Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

...super primer danasnje miselnosti... dejmo cimprej simptome odpravt... jaz bi se na tvojem mestu raje vprasal ZAKAJ se tok pogosto opecem... zakaj samo sebe kaznujem??? :o|o:

...to me spominja na tisto storijo o cloveku ki se je vsakih 5 minut s kladvom po glavi tolku in ko ga je nekdo vprasal zakaj to pocne, je reku, da zato ker se ful dobr pocuti v pavzi med udarci...

opečem se zato, ker ne študiram al pa ekr se mi mudi..... x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

v kraju mojega službovanja tud zmer bolj sneži.......supersonične škornje sem si kupla glih v pravem času....in jih na srečo tud obula danes....... x^x x;)x

todi...pocajti se..... xwizardx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

bemu...jaz pa spet brez škornou :o|o:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

A res? Pri nas pa nič sneži..smo rosi nekaj.

Vedno bolj jezna na frizerko.. :vragec: točno takšno me ena revica naredila pred osemnajstimi leti :vragec:

klinc me baba ni poslušala ali kaj..mater..

edina sreča, da mi lasje res hitro rastejo..

ali pa bom na koncu res Judi Dench postala x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

neskropljene limone in pomarance ima Mercator, sam menda sam veliki centri...

Zjutraj sme mislila zgodaj vstati, pa smo bili brez elektrike, pa sme produžila... x:Ix x^x

itak me vsemogocni cuva na vse nacine... x;)x zadnjic vklopim likalnik, pa začne para sikat iz vseh koncev, objavim, tole me Gospod opozarja, da ni čas za likanje... x:px x:Dx ..in sme izklopila. Včeraj pa spet poskušam, lej no likalnik dela.. :o|o: xrolleyesx , si vse pripravim, vmes še posodo dajem v pomivalca, v tisto posodico za pribor sem dala nož in se nabodem na špic... :xx!: ...sem rekla, lej, spet znamenje, ne morem likat... x:Dx ...Gospoda je treba poslusat...in sem šla gledat film... :palec: x:Dx

Sam, če me že tolk opozarja, a neb še zlikal potem???... :inocent:

Danes ugotovila, da je Božič pred vrati :eek: opravit nekaj nakupov xrolleyesx ..

Eh, mal je tečno... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

Bljuz od dneva x:o)x kofetkam, zdele pa frendica in bratec na čajniz kosilo prideta...

ful bla tečna včer... ugotovila, da me zadnje mesece ful zares pms prime, nisem nikol opazla tega.. tko, ene par ur pred ms, ful smešno.. ko kar začnem neki filme si vrtet pa vse mi je tečno, sama seb sem tečna, kar nič več se ne bi šla.. pol pa kr naenkrat vse ok, pa mi kapne kaj je blo to.. no ja, mogoč se bom počas navadla, sam zanimiv, ko nikol prej nisem opazla tega...

jaz tud Kill Bill gledala včer.. na dvdju, eno uro pred TVjem :) Pa neki najdla not xsrcx si čist zamislila in fotko nardila v glav.. Marsa, a veš un sonček, ki sem se zanč zaljubla vanjga.. no, v telih barvah, iz unga prizora, ko se kitajka pa ta glavna igralka zunaj na snegu dobita in mata fajt s katanami.. in je ena ubijalska barvna kombinacija.. temno modro in črno nebo in kombinezon, oranžno rumeno rdeč od bejbe... no, točno v teh barvah :palec: x:o)x xnckrivx

dans pa dvojko gledamo x^x

pa flamenko dons :)

nič, grem mal zelenjavo seckat xcivx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

men je bil tud tist med najhujsimi prizori.

pa hec se mi je zdel, k je blo posreceno: oni so mel vsi belo opravo ("rumenokozci"), uma thurman (belka) pa rumeno. x:)x

aha stekam. x:)x

Nc, jaz pa vseen skljocam napoved. x:o)x

sem ze napisala Lunino in nasvet, sam se sonce in merkur me cakata.

sam zdej dobim en obisk.

racunam da bo se dons gor. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jst pa nisem ok... verjetno Pluton dela svoje... pa naj že dobim to kurčevo menstro da pokličem na kliniko za datum...

sem ugotovila da sem preveč radovedna in da se sprehajam v preglobokem oceanu sebe... sej ni treba razumet... boli in vem da je tud bolezen povezana s tem... ma k... gleda vse skup ... in ne nisem deprasta sam sita vsega

sej ni treba razumet...

vem, ti pravis to nam, sam jaz pa teb to recem. x;)x xyesx

NI TREBA VEDNO vsega razumet tisti hip, ko dogaja. ce to pomen neskoncno brskanje po zadevah....

"Misel je podobna kopanju vodnjaka. Voda je najprej kalna, pocasi pa se zbistri."

Drugac pa, sem vidla da je Tody bolna. :sori:

Na cimprejsnjo ozdravitev Todika! :detelca: xwizardx

zdaj grem skljocat dalje....

men pa sede pluton dons, sam glede na moje izkusnje s tem aspektom, lohk recem sam: 'ne hvali dneva pred vecereom.'. x:px :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jst pa nisem ok... verjetno Pluton dela svoje... pa naj že dobim to kurčevo menstro da pokličem na kliniko za datum...

sem ugotovila da sem preveč radovedna in da se sprehajam v preglobokem oceanu sebe... sej ni treba razumet... boli in vem da je tud bolezen povezana s tem... ma k... gleda vse skup ... in ne nisem deprasta sam sita vsega

:palec: najdi si nekaj x:Ix kar te bo zadovoljevalo :2src: pls x:Xx

uf....se mi zdi da dons je pa za en pikič bolš :inocent: :eek: no to se mi zdi zato ker vsaj bruhala nisem od one bolečine blazotne x;)x zame je že to dost......in tud mislim da ob grožnjah z bolnco se bo moj organizm hitr v roke vzel x:px in ga nehal tkole srat xsrcx

pač nekak prenašam tole, ker vem da z tabletami raznimi me pač ne smejo nafilat da bi mi bolš blo :sori: treba na otročka pazit tud :2src: x;)x :shsh:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Drgač sm pa fajn. x:o)x x:px

Ej mysti, a je tale tvoj uček iz kakega vidospota? Prejle sem bila z enim forumovcem na pijači in mi vmes pogled zanese na TV, in gor zagledam prav tale oček, ki je pomežiknil. Pa zdej ne vem, al je bil fleš, al je blo res.

Ksenija, drži se. xcrossfingx Vse boš še razumela ...

Jaz sem imela pa en lušten dan. Po službi sem šla babico pogledat, me je bila ful vesela. Potem sem spoznala enega fajn forumovca in dobila eno knjigo, ki si jo že nekaj časa želim. Na poti domov me je pa še potegnilo v lokal kjer dela moja sekica in sva še eno rekle. Tko da sem šele zdaj iz službe in mi je prov fajn. V službi se niso odločili za moje svečničke, ampak nič hudega. Itak nisem vesela, če ga prodam komu, ki mu ni všeč. Tko kot da bi dojenčka dala v roke nekomu, ki ga ne mara.

O planetih pa pojma nimam, ampak sem v napovedi prebrala ,da bo najbolj nagajal štirim znamenjem, od katerih imam jaz v treh sonce, luno ali ascendent. xDDx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Bila medtem na govorilni uri za ta malo.

No, če kdaj sem se zdaj odločila, da ukinem internet z jedilnika.

Tu sicer ni bila športna napoved....ampak........malo padla..

Nu tako je to

Zdaj se kao s starejšo učita angleščino..pa se tako mlatita poleg, da zgleda bom mogla posredovat..ne vem..zakaj ne bi batin jaz dajala res... :vragec:

Marsa -hitro koristi ugodne vplive plutona x:px

Todika ti pa en pobožek x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

O planetih pa pojma nimam, ampak sem v napovedi prebrala ,da bo najbolj nagajal štirim znamenjem, od katerih imam jaz v treh sonce, luno ali ascendent. xDDx

jaz pa v sedmih. vsaj. x:o)x x:Dx x;)x

xsingx

Poslusam Juno reactor in sem cist nasponana, ponosna, k spravla pod streho tako tezko pissano napoved.

Hvala astri za brco v rit! (:o|o: - ker vemo, da ne delujem na *siljenje* in taksno, a) - je delovalo! x;)x x:o)x xsrcx

xcivx

plutonson dela! x;)x xokx

Picasso

treba na otročka pazit tud :2src: x;)x :shsh:

:2src: Čuvi na mojo Pikico. x:Xx xsrcx

Doma. Končno. Dons delala 10 ur, šla na pico, dam tamalo pokušvat, pa direkt na pevske...tud prdnt ne more človk v miru. x:o)x :inocent: x:Dx

No, pa pridem dam, pa mi mat reče, če mislm kej pojest uno gibanico ( k je od sobote v hladilniku), ker menda hitr splesni. :lol: No, tko, da jem zdej hudiča, da nov plesniva ratala. :lol: xnckrivx. Svašta. x:o)x

Dobre vole sm, energična, pa nč tazga se ni zgodil...nimam novga jebača, tud starga ne, tko da....čudo. :vio: x:px

Lajf je fajn... Morm to rečt, k pr men se razpoloženje tok hit menja, da znam čez pol ure prit nazaj sm in jamrat, kok je bog en pezde. x:o)x :inocent:

Jeaaaaaaaaaaaaaaaa x:px

Aja, pa baje bom neki božičnce dobila. x:px

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...