Ksenia 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Mana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Lia, si predstavljaš, kolkokrat sem v teh letih pomislila, da sem za*ebala, da bolj ne morem...naredila sme napako pred ohoho leti in imela občutek, da se do smrti ne bom zmazala iz tega... itak pa imamo vsak svoje mikrokozmično ravnotežje...mal zaj*, pa mal dobiš...in to je to...hudič je v podrobnostih... ...da včasih mal traja, da si vsaj na nuli... Mana... ...se spomniš najinega pogovora, da je tole blizu...naj mu bo Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 ....verjetno mu bo tam lepše. ...in dobila x!x ********* eni umirajo, eno zmagujejo jaz pa se letošnjega silvestrovanja kaj dosti ne veselim. se mi zdi, da so se odnosi s frendi malo ohladili. čeprav mi nekaj govori, da je pač začasno, vmesno obdobje. se bom pustila presenetiti. zdaj vem, da nisem jaz tista, ki bi morala reagirati, niti tako niti tako. veselim pa se praznikov doma. v moji družini. mi manjka tega časa skupaj, ko se prepuščaš trenutkom in ti ni treba a ma nič naredit, če ti ni. držte se pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Sam da me pripeljejo tja -ker če bom jaz vozila se bomo itak desetkrat vmes zgubili.. hehe, to mi je tud znano..... Matijev oče je včeraj popoldne za vedno zaspal. Mana Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 hehe, to mi je tud znano..... Mana he he a to je pol neka trelčevka fora pol mi trije dfinitivno ne smeli kam skp it bi se tak zgubili da nš živ boh več ne najde KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Zgleda. Orientacija mi ni neka jaka fora Čeprav sn še vedno vse našu (tud z avtom po velikem delu evrope), sam poti so kdaj dost daljše od idealnih..... Še v MB kdaj pa kdaj zalutam.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 MAna, moje sožalje You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Mana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 mana There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Lia, si predstavljaš, kolkokrat sem v teh letih pomislila, da sem za*ebala, da bolj ne morem...naredila sme napako pred ohoho leti in imela občutek, da se do smrti ne bom zmazala iz tega... itak pa imamo vsak svoje mikrokozmično ravnotežje...mal zaj*, pa mal dobiš...in to je to...hudič je v podrobnostih... ...da včasih mal traja, da si vsaj na nuli......naj mu bo Astra ....ej bejba zakon si ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 mana........ astra.... .......pripomba o veličastnem saturnu je več kot upravičena......če je člouk predobre volje in v zadnjem stadiju evforije pol je koristna.....te spravi na normalo....drugač so pa še marianski jarki nekam plitvi...... :xx!: mene tud dans mal evforija daje....se veselim da bom par dni fraj....pa na koncert bom mogoče šla.....sam tolk pa nisem evforična, da bi saturna brala......sto sreč, da je šel čas tacga tumbanja mimo...... ...človeka tu pa tam le pamet sreča..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 preživela dopoldne sedaj pa nekaj opravkov potem pa zmenek (skoraj na slepo ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 mene pa po moje ne bo več letos kaj dosti tule gor , zato vam pa že danes:želim eno radostno, zdravo, bogato leto,želim vam toplo srce, hladno glavo in močno telo,polno zaveznikov,nekoga, s katerim boste lahko zaplesali ples po izbiri. od tanga ( a ne mick ), valčka naprej do techna ali duba,imejte svoje *bobne*, s katerimi boste izražali svojo kreativno bit,naj vas notranji mir podpira na poti k pravim ciljem,predvsem pa ljubezni v vseh možnih oblikah in toliko kolikor si je želite. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Hvala za vaše iskrene misli in podporo. Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 mene pa po moje ne bo več letos kaj dosti tule gor , zato vam pa že danes:...ful dobra ideja... mene tut ne... bom rajsi ta cajt namenu pospravljanju take in drugacne nesnage... fuknem dons net ven do novga leta... srcno zelim da bo novo leto za vse najboljse leto!!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Blagor teb. Jst se bom pa vsak cajt v ta treto službo pobrala. Krasno. A jebi ga. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 čau! Mana... sožalje me mal ni blo okrog, so se učki mal uprli in me začel bolet, če sem 5 minut v ekran bulila.. bla na pregledu danes, pravi da ni nič takega, da mi samo mišice fajn delajo, ko so do zdaj počivale, ko so očala vse naredila.. saj se mi je zdelo, da je tko nekak, ja, ker me prav tko boli, mišice... tko da bo treba jih še mal strenirat greva na morje za čez božične, z njegovo family.. zdajle pa še domov na kosilo.. Tristana oddat v varstvo pa mal mami še pogledat.. čist boga zvenela po telefonu spet bemti teli prazniki.. saj so kul za tiste, ki so kul, sam kdor je pa mal slabe volje, ga pa tole samo dotolče nič no, lepo se mejte, lepe praznike... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Mana Smrt pred prazniki obarva praznik za vedno meni je dedek umrl tak čas že pred 25+ leti pa se vedno pred božičem spomnem na njega RIP Daleč najbolj grozno naravno smrt sem doživel pred 5 leti na Čopovi. 31. decembra, okoli poldneva je žensko zadela kap pred trgovino trajalo je dobri dve uri da so truplo odpeljali, policaj jo je pokril in čakal pogrebce (ker z rešilcem, ki je prvi prišel, bojda mrtvih ne vozijo), firbci pa so jo hodili gledat še mamice so se z vozički prebijale skozi gnečo gledat kaj je tako zanimivega morbidno firbčen narod :xx!: Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 evo, jaz doma, imela se se super Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Cau, ene 100 strani je, odkar sem nazadnje brala Dnevnik, tako da zdaj ni časa, da bi nadoknadila.Pri meni veliko dogaja. Počasi se selim v Ljubljani, avtek je zakon ( še ni čisto moj, bo pa kmalu po NL ), na faksu je ogromno dela, ampak vse sem nekako uspela sfurat sproti, nekje februarja pa še službica. Tako, da se kar nabira.Slaba stran je predvsem to, da sem malce zapustila telovadbo in teli prazniki prinašajo odvečne kilograme. Nič no, študij, kontiranje , ogromno časa sem z lubijem ( ki je tudi dobil eno ful fajn službico, ki ga res navdušuje ), pa tko... Mana, sožalje! Ostali pa upam, da uživate!Javljam se predvsem zato, da vam voščim vesele praznike in zdravo 2007 Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 tudi tebi Michelle vsega lepega v obilju ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 prišla s koncerta od sidharte....mal primrznjena....drgač je blo pa zakon....pa čeprav so ene nove pesmi res bedne......pa za nazaj so me ustavli policaji....js pa brez prometnega..... ....sam ni blema, smo se zmenli....mam tak pošten fris in glas, da ni mel kej, ko me spustit.....s prtljago vred...... .....mejte se...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 dobrojutroPikica, dost je blo spanja včreja sem preživela prav prijeten večer v družbi lunatk... itak smo v gostilni zmrzovale, postrežba nikakva... potem se pa buni da nimajo prometa... halo, enkrat na uro pa le prid okrog pogledat pa mogoče mizo pospravit, pa kdaj prt zamenjat. mislem, hudo...ne vem a mislijo da je sam za šankom del al kaj... in tko je ena dečva ostala brez pomfrija (naj ti prišepnem da je porcija ki so jo dobili predno ste prišli ful smrdela po starem olju)... tko da družba plus deset, postrežba minus 5 ... mogoče smo ble pa tko v efektu, da ni želela motit izgubila status nadomestne mame, pa tko fajna mama sem no.. ja nič, jaz sem uživala v družbi lunatk, upam, da so tudi one v moji Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Evo, k me že navsezgodi budiš, sm mogla vstat, Ksenia. Ja, včerajšnji dan u iber naporen....delala od 6h do 19h zjutraj. . :xx!: Ampak je bil vsaj zaslužek konkreten. Pol sva se pa s kukico peljale v Zagorje. Spoznala 3 ČUDOVITE BEJBE:Ksenio....matr, ker mladič je to. Pa fejst, skoz nasmejana, čveka, človk ne more verjet.... Jeternico....zelo nežna gospa, topla, prijazna, sonček. in še Zasavko....se velik smeji, tudi topla, vredi bejba skratka. Res ste mi polepšale večer, dobila par darilc, vključno s pikopoko, ki mi zdej visi na mobitelu in je taka carica (men je podobna valda ), pa tak prefrigan nasmešek ma, da sm zelo zadovoljna! Grlo je bolš, ni še čist, ampak bomo spedenal, ni hudič. Naspala sm se tud, mogoče bom šla še kej popoldan. Mrzlo je v bajti. Pa pospravt morm mende. Jupppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiii....2 dni frej, pol za Božič delam, pa spet 1 dan frej... Aja, dons morm še v šoping....sm se za ene par kul daril spomnla za ldi, k jih MORM obdarovat. Se beremo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Tak. Pa preživela Lblano.Z glavobolom. In nekimi želodčnimi kolobocijami.Nič žurali, pač pa pili. In ko ob koncu pogledam vidim pred sabo dve flaši Haložana -ki sva ga družno spila s sodelavcem.,torej moja bera je liter Haložana in deci cvička. In zdaj je na vrsti pljuvalnik -še v lajfu nisem cvička pila in vidim zdajle, da nič zamudila..kak neki lahko to kiselco folk pije??? Ni ga čez dobrega belega haloškega vinčeka..tak..in glava me boli zato, ker zmešala tole..pač radovedno probala cviček in ne dovolj karakter, da ga izpljunem..klinc očitno še z bogve kere šole, da misli kako mora vso nesnago požret...tako..In hvala vsevišnjemu in njegovi previdnosti, da nas je tja peljala bejba z dobrim muzičkim okusom..celi cajt doma bila v krizi, kak bom mogla Stavrosa poslušat..pol pa na srečo prava udarna mjuzika.. Mah..bo treba upočasnit tole malo.. Mana Hvala bogu no, da nas je več takih, ki se zgubljamo... Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts