Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Ah Lia.. x:px vrsta mizarska se že malo manjša..ker baje do konc leta bo vse kar še manjka..je pa nekaj res že za pokazat

Pi***, pa saj to ni res.. :xx!: da mi je pralni stroj crknil, isto, kot so mi že popravljali, sem še prenesla, sam da je pa zdaj še pomivalec šel... :xx!: :xx!: ...pridem v kuhinjo in ribnik, ne luža vode...

j*bemti, j*bemti... :xx!:

Astra

tole tudi poznam :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jebemo, kok si jst enga fejst desca želim, k bi me popedenu tko, k je treba... :o|o: A sm to na glas rekla? :inocent: xredx Ignoririte. x:Ix

Zanimivo, kakšno naključje! Jaz pa babnico rabim. Ne sej ne, najprej moram sebe v red spravit, prej nimam kej praskat kjerkoli. x:Dx

Pi***, pa saj to ni res.. :xx!: da mi je pralni stroj crknil, isto, kot so mi že popravljali, sem še prenesla, sam da je pa zdaj še pomivalec šel... :xx!: :xx!: ...pridem v kuhinjo in ribnik, ne luža vode...

j*bemti, j*bemti... :xx!:

Astra

Ja :o|o: , men se tud vse kvari, v dobrem tednu avto, tv, pc pa še vhs........sam čakam ki bo še kaj..... :unsure: :xx!: Avt pa pc smo rešl, za tv pa okvarjenega dela ni v mb za dobit, to ne morš verjet, no.... :xx!: xrolleyesx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Aja, najvažneje pozabu.. :inocent: Dokler se mašine kvarijo še gre, ko se začnemo mi te je blem tu.......k najprej sn po letih in letih spet fasal eno rahlejše vnetje očesnga živca zgleda, me j...že kak teden, pol me je začel kislina jebuckat, dans pa taka aritmija, da sn mislu, da se hercu ne bo več dalo delat :xx!: ......vse to stres nardi, tak da dost je men teh štosov za letos, jutr še, pa konc......pol pa sam uživam še letos. x^x x:)x :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

astra :sori: xsrcx

Bla na meditacijah, so nas vmes 2x zmotil z zvonenjem. xrolleyesx Ampak ajd, blo fajn. Pol sm fasala krasno večerjo (hvala, Kukica xsrcx ), pa za jutr smo se zmenl. :palec:

Drgač me pa grlo ful boli, morm tole pocajtat čez vikend in mal odležat. :o|o: Mal mi je žal, k sm dobila eno fajn povabilo za čez vikend, sam klinc, k se preveč zanemarjam, rabm poitek in si ga bom prvoščla ta vikend. Pa še pospravt morm generalno mojo sobo! :xx!:

Ah, ja...biće bolje. x:o)x

Še pod uš, pa marš spat. x:px

Nočko. x:Ix

dobro jutro, moje je glavobolno... ne da se mi it delat, takoj na začetku me čeka neko srečanje ki si ga ne želim, ker znam reči kako nepremišljeno besedo... potem me pa čaka likanje in ranonavečer zmenek x:px

Dobila Veličastnega Saturna, tko da ga še enkrat preberem...

x:Dx x:Dx x:Dx dobro je da sem še doma in na toplem x:)x

včeraj je bilo mega x:Ix

stilska preobrazba uspela......edino :vragec: pred zabavo mi gredo nogavice :xx!:

zdaj vem da se splača Vedno imeti v torbici brezbarven lak za nohte :palec:

nogavice so res mega, črne z vrtnicami, naredijo tako lepo nogo x:Dx

no saj rezervne so bile tudi v torbici sam ne tolk dobre x:px

mah nič, grem še mal sanjat xsrcx

...bil na bencinski... pa se nisem rok umil... zdaj pa mal roke ovohavam... kok to pase... eurosuper rules!!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...bil na bencinski... pa se nisem rok umil... zdaj pa mal roke ovohavam... kok to pase... eurosuper rules!!! :palec:

:wOOt: :wOOt: :wOOt: ....pišuka....a si šel med snifarje...... :ermm: :0: ....... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:wOOt: :wOOt: :wOOt: ....pišuka....a si šel med snifarje...... :ermm: :0: ....... x;)x

...ne... no, mogoce.... kaj pa vem... odvisn kako gledas na to... metafizicno al pragmaticno?? x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

6 kengurujev je pobegnilo iz živalskega vrta, že 3 ure se ''sprehajajo'' po Šiški in Viču....iskalna akcija že poteka....bodte mal pozorni na cesti, če ste tm nekje!!!! :OO!:

:C: :C: revčki. Prvič na svobodi, a totalno ogroženi. :sori: :V:

Jutroooo xcivx

Ne morem se zbudit ... bila predolg pokonc.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

...ne... no, mogoce.... kaj pa vem... odvisn kako gledas na to... metafizicno al pragmaticno?? x;)x

uf....daj mi primer za prvo in za drugo varianto....... xscratchx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

uf....daj mi primer za prvo in za drugo varianto....... xscratchx

...tezko je rect, ce ne ves... al pa se zgodi kaj tretjega pa pol pozabis kaj si hotu povedat... a ne?? :o|o:

Frank Zappa

jutro! je bil že serviser tukaj x^x itak, da je crknilo nekaj, kar mora šele naročit... :xx!: , sam je zadevo vsaj mal saniral, tako da morda preživim te praznike... :o|o:

Sem zamenjala baterije na tehtnici... :xx!: , zdaj pa nekaj narobe kaže.. :inocent:

Ksenia, pusti tega veličastnega saturna, če si še v najboljši koži te spravi v depro, ti pa prav iščeš, kaj bi te še lahko dotolklo... xrolleyesx ...to lahko bereš, ko imaš distanco do tega. zakaj pa neb pustila vse skupaj in se preprosto poskusila fajn met??... xsrcx

Pika, kaj ti naj rečem, očitno moraš sama spoznat, da je treba mal umirit, da telo rabi počitek...

Danes zgleda, da bo končno dan X... :palec: , gospod se je z odvetnikom spravil na podpis pomembne pogodbe, ki smo jo čakali že leto in pol....pol pa sam še keš nakažejo xgoldfishx in smo xupx ...madona kolk se tole vleče, že od februarja je kao zmenjeno, sam je bil takrat retro merkur... :o|o:

pa včeraj dobila odločbo s sodišča, sem se 12 let pritožavala in pisarila, je odvetnik rekel, da nimam šans, pa sme se sama šla vojno,izgubit tako nisem imela kaj...in dobila x!x :palec: :onfire: ..kolk sem jaz kšajt... x:Dx x;)x

Torej, same dobre novice, jaz pa sitna... :o|o: moram tole obrniti, oni zgoraj sama darila, jaz pa bi še... xrolleyesx :o|o:

gremo dnevu naproti, pobož za vse, ki potrebujejo.... xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Danes pa v prestolnico. Na zaključek so rekli šef..ker lani bila udeležba baje s štajerskega konca premala in je letos padla komanda...meni pa itak vseeno. Sam da me pripeljejo tja -ker če bom jaz vozila se bomo itak desetkrat vmes zgubili..tak da..bom sedela od zadaj x:px

mater zdaj tole - kaj bi naj mms bili za 1 cent...??? ker tako ubitačen račun za mobitel še v lajfu nismo imeli..pa še decembra niti konec ni...

ok..mogoče 1 cent za domače...kaj pa tujina??

moram vprašat danes..ker to je ludo..gospodič bojo ves keš ki ga zaslužijo doli zgleda za mobitelske račune dali :vragec: pol pa ne vem če se tole več splača...

Zdaj pa v velemesto naše..občinare malo podpirat.. x:px pa božiček mora v šoping..mater želje padle..pumin parfum ena..druga verižico pa pas..(kje so časi, ko smo barbiko nastavili pod smreko pa roka) x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest mačona
nogavice so res mega, črne z vrtnicami, naredijo tako lepo nogo x:Dx

če je krača lepa. no ja ... vsak ma svoje predstave o estetskem. x:Dx

Matijev oče je včeraj popoldne za vedno zaspal. :V:

...verjetno mu bo tam lepše.

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...