aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 A ti lahko nastavm che mash rad v glavo od zadi....izvolik ksihta se mi pa ne gleda zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 dej, dejkle sedish z chist mokroa pol te teli masohisti kle rajcajo s svojimi posti zlomk...tralalajao jao, taki maso posti učinkujejo glih kontra pri meni. jaz rajcam samo s sebe s svojimi mislimi. v njih pa marsikdo nima kaj počet. hja, če bi se hotla otresti nimfomanije, bi bila kar dobra terapija, siliti se z maso posti, ki jih mamo kle v mislih in jih kritiziramo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 jao jao, taki maso posti učinkujejo glih kontra pri meni. a polo mash rit mokro zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ne ne, narobe si razumel. povzročijo obdobja totalne suše. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 che mash rad v glavo od zadi....izvolik ksihta se mi pa ne gleda zlomk....tralala no sej se kr strinjava, men se tud ksihtov ne gleda, pa od uzadi tud jest rad,,, http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 no sej se kr strinjava, men se tud ksihtov ne gleda, pa od uzadi tud jest rad,,, opalaa zato mash tok kosmatga psa zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 jaooo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 opalaa zato mash tok kosmatga psa zlomk....tralala car si http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 car si pa sva dva zlomk....car krajevne skupnosti kolodvor....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 škoda ker me zjutraj ne bo na forum in ne bom mela šanse, spremljati raznih postov. feedback me zanima. razen če bo totalni ignor. še bolje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 škoda ker me zjutraj ne bo na forum in ne bom mela šanse, spremljati raznih postov. feedback me zanima. razen če bo totalni ignor. še bolje. a od MARSE zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ne, od ta pridkanih Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ne, od ta pridkanih ta sonchkasto-ljubeznskasto-gmizasti bojo pa zlorabe prjavljal zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 kaj čmo, lajf je krut, ljudje so zlobni, treba se je pritožiti in zaščititi pre nevarnimi objavami! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 kaj čmo, lajf je krut, ljudje so zlobni, treba se je pritožiti in zaščititi pre nevarnimi objavami! che mash pa zhe nik tak jebena ne morsh bit recimo mucika, al pa pusyka, al pa kej tazga? zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ne, MAČOna. in to se skalda s tem, da včasih udarim po mizi, rignem, zarjovim in preklinjam ko moj foter ... ni kaj, prava dama. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ne, MAČOna. in to se skalda s tem, da včasih udarim po mizi, rignem, zarjovim in preklinjam ko moj foter ... ni kaj, prava dama. sej kle pa nek newage forum zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 newage my ass. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 newage my ass. BIG ASS tko...she en chik pa per do konlcapa par dzholic zvijem (de mi tam nau treba)pa zvizzz u K4nezahtevne nedoletnice me zhe tezhko prichakujejo zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 BIG ASS bolje big ass nego ploh. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Sploh nisn prebral kaj vam dogaja......bom jutri....dans, no. Mi je pa dans ena soimenjakinka moje izdala, da ji je njen povedal neki zlo delikatnga, kar sn mu zaupal, Sploh nisn bil jezn, mal presenetljivo, sam pri pravm paru konc koncev ipak tud če mi ni čist prav pričakujem, da ko sn povedal njemu..........sn povedal obema...... Ajd, noćko.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Dobro jutro! Nic kaj zivahno ob tej uri , se pozna da je sobota. Sem pa vidu, da je blo kar nekaj aktivnosti ponoci....strelcki, scorpije, levi... Saj, zdaj pa utrujeni in neprespani! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 br jutr... nekateri smo pa že pridni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 br jutr... nekateri smo pa že pridni Delavno? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 neslužbeno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts