cashy 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 jest pa službeno od 6.00 zjutraj ....za dva gosta ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 niti slučajno utrujeni in neprespani....delo se že odvija s polno paro.....tle gor sem pa zdej mal za "nagrado" oz. time-out..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Naspana in nedelovna. Ker luksuz. No, morm si glavo oprat, k si jo včer nism...spet bo Audente z očmi zavijala. Pa nohte spedenat - oboje. Pol se morm za eno ohcet maw zrihtat, k grem pogledat eno biiiiiiiiiiiivšo najboljšo prijateljico, k se dons žen. Pol, zvečer, mamo pa obletnco s sošolci iz srednje. Mogoče se bom celo z vajeti dala dons. Zdej bom pa mal bluzila, pa kak sadje morm urajmat. Ful je mrzlooooooo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 jutro končno sem se fajn naspala, spala do devetih, vstala ob desetih šla včeraj ven na pijačko, pa sem se kar hitro domov pobrala, še pred deseto,mater, sami moji dijaki zunaj razmišljam, da ne bi bilo slabo, če bi si malo sobo pospravla, je taka, kot da bi bomba noter treščila pol bom pa čisto zares dokončala letno pripravo. pa neke zadeve si moram še prebrati, da jih bom v torek znala razložiti staršem na roditeljskem sestanku. pa prijavo za drugi letnik mag. moram izpolniti, se tole spravljam narest že cel tedensicer pa, izklopla sem mobitel grem zdaj najprej čaj do konca popit, pol pa sobo pospravljat lep dan ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Jutro! Blo res zabavno brat nočne... ..najbolj zabavno od vsega pa to, kako se nekdo hoče prlepit AAkhutu...kao, miDVA sva carja... En je car sam na svojem dvorišču... Kolk lep dan je...jaz pa učit.. :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ........ Sonček je ...in lubica pride kmal ....končno.......skuštral pa jo bom že jaz. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ........ Sonček je ...in lubica pride kmal ....končno.......skuštral pa jo bom že jaz. Uživajta. Pršla s štacune, zdej pa oblečt, pa na ohcet. Morm si ene črne hlače kupt, jebemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 morgen... jao kaka noch... zhe klele se je zachel...pol pa od K4 do metelkove.... ene vrste romanje bi se lohk rekl... dons pa tech(Č)no party... pa klima je crknla... ajajaj zlomk.....tralalapa 777 popolnoma brezplachnih -ou ampak ZGOLJ IN SAMO za pujso.... PA SVOJO SLIKO HOCHEM!!!!!!! tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Jutrček Kaka noč dogajalo več kot v vseh filmih v Koloseju hkrati od pretepov, kraj, ljubosumnih izpadov, ... thriler, kriminalka, akcija pa še malo drame vmes Še dobro da sem bil samo opazovalec pri vsem Aakhut, vroča noč te čaka 14-15 letnice, brez klime, vročina, razgaljena telesa zveni zabavno Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Aakhut, vroča noč te čaka 14-15 letnice, brez klime, vročina, razgaljena telesa zveni zabavno jap zna bit hec... pa she farmacija bo svoje dodala... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Še vedno bolje kemična ljubezen kot alkoholna agresija čeprav pri tej populaciji v obeh primerih zna bit krvavo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Še vedno bolje kemična ljubezen kot alkoholna agresija čeprav pri tej populaciji v obeh primerih zna bit krvavo pri defloraciji je res pogost pojav kri... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Kolk lep dan je...jaz pa učit.. :xx!: Astraheh, sem zastopil, da se greste učit, ne, da učite...in sem se spraševal, kaj se tako "stare babe" učijo pa brez zamere, je samo MOČNO pretirana prispodoba ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 heh, sem zastopil, da se greste učit, ne, da učite... hehe ASTRAkdaj te je na forumu nazadnje kdo VIKAL zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ej, aakhut, poleg astre je isto izjavila tudi mysti....zato sem potem uporabil množino in za nobeno nisem mislil, da so tako staro stare, ampak pač toliko, da bi že lahko bile izven klasičnega šolanja kot učenke, seveda ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ampak so učenke... pozorno branje stare žalitev dan kr neki... sam tolk Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 saj sem povedal "klasično šolanje" in da je starost samo prispodoba...kot sem sam še mlad, ampak prestar, da bi pil iz flaške z dudo....no, na tak način. ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 sluzast si do amenato smo zhe ucheri ugotovil zlomk....sonchkeeeeee vseeeeem .....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 in kako bi po tvojem moral odgovoriti na zgornji post, da ne bi izpadel sluzast? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 in kako bi po tvojem moral odgovoriti na zgornji post, da ne bi izpadel sluzast? to prepushcham pa tvoji domishliji............................................................................................................v kolikor jo seveda premoresh zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 to prepushcham pa tvoji domishliji............................................................................................................v kolikor jo seveda premoresh zlomk...tralalasem hotla komentirat neki v stilu " Cashy, kok si zabaven in izviren", pa sem videla tole ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Jutro! Blo res zabavno brat nočne... ..najbolj zabavno od vsega pa to, kako se nekdo hoče prlepit AAkhutu...kao, miDVA sva carja... En je car sam na svojem dvorišču... Astra Nekateri še tam niste tega sposobni http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 vse je odvisno od velikosti dvorishcha zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Blo res zabavno brat nočne... ..najbolj zabavno od vsega pa to, kako se nekdo hoče prlepit AAkhutu...kao, miDVA sva carja... En je car sam na svojem dvorišču... gospa kraljična se delajo vzvišene in nekaj več. heh, sem zastopil, da se greste učit, ne, da učite...in sem se spraševal, kaj se tako "stare babe" učijo pa brez zamere, je samo MOČNO pretirana prispodoba in tip gre to pove naglas, da jih ja razkuri ....ej, aakhut, poleg astre je isto izjavila tudi mysti....zato sem potem uporabil množino in za nobeno nisem mislil, da so tako staro stare, ampak pač toliko, da bi že lahko bile izven klasičnega šolanja kot učenke, seveda ... zato, da ma pol priložnost, izkazati se, kako dobro razlaga stvari ... in da je pri tem zabaven ...pa kaj se sploh trudi ... zguba časa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 pa kaj se sploh trudi ... zguba časa. trudi pa zhe ni zguba chasa... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts