klarus 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ...super primer danasnje miselnosti... dejmo cimprej simptome odpravt... jaz bi se na tvojem mestu raje vprasal ZAKAJ se tok pogosto opecem... zakaj samo sebe kaznujem??? ...to me spominja na tisto storijo o cloveku ki se je vsakih 5 minut s kladvom po glavi tolku in ko ga je nekdo vprasal zakaj to pocne, je reku, da zato ker se ful dobr pocuti v pavzi med udarci...opečem se zato, ker ne študiram al pa ekr se mi mudi..... There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 maribor: snežinke med dežjem There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 v kraju mojega službovanja tud zmer bolj sneži.......supersonične škornje sem si kupla glih v pravem času....in jih na srečo tud obula danes....... todi...pocajti se..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 bemu...jaz pa spet brez škornou Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 A res? Pri nas pa nič sneži..smo rosi nekaj.Vedno bolj jezna na frizerko.. točno takšno me ena revica naredila pred osemnajstimi leti klinc me baba ni poslušala ali kaj..mater..edina sreča, da mi lasje res hitro rastejo..ali pa bom na koncu res Judi Dench postala Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 neskropljene limone in pomarance ima Mercator, sam menda sam veliki centri... Zjutraj sme mislila zgodaj vstati, pa smo bili brez elektrike, pa sme produžila... itak me vsemogocni cuva na vse nacine... zadnjic vklopim likalnik, pa začne para sikat iz vseh koncev, objavim, tole me Gospod opozarja, da ni čas za likanje... ..in sme izklopila. Včeraj pa spet poskušam, lej no likalnik dela.. , si vse pripravim, vmes še posodo dajem v pomivalca, v tisto posodico za pribor sem dala nož in se nabodem na špic... :xx!: ...sem rekla, lej, spet znamenje, ne morem likat... ...Gospoda je treba poslusat...in sem šla gledat film... Sam, če me že tolk opozarja, a neb še zlikal potem???... Danes ugotovila, da je Božič pred vrati opravit nekaj nakupov .. Eh, mal je tečno... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Bljuz od dneva kofetkam, zdele pa frendica in bratec na čajniz kosilo prideta... ful bla tečna včer... ugotovila, da me zadnje mesece ful zares pms prime, nisem nikol opazla tega.. tko, ene par ur pred ms, ful smešno.. ko kar začnem neki filme si vrtet pa vse mi je tečno, sama seb sem tečna, kar nič več se ne bi šla.. pol pa kr naenkrat vse ok, pa mi kapne kaj je blo to.. no ja, mogoč se bom počas navadla, sam zanimiv, ko nikol prej nisem opazla tega... jaz tud Kill Bill gledala včer.. na dvdju, eno uro pred TVjem Pa neki najdla not si čist zamislila in fotko nardila v glav.. Marsa, a veš un sonček, ki sem se zanč zaljubla vanjga.. no, v telih barvah, iz unga prizora, ko se kitajka pa ta glavna igralka zunaj na snegu dobita in mata fajt s katanami.. in je ena ubijalska barvna kombinacija.. temno modro in črno nebo in kombinezon, oranžno rumeno rdeč od bejbe... no, točno v teh barvah dans pa dvojko gledamo pa flamenko dons nič, grem mal zelenjavo seckat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Yes! Dons spet Kill Bill gledamo Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2006 Avtor Prijavi Deli 18. december 2006 men je bil tud tist med najhujsimi prizori. pa hec se mi je zdel, k je blo posreceno: oni so mel vsi belo opravo ("rumenokozci"), uma thurman (belka) pa rumeno. aha stekam. Nc, jaz pa vseen skljocam napoved. sem ze napisala Lunino in nasvet, sam se sonce in merkur me cakata.sam zdej dobim en obisk.racunam da bo se dons gor. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Kul..naj le bo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2006 Avtor Prijavi Deli 18. december 2006 ne klic hudica. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 jst pa nisem ok... verjetno Pluton dela svoje... pa naj že dobim to kurčevo menstro da pokličem na kliniko za datum...sem ugotovila da sem preveč radovedna in da se sprehajam v preglobokem oceanu sebe... sej ni treba razumet... boli in vem da je tud bolezen povezana s tem... ma k... gleda vse skup ... in ne nisem deprasta sam sita vsega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2006 Avtor Prijavi Deli 18. december 2006 sej ni treba razumet...vem, ti pravis to nam, sam jaz pa teb to recem. NI TREBA VEDNO vsega razumet tisti hip, ko dogaja. ce to pomen neskoncno brskanje po zadevah...."Misel je podobna kopanju vodnjaka. Voda je najprej kalna, pocasi pa se zbistri." Drugac pa, sem vidla da je Tody bolna. Na cimprejsnjo ozdravitev Todika! zdaj grem skljocat dalje....men pa sede pluton dons, sam glede na moje izkusnje s tem aspektom, lohk recem sam: 'ne hvali dneva pred vecereom.'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 jst pa nisem ok... verjetno Pluton dela svoje... pa naj že dobim to kurčevo menstro da pokličem na kliniko za datum...sem ugotovila da sem preveč radovedna in da se sprehajam v preglobokem oceanu sebe... sej ni treba razumet... boli in vem da je tud bolezen povezana s tem... ma k... gleda vse skup ... in ne nisem deprasta sam sita vsega najdi si nekaj kar te bo zadovoljevalo pls ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 uf....se mi zdi da dons je pa za en pikič bolš no to se mi zdi zato ker vsaj bruhala nisem od one bolečine blazotne zame je že to dost......in tud mislim da ob grožnjah z bolnco se bo moj organizm hitr v roke vzel in ga nehal tkole srat pač nekak prenašam tole, ker vem da z tabletami raznimi me pač ne smejo nafilat da bi mi bolš blo treba na otročka pazit tud KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 iiiiiiiii........ ........ ...... men pa sede pluton.....kaj mi ne bo...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 zato je mal manj hudo KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Drgač sm pa fajn. Ej mysti, a je tale tvoj uček iz kakega vidospota? Prejle sem bila z enim forumovcem na pijači in mi vmes pogled zanese na TV, in gor zagledam prav tale oček, ki je pomežiknil. Pa zdej ne vem, al je bil fleš, al je blo res. Ksenija, drži se. Vse boš še razumela ... Jaz sem imela pa en lušten dan. Po službi sem šla babico pogledat, me je bila ful vesela. Potem sem spoznala enega fajn forumovca in dobila eno knjigo, ki si jo že nekaj časa želim. Na poti domov me je pa še potegnilo v lokal kjer dela moja sekica in sva še eno rekle. Tko da sem šele zdaj iz službe in mi je prov fajn. V službi se niso odločili za moje svečničke, ampak nič hudega. Itak nisem vesela, če ga prodam komu, ki mu ni všeč. Tko kot da bi dojenčka dala v roke nekomu, ki ga ne mara. O planetih pa pojma nimam, ampak sem v napovedi prebrala ,da bo najbolj nagajal štirim znamenjem, od katerih imam jaz v treh sonce, luno ali ascendent. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Bila medtem na govorilni uri za ta malo. No, če kdaj sem se zdaj odločila, da ukinem internet z jedilnika.Tu sicer ni bila športna napoved....ampak........malo padla..Nu tako je toZdaj se kao s starejšo učita angleščino..pa se tako mlatita poleg, da zgleda bom mogla posredovat..ne vem..zakaj ne bi batin jaz dajala res... Marsa -hitro koristi ugodne vplive plutona Todika ti pa en pobožek Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2006 Avtor Prijavi Deli 18. december 2006 O planetih pa pojma nimam, ampak sem v napovedi prebrala ,da bo najbolj nagajal štirim znamenjem, od katerih imam jaz v treh sonce, luno ali ascendent. jaz pa v sedmih. vsaj. Poslusam Juno reactor in sem cist nasponana, ponosna, k spravla pod streho tako tezko pissano napoved. Hvala astri za brco v rit! ( - ker vemo, da ne delujem na *siljenje* in taksno, a) - je delovalo! plutonson dela! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 treba na otročka pazit tud Čuvi na mojo Pikico. Doma. Končno. Dons delala 10 ur, šla na pico, dam tamalo pokušvat, pa direkt na pevske...tud prdnt ne more človk v miru. No, pa pridem dam, pa mi mat reče, če mislm kej pojest uno gibanico ( k je od sobote v hladilniku), ker menda hitr splesni. No, tko, da jem zdej hudiča, da nov plesniva ratala. . Svašta. Dobre vole sm, energična, pa nč tazga se ni zgodil...nimam novga jebača, tud starga ne, tko da....čudo. Lajf je fajn... Morm to rečt, k pr men se razpoloženje tok hit menja, da znam čez pol ure prit nazaj sm in jamrat, kok je bog en pezde. Jeaaaaaaaaaaaaaaaa Aja, pa baje bom neki božičnce dobila. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Todi jupi... to bojo štale ja valkira ne govor....pa še rak bo tenks misty pa jeti.... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Todika xrosex pa bo še mala todika kmalu ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Da se nov kera guzila...jst bom botra. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 važička Sej Todi še ne ve. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts