SmartyMan 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Ni vse tko k zgleda Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Hotla ene stvari napisat ampak mi je zdele ena smešna padla v glavo, k sem hotla komentirat Cookie, pa Kuky, ... pa jest sm Kukica in včasih ljubkovalno postanem Kuki Tko da 3x kuki (pa še 3x hura za nas) ... Pa itak se vse to obrestuje. Ne potrebujem veliko zase. Za jest, spat, za oblečt ... in v bistvu te tri stvari velikokrat dobim zastonj. Saj imam rada denar, ker omogoča marsikaj, kar si želim, ampak nisem pripravljena sebe pozabit zaradi keša. Hahaha, ti ne veš, kok sva si midve podobni, sam ti si bolj taka soft varianta mene mogoče, k bom velika pa pametna, bom jst tut taka ratala do takrat bom pa bl pa še soimenjakinje v RL sva You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 ... Čokoljad bom glihkar maznla. Še vedno sm sitna. Sm pogruntala, da v bistvu res že dolg nism bla in da sm lohk spet mal. Pa smešn mi je, k se res ni čist nč tazga zgodil, da bi me s tira vrgl...sam tko...razmišljala sm pač mal o vseh področjih v lajfu, pa pol spet mal travmiram. Biće bolje. Aja, pa še to sm hotla ... poslušam prej radio, pa se je Plestenjak dru in safr furu: Za Booooožič bom saaaaaaaam Pezde lažniv! :xx!: free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Hahaha, ti ne veš, kok sva si midve podobni, sam ti si bolj taka soft varianta mene mogoče, k bom velika pa pametna, bom jst tut taka ratala do takrat bom pa bl pa še soimenjakinje v RL sva Ne bod no tolk pametna, k si starejša o mene Prav moj ime veš? A sem se pod poste podpisvala al kaj? Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 heh...čaki da ostali strelci to preberejo x:px/tako dolgo tole pisarila, da vmes ful postov padlo ) ....nea vem kaj v bistvu pomen zijalast..... Če je to tud v zvezi s tem, da ti je brat (strelc?) pozabu za mizarja povedat.......me mal zaskrbi Men pogost všečen rek "pameten piše".......te vsaj naredim. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 ker sem imela o najinem odnosu eno "predstavo" pa sem se hitro "klimatizirala".haha, verjamem, ja. 'predstavo', ja.... men je ze mama bik bla cist tumach ko sem bla se bolj divja, da mam pa mamo rakico, se mi pa zmesha! ne bi blo to zame..... zanjo pa tud ne, ubogo revco! sej tvoja ma luno v vodnarju, hvalabogu zanjo!!! ( ) heh...čaki da ostali strelci to preberejopol bo pa shtala! Ni vse tko k zgleda vcas pa je. Hahaha, ti ne veš, kok sva si midve podobni, sam ti si bolj taka soft varianta mene mogoče, k bom velika pa pametna, bom jst tut taka ratalaona pa bo, k bo velka pa pametna, taka kot ti - ful taf pa po miz tolkla, sad i ona malo! ....nea vem kaj v bistvu pomen zijalast.....tak...... mal neartikuliran pa raztresen pa mal furjast..sicer pa v bistvu nekaj druzga pomen clo... zijala prodajat.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 Ja, to drugo poznam, sam nisn nekak strelcev (za razliko od prve definicije) v njej prepoznal...... Dober, raztresen, to bi šlo, pismo, če se mi zdi, da imam milijon stvari v glavi, kdo bi si to zapomnu, furjast tud gre ven, upam, da vse manj...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 ja pac.... strelci, kaj cmo! ja, sto stvari pa vse na hitr pa nasponan. saj ste fajn strelci...tolk fajn lastnosti, da brez tezav odtehtajo tisto furjastost in to. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 muzka za naša ušeska, ne strelčki Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 ja no, komu pa ne pase slisat cesa lepga (ampak sej najprej* sem itak rekla da ste zijalasti kot bi bla kak strelc ) pa tud, saj ste res kul...radodaren, dinamicen, prijateljski, nezamerljiv, sega visje v smislu rasti, se ne zadovolji kar tam na eni vmesni stopnji ze.. itd. itd. (to so pac lastnosti, ki so men najbolj vsec pr strelcih) *tkole je blo pa 'v originalu' : napjrepj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 radodaren, dinamicen, prijateljski, nezamerljiv, sega visje v smislu rasti, se ne zadovolji kar tam na eni vmesni stopnji ze.. itd. itd. (to so pac lastnosti, ki so men najbolj vsec pr strelcih) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 pojedla 4 mandarine, 5 kivijev, skor cev ananas, 2 pomaranče, skuto, tako pusto čist navadno aja pa jabko tud pa 2 limone si stisnla v 2 dcl vode braz cukra zj sm mal tkole nenormalno kak apetit odštekan.....aja plus to še da sm čez cel dan dva tavlka kozarca rdeče pese maznla KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Avtor Prijavi Deli 19. december 2006 glej jo! kje in s cim uleti! blagorcek, Todika, men bi tud pasalo sadje kaksno. AJA!!!!! saj mam se 2 mandarini! zadnje dni sam olive jem. k shizim. drugac mam rajs ta zelene, sam tele kalamate so pa tok dobre! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 mmmmm olive bi tud ja sadje zakon in mi sploh ne paše kaka bolj konkretna hrana, sj pojem sam mi je slab k svina pol pa si mislim telo že ve kj rabi in ne kompliciram ledvičke skor čist fajn še zmeri se s čajem nalivam in tem, v čet mam kontrolo, grem v lonček lulat pa da vidmo kj bodo gospod doktor rekli bolnca odpade po moje, upam vsaj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 glej jo! kje in s cim uleti! Enja že ve. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 ledvičke skor čist fajn še zmeri se s čajem nalivam in tem, v čet mam kontrolo, grem v lonček lulat pa da vidmo kj bodo gospod doktor rekli bolnca odpade po moje, upam vsaj Sm vesela. Uf, kok sm jst utrujena. :xx!: Včer mela 3 šihte in to od 6h-17h...se prav 11 ur. Pol sva šle z Audi v kitajsko se nažirat in sva se prerežale tok, da.... Pa še enga pobča spoznala. V kitajski zabluzili in so nama prnesl pečen sladoled, k sta ga za sosednjo mizo 2 bejbi naročili. In bolj, k sva govorile, da ni za naju, bolj je una kitajka mešala sladoled in kazala, da sej je ogenj. Nč, pol sva pa pojedle, unima dvema so pa čez pol ure novo dozo prnesl, k je kelnar pogruntu, da je kitajka zajebala. Pa pol niso računal. Smeha je pa blo. Pol sva šle še naprej, še mal čvekat z eno ''razočarano gospodinjo''. Sva do 22h čvekale... Uf, pol pa sam dam, pod tuš, ob 23h bla v postli in ob 5h mi sploh ni blo nč jasn, da je že 6 ur mim...koma sm čist. Dons pa koncert, s tem, da mam spet 3 službe, sam bom probala 1 skenslat, da bi ob 2h končala in šla za 1 uro spat, k če ne me bo kap. No, se še kej javim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 piki There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 piki Kaj te matra? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 da mi ne boš pregorela There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ja, sm tud jst to pomisnla dons... Sej bo kul...še do petka zguram, pol pa v soboto počivam, čeprov bom pol cel dan pospravljala sobo....metalo se bo stvari vun na veliko...ampak bom šla vsake tolk cajta mal spat vmes, da si česa ne pretegnem. Jutr mamo še službeni party, v petek mam še ta četrto službo, v eni sm do konc mesca frej, v ta tretji bom pa tud probala bit frej. Aja, pa v pondelk delam...jaki Božič. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 js delam nonstop do novga leta no vikend pred novim letom sem fraj ti mi pa ne preveč delat There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Ne bod no tolk pametna, k si starejša o mene Prav moj ime veš? A sem se pod poste podpisvala al kaj?Sej veš leta prinesejo določene izkušnje (no, jst jih še zmer nabiram - enake)Nekje si omenila kako ti je ime, med sabo bova pa kar mali medvedki (zej pa hitr v slovar gledat, kako to zgleda v latinščini) tk, se mi je hecn zdelo, ime pa nick ista pa sm še hotla bit Kuki, sam je bil že zaseden ona pa bo, k bo velka pa pametna, taka kot ti - ful taf pa po miz tolkla, sad i ona malo! ahahaha, kako že pravjo stvari niso vedno take, kot zgledajo drgač pa...je tole taf&Co. že čist mim, zdej je v modi Gandhijevska poza sploh pa jst vsem (ok, dopuščam možnost, da komu ipak ne) izpadem taf, zajebana, z glavo skos zid pa vse pomendrat, uničit v nulo...to je sam moj appearance, da mi ni treba pol res bit taka, k se polovica folka ustraš in mam pol dela sam še z drugo polovico, k ne pade na prvo foro pojedla 4 mandarine, 5 kivijev, skor cev ananas, 2 pomaranče, skuto, tako pusto čist navadno aja pa jabko tud pa 2 limone si stisnla v 2 dcl vode braz cukra zj sm mal tkole nenormalno kak apetit odštekan.....aja plus to še da sm čez cel dan dva tavlka kozarca rdeče pese maznla đizus Todi, a maš skorbut pesajezakon.pressjoj, a veš, da mene, kadar me bolezen črviči, no al pa voha, men takrat pomaga sam sveže stisnjen sok iz rdeče pese, zravn dam pa še mal jabkov pa korenčka - je bulš kt vsak antibiotik/virotik še mozoli se skenslajo piki a ne do pol pa jamra, da nima desca...bemu baba pa sej ti NIMAŠ časa zanga, če skos neki rintaš pa crnčiš BTW mene bi pobral You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 a ne do pol pa jamra, da nima desca...bemu baba pa sej ti NIMAŠ časa zanga, če skos neki rintaš pa crnčiš BTW mene bi pobral A jst? Eh...tkole se zmeno...najdte mi redno, dobro plačano delo, ki mi ne bo vzelo velik časa, pa enga hudga desca, pa bom manj delala in več seksala. Obljubim! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 ... pejt u ribco s tem Ribica me noče poznat, k jo za tole prosm, kao glumi gljivu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Br jutr vsem skup Sej veš leta prinesejo določene izkušnje (no, jst jih še zmer nabiram - enake)Nekje si omenila kako ti je ime, med sabo bova pa kar mali medvedki (zej pa hitr v slovar gledat, kako to zgleda v latinščini) tk, se mi je hecn zdelo, ime pa nick ista pa sm še hotla bit Kuki, sam je bil že zaseden Mogoče sem mlajša kot ti, ampak kaj pomeni moje ime pa že vem. Gre preveč k mojemu karakterju, da bi bila lahko kaj drugega. Zimsko spanje pa tko ... Za Kuki si pa slišala ... je naša tanova Kuky rekla, da taka z 'y' je bila v eni igrici. Piki ... res rabiš enga, da te domov za štedilnik prklene. Jaz sem pa včeraj ful ploščic za moje okvirje dobila. Komi čakam ... Pa nekaj me je bolezen dajala, sem mislila, da bom kar skupi padla ... in sem enim fejst dečvam dejt odpovedala, pol pa vseen zabluzila. Me je lubi pobral, da me pelje domov v postelco pančat, pa sem šla z njim sam še na en čaj, pol je blo pa tko luštn, da sem čudežno ozdravela in se privlekla domov ob polnoči. Zgleda, da je pomagal, ker sem danes že ful bolš. Upam, da bo do večera tolk ok, da bom lahko šla na odbojko... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts