu ni..bom že navadila Grem pa danes vseeno malo ven..baje vrtijo osemdeseta kaj češ nostalgija...najprej papcat nekam po službeni dolžnosti..pol pa čaga Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts