Onix 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Jutrček Spet so mo brnili bioritem ampak mogoče je šele zdaj (spet) pravilen (Mi menjamo dan za noč - EKV) Danes pa žur na žur še DJ Fastfood ima spet RD žur Marsa, se še spomneš lanskega žura? Astra, xrosex ljudje so postali hvaležni (in to ne glede na letnik) za majhne usluge ne pričakujejo da bo kdo žrtvoval "dragoceni" čas za njih Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Ja, ajd, grem čagat.... Dva dni zapored pa ornk si že dolg nisn privošću......tko da....če me nede več, brez skrbi, sn lepo riknu......čagajoč al pa na ženski........ Uživajte Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Ja, ajd, grem čagat.... Dva dni zapored pa ornk si že dolg nisn privošću......tko da....če me nede več, brez skrbi, sn lepo riknu......čagajoč al pa na ženski........ Uživajte Veseli december Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 Včeraj in danes čist polna dneva. Letanje za materali za lučke, škatlice, ogledala ... dans delala vse to na polno, pa sploh nisem tolk nardila. Je pa zato toliko lepše. Včeraj je bila še ena čveka ure in ure pr meni, pa še vse mi je pojedla. Dobila dvoje ful lepe kavbojke.Zdej sem pa dišeča, skopana ... grem prvič v lajfu poslušat opero. V kavbojkah. Zihr bova s frendico edine, ki ne bova v večernih toaletah. To zna bit še zanimiv. Pol pa na rojstnodnevno žurko. Eno 30tico proslavljamo. Se že ful veseliva, ker bova dale darilo, ki vsa ga same naredile. Ful lepo ogledalce ... okvir je tist ki je hud. Lep vikend Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 res je ...nisem mogla verjet, da je res to.. da cez noc ga/jih dobis... free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. december 2006 Prijavi Deli 16. december 2006 kako naš mali mačkonar lepo zvit v klobčič spančka na moji postelji. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Jutrospokojno jutro se mi zdi, skozi okno sem opazovala srnjaka ki se mirno pase... že kar nekaj ur sem budna... sem pa opazila da sem mami dala z dvema knjigicama o "Živi vodi" še knjigico o karmi, ups... pomotoma, sem jo poklicala pa ji pvoedala da je bilo pomotoma, pa pravi da jo je malce pregledala... verjetno je bilo že prav... Zadnjič je dobila za branje Učbenik življenja... pravi da ne more vse sprejet, sam fajn se mi zdi, da vsaj prebere, ker včasih je bila ful proti izbiri knjig katere sem sama prebirala. Mi je bilo rečeno, da podzavestno še vedno nosim zamero do nje in do očeta - hm, kako naj se pa tega lotim? pa tud da je moja karmična pot povezana z njo... se mi zdi fino, da tko trezno in objektivno razmišljam o zadevavh... ja Saturn je pri meni res učitelj.... ok neptunovski bluz končujemlepo nedeljo vam želim... cmokec Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Naj še tukaj opozorim: med sprehajanjem in ogledovanjem štantov ob Ljubljanici pazite osebne stvari, ker kradejo!!! Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 dans mam lenobno pospravljalni dan tak, ki paše k vremenu... delala v petk do 8h, pol žurala do 3h, pol vstala ob 7h in delala... prišla domov, se čufnila pred TV in ful zgodaj zaspala.. spala mal čez 12 ur, tko da sem zdaj kul flat je v razsulu si nisem vzela časa za komplet pospravljanje že ful dolgo.. tole danes v planu... ne da se mi nikamor hodit.. Kaj dogaja Valkira eh, december je, sej bo minil.. včas človk rabi mal odklopa, tud mamice samohranilke in tak.. don't worry pa ne met moralca WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Pa zakaj mene valkira, ne se preveč obremenjevat. škoda te je. res.veliko pozitivne energije. predvsem pa, bodi manj stroga sama s sabo ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Valkira a si uživala, si! A je kdo prizadet? verjetno neImaš bolečo glavo? pa kaj potem... en dan bo tud mai zdržal z mami in njenim mačkom... halo, sprosti se in uživaj lajf Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 vuff..moje odisejade se nadaljujejo..madona spila par deci..včeri..se zmenimo gremo v mlekarno, ker se eni za Evropo prestari počutili..in jaz standardno..zabluzila..šla po daljšnici, ker mi čisto zletela iz misli najkrajša možna pot do tja..čakam potem folk..madona kje pa bluzijo...mi pijan tip zateži..končno spomnim in pokličem:ja kje hudiča pa ste? oni pa že not..v ekšn..pravi frenda..čaki pridem pote..medtem idiot teži..in jaz pozabim, da ona rekla da pride pome..besna v avto in domov..kliče frenda:ja kje si pa zdaj? jaz pa :domov grem..in sem bila ob pol enih že doma..hmmmbrez mačka..samo kuhat mi se ne da..bomo ostanke pojedle aja in še to-nisem zadovoljna s frizuro..od strani mi preveč porezala in nikako zdaj tole ne zgleda. edina sreča da mi lasje hitro rastejo :xx!: Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Nataly, jebela cesta, pa ti si z mojega konca!!! Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Čiv.. ..........še živ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Ma fuck off (oprostite izrazu), spet moralc :xx!: ... sam še un kurac gor mi lahko pomaga iz tega čustvenga zoca... ja vem sama si morem... pa ne morem... blodim Pa zakaj mene tok simple fukne iz ravnovesja :xx!:ah dej no...sej ni blo nč takega Čiv.. ..........še živ al si mislu napisat mijau There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 ravno vstala grem neki pojest Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 al si mislu napisat mijau .....da še čivkam Tigra pa niti nimam, k sn kar kolk tolk po pameti pil, pa velik jedu, tak da gre vun... Se mi pa svašta dogajal......od tega da sn neko kuščar-žganje pil pa do striptisa...jao jao Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 glavn, da ni blo dolgi čas mene pa hoče neki glava bolet..sam ne od pijače(nč pila) ampak od čikov in cigarilosov There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 To je mene včeraj k sn se zbudu. No pa na to čago nisn vzel čikov.......pa not vljudno nismo kadil......pa snm jih puhnu kakih 10 še vseen, sam cel dan in glava nč boli ne TV se mi prižiga in vgaša sam na vsake par sekund..GRRRRRR ....čip kaki al kaj? Ma kdo kaj pojma? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 mislim, da bom mela dans lepo post lahka da je čip al pa je kaj z daljincem narobe če te moti jo pa izklopi ven iz štroma There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 tole moram pa delit... prejle mečem ven iz omare vse, na posteljo.. in štumfe nekaj zbiram in jih skupaj zlagam in vsakega posebej na postejo vržem.. Tristan pa ves naspidiran neki okol skače, sam nisem dojela...pol pa na posteljo pogledam.. ni štumfov sploh so vsi pod mojimi nogami, na tleh... ker se je mačk odloču, da jih njemu mečem in da jih mora lovit in nazaj prinašat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 tole moram pa delit... prejle mečem ven iz omare vse, na posteljo.. in štumfe nekaj zbiram in jih skupaj zlagam in vsakega posebej na postejo vržem.. Tristan pa ves naspidiran neki okol skače, sam nisem dojela...pol pa na posteljo pogledam.. ni štumfov sploh so vsi pod mojimi nogami, na tleh... ker se je mačk odloču, da jih njemu mečem in da jih mora lovit in nazaj prinašat pridn muc Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 jst sem se pa nažrla - ampak jebemti no, če vidim da kuham zato, da gre potem al psu za priboljšek al pa v kanto... in iz inata pojem svojo porcijo... pojedla pol prse panirane, renstan krompir in radič... zraven cvičkala. moj je spet nazaj na žurko skliznil, tamala raokomet gleda jst pa gledam kup posode... majke mi, da potem razvajam svojo dušo... sva s tamalo en bojni načrt za popoldne izumile - filmi pa kakšna knjigica, pa banja... pa neki se mi dremlje... ej sedaj pa vem od kje ime juanku v filmu men tko znano tristian Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Ksenia.........a kar nažrla si se jaz grem sirov štrudl pečt....... ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 glede na to kolk sem bila včasih pozorna na to, da ne mešam krompirja pa mesa, da niti ne jem rada mesa - ja skor bi se temu tko reklo... polnim čustveno praznino.... al kako je temu strokovno reče Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts