Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

lia xsrcx tenks...sj ni tok hudo...skor z veseljem bruham kadar pač moram x:Dx no, poudarek je seveda na skor x;)x

taglavno da zdejle ledvice pošlihtam in jo odnesem brez bolnce x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:)x čuješ, naj te že enkrat neha bit strah, super majka boš :palec:

pa noge vtakni v lavor vroče vode s soljo, pregrej, pa malo s kakim dišečim oljčkom pregneti, pomasiraj stopala pa natakni volnene zokne, pa malo ingverja naribaj pa obkladek na ledvice od zadaj, pa topel pesek na ledvice in mehur...

pa pesin sok u hektolitre pij, pa skuto z lanenim oljem izboljša krvno sliko, pa če že to ne moreš čimveč pij,pa se smej pa p o č i v a j xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jaz tudi uživala v nosečnostih. NIč komplicirala, igrala odbojko do skoraj šestega meseca...še z ogromnim trebuhom -7 mesec po šumi za gobami v oring brege lazila..mah..dobro no..kozlala tudi od začetka...

mah fajni dnevi res..

No..hvala bogu da so minili x:Dx

Ležale s tamalo včeraj v pojstli in razglabljale o njenem napetem življenju..res je boga..mora bit zaljubljena, pa učit se mora, pa net obvladovat in vse živo..

:O: x:px

In starejša potem prilezla zraven in obujala spomine na svojo veliko lbezen iz prvega letnika..hmm hmm..

Zdaj se pa čudi,ker nič ljubezni v zraku nikjer..boga revica res..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x:Dx x:Dx x:Dx o Nataly svašta, pr vas tui tak xcivx

mislim pr nas tui zategnuta situacija x:o)x

xcivx mislim res hudoo, prideš zjutraj v šolo pa se dva ližeta pred tvojo omarico, mislim pa to še ni vse, pa sošolka si je v enem tednu ubodla tipa, ki ji tri ure igra na kitaro :2src: , pa to še ni vse , vse to v enem tednu xcivx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jaz imam pa težave z tem, ker vedno zaspim z delo. Sem si rekla ob osmih vstanem, ob devetih delam. Ne!!! Vedno ob devetih vstanem, pa do desetih delam. Hm!! Ne vem kaj to dogaja, pa sanjala sem full, same bedarije. Natadnje zjutraj kar se spomnim, je bilo da je ena baba spraševala, če mami pa nima orodja in kako to!! Pih. Pa vsa prešvicana sem ponoč.

No dobro jutro! x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

x:Dx x:Dx x:Dx o Nataly svašta, pr vas tui tak xcivx

mislim pr nas tui zategnuta situacija x:o)x

xcivx mislim res hudoo, prideš zjutraj v šolo pa se dva ližeta pred tvojo omarico, mislim pa to še ni vse, pa sošolka si je v enem tednu ubodla tipa, ki ji tri ure igra na kitaro :2src: , pa to še ni vse , vse to v enem tednu xcivx x;)x

x:Dx xrolleyesx pol pa reci, če nimajo napetega lajfa res.. xcivx pravi čudež da vse zmorejo... x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

x:Dx Jst u Rim nisem šel, sem pa ženi kupil karto, dvakrat. Prou fajn x:Dx

Vse naj ti želim Todika xsrcx

he he, a je žena tud rekla prov fajn x:px

tenks xsrcx

Bora

jaz grem pa upam že marca v Rim x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

a dej!!! nc jasno blo najprej! :eek:

Pih Tody!!! xokx xrosex

a ne marsa, pih ja x:Dx

jaz grem pa upam že marca v Rim x^x

sori xsmx ampak tok sm se narežala x;)x

Bora

ooooooooo x:Ix

nism vedla...samo Rim prebrala in me čist prevzelo, ker sem včeraj s frendico iz rima 1 uro pričala

ja Todi,...nism vedla..čestitke

pa ta izraz prvič slišm...zakaj pa sploh se tako reče?

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

he he, a je žena tud rekla prov fajn x:px

tenks xsrcx

Aha, sploh k sva karto kupovala.

V Rimu je mal bentila.

Ampak pol, mislm, pol je rezultat odtehtal ves napor. Tko da se je splačal, je rekla. Pravzaprav, no ja, je rekla blj precizno, da je blo to najboljš v lajfu. Dvakrat. x:Dx xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...