Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

O, brez skrbi x:px , je ni za strelčke, se mi zdi..... x;)x Hehe, dokler si pohleven in uklonljiv nimaš sovražnikov, same kao prijatelje, ko zaropotaš pa se jih kar nabere. Mah, pravijo da kot da te ni, če jih nimaš.....tak da.....sem. :vragec: x:Dx Saj vem, da sn kar težk in preveč direktn pogost, sam je pa tud res, da folk resnice ne prenese.....Eh, včasih preveč naiven sem bl spoštoval folk, dans ga velik manj, pa ne morm rečt, da sn zato kaj bl zadovoln. x;)x No, pa kaj, tak je lajf, ni si za delat utvar, je pa tud pogost zlo lep, za to živim.... x^x :palec:

:palec: xsuperx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kofe pr treh ribnikih bo čist dost....enkrat ko bom bla še malo bolj stara pa eno mičkeno bolj žlahtno žleht xflirtx xzobkox ....

veš da z veseljem Mikeni anytime x:Xx ma tak nekak se je jeza v eno tako čudno apatičnost spremenila...kar je pa pravzaprav še najbolj prav...itak da, nazijaš koga, pa kerga lopneš...sam de bi pa zdaj zamero pa jezo pa sovraštvo kuhala..pa saj to je isto, ko da bi sama strup požrla, pol pa čakala da en drug pete stegne xrolleyesx

ne morm verjet vsaj eno reč dokončala v tem mesecu...če še jutri pa v petek ruknem, ne da riknem zravn, te boma pa še plesale a ne Lia x:Ix

pišuka meni se malo zdi , de nisn več taki kramp, pa da kr dobro toto migam, no še tršica me je pohvalla w:Iw ..no toti dve uri sta ble najlepši v totem meseci absolutno...evo še na lastne mladiče sm pozabla med plesom, pa na vso hudobijo tega sveta xcivx

drgač mi je pa edn zadnjič dal mislit, je reku da je z deco, tak kak v naravi...da lisica tak dolgo lovi kokoši za lisjačka, dokler sam ne ubode ta prve, za ta

drugo se z njim že stepe.

Lepe sanje xsrcx

Onix tudi ti, pazi nase, če ne boš ti, kdo pa bo xcrossfingx xgoldfishx :detelca: x:Xx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Je blo pa fajn, smo fajn zapele, fejst zgledalae, kot se za 10. obletnco spodob. Sm tud dobila bronasto Gallusovo značko. x:px Kva sm đekica, ej. x^x

:palec: :2src: gratuliram Pika

Mi mamo pa službeno fešto v petek xpartyx - že drugo, k smo taka orenk firma x:Dx

x:)x fajn to, kera že te tota firma je, sej lahko tud na os, da nebo zaj folk navalil k vam xcivx x;)x

x:Dx x:Dx :palec: x:px

jaz pa: :onfire: xokx

vec kasnej napisem, zdej se mi se ne da.

x:)x :palec: šefica ti kr počij pa uživaj, sam enkrat se živi, pa reinkarnacija gor al pa dol x:Dx

jutro x:)x

spala bi še. bi se nazaj zabubla v posteljo še za enih par ur :inocent:

pa dobro, danes in jutri še, pol pa fraj x8Dx danes zvečer imamo zaključek

v službi, jutri zjutraj pa imamo še pouk, ne vem kak bo to se izšlo x:Dx

danes je eno leto, kar sem na tem forumu x:)x

in moram reči, da mi je veliko pomagal. ko sem prišla gor, preživljala težke trenutke..

vedno se sprostim, pozabim na slabe stvari, ko se prijavim gor.

spoznala tudi nekaj super oseb xsrcx

hvaležna in predvsem ponosna sem, da sem lahko del lnf xsrcx x:Xx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Koncert uspel, jst pa čist na ''slabem glasu''. Grlo boli, vse suho...boh pomagi. :vio:

Sam, da je mem. :palec:

Je blo pa fajn, smo fajn zapele, fejst zgledalae, kot se za 10. obletnco spodob. Sm tud dobila bronasto Gallusovo značko. x:px Kva sm đekica, ej. x^x

Zdej pa sam še pod tuš in spat, ker bom spet sam 6 ur spala in se mi bo zmešal kmal...jutr, po službi grem direkt spat, vsaj tiste 2 uri, pred meditacijo. :palec:

Nočko vsem. xsrcx

Mickeni... :sori: x:Xx

:palec: čestitam

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

prov besna sm :devil: :mad2: grem v laboratorij, ob 7ih začnejo, pridem ke, nobenga, si mislim dbest, tole bo hit, pa itak sam vodo k so izvidi hitr....ja seveda :o|o: po 9 uri mi reče baba, k se mi je kr iz ušes pokadilo..... :O: :xx!: :vragec: zj dve ure rab da tisto vodo pogleda, k itak ne sme stat več kt eno uro xrolleyesx jebemvam zdravstvo :sick: in zihr še pol k bom pršla bom čakala, pa še pr dohterju in mi bo šev cel dop u tri krasne :o|o: in ja ful u vesele mi je skakat sm pa kje, na čelu mi piše verjetn xrolleyesx x:o)x

za postrelt so :vragec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:inocent: čuj, kako knjigo s sabo, al pa kvačkanje x:Dx pa ne se takle ne jezi...jeza ti lohk jetra fenta, to boš pa še rabla x8Dx

drgač pa sej veš ono bog daj mi moč da spremenim, kar se da

in da sprejmem , kar se ne da spremeniti

in to taužentpetstokrat preizkušeno ....se ne da...

kr lepo v vrsto se postav...

ana vrsta za loverje , a ne Astra

ena za dohtarje...a ne Todi

pa še kaj si bomo zmisli, sej res za mizarje xcivx x;)x x:Dx

ma ja lia sj vem x:o)x sam razpizdi me, k dohterji so že itak moja šibka točka :o|o: mi je muka....pol te še pa tkole šetajo....mah, sj bo x;)x trikrat še globoko vdihnem pa bo kuj bolš x:px

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

punce...nehajte s takimi..... :vragec: ......

ne vem kaj je to, sam men se ne dela več....bi mela že

kar dopust pa tako mal bluzila naokrog....to bi se mi dalo.....razen če kje prodajajo delovni navdih....tudi ščepec bi bil dobrodošel.....bolje išta nego ništa.........same neumnosti mi grejo po glavi.....in to pozimi......grrrrrrrrrrrr..............

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Dannnnnnnnnn x:px pa dobro jutro x;)x

kolk fino, jutr je že kar konc :2src: x:px pa še to samo polovična, pol pa freeeeeeeeeeeeej xcivx

hi, kolk mam jst fajn šiht x8Dx x:o)x

:inocent: se pozna, da je sonček dons :2src: sm fajn x^x

drgač pa sej veš ono bog daj mi moč da spremenim, kar se da

in da sprejmem , kar se ne da spremeniti

:palec: x:Dx k bi znali to zmer tkole sprejet xcivx x:)x

uživajte xsrcx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

uf...spala kot bober x8Dx

včeri imela intenziven ampak prijeten dan :palec:

po faxu sem se usedla na vlak in via MB, imela nek prijeten opravek x;)x in bila nato v ful dobri družbi dveh dam x^x

samo jedla sm bl zanič...na vlaku sendvič, pred odhodom domov pa hambi :xx!: ...sem danes vsa zatečena od te hrane

nč, zdej pa fax, vmes ful naloge še za naredit, potem ob 15.00 kosilce...zvečer pa mal ven pogledat x:)x

baje gremo v ortota...uf...je že velik, kar sem bila zadnjič tam...se bom pustila presenetiti

vsem vam želi: sončkeeeeeeeeee

:vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

x:)x fajn to, kera že te tota firma je, sej lahko tud na os, da nebo zaj folk navalil k vam xcivx x;)x

Dobiš na os - ne bi razglašala kje delam x:Ix

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Upam da mi ne zmanjka smeskov. ...

Marsa, v klubu si pozabila svojo priljubljeno šatuljico, je spravljena pri meni in čaka na najino naslednje srečanje

xokx sem slutila in upala da bo tko. Jp, bla dobre, jp, prvic vidla tvojo tolk razpolozeno. x8Dx

NE DRZNI SI DOTAKNT TREBUHA

ma ne! xrolleyesx Kwa se mas pa zdej s tem za obremenjevat! in itak sploh ni (nujno) tko! pr men se opazl niso, kamoli da bi me shlatal! Res. soseda je preseneceno vprasala, da od kdaj in odkod da mam pa zdaj kar bejbija? x:o)x

itak jih ze nazaj drzis s pogledom, streljas z ocmi, mish da si te upajo dotikat pa stiskat!

No, do tačas bomo pa mal nagajal, pa kljuboval, ne,

xokx itak.

Kaj sem jaz brala zdaj - prve strani PRVEGA dnevnika x:px zanimivo branje..

Verjamem! x:o)x

Koncert uspel

:palec:

šefica ti kr počij pa uživaj, sam enkrat se živi, pa reinkarnacija gor al pa dol x:Dx

thanx, te ubogala v prvem delu tvojga ukaza. x;)x

danes je eno leto, kar sem na tem forumu

Dns bom preklela vse p. m. Resno!

ne govor si tega, rec si, dons ma moj dragi r.d., je super in poseben dan! :palec:

po faxu sem se usedla na vlak in via MB, imela nek prijeten opravek

Vcer mela poseben dan... najprej cist nad mega, pol delovno, za konc pa za okus ful nekaj tecnega, tko da sem sla slabe volje spat. :|||

ampak: mela posebno druzenje z meni drago osebo, dobila darilo in to kaksno!!! se morda kdo spomni, k sem Mano prosila ce bo sla v Pro,metej, da mi dve lesenio barvici kupi...

No, od moje spesl prijateljice sem dobila set najnovejsih super hudih (in se boljsih kot sem narocila tule) lesenih barvic - 72!!!! Blazotna skatla!!!! Hudo k svina! Pa natur kokosovo olje.

Dobila dve donaciji, 'prodala' sliko (navednice zato, ker sem cash vnaprej dobila in sem v bistvu sam zmanjsala dolg), vrgla dvoje kart pa se cel kup enih malenkosti sem napedenala.

No na konc dneva sem pa za poslastico dobila v glavo zoprne stvari, besede, ki jih ne hotla slisat, k so me razzalostile mal.

Da ne govorim o tem, da sem dve uri drgnila pechico (da jo koncno lohk uporabljam) in da je sam se vecja j* :mad2:

pa se vse je smrdel po zharkem. bljek, najrajs bi stran vrgla stedilnik, tko kot sem bla prisiljena 'protvn', po tem, ko sem ga 1 teden namakala v vrelih vodah z lugom, porabla ves jar. in se ga ni pa ni dal spucat in sem ga morala sam stran ruknt.

No stedilnik ma not isti material, ne gre dol mascoba, pa ce ne vem kaj zganjam! :xx!:

dons pa bojda 3 tamale sem dobim, no tima pa se 2. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...