Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Jutrček x:Xx

Spet so mo brnili bioritem xrolleyesx ampak mogoče je šele zdaj (spet) pravilen :o|o:

(Mi menjamo dan za noč - EKV)

Danes pa žur na žur xsuperx še DJ Fastfood ima spet RD žur xrolleyesx

Marsa, se še spomneš lanskega žura? x;)x x:Dx

Astra, :palec: xrosex ljudje so postali hvaležni (in to ne glede na letnik) za majhne usluge x:)x ne pričakujejo da bo kdo žrtvoval "dragoceni" čas za njih xrolleyesx

xsuperx xsuperx xsuperx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja, ajd, grem čagat.... xcheersx Dva dni zapored pa ornk si že dolg nisn privošću......tko da....če me nede več, brez skrbi, sn lepo riknu......čagajoč al pa na ženski........ x:px :vragec: x:Dx Uživajte

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, ajd, grem čagat.... xcheersx Dva dni zapored pa ornk si že dolg nisn privošću......tko da....če me nede več, brez skrbi, sn lepo riknu......čagajoč al pa na ženski........ x:px :vragec: x:Dx Uživajte

Veseli december x;)x

xsuperx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Včeraj in danes čist polna dneva. Letanje za materali za lučke, škatlice, ogledala ... dans delala vse to na polno, pa sploh nisem tolk nardila. Je pa zato toliko lepše. Včeraj je bila še ena čveka ure in ure pr meni, pa še vse mi je pojedla. x:Dx Dobila dvoje ful lepe kavbojke.

Zdej sem pa dišeča, skopana ... grem prvič v lajfu poslušat opero. V kavbojkah. x:Ix Zihr bova s frendico edine, ki ne bova v večernih toaletah. To zna bit še zanimiv. xDDx Pol pa na rojstnodnevno žurko. Eno 30tico proslavljamo. Se že ful veseliva, ker bova dale darilo, ki vsa ga same naredile. Ful lepo ogledalce ... okvir je tist ki je hud. x:Ix

Lep vikend xsrcx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Jutro

spokojno jutro se mi zdi, skozi okno sem opazovala srnjaka ki se mirno pase... že kar nekaj ur sem budna... sem pa opazila da sem mami dala z dvema knjigicama o "Živi vodi" še knjigico o karmi, ups... pomotoma, sem jo poklicala pa ji pvoedala da je bilo pomotoma, pa pravi da jo je malce pregledala... verjetno je bilo že prav... Zadnjič je dobila za branje Učbenik življenja... pravi da ne more vse sprejet, sam fajn se mi zdi, da vsaj prebere, ker včasih je bila ful proti izbiri knjig katere sem sama prebirala. Mi je bilo rečeno, da podzavestno še vedno nosim zamero do nje in do očeta - hm, kako naj se pa tega lotim? pa tud da je moja karmična pot povezana z njo...

se mi zdi fino, da tko trezno in objektivno razmišljam o zadevavh... ja Saturn je pri meni res učitelj....

ok neptunovski bluz končujem

lepo nedeljo vam želim... cmokec

Naj še tukaj opozorim: med sprehajanjem in ogledovanjem štantov ob Ljubljanici pazite osebne stvari, ker kradejo!!! :vragec:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

dans mam lenobno pospravljalni dan :) tak, ki paše k vremenu...

delala v petk do 8h, pol žurala do 3h, pol vstala ob 7h in delala... prišla domov, se čufnila pred TV in ful zgodaj zaspala.. spala mal čez 12 ur, tko da sem zdaj kul x:)x

flat je v razsulu xrolleyesx si nisem vzela časa za komplet pospravljanje že ful dolgo.. tole danes v planu... ne da se mi nikamor hodit..

Kaj dogaja Valkira :sori: eh, december je, sej bo minil.. včas človk rabi mal odklopa, tud mamice samohranilke in tak.. don't worry pa ne met moralca xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

vuff..moje odisejade se nadaljujejo..

madona spila par deci..včeri..se zmenimo gremo v mlekarno, ker se eni za Evropo prestari počutili..in jaz standardno..zabluzila..šla po daljšnici, ker mi čisto zletela iz misli najkrajša možna pot do tja..čakam potem folk..madona kje pa bluzijo...mi pijan tip zateži..končno spomnim in pokličem:ja kje hudiča pa ste? oni pa že not..v ekšn..pravi frenda..čaki pridem pote..medtem idiot teži..in jaz pozabim, da ona rekla da pride pome..besna v avto in domov..kliče frenda:ja kje si pa zdaj? jaz pa :domov grem..

in sem bila ob pol enih že doma..

hmmm

brez mačka..samo kuhat mi se ne da..bomo ostanke pojedle :vragec:

aja in še to-nisem zadovoljna s frizuro..

od strani mi preveč porezala in nikako zdaj tole ne zgleda. :vragec: edina sreča da mi lasje hitro rastejo :xx!:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ma fuck off (oprostite izrazu), spet moralc :xx!: ... sam še un kurac gor mi lahko pomaga iz tega čustvenga zoca... ja vem sama si morem... pa ne morem... blodim xrolleyesx

Pa zakaj mene tok simple fukne iz ravnovesja :xx!:

ah dej no...sej ni blo nč takega xcivx x^x

Čiv.. :unsure: ..........še živ :vragec: x:Dx

al si mislu napisat mijau x:o)x :vragec: :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ravno vstala :o|o:

grem neki pojest

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

al si mislu napisat mijau x:o)x :vragec: :inocent:

:inocent: x:Dx .....da še čivkam x:px x:Dx Tigra pa niti nimam, k sn kar kolk tolk po pameti pil, pa velik jedu, tak da gre vun... x8Dx Se mi pa svašta dogajal......od tega da sn neko kuščar-žganje pil pa do striptisa...jao jao x:o)x

K. Čapek

To je mene včeraj k sn se zbudu. No pa na to čago nisn vzel čikov.......pa not vljudno nismo kadil......pa snm jih puhnu kakih 10 še vseen, sam cel dan in glava nč boli ne x:o)x

TV se mi prižiga in vgaša sam na vsake par sekund..GRRRRRR :angry: ....čip kaki al kaj? Ma kdo kaj pojma?

K. Čapek

mislim, da bom mela dans lepo post x^x

lahka da je čip al pa je kaj z daljincem narobe xrolleyesx če te moti jo pa izklopi ven iz štroma x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

x:Dx tole moram pa delit...

prejle mečem ven iz omare vse, na posteljo.. in štumfe nekaj zbiram in jih skupaj zlagam in vsakega posebej na postejo vržem.. Tristan pa ves naspidiran neki okol skače, sam nisem dojela...

pol pa na posteljo pogledam.. ni štumfov sploh x:Dx so vsi pod mojimi nogami, na tleh... ker se je mačk odloču, da jih njemu mečem in da jih mora lovit in nazaj prinašat x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx tole moram pa delit...

prejle mečem ven iz omare vse, na posteljo.. in štumfe nekaj zbiram in jih skupaj zlagam in vsakega posebej na postejo vržem.. Tristan pa ves naspidiran neki okol skače, sam nisem dojela...

pol pa na posteljo pogledam.. ni štumfov sploh x:Dx so vsi pod mojimi nogami, na tleh... ker se je mačk odloču, da jih njemu mečem in da jih mora lovit in nazaj prinašat x:o)x x:Dx x:Dx x:Dx

:P :palec: :vio: pridn muc x:Xx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

jst sem se pa nažrla - ampak jebemti no, če vidim da kuham zato, da gre potem al psu za priboljšek al pa v kanto... in iz inata pojem svojo porcijo... pojedla pol prse panirane, renstan krompir in radič... zraven cvičkala. moj je spet nazaj na žurko skliznil, tamala raokomet gleda jst pa gledam kup posode... majke mi, da potem razvajam svojo dušo... sva s tamalo en bojni načrt za popoldne izumile - filmi x:px pa kakšna knjigica, pa banja... pa neki se mi dremlje... ej sedaj pa vem od kje ime juanku v filmu men tko znano tristian x:o)x

x:Dx glede na to kolk sem bila včasih pozorna na to, da ne mešam krompirja pa mesa, da niti ne jem rada mesa - ja skor bi se temu tko reklo... polnim čustveno praznino.... al kako je temu strokovno reče ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...