Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Hojla!

Mana, sozalje! :sori: xcrossfingx

a saj se je tok matral, zdaj bo vsaj pocival v miru.

Ti pa si dajala max od sebe, si nimas cesa ocitat..... sozhalje tudi Matiji in vsem prizadetim. xvrtcx

~

Vcer bla na 100-tih koncih, zvecer bla unicena, nekaj nujnega sem mroala narest, tko da se mi ni dal cvekat po forumu...

je bla taka blazotna guzva; skor 2 uri sem porabla do st.vida in nazaj, zgolj POT! Nic se nisem nikjer ustavljala!

Bognedaj da mam kak opravk v btc-ju! :sick: :xx!:

me je akr sram ko se guzvam med vso to ruljo...

folk nenehno jamra kok so brez casha, pol pa blazote kupujejo, cist mesche', noro!

drugac pa dobre, koncn tud jaz nekaj konkretne hrane v hladilniku! xokx x:o)x

tko da skoz sam jem.

Vcer sem se spravla ob 20h juho (x!x x:o)x) kuhat in sem jo ob 1h jedla.

Tolk izmuceno sem se pocutla.

Dons 'klasika', na gorenjsk, jutr pa pojutr pa bi najrajs prespala, vnaprej me je groza praznikov. :o|o:

~

aha ste se duble babe vcer! Kul! x8Dx :palec:

ajd. :kiss: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

a ni blo fajn?. kljub umazkanem prtu, prepihu...prepovedi kajenja ( ane jeternica)punce, super ste, hacla vam vsem štirim! moramo ponoviti x:Dx x:Dx čao - moram kuhat naprej, mladiči so že mal lačni x^x :vragec:
http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Ker nimam časa pisat ... je moj komentar kratek in jedernat:

Ful luštno bilo včeraj. Veliko sem dobila (pa ne mislim na darilca) x;)x

Hvala punce.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

daaaannnnnnnn......fatiranje skor končano....zdej je pa na vrsti omfg in &%#%$¨$¨¨/#&¨#¨!#(¨#()....jebentiš, kolk se zaj* za zamenjat en bedast pokrov od školjke......nakonc bom tisti zarustan vijak odžagala namest da se s pincami pa kleščami zezam......ajd, grem js nazaj šraufat........

bejbe, super za srečanje....mal fouš.....sam privoščim...... xDDx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ma kje se skriva moja devica, porkamotorka... in jutri naj bi bilo tole vse v nulo spedenan :eek: pismo rabim čudežno metlo zdejle, pa krpo... a imate že vsi božične drevesce postavljeno? jst sploh še en vem kaj naj ga dam... mogoče bi bojkotirala tole vse x:Dx

Zmatrana x;)x x;)x

Kar se zabav tiče-nič plesanja ni bilo letos..samo žrtje..

Grem po potico zdaj.mi jo je mama spekla..

jutri bomo pri nas smrekico delali..verjetno tudi tisto zunaj nakičili..

ni mi :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

nordika, se podpišem pod zadnjega smeška........za daljšanje dni..... x:px x:px

no, nakonc je pela žaga za železo.....pa sem ju odžagala.....vijake.....sam s tem zgodbe še ni konc. sem zadnjič kupla pokrov in ga prejle hotla namontirat.....sem ga vraga.....živ bog mi ni povedal, da je treba zmerit medosno razdaljo vijakov..... :o|o: :vragec: ....no, zdej vem eno več. v avto, pa k mečkatorju....se mi je kr zdelo vnaprej, kako se bo končala zgodba.......z enim prov bedastim odpuljenim modro prosojnim pokrovom..... xcivx :wOOt: ....sam tist je mel ustrezno razdaljo med unimi kovinskimi panti.....pa še čist edini, zadnji je bil....in kaj sem hotla...popokala pokrov pa domov šraufat.....tisto je blo takoj poštimano....

......tako da bejbe, če boste kupovale pokrov, doma z metrom najprej zmerit.....pol pa v akcijo.....če vam pa kaj ne bo jasno, pa mene pokličte...... x:Dx

pa prodajalc je bil faca.....se je čist normalno z mano pogovarjal o teh stvareh....k me je najdu pr polici z metrom v roki......sem premerla vse vzorčne primerke.......aja....tale pripomba na normalno je pa letela na to, da te tipi običajno mal podcenjujoče vzamejo, če kupuješ kakšne bolj "tehnične" zadeve....... x^x

zdej pa še ne vem kaj bom....al bi se namakala pa spotoma mal zaspala v banji al bi šla mal ven......kakšne probleme mam a.... :vragec: x:Dx

mejte se..... x;)x

Dnevi se že daljšajo :wOOt: A ni šlo hitr xDDx ?! Superca

:O: ne mi rečt...men so pa ful kratki xcivx xrolleyesx

jao vse mi smrdi po belem cukri...orehih, mandeljnih,cimetu, pa marcipanu :2src: pol sm ga že poždrla sprot...pol pa še taki pomočniki :o|o: dva pleha sprot poždrli zaj pa ležat k jih trebuh boli....

presneta babja firbčnost...cel dan sn preluftala pol pa vse naenkrat požret,,, igrat fatu pa še dežurno slastičarnu .. pa sam zato de mi ego laufa....pozna se pa tak nigdi ne ker vse sprot pospravijo predno na taler pride..

bemu bo treba totiga egota vtopit, pa k dobremu sosedu stopit.... ko smo zastavli kao zdravo hrano bez cukra, pa tak...sm morala obljubit , da bodo tu i tam sladki vikend grehi....pa te morm besedo držat :inocent:

nu tak ....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Me pa presenetljivo malo keksekov pojedle..ponavadi se dogajalo ala Lia..letos pa bog ve zakaj ne..pa jim nič ne manjka..

Rešila zdaj (še vedno malo alkoholno podkrepljena očitno -baje -tak pravijo alko ostane 24 ur v krvi, tak da tole že drži) -eno zadevo, ki me kar matrala že nekaj časa..in se tiče psa..

Ker baje naš pes tak lep, x8Dx da se vsem dopade in tak cartek in prijazen in sploh..pol pa se ena tipica spomni, da bi ga pa ona tu in tam očitno mela..pa ga je cartljala dala pribolšek kakšen in ni hudir da je psu zapasalo..(kriza ker žlahtnica odljubice)..skratka pes ko jo zagledal šibal za njo in bil pri njej kakšen dan, dokler pač ona bila na vikendu..in danes bilo meni tega dovolj..grem po cucka..ji povem, da mi ni všeč, da si lasti moje psa..naj mu ne daje več hrane in da ga naj pripelje domov ko bo pes prišibal za njo..(ona pa da ima psa rada in samo tako..) ji ga ponudim -boš ga imela? ne...ker ga nima kam dat v mestu...in potem hudobno rečem, da sta očitno z "ono" v žlahti, ker si svojita vse moje moške..kaj češ..ni šlo drugače..imelo me da bi kar se razjokala...ena deda druga psa..

in ji povedala, da svojih dedcev ne dam..tak..sta obe dobili priliko ju dobiti..zdaj pa konec igre..

Škorpija ratala..nič več prijazna strelka..

no tak..v tem letu se res učila o lastni vrednosti..pa o razumevanju, pa nekoliko modrejša celo ratala, strpnejša in pač ugotoviš da imaš nekoga rad tam..pa magari se panoramski izleti v času prisotnosti blazno povečajo..

mah..grem se tudi jaz v bano vrečt. mislim da imam tam nekje še neko medeno zadevico... x:px

:palec: x:Dx ej dobro si ji to povedala...ka si te babe mislijo...svojega ne damo, tujega nočemo x^x tak še malo prazgodovine, me je danes skor fršlog, mam zgleda ži močne halucinacije, na panoju usred mesta sem videla maršala Josipa Broza -Tita v oni njegovi pozi na komolcu z buržujskim nasmeškom na ustih, z nekim takim tekstom zraven: on bi kupoval pri nas ....se mi je kr milo storilo, bemu ta je vedu kaj je to osebni image pa look

pol pa še v črni mazdi se mi je nasprot prpelu Indigo , madona kak fejst poba, bemu tote slike čist lažejo, mladinke v mojem avtu so kr začele visoko gledat x:Dx lahko pa da ni bil, sam če je pa bil , potlej tote fotke tud senca niso x8Dx

xrolleyesx najhuj je blo pa to , da sem se peljala po avtocesti proti Jesenicam pa se nisn mogla spomnit, kjete točno so Lesce....bemu si morm gps kupit, tota je pa zaj prehuda x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx x:Dx mah sem dobre volje zdaj x:Dx x:Dx

Da nisi ti Lia slučajno kaj spila?(ker meni se zadnjič v alko meglici ena cesta nekam izmaknila...)

x:Dx x:Dx x:Dx ko bi vsaj, pol se ne bi zaj s totim testom zezala...matr pa vsako leto znova rečem, de pa te pocarije res nkul več, sam kaki marmorni , da se vlije v protfan pa čao x8Dx

xcivx naš gospod ne jejo sladkega spljoh....če ga vprašaš, sam tu pa tam včasih, sam takrat pa wornk....sem danes iz same hvaležnosti k mi je froca smučat pelo...tak da je bil pravi blagoslov za moje razrvane živčke sam enega najstnika poslušat celi dan xcivx nu najprej se je začelo s tem da sm pristavila teto za pizzo, :sori: potlej sm rekla če bomo že pizzo pekli , pa dajmo še mal cookie-jev, pol sm pa študirala če je že enkrat zahajcano pa dajmo wornk, pa sm še mlečno testo za potico, matr zaj ko toto ta zadnjo vun vržem, lahko pa še odojka not fliknemo, ker že dolg ni bla pečica tak dobro stemperirana x:o)x

no viš, tak sraje se nardi, če je človk prjazen...namest de bi ga wornk nazjala, k je tamalo poročalo, de jih je atek vun flikno iz avta, potlej sta se pa po moobitelu zgovarjala, znajdenje po mahu na deblu smrek :wOOt: so se šli orientacijo v naravi izza šanka x:o)x

bemu tehnika xcivx

ne morem pomagat....na splošno mi je šraufenciger bližje...... :inocent: :sori: .......

lia in nataly....obožujem vajine sočne opise........ x:px

x:Dx fajn, jst te res nea vem, za koji klinac me prevzvišeni na toti svet poslal...sm skregana in s šraufncigerjem in s kuhno xrolleyesx

xcivx nu risala sn včasih pa fajn...tak moderno so bli likovniki zmeraj navdušeni, sam nkul nisn vedla ka bo vun prišlo, verjetno sn bla že te povezana s kozmičnim žarkom pa te onim nezavednim omrežjem, sam so se zmeraj neki kriminalci z one strani limali pa bombaši razno razni...sm dobila na gasilskem natečaju priznanje za nartalepšo sliko gorečega gozda :madpro:

ja pa da se nene menimo spisi, govorne vaje pa tak kak se zaj moderno temu reče eseji, to je blo pr šulmoštrih tudi jako obrajtano, ka sn to za eni talent, nu v glavnem je bla enkrat prav velka rabuka k sm jim novinarje za vrat poslala z nekim prav prijaznim spisom, je uno učitlco skor kap, me je prav na zagovor k ravnatlu klicala, ja uotrok z bujno domišljijo x:o)x

no tak vse se vrača vse se plača....tak da kar seješ to žanješ, tak da mi je zaj kuj slabo ko morm na govorilne za mladiče,,,,

xrolleyesx

he he...me sploh ne čudi, da obvladaš risanje in pisanje....sodi zraven....k kozmičnim žarkom..... x^x .....ups....mogoč se me zato štedilnik ne prime..... :inocent: ....jebelacesta....vsak izgovor mi prav pride...... :vragec: x^x .......

x;)x ja sam vidiš prevzvišeni je potlej taki keč d keš naredu, če ti talenta nene da, morš pa potlej nadkompenzirat x8Dx

še boljšo potico narest, kakor oni k majo talent kuharski x:o)x

no dans sm pa po dolgih letih razkrila skrivnost tote lepe skorjice, čist brezvezna finta...nič jajc gor mazat, sam ko vun potegneš premažeš z grenko kavo, proja ali divka sploh ni važno....potlej je to taka skorjica , kakor so jo mele babice...

nu tak... za nov let pa nič ne pečem...bom kuj turamisu legice skup zložla, isusek pol manj bo pol popacana kuhna....

babe. xDDx x:Xx x;)x

cist me zebe. :o|o:

se premrazla mal...

bla okol, se na picek caJTa clo vidla s Pikico (hvala Pikica! xsrcx) (*kok je lustna baba, tak lep obrazcek, lepa kozha, frfrujcek >, ful pase rjava barva)...

Norela na gorenjsk, se spomnila nase teme, chekirala stevc skoz. x^x

Tok uzivala v voznji (k sem morala skoz tolk skrtarit zarad benza, zdej sem si pa dala dushka xDDx)...

Blazno lep dan je bil... tud tko, vremensko.. pravi lep zimski dan.

mi se pa sardinimo po trgovinskih centrih. :o|o: :sick:

a ni zalostn, pravzaprav. ...

ta darila in vse to me bodo unicla.

preprosto se ne grem tega, pa se casha nimam... sam... bi pa rad dal komu tkole kaj.....

fak. x:o)x

napedenala koledar 2007 koncno. se dobr da mam uch za stevilke, k se ti zmesha od teh stolpcev pa pristevanja ur oz. dveh po 25. marcu in tako dalje.... x:o)x

Posljem mitji planete 2007. vsa vesela in ponosna, k koncno...

pa pise nazaj: kaj pa sonce? x:o)x

K sem jaz pobrala efemeride. x:)x

(*tko da, mene se bo ganjal, k bodo napake in vse, retro merkurjev nou in taksno x;)x x:Dx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

nordika, se podpišem pod zadnjega smeška........za daljšanje dni..... x:px x:px

...sem ga vraga.....živ bog mi ni povedal, da je treba zmerit medosno razdaljo vijakov..... :o|o: :vragec: ....no, zdej vem eno več. v avto, pa k mečkatorju....se mi je kr zdelo vnaprej, kako se bo končala zgodba.......z enim prov bedastim odpuljenim modro prosojnim pokrovom..... xcivx :wOOt: ....sam tist je mel ustrezno razdaljo med unimi kovinskimi panti.....pa še čist edini, zadnji je bil....in kaj sem hotla...popokala pokrov pa domov šraufat.....tisto je blo takoj poštimano....

......tako da bejbe, če boste kupovale pokrov, doma z metrom najprej zmerit.....pol pa v akcijo.....če vam pa kaj ne bo jasno, pa mene pokličte...... x:Dx

zabeleženo x^x x;)x

pa prodajalc je bil faca.....se je čist normalno z mano pogovarjal o teh stvareh....k me je najdu pr polici z metrom v roki......sem premerla vse vzorčne primerke.......aja....tale pripomba na normalno je pa letela na to, da te tipi običajno mal podcenjujoče vzamejo, če kupuješ kakšne bolj "tehnične" zadeve....... x^x

zdej pa še ne vem kaj bom....al bi se namakala pa spotoma mal zaspala v banji al bi šla mal ven......kakšne probleme mam a.... :vragec: x:Dx

mejte se..... x;)x

uživaj, pa karkoli si že izbrala x:px takle ali ali s tako človeku prijazno ponudbo mi je bil zmeraj všeč x^x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...