Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Piki ... res rabiš enga, da te domov za štedilnik prklene. x:Dx

:eek: Et tu, Brutus? :o|o: x:Dx

Ja, pa zrihti kej, nooooooooo x:px

Upam, da bo do večera tolk ok, da bom lahko šla na odbojko...

Joj, sm ti fovš, jst bi tok šla, da se vsaj tm mal zgonm, pa ne morm. :C: :C: :C:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Eh...tkole se zmeno...najdte mi redno, dobro plačano delo, ki mi ne bo vzelo velik časa, pa enga hudga desca, pa bom manj delala in več seksala.

I ja bih, bogami i ja xcivx

... pejt u ribco s tem

x:Dx x:Dx x:Dx

Mogoče sem mlajša kot ti, ampak kaj pomeni moje ime pa že vem. ...

odlično, sedi 5 :palec: x:Dx x;)x

neky me žlehtnobca voha xcivx to nau dobro xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jst pa še vedno čakam... me še telo nateguje jebelacesta... do petka ma čas da se tole uredi, če ne bom popizdila majke mi...

aja k frizerju grem dons, pa iz paga dobim olje x:Dx sem včeraj preverjala če je urejeno s prenočišči... ampak kot bi vedel tale tip kter dan si mora izbrat, jst sem mislila pa naslednja dva dneva se sebi posvečat... no ja sej v petek menda že gredo, tko da - čisti zadetek v nulo x:Dx jst pa nič komunikativna in družabna.. bomo tole spedenal ane...

Ribica me noče poznat, k jo za tole prosm, kao glumi gljivu. :o|o:

xsmx ...kaj sem se narežala.....pika pikica, res maš strašne...... x:Dx x:Xx

js pa birokratske opravke danes.....in sem trenutno še doma....pa naspala sem se pošteno....osem ur pa pol....svašta......ja, tu pa tam je treba mal not prnest..... x^x .....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

js tud tak fajn spala x^x pa sanje neke blazne spet, jao, kr neki, sam kul x;)x ustala zjutri kr zgodi, pa mi je tok slab blo :sick: in sm se po hitrem postopku nazaj pod kovtr odvlekla x^x x;)x

zdjle pa zmazala za froštik kao skor pol kile kislega zelja v solati s fižolom in bučnim oljem :wOOt: sm stala pred hladilnikom, kj bi pojedla in se nism mogla upret x:Dx obsedena sm zgleda x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x:Dx x:Dx x:Dx ...todika, ti maš pa take, kot iz kakšne knjige......vitaminov ti ziher ne bo manjkalo....... xDDx :palec: ....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

moje prehranjevalne navade so že tko bol čudne x:Ix zj me sploh meče....no hvalabogu da mi ni na cuker udarlo, da so to bolkotne neredilne stvari x;)x k drgač bi bla pa kriza po moje x:Dx me zihr kmal neb več vrate požrle x;)x xcivx

Bora

..jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire: :onfire:

..lihkar izvedu najboljso novico v zadnjem letu!!!! ... pa je marsa rekla da bo tole tezek teden... jah, kaj cmo... eni smo prjatli s plutonom!!!!! x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ok :irs: a je punca noseča :inocent: :8):

xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Samsič, a si službo fasu x:px :palec:

...ne se cist, sam sm tolk blizzz... sam se dva sva v igri... jaz al on... in dons mam cel dan cajta da se prpravim... sem izbral boljsi termin(so mi dal 3 na voljo)... tko da... in to res en moj sanjski job... :8):

..punca pa ni noseca... upam vsaj no... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...ne se cist, sam sm tolk blizzz... sam se dva sva v igri... jaz al on... in dons mam cel dan cajta da se prpravim... sem izbral boljsi termin(so mi dal 3 na voljo)... tko da... in to res en moj sanjski job... :8):

..punca pa ni noseca... upam vsaj no... :o|o:

samsič a ti maš punco :inocent: a je gluha x:Ix x:Dx

Bora

A pol ti je res lulček za milimetr zrastu? Kje smo zdej? Na 5h cm? :o|o: :vragec: x:px x:Dx

...ne ne nis mi lulcek zrastu... za1X se ne... se bom mogu kar zadovoljit s tistimi 21 cm... x;)x

BTW:...najvecja fora je pa da sem mel prvi razgovor v pon. ob 14:30... lih taX ko je bil sonce v exaktni konjunkciji s plutonom... no res pa je,da gre za cist plutonsko dejavnost... :palec:

samsič a ti maš punco :inocent: a je gluha x:Ix x:Dx

..todika ti rabs en obisk pr usesnem dohtarju... x8Dx

Frank Zappa

..lihkar izvedu najboljso novico v zadnjem letu!!!! ... pa je marsa rekla da bo tole tezek teden...

:o|o: a SAM to sm rekla? xrolleyesx

kot se spomnim, sem tocn tud gudnjuz omenjala. xDDx :palec:

Drugac pa, dbest! xokx

sam skoda k nis povedal kera dobra. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Todi :lol: :palec:

Samsič, čeprov te ne maram tok, ti vseen prvošm tale job. :palec:

:att: Ajde, eno grupno držanje pesti, folk x!x xcrossfingx xgoldfishx xwizardx

..dej pikec kaj me ne maras... bom objavu vsa tvoja lubezenska pisma, ce takoj ne preklices objave!! x:Dx

x:Xx no č 21 cm, pol štekam :lol:

..nic IRCANJA je Marsa rekla... porkamadona.... :vragec:

Frank Zappa

..dej pikec kaj me ne maras... bom objavu vsa tvoja lubezenska pisma, ce takoj ne preklices objave!! x:Dx

..nic IRCANJA je Marsa rekla... porkamadona.... :vragec:

sj to ni ircanje, to je strokovna ugotovitev......sam ni mi pa jasn kok sta do tja pršla :inocent: as biv skoz tih :vragec:

Bora

sj to ni ircanje, to je strokovna ugotovitev......sam ni mi pa jasn kok sta do tja pršla :inocent: as biv skoz tih :vragec:

..dej no nehat s fousijo Todika... eni smo za pevce eni pac niste... prej ko to sprejmes lazje ti bo... sej mas pa ziher kaxen drug dar... jaz se pa nkol ne b mogu enga tko nelogicnega jezika naucit kokr je stajerscina recmo... x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

..dej no nehat s fousijo Todika... eni smo za pevce eni pac niste... prej ko to sprejmes lazje ti bo... sej mas pa ziher kaxen drug dar... jaz se pa nkol ne b mogu enga tko nelogicnega jezika naucit kokr je stajerscina recmo... x:Dx x:Dx x:Dx

js tud ne :lol: x;)x

Bora

xsmx Marsa, tole pa morš dovolt, k ga tko dobr pojebava, da umiram od smeha. :palec:

:att: WE WANT MORE!!!!

Kaj nosečnost dela, a? x:Dx x:px

...ja Todi je carica... res me dobr podjebava... :palec: :palec: :palec:

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...