Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa moj xsrcx ima rojstni dan danes ... se moram k sebi spravt do večera. Upam, da mi bo uspelo ... da ne bom kot en kripelj. x:((x

Haha, moj ga ima pa jutri xDDx mam super duper darilo zanga x8Dx

Letos nisem bila nič ustvarjalno razpoložena (beri: vlaganje, likerčki, kuhanje marmeladk in ostalih dobrot), tko da bom prov nekreativno potalala kupljene stvari, še zavit se mi jih ni dal, so mi jih kar v trgovini zavili in to dobro x^x

Mah, letos res nism bla ceu let nič pr volji za karkoli prčkart xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Jutrček x:Xx

Ste pa zgovorne ob ranih urah :eek: in pretežno dobre volje x:)x

Todi x:Xx da boš tudi ti slabo voljo pregnala. Slo zdravstvo ima hud načrt, čakalna doba je tako dolga da polovica čakajočih sploh ne dočaka posega :o|o: je minister našel način za krpanje proračunske luknje :vragec:

Dva dni brez žura in sem kot prerojen x:)x sicer imam nek knedl v grlu in boli ko požiram, ampak liter ali dva čaja, malo manj cigaret pa bo vse OK xcrossfingx ne grem se jaz bolezni med prazniki :xx!: to je igrica za delovne dni x;)x

Onix tudi ti, pazi nase, če ne boš ti, kdo pa bo xcrossfingx xgoldfishx :detelca: x:Xx

Odkar sem zaljubljen se celo ukvarjam s svojo prehrano in zdravjem :eek: včasih se sploh ne prepoznam :inocent: s kakimi stvarmi se ukvarjam in o čem premišljujem xrolleyesx pa neke čudne starševske nagone sem nekje staknil :o|o: hranim okolico, pokrivam onemogle in skrbim da jih ne zebe, ....

Ljubezen čuda dela xloveyx xsrcbumx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

hi hi onix čudeži a x;)x x:px :2src:

ma sm že kul, zrihtala, voda bolš sam ne še kul, čez praznike bom v bolniški, kar po eni strani je kul, k drgač bi tak skoz delala :o|o:

pa seveda čajčke in tako x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Onix :palec:

Todi, ti kr mirno, navadi se zdaj, da bo slo vse mal bolj izi, kaj bos sele govorila, ko bos v porodnisnici... xrolleyesx

Pika, mislim, da ti je Marsa rekla, da mal prevec delas, no, te se jaz mal opomnim...sicer pa cestitke za koncert.. :palec:

mana... xsrcx da ne bo kdo kaj prevec gruntal, dve dami x;)x sva bili jaz in moja hcera, je prehitro minilo, smo se komaj dobro ogrele... x^x

Po popoldanskem nakupovanju in caju sva z gospodicno spekli se malo tono mafinov, jih ze tri dni prodaja na dobrodelni stojnici v mestu...in jih vsak dan zmanjka...vsec mi je ideja, da se je razred zbral, vsak nekaj speče ali naredi, pa nabirajo denar za eno druzino, jih bodo presenetili za Božič... xsrcx

danes oddelala zadnje vstajanje ob petih... xrolleyesx , se je mladič dobro spomnil, da vzame najprej prakso ob petih, pa smo pregurali, drugi del pa v šoli, ob človeški uri...

gužva totalna, razpolozenje pa... xrolleyesx

punce, dost mam vase vrste, niste resne... x:px x:Dx ..pa saj jaz očitno tudi nisem... x:Dx

Astra

Per aspera ad astra

Todika, zdaj se boš (morala) več časa posvečati vama x;)x če ne boš v službi se bo precej manj rok stegovalo po trebuščku

Zdravnike boš do poletja že skomandirala :vragec:

Po popoldanskem nakupovanju in caju sva z gospodicno spekli se malo tono mafinov, jih ze tri dni prodaja na dobrodelni stojnici v mestu...in jih vsak dan zmanjka...vsec mi je ideja, da se je razred zbral, vsak nekaj speče ali naredi, pa nabirajo denar za eno druzino, jih bodo presenetili za Božič... xsrcx

To je koristna akcija :palec:

Ne pa kup najstnic in par zaraščenih tipov, ki se obešajo po ljudeh na cesti xrolleyesx

Vsak pač da tisto kar sam pogreša :o|o:

Mladina na severu kokoške se očitno zaveda da nekateri potrebujejo za preživetje in ne samo dobro voljo ter lepši dan x^x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

:o|o: bratu so avto ukradli v lj :V: mislim halo :vragec: prvič ga je zun pustu, pa ga zjutri ni blo več, banda :vragec: :xx!:

in zj lohk seveda sam sanja da ga bo še vidu kdaj xrolleyesx no sam mu rekla nj to gleda iz svetle plati x;)x če bi avto zjutri biv tam pa bi se mogoč ubil al pa fajn sesu z njemu :sori: je reku da sm prtegjena x:px x:Dx x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

O poglej mladino, kok je že aktivna navsezgodaj zjutraj x:Xx ...mladost-radost x:px

:medal: sem si kar sama pripela, napisala in oddala voščilnice prvič skoraj pravočasno x:Dx drugače jih tlačim v kaslc najrajše po 1. januarju, nikol mi skor ne rata v decembru...,mah treba je met svoj tajming in bit v soskladju s svojo naravo.

Sem se pa navdušila nad enim mojim malčkom, kako je zrastel in postal pravi fant od fare x^x modelko potuje po svetu in pomaga sirotišnicam po svetu, zbira denar za HIV pozitivne otroke. No seveda ima starše, ki so nadliga kar se tiče samaritanstva. Zgledi res vlečejo. Poleg svojih 3 otrok, sta posvojila še 3 in nešteto otrok, sta imela v skrbništvu. Organizirala in vodila sta nešteto dobrodelnih akcij z veliko srčnostjo. Počutim se blagoslovljeno, da sem lahko spoznala te ljudi in z njimi preživela nekaj mesecev.

Zbiram ideje za božična darila xrolleyesx vsako leto težje, vsega imamo res polno rit, čeprav nas vsaka malenkost razveseli.

Recimo včeraj sem se počutila kot ena velika smotka, ko sem prebrala voščilnice svojih prijateljev, ki so se potrudili in jih tudi sami izdelali, jaz pa vsako leto furam Unicef sceno, kar je seveda veliko boljše, kot da bi sama imela kake ustvarjalne poskuse. Če nič drugega vsaj **pristojno** izgleda :vio:

Letos ne vem kaj bo s pekarno Mišmaš, sploh nimam kakega prazničnega filinga, pa čas je izredno na knap, kitajc mi je itaq vse prepovedal razen sojinega jogurta xrolleyesx kaj mi sploh še ostane od življenja???? Pa glih letos, k sem dobila tanajvečji pekač za šarklje a ga bom sploh sprobala????

...da me ne bo zapeljal v kako jamraljko.... x:px

...aja dons zjutraj poštar zvonil in me valjda zbudil, ko me je videl se je začel ful opravičevat, mislim, sej konec koncev je to njegova služba x:o)x pol k so se možgani vklopili, sem začela razmišljat, kaka sem morala zgledat neki, k se je tolk opravičeval x:Dx

Marsa, d best :palec: na še veliko dobrih slik in čudežnih barvic, ki jih bodo izrisale.

Onix :palec: kok si hecen x:px love is in the air, se vedno spomnem, ko te vidim tukaj na forumu.

Todika, virtualni pobož za škratka in seveda Freyi tudi, se mi zdi, da je ona tudi na poti v Rim x;)x cmokal se bomo sam prek neta.

Pikica, posluš nas stare tete, pa mal izpreži iz norega tempa x:Xx

mana drž se bejbi x:Xx

cookie, ne sekiraj se zaradi neustvarjalnih marmelad, itaq je svet postal virtualen :vio:

astra muffin queen, ful lepo od sare in sošolcev :palec:

...no tko morem gret... aja lia, kdaj se grevi garažirat? x:px

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx :palec: kuj po prvem januarji x;)x Cosma sorry nsn te mogla nazijat, še nisa bla na vrsti.... xcivx ti kr šparaj za garažnino, nč pošoljat x;)x xcivx xrolleyesx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Cosma sorry nsn te mogla nazijat, še nisa bla na vrsti.... xcivx ti kr šparaj za garažnino, nč pošoljat x;)x xcivx xrolleyesx

:V: nč ti ne pomenim, še v vrsti za nazijat nism, sm za vsemi zdravstvenimi delavci ,mizarji in vsemi ostalimi obrtniki....eto k gumb od gat odpadla....

da se pohvalim, prej pozabla povedat, da jaz tudi še poklicala nobenga obrtnika nisem, pa parket je treba postavit, štrom zvrtat, ofrajhat, pobelit, mizar mora pridt pomerit za omaro ...itd....sem tolk fajn, da se mi s tem sploh ukvarjat ne da x^x tut na živce mi ne gre več x:px

...pošoljat? je najbrž pošiljat? Nč več nimam za poslat, sm že vse skeširala, poslala na vse možne konce kar je blo za poslat.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:o|o: bratu so avto ukradli v lj :V: mislim halo :vragec: prvič ga je zun pustu, pa ga zjutri ni blo več, banda :vragec: :xx!:

:eek: :sori: :V: Pezdeti!!!! :vragec:

Joj, bejbe, ste smešne....sej ne delam spet tolk, no. Pa tud, računi se na žalost ne plačujejo sami, tko da... x;)x

Jebemo, me grlo boli...zdele bla 45 min na vezi s ta več forumsko čveko in mislm, da bo šel glas po gobe. :lol: :inocent: xnckrivx

Jebemo, kok si jst enga fejst desca želim, k bi me popedenu tko, k je treba... :o|o: A sm to na glas rekla? :inocent: xredx Ignoririte. x:Ix

A se še komu toooooooook ne da nič delat... mislim to je pa že višek... bluzim pa bluzim... pa če kej postorim moram že na čik pauzo xrolleyesx x:px x:Dx

meni se NE DA....ama čist nč več......in odkar vem, da bo treba tud drug teden najmanj 2dni, se mi da še manj....... :vragec: ....bi pa z veseljem bluzila, to pa ja....... x:Dx x^x x:px .....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pikica glede tvoje želje,....za kandidata pejt v temo scorpije pošpegat,....jih maš kokr češ,.....pa vsi so dal scorpi obuko skoz......in.....preživeli......zaenkrat.... x;)x xsrcx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

o kaka bivanjska tematika, biti al ne biti very scorpio x:Dx .... dons se lohk vpišem v klub, ama baš ništa se mi ne da :vragec: , prosm za štemBiljko-vsaj kako * al pa čebelco, zgolj potrditev dejanskega stanja.

...smrekca čaka da bo okrašena :inocent: ...ma klinc naj čaka, ne da se mi.....

..zdele zvedla sm povabljena na zaroko v cerkev :inocent: še nikol bla, sm mislila, da je to pro forma, se kar sam dekleriraš za zaročenega, ampak sem se očitno motila....nč kar je treba je treba, zdej moram pa skenslat eno drugo varijanto, k je tle pod mus in no go da ne bi šla, pa če skire dol padajo....eh mladost ludost x:px ....vse je treba videti in poskusiti.

Zdej mal študiram, če je zaroka na Božič, pol je najbrž poroka na Veliko noč al pa najkasnej na Marijino vnebovzetje, najbrž je neko logično zaporedje.

totallakajtuhta.com :inocent:

...morm gret v trgovina zdelele...

x:Xx vsem

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Šefu se zdi povsem samoumevno, da do konca leta več ne delam.

PA JAZ IMAM NAJBOLJŠO SLUŽBO NA SVETU!!! x:Dx x:Dx x:Dx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Ne vem men se nekak zdi, da kr v vrsti stojijo za tebe, sam zbrat je treba, cenovno najugodnejšo varianto, pa najbolj obstojno, k se jo da prat in peglat tut pr višjih temperaturah

:inocent:

:o|o: Ja, sej, na račun ubogih se je najlažje norca delat. :V: :C: :inocent: x:Dx x:px

Ne vem men se nekak zdi, da kr v vrsti stojijo za tebe, sam zbrat je treba, cenovno najugodnejšo varianto, pa najbolj obstojno, k se jo da prat in peglat tut pr višjih temperaturah

x:Dx x:Dx x:Dx ......

girly....ti js še mojga šefa pošljem na prevzgojo. najhujš pri vsem skupaj je pa to, da je obljubil, da smolohk doma, pol se je pa premislil....fak....mrzim to..... :vragec: :xx!: .......

cosma...štempelj dobiš takoj...ti sam reči....itak si tud ti posvojena...... x:Dx

valkira....jebelacesta!!!!...dej spiči že tisto šolo, da boš mela pol mir!.....žur in ostalo pa po predavanjih...sej ne bo nikamor ušlo.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx sedim tule s piksno pira v rokah in se zabavam z angelsko galsbo... čakam na frende da pridejo (pag druščina in se mi ne da niti posode pomit... le kdo bo anrezek pripravil), sem pa doživela danes zelo različne situacije, od prijetnih presenečenj do trdega pristanka na rit... očitno mi je Božiček glede neke osebe odprl oči... najboljše je pobegnit, kot pa nekomu roko dat in nekaj besed... zanimivo. Če bereš - ne nisi me prizadel, niti me ne boli več, itak sem si iluzijo ustvarila sama, si pač kakršen si in deluješ kot misliš da je najbolj prav - zate...

hvala vam tule na forumu za lepe želje, presenečenja, sms... pokazali ste da svet ni samo egoističen vase zaveroan posameznik

z vami je lepše skozi temačne in turobne dneve ;)

grem očitno na sprehod s to druščino... o moj bog, men se pa vrti x:Dx

kofe pr treh ribnikih bo čist dost....enkrat ko bom bla še malo bolj stara pa eno mičkeno bolj žlahtno žleht xflirtx xzobkox ....veš da z veseljem Mikeni anytime x:Xx

Tak se govori x:px :palec: Tist s kavo bo deležno mal korekcij x:px , ostalo pa je čist kul..... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pi***, pa saj to ni res.. :xx!: da mi je pralni stroj crknil, isto, kot so mi že popravljali, sem še prenesla, sam da je pa zdaj še pomivalec šel... :xx!: :xx!: ...pridem v kuhinjo in ribnik, ne luža vode...

j*bemti, j*bemti... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...