Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Todika :wOOt: xrosex pa bo še mala todika kmalu :love:

xsrcx

Da se nov kera guzila...jst bom botra. :vragec: x^x

nauš, k nau krščen...darila lohk pa vseen prneseš x:Dx

matr, to boš šele mogla pazit...

... in todika bo na lepem vsa mila po svet hodila x:px x:px x:px

Čestitke, jupi, jupi xpartyx :hepko: :hepko: :hepko:

tole me skrbi ja...pa rak x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

todi.. :2src: kaj šimfaš,lej mene rakico,kak sem fajn... x;)x :inocent:

marsa... x:Dx zdaj zate najdem že specialne prijeme x:px ..če bi rekla MORAŠ itak neb... x;)x

jaz mam pa mal poln k* vsega... :o|o: ..sem prejle ob likalniku( nobenga znamenja, da ne smem likat ni blo.. x;)x )...razmišljala, pa koji vrag se je men zgodil, kr tkole, neopazno... :eek: ..sam rintam še :xx!: jaz pa hočem tango argentino.. :2src: x;)x

Enga laverja bi, ki bi me mal razvajal... x:Ix :inocent: x:px

Astra

Per aspera ad astra

Todi taužnt xsrcx xsrcx xsrcx pa xrosex xrosex xrosex zate in malo bitjece.

Kakšna mazica sem ratala. Sam za kakega otročka slišm, pa se kar topim. :inocent:

Ej pojma nimam. x:o)x MOtrda si pa imela privid ... si me želiš spoznat hehehe. :vragec: x:px x:Dx x:o)x

Al me pa nadziraš. x:Dx

Hecn je bilo, ker sem imela filing, kot da si se v tistem prostoru pojavila. Pa te v bistvu sploh ne poznam. :o|o:

jaz mam pa mal poln k* vsega... :o|o: ..sem prejle ob likalniku( nobenga znamenja, da ne smem likat ni blo.. x;)x )...razmišljala, pa koji vrag se je men zgodil, kr tkole, neopazno... :eek: ..sam rintam še :xx!: jaz pa hočem tango argentino.. :2src: x;)x

Enga laverja bi, ki bi me mal razvajal... x:Ix :inocent: x:px

Odkar sem edina ženska v stanovanju smo ukinili likanje in nam je vsem prav fajn. mal bl se potrudiš, ko obešaš, pa je treba samo kdaj kako srajco al pa hlače zlikat. priporočam vsem vrlim gospodinjam.

Pa laverja tud priporočam. xyesx (pametna ... k da ga jest imam xDDx )

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

...razmišljala, pa koji vrag se je men zgodil, kr tkole, neopazno... :eek: ..sam rintam še :xx!:

ma daj ne bluzari!! xrolleyesx x:o)x x:Dx

v vrsto se postav! x:o)x x:px haha! x:Dx

vish, Pikica ze ve! x:px :vragec: xcivx

ma babe smotane!

pol pa se civka o plutonu!

k'mon!

kje je zdej ta power blazotn?!

x:Dx xcivx xsingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...sm uporabla prikazovalec nevidnega teksta. :lol: x;)x xsrcx

lej to, kwa mamo vse, pa sploh ne stekamo!! x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

čajniz fud ni čist uspela, se un tefalov vok čist premal segreje :o|o: ampak ok, je blo čist dobr vseen..

uf, kok sem pa ponosna nase x^x en tak velik korak sem nardila k moji samozavesti, se mi zdi... skačem tam pri flamenku kr neki, trikrat manjkala pa zdaj kar ne padem čist not.. ampak mi je še zmer dbest pa nič se zoprno ne počutim in mam filing, da me vsi gledajo.. pol smo še po malih skupincah plesal in jaz čist nasmejana kr neki poskakvala vmes, ko mi je zmanjkal.. heh, dbest :palec: ponavad bi na wc ušla al pa kej tazga pa itak me dans ne bi več vidl, ko je blo že zadnjič tkole x:px sem pa muzko dobila, tko da bom mogoč mal vadla.. sam kriza, ko vse sprot pozabm.. tok štorasta za tele roke-noge-glava koordinacije in zapomnit si en miljon gibov xrolleyesx

aja, pa mačk vztrajal, da gre z mano v avto.. in me čist spraskal, ko sem ga hotla ven spravt.. tko da je pol dve uri spal not, medtem ko sem bla jaz na plesnih.. cepko xrolleyesx

mmmm x:px vročo čokolado pijem, špansko.. se spomnila, da mam še pol vreče je v omari.. njami x:px pa drugač sploh ne shizim na čokoljat xnckrivx

Todi... ti boš po moje dbest mamica, k si glih prav odštekana x;)x x8Dx :2src:

jaz bi tud... :inocent:

lubija ni, očitno šel nekam.. zdaj pa ne vem.. a naj se sama spravim Billa gledat al naj grem pod tuš pa ga počakam :inocent:

kul sem, ful fajn volje :palec: a je napoved že? x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Dx sej se je men zdel, tale ledvična reč, se dokaj rada v naraščaj spremeni x8Dx

ej Todi, vse glih bolj rak , ko riba x:)x xsrcx

tota v vrsto se postav je pa tud dobra,,,,

jst rečem, levi pas, to je špas :palec: x:o)x x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:2src: Todi xsrcx xDDx jst se ob kšni taki novički čist raznežim x:Ix xsrcx

Lia, zakaj boljš rak kot riba :eek: xrolleyesx po mojih izkušnjah sploh ne xcivx x;)x en brat rak, drug riba ... :O: x:Dx

boljš sm x:px ni še čist dobr ... neki mi crkljanje manjka :o|o: :inocent: jebemti, kje je zdej un smotko :vragec: ampak je boljš, kmal bom spet kul xcivx x:px x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Jutro...una včerajšnja dobra volja in energija je splahnela. Le čemu. :o|o:

Zakaj nekje vztrajam, če sem tamnesrečna in vem, da to ni to in da nima smisla? :xx!:

Ah, Pika, kdaj se boš naučila... xrolleyesx

No, sej bomo vidl....kej bo že pršlo. x:Ix

Sej nism u bedu al pa kej, da novte vsevprek tolažl, sam tko...mal sm jezna sama nase, k se ne znam zase postavt pa narest neki. x:Ix

Dobro jutro in lep dan vsem. :flowers:

jutro x8Dx

bejbe hvala vsem za one lepe želje in srčke in lupčke xsrcx navadno bi mal zavijala...tkole xrolleyesx x:px ampak glede n situacijo pa paše x;)x x:Dx

ma tok sm hepi, res, tok se mi zdi da ne morm povedat... :2src:

ledvičke bolš, zgleda da počas bo, ni še čist ono vau, ampak je vsaj za silo znosno x:)x pa tok fajn sm spala, da sm skor kt nova x:px

imejte se :palec: mal vas še berem, pol bo pa cajt za bruhat it :inocent: :OoO:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

xcivx morgen mamice

:vio: ja Scorpio zategnuta situacija, rak pa riba pravš, nč ti ne zavidam...jst mam zdaj tri rake pod drobnogledom...đizus edn je sam zakamufliran v raka drgač je pa beštija xcivx xrolleyesx

Todi uživaj, tole je zdaj najlepši čas teh devet mesecev, menda se čudno sliši po vsen tem kozlanju, sam res , to je še najmanj kozlatidanse skozi okno kaže :2src: nič ne tuli, nč ne joka, nč ni treba previjat, ....pusti se pocrkljat...pa nič na tem svetu ni pomembnejšega kot ti pa bejbi, vse rešljive in nerešljive stvari bodo počakale , če se do zdaj niso rešile, jim daj zdaj moratorij...pa uživaj.Zdaj zguraj še toti mesec bruharije, pol boš pa vidla, kak čarobni cajt je ko se kakor metulj začne dotikat in premikat od znotraj...

Naj vama bo xrainbowx xsrcbumx xgoldfishx :detelca: xupx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...