Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

js tud ne :lol: x;)x

..pol pa mrbit k se zbudis zgledas kukr smrt pa lohka nenalicena dobis honorarno delo pr miklavzu... sam se ketno ti dajo, pa je.... :vragec: x:Dx x;)x

x:px ti je kr žau da se te nism že prej kdaj lotla a ne x:Dx ok, zj pa nehimo :inocent:

..ja res... Pikica je prot teb nula... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

..pol pa mrbit k se zbudis zgledas kukr smrt pa lohka nenalicena dobis honorarno delo pr miklavzu... sam se ketno ti dajo, pa je.... :vragec: x:Dx x;)x

sm mela že vse zmenen, pa me je zajebal :o|o: parkl k kr naprej bruha je dost neprepričljiv x;)x drug let baje, č mi bo kožuh še prov x:px

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

sm mela že vse zmenen, pa me je zajebal :o|o: parkl k kr naprej bruha je dost neprepričljiv x;)x drug let baje, č mi bo kožuh še prov x:px

..sej bo... sam mirkaj da ne bos s5 kaj usjala... eh, stajrke... :o|o: x;)x

...aja jah pa kar se kozlnja tice.. probi mal smanji C2h5Oh pa Prozac... sej vem, da je to na stajerskem tezko... sam sej mas plutona na asc... uporab mal voljo, no... a ti tale neptun na luni mal prevec nagaja, a??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Hoj čivkarji x:px

Mizarji - so šli zdajle na malico..jaz pa hitro žalit sem gor..

No saj ni taka kriza..ampak..problem..stolpičke v ograji sem jaz drugačne naročila...saj ne, da bi bilo s temi kaj narobe-pravzaprav so mi bili vedno tudi všeč..ampak frenda jih ima..pa da ne bi isto imele sem se jaz odločila za nekoliko drugačne..mater..zdaj pa iste dobim :O: čisto enostavne v bistvu, preproste linije..bom pol pofotkala ko bo fertig pa gor dala..itak sem praktični človek in bog ne daj, da bi z zobotrebcem ki mogla zraven ograje bit pa pucat..tak da reskano je itak odpadlo...

In omesila prejle testo za piškotke..orehove..

Toliko mi devica dela, da za takšne gospodinjske opravke pa sem..kaj druga pa ne preveč..

Eh Todi - pri nas dnevno pade v nas ogromno sadja..res ogromno..humosni kup je zdaj cel oranžen od olupkov x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:vragec: morgen

tak sn divja, da sn zaj najprej en štamperle....

mrš golazen, p****ti na nosu zrasla, jeli zakaj bi ti men vošu leto polno topline....kak me to razp*****

a ni tak, da se drugi boljš počuti, če drugemo slabo gre xcivx

samo mi naj še keri reče, da išče resnico....ni fajn brskat same neprijetne stvari potl najdeš....

še z zmer sm brez avta...tak da se bote malo boljš počutil x:o)x pa čist sn u k****

pa naj gre vse u tri p*****m******* pa je to kaki lajf, a da naj bo dolgi, čim prej naj bo konc, kdo bo gledal kak se žval matra naokol xrolleyesx

kar se mene tiče ENDE finito KONIEC

tak samo toliko de bote vedl, de sn jst tud s Plutonom v tesnih stikih, me jebe že cel lajf in to na suh...imbecil frdamani :sniky: :bomb: xzobkox :OO!: :icon15:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

...s Plutonom v tesnih stikih, me jebe že cel lajf in to na suh...imbecil frdamani :sniky: :bomb: xzobkox :OO!: :icon15:

xsmx joj lia kok sm se temu nasmejala x:Ix plutončič je pa tak luštn planetek x;)x

Bora

:vragec: x:o)x no nekaj lekcij si pa zgleda osvojila :o|o: clever girl xcivx

grrrrrrrrrrr morem gret...drgač se bo začel folk prtožvat , da onesnažujem, me bojo še v ekologijo fliknal :wOOt: xNNx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

mene pa ne na suh, Lia, vsaj to. x:o)x xDDx

Oj, cvekice, za samsona PLUS TOCKE, k je edini VSAJ POMISLIL. :palec: x8Dx

drugac pa, nej vam bo, 3 dvojcki, to je tko v bistvu kot da bi se jih 6 pogovarjal. x:px

jasn da pol je xx komentarjev. x:px x;)x

zdej pa sibam, nimam nc cajta cvekat (k vem da vas je to najbolj skrbel), mam vse odprt sicer, pol komentiram (ce nou v vsaki temi vmes po 6 strani, na vsacga dvojcka pac po dve, k sta dva x:Dx :vragec:)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sj sm js tud pomisla x:Ix sm se hotla že it v zlorabe prjavit x:Dx sam je samohranitveni nagon premočn x;)x

pa veš kok je to hudo, k veš da morš nehat, sam gofla ne da, morš še neki rečt in met zadnjo besedo, da neb slučajno kdo mislu da mi je zmanjkalo :vragec: x:Dx x:px xcivx

Bora

sj sm js tud pomisla x:Ix sm se hotla že it v zlorabe prjavit x:Dx sam je samohranitveni nagon premočn x;)x

pa veš kok je to hudo, k veš da morš nehat, sam gofla ne da, morš še neki rečt in met zadnjo besedo, da neb slučajno kdo mislu da mi je zmanjkalo :vragec: x:Dx x:px xcivx

:lol: :lol: Ne b mogla bolš povedat! :palec:

xcivx x;)x praf...grem vazelin nabavt, pa da vidimo kdo bo koga x:px

instant.rješenje.com x:o)x x8Dx

mene pa ne na suh, Lia, vsaj to. x:o)x xDDx

zdej pa sibam, nimam nc cajta cvekat (k vem da vas je to najbolj skrbel), mam vse odprt sicer, pol komentiram (ce nou v vsaki temi vmes po 6 strani, na vsacga dvojcka pac po dve, k sta dva x:Dx :vragec:)

sm se nasmejala temle dvojčkom tle x:Dx x:Dx pa Lia ma tud take za nasmejat se x:Dx x;)x :palec:

sonček je xsrcx x:px kolk se mi zdi, da tale vreme name vpliva :eek: dobr, da je fajn x:px xDDx

Men je pa neki zlooooo čudno... zakaj me tip k se tooook upira, skos vabi na kavo, pa non stop sva v kontaktu (gsm, maili) :o|o: ... res nič jasno xrolleyesx ... baje da moram pr seb uštimat, sam jst bi vseen kar tut pr nemu x;)x x:px x:Dx

:eek: pol je takih več al kaj xrolleyesx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

tamala pravi da imam kul frizurco x:px še mal pa bom oranžna x:Dx dobra stvar tega je da se podočnjaki ne vidijo tolk... nabavila zdejle osnoven stvari za narezek pa mal pijačke, mamo jim 10 jurjev... ka si nor?

mater so se spravili glih v pravem cajti pridit :sori:

aja pa še vedno čakam :xx!:

x:Dx x:Dx :palec: x:px

jaz pa: :onfire: xokx

vec kasnej napisem, zdej se mi se ne da.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jutrček x:Xx

Končno naspan x:)x sem zalegel včeraj malo po 18h in z dvema pavzama (kratkima, za čaj in cigaret) spal do malo prej x:Ix

Vikend žur do torka xrolleyesx danes se pa spet vse na novo začne xsuperx

Ponedeljkova reggae-dub fešta se je po polnoči spremenila v industral in metal rojstnodnevno norenje do včeraj popoldan :o|o:

Najdražje pravi da je bil to njen najlepši RD :hepko: in po (pre)dolgem času je bila spet zgovorna in nasmejana x^x

Marsa, v klubu si pozabila svojo priljubljeno šatuljico, je spravljena pri meni in čaka na najino naslednje srečanje x;)x ti si tudi bila (tudi po predolgem času) plesno razpoložena x^x

Todika :palec: :hepko: xflowx :detelca: krasna mamica boš x:Xx

Lia, ne daj se :vtz: :shuriken: :bomb:

Za vse, ki potrebujejo zdravje pa xwizardx xgoldfishx xcrossfingx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Mi mamo pa službeno fešto v petek xpartyx - že drugo, k smo taka orenk firma x:Dx Fajn je že zato, ker nam šenkajo 4 ure in smo se že zmenil, da šibnemo pit takoj ob 12h xg:Dx , pol pa če bomo volje taprave pridemo še na sindikalca pogledat, če se ne bomo zaplezal kje drugje xcivx

Zdej je pa cajt, da grem počas domov xDDx

Aaaahhhhhh sam še jutr, praktično x^x

Support bacteria, they're the only culture some people have!

joj :O: sm tam zarad on teme free hugs se spomnla neki in me je kr smrtna groza oblila :switz: :OO!: namreč penla bom in norela in živčne doblavala, č bo zdej k se mi bo trebuh nemarno veču, vsak cepec si drzno me dotikat in božat po trebuhu :sick: ker to je pač neki kar se počne....če nis noseč seveda nobenmu na kraj pameti ne pade dab se ti trebuha dotaknu, pr nosečncah je pa to neki čist normalnga in ok :o|o: men pa lasje po konc k to vidim :xx!: mi je grozno......študiram č čem si dat majco neredit, z izstopajočim (najboljš utripajočim ) napisom : NE DRZNI SI DOTAKNT TREBUHA :vragec: al čem kr transparent s sabo vlačit, ker ono na majci bo ziher kak junak spregledu xrolleyesx :o|o: x:o)x

tko da folk, to je ogabno predrzno in vsiljivo in zdravju škodljivo nosečnce po trebuhu božat :sick:

Bora

joj :O: sm tam zarad on teme free hugs se spomnla neki in me je kr smrtna groza oblila :switz: :OO!: namreč penla bom in norela in živčne doblavala, č bo zdej k se mi bo trebuh nemarno veču, vsak cepec si drzno me dotikat in božat po trebuhu :sick: ker to je pač neki kar se počne....če nis noseč seveda nobenmu na kraj pameti ne pade dab se ti trebuha dotaknu, pr nosečncah je pa to neki čist normalnga in ok :o|o: men pa lasje po konc k to vidim :xx!: mi je grozno......študiram č čem si dat majco neredit, z izstopajočim (najboljš utripajočim ) napisom : NE DRZNI SI DOTAKNT TREBUHA :vragec: al čem kr transparent s sabo vlačit, ker ono na majci bo ziher kak junak spregledu xrolleyesx :o|o: x:o)x

tko da folk, to je ogabno predrzno in vsiljivo in zdravju škodljivo nosečnce po trebuhu božat :sick:

xsmx kolk si fajn povedala tole :palec: x;)x

mava lih s frendico, k je noseča, tele debate ... lih dons sva se čist razpričali o tem xDDx njo namreč vsak, k ma pet minut cajta, neki boža po trebuhu xrolleyesx in pol folk še prov veselo okol razlaga, da to pa srečo prinaša nosečnico po trebuhu božat :O: :mad2: jst bi pop*** čist :o|o: nism neki nasiln osebek drugač, sam to pa pomoje direkt na nož :angry: da si me kdo slučajno spravi po trebuhu šlatat kdaj ... pa to folk, k jih prvič vidiš al pa taki, k si se dvakrat srečal xrolleyesx pol si pa kar pridružujejo pravico, da uletijo direkt v trebuh pa kar božajo ... halo?!

pa sej isto delajo pol s froci ... kar lezejo vanje pa cvilijo xrolleyesx :o|o: ma ne, se mi iz ušes direkt pokadi :OO!:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

č bo zdej k se mi bo trebuh nemarno veču, vsak cepec si drzno me dotikat in božat po trebuhu :sick: ker to je pač neki kar se počne..

:eek: :eek: :eek:

To pa prvič slišim. Niti videla nikoli. xnckrivx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Faaaak :xx!: Postajam Lia-k xnckrivx xDDx Ta svet je pravi poc.......vsega živga. Folku se meša. Grebatorstvo, zavist, pohlep, egoizem, materialnost, napuh, hudoba, hinavščina, zlonamernost....vsega ima na pretek. :xx!: Včas mam mal dost vsega, folk se mi kar priskuti občasn, kaj mi je res potrebn to gledat? :xx!: Pa vse prepogosto fajn folk najebe......Da bi držal gobec, se potuhnil, skrbel za svojo rit......tolk pametn niti nočem bit hahaha x8Dx No, 1x bo konc vsega, se je tega bat? Ni smrt odrešitev? No, do tačas bomo pa mal nagajal, pa kljuboval, ne, bemjimboga pokvarjenega pokvarjencem..... :vtz: Z unim zgoraj se pa sploh nem nč menu al kregal......s takimi nočm met opravka. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Kaj sem jaz brala zdaj - prve strani PRVEGA dnevnika x:px zanimivo branje..

xcivx

Eh Mickeni..kaj češ..pol pa suči jezik..nekdo nekje te bo že slišal x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

O, brez skrbi x:px , je ni za strelčke, se mi zdi..... x;)x Hehe, dokler si pohleven in uklonljiv nimaš sovražnikov, same kao prijatelje, ko zaropotaš pa se jih kar nabere. Mah, pravijo da kot da te ni, če jih nimaš.....tak da.....sem. :vragec: x:Dx Saj vem, da sn kar težk in preveč direktn pogost, sam je pa tud res, da folk resnice ne prenese.....Eh, včasih preveč naiven sem bl spoštoval folk, dans ga velik manj, pa ne morm rečt, da sn zato kaj bl zadovoln. x;)x No, pa kaj, tak je lajf, ni si za delat utvar, je pa tud pogost zlo lep, za to živim.... x^x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Koncert uspel, jst pa čist na ''slabem glasu''. Grlo boli, vse suho...boh pomagi. :vio:

Sam, da je mem. :palec:

Je blo pa fajn, smo fajn zapele, fejst zgledalae, kot se za 10. obletnco spodob. Sm tud dobila bronasto Gallusovo značko. x:px Kva sm đekica, ej. x^x

Zdej pa sam še pod tuš in spat, ker bom spet sam 6 ur spala in se mi bo zmešal kmal...jutr, po službi grem direkt spat, vsaj tiste 2 uri, pred meditacijo. :palec:

Nočko vsem. xsrcx

Mickeni... :sori: x:Xx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...