Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

in zijala film prej - genau vsebina zame..zakonca po dvajsetih letih ugotovita...da postajata sužnja navad, da se kao poznata..in vse..pol pa se on spomni, da pa je tu in tam nesrečen..in prične plesat..Gledal kdo? Richard Gere in Susan Surandon, pa J.L..

Vredik film, naslov mi ušel..

Zaplešiva, originale Let's dance. :palec: :2src:

Porkašpinčič, je tale Gere tuki za kresnt, a? :vragec: x:px x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

genau vsebina zame..

xDDx

Nisem gledala, ne shizim na gere.a... (pac pa mi je zlo vsec susan sarandon)

hec, dve tehtnici ....

Porkašpinčič, je tale Gere tuki za kresnt, a? :vragec: x:px x:Dx

x:px cak kaj je ze blo? kera? aja, ona...... hm, a ves k sem rekla da ma kvadratasto faco?

no hocem rect, da mava cist drugacen okus za folk, za lepoto folka oz. vsecnost. xDDx

saj ne da je grd, Gere.. pravzaprav mi tud zoprn ni, cist pac... ok, kaj jaz vem... sam me cist hladno pusti, po dveh minutah bi sla, tko mal dolgocasen se mi zdi. xDDx

Morda bom kmalu kaj bolj mobilna. Pa bom vozila 30km/h do LJ.

in ce bo kdo vozil za tabo s tako faco: :mad2: - bom to jaz. x:px x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pa zatežila mizarju spet..je klical včeraj, mu deca povejo kje sem, pol pa danes ni upal baje nič poklicat-ker bal da imam mačka xcivx

x:Dx x:Dx x:Dx dobro to, vsaj edn k se te še boji :palec: mene se še mizar ne več , sam še poštar se me v soboto vjutro fstraši, ko prlezem vsa krmžljava in zmršena v srajčki xcivx jebo ga bog v soboto ob sedmih se vleže na zvonec :xx!: :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:px cak kaj je ze blo? kera? aja, ona...... hm, a ves k sem rekla da ma kvadratasto faco?

no hocem rect, da mava cist drugacen okus za folk, za lepoto folka oz. vsecnost. xDDx

saj ne da je grd, Gere.. pravzaprav mi tud zoprn ni, cist pac... ok, kaj jaz vem... sam me cist hladno pusti, po dveh minutah bi sla, tko mal dolgocasen se mi zdi. xDDx

A ni to fajn. Nikol se neb zarad desca skregale. x:px :palec:

Jutro. Spet me mal grlo praska, se že nalivam s čajem.

Spet cel teden delamo...vzdihljaj, vzdihljaj, vzdihljaj. :xx!:

jutrooooooo.......vreme za pop*....če bo šlo tako naprej, mi bodo zrastle škrge........no, vsaj naspala sem se pošteno......... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

...če bo šlo tako naprej, mi bodo zrastle škrge........no, vsaj naspala sem se pošteno......... x:px

:palec: x:Dx

tudi jaz naspala. pa če dobro pomislim, saj sem prespala skoraj cel vikend x:Ix

tale teden še, pa počitnice. komaj čakam. sicer bodo bolj delovne, mal za faks

bi blo treba začet delat, pa za strokovca xcivx

tale teden bom bolj na izi v šoli. danes pri zgo jim bom dala kar trojo za gledat al pa gladiatorja :vio: se pravi, dve uri troje, dve uri gladiatorja, ena ura fraj, pol pa v gledališče x^x , grem gledat kabaret, imam pod komando dva razreda, svojega pa še en drugi letnik, upam, da se bodo lepo vedli

bedno vreme :o|o:

samo kljub vsemu, naredite si prijeten dan xsrcx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

pikicasej me ne moti dež......sam ko bi šlo brez te silne vlage......k se nič ne suši....še dobro, da mam stopniščno ograjo x^x ....

druidka....ideja o prespati vikend mi je ful všeč....moram enkrat probat..... x:px .....

Če bi te vprašali 2 meseca nazaj, bi menda že našla kakšen razlog za "svinjo nemarno". x;)x Ko pa enkrat končaš, pa se še samo tistih dobrih stvari spomniš. xnckrivx

ma ni tako, veš,,,nikol ni bil svinja...mogoče sem bila kdaj res besna nanj, ampak nikoli ni bil svinja

zvečer sem ga v postelji pobožala po glavi, ko je spat...in spet ful filmov

ne gre mi iz glave stavek, ki ga je lia napisala: ...ampak je pa moj xrolleyesx

punce hvalča za moralno podporo x:Xx

verjetno tudi tole predpraznično vzdušje dela svoje :o|o: ...letos se pa res ne veselim božiča

veliko razmišljam o sebi...ravno včeraj sem se spomnila kako sem bila včasih crkljiva...k domača žival ali pa plišasta igrača sem bila..potem sem pa počasi vedno bolj trda, hladna začela postajat in mi je šlo na živce pretirano izražanje čustev ipd.

to sem pa začela razmišljati, ko sem pomislila, da bi rabila objem kake prijateljico ...in potem ugotovila, da tudi ene ni, ki bi me res objela s filingom.

ma ne, se bo že našla kakšna x;)x

dost bluzenja

neki me uho začenja bolet :xx!:

mene pa tole vreme ubija :o|o: ...hočem sončkeeeeeeeeeee

:vio:

Aja, to sm hotla povedat...jutri naju ne bo v MB, zaradi bolezni... :sori:

Tko, da vas vse lupčkam na daleko. Če me bo pa kdo vseen poklicu, pa ni panike. x:)x xsrcx

Kakšen MB?

zakaj bi pa šla v MB?

jaz grem v sredo

Mick...še nimam karte mesa, grem v knjižnico jutri iskat x;)x

drugače si pa predstavljam približno

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

da bi rabila objem kake prijateljico ...in potem ugotovila, da tudi ene ni, ki bi me res objela s filingom.

ma ne, se bo že našla kakšna x;)x

Lahk te jst...ti sam reč. xsrcx

Kakšen MB?

zakaj bi pa šla v MB?

jaz grem v sredo

Ma, kr tko, mal sva hotle it lumpat. :vio: x:px V sredo mi na žalost ne znese, razen, če greš po 10. uri in boš nazaj ob 15h. x:px

Lahk te jst...ti sam reč. xsrcx

Ma, kr tko, mal sva hotle it lumpat. :vio: x:px V sredo mi na žalost ne znese, razen, če greš po 10. uri in boš nazaj ob 15h. x:px

ne...to pa ne bo šlo

a ma katera mogoče za prodat vsaj 2l domačega žganja (a to je šnops, al kaj? :inocent: )

pa še to me zanima, kje bi dobila neškopljene limone v tem času?

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

A niso obljubili sneg :vragec: ?? Sam zato sem šla včeri kmal spat, da bo čim prej pondelk zdej pa nč :o|o:

Countdown: še 5 dni službe :xx!:

Tok mi je odveč že :xx!: , ne da se mi sploh! Pa se ne morem izvadit iz ničesar, full stvari more bit narejenih do petka xrolleyesx Najraj bi se nardila francoza :8): :vio:

Drugač, pa nič posebnega od vikenda, sobota je še bla tko-tko, nedelja pa pospravljalno lenobna x:)x Tud kuhala nisem ampak smo šli v Kitajsko in mi je mal žal, da nisem naročila pečenih rezancev, to je še najbolj užitna zadeva, ker je bla omaka tok mastna, da sem skor vse pustila :sick:

Že nekaj dni se ubadam z dilemo al nej kupim zimske gume, al novo jakno :ermm: x:Ix . Skoz mi moralc dela :sad: , da je ''the right thing to do'' kupit gume, sam pol mi pa full potrošnik v meni teži :vragec: xrolleyesx in delam finančne kombinacije in bypase že 3 dni :o|o: Upam, da v službi še kej pade ta teden, neki mamo obljubljen, tko da so gume že skor zmagale oz. bojo prve na vrsti w:Iw

...ahhhh ja :sori:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Tko, da vas vse lupčkam na daleko. Če me bo pa kdo vseen poklicu, pa ni panike. x:)x xsrcx

:eek: :C: :C: :C: :C: :C: :C: :C: :C: :C: :C: :C: :C: :C:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

klarus.....kaj pa je?

tle pa vmes med dežjem že tud sneži......bruh..... :xx!: :vragec: ......

klarus.....kaj pa je?

tle pa vmes med dežjem že tud sneži......bruh..... :xx!: :vragec: ......

mal prehitr sem odgovorila, pa nisem kvotala pikice x:o)x x:Dx

drugače sem pa razrezala celega pujsa :eek: x^x pa me je skrbel, da bo premal mesa in še sebe en mal urezala x:o)x ..se že predolgo nisem x:Dx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:C: ja...todi čist hin....ledvice v obupnem stanju in nočjo se pocajtat :sori:

tak da, drugič banda xsrcx sj lih umrla menda nom :inocent: tak da bo še prilika x;)x

x:((x auuu....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

opečem se pa itak obvezno vsaki teden...sam zdej ko znam to pozdrait v parih minutah ni panike x^x x:o)x

...super primer danasnje miselnosti... dejmo cimprej simptome odpravt... jaz bi se na tvojem mestu raje vprasal ZAKAJ se tok pogosto opecem... zakaj samo sebe kaznujem??? :o|o:

...to me spominja na tisto storijo o cloveku ki se je vsakih 5 minut s kladvom po glavi tolku in ko ga je nekdo vprasal zakaj to pocne, je reku, da zato ker se ful dobr pocuti v pavzi med udarci...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...