Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

včeraj je stara končno izrekla magic words : "nihče nas noče"

le zakaj...

ker jih Mick hujska da ščijejo proti vetru x:Dx xcivx

LOL

Si čul tud, da je rekla, da vsak dan lnf forum berejo, ne...... xcivx x:Dx

Daj se rajš po unmu niku prijav, ti bl paše.... x:px x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oh, pa si me le uslišal.... :2src: x:px Bubek, jaz ne rabm nič režirat, ni potrebe, ti pa morš dost lagat, je potreba. x;)x

Pa mal si teme pobrkal, več nea veš ki kaj pišeš, daj se pomir mal, vdihn globok pa bo.....mogoče. x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ruby x:px in Mateja :palec:

fajn da sta se malo oglasile..

Jaz pa že tri ure piščeta pečem :xx!: :xx!: :xx!: ljubi jezus in vsi ostali..meli na koncu kosilo brez kure..ki še vedno se cmrvari tam..ker pečici se spet poslabšalo :vragec:

jaz pa še tam neko testo parajt za keseke :eek: :eek: :eek:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Sem si vzela cajt, pa vse novo v dnevniku prebrala. :switz:

Mana, moje sožalje xvrtcx xsrcx xvrtcx

Ksenči, drži se xcrossfingx ne daj se :vtz:, ne zaslužiš si tega. xsrcx

Jaz imam pa družinske dneve ... včeraj bili pri babi in je bilo kar luštno. Smo do 10h potegnil. Pol pa mal spit in sem bl pozno dam prišla ... pa me je moj baje čakal. Jah kurc, kaj se pa ni z mano zabaval, je blo luštn. Kdo mu je kriv, če je zaspan. xDDx Prov kul, včasih bi šla z njim, ker bi mislila, da moram...

Danes imamo pa pri meni doma 'novoletno' večerjo ... bomo fundi pekli - ni treba kuhat, pa še kul družaben dogodek je to. Fotr pridno vse pospravil ... imam kar slabo vest, ker je tri dni pospravljal, jaz pa nisem imela nič csajta, danes je pa že vse zglancano. Se grem skopat pol pa mal meditirat. Rada bi, da bi bilo lepo danes. Tele naše družinske znajo biti včasih mal napete in jaz sem ena tistih, ki povečujem napetost ... Danes ni treba da je tko.

Clo moj lubi pride. Pa od tamale fanta bom spoznala. Upam ,da se prikaže tudi mami. res bi rada, da bi bili vsi skupaj. pa taka žalostna je dons. Mal smeha ji ne bo škodil.

Nič imela časa in denarja za darila, pa okraševanje. daril pač ni letos, stanovanje sem pa okrasila z ful barvnimi svečkami-lučkami. Čist nič drugega in mislim, da bo ful lepo. Se veselim ...

Naj vam čim bolj veselo minejo prazniki... xrosex xrainbowx :party:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Med eno budalaštino in drugo x:px :

Celokupnemu Lunatkeraju xsrcx voščim vesele Praznike;pobožnim, tistim, ki mislijo da so, tistim, ki morajo bit x:px , tradicionalistom, prisklednikom, anarhistom, licimurjem, Šefici, mojim Prijateljem,astrološki bandi, Zlomku, tistim, ki mi grejo na jetra, tistim, katere pogrešam in zijalom neumnim. x^x

-----------------------------------------------------

Iz 14 urnih delavnikov sem danes prešaltala v posebno pisarno- kuhinjo :sori:

Danes zvečer-morske zadeve, jutri sarmičke :eek: :O: xnckrivx

www.mednarodnodruštvoPGC x^x x8Dx

x:)x :palec: kako lepo izraženo , prav lepo te je prebrat..kratko jedrnato in pikantno in vse jasno absolutno....tudi tebi in vsem Velikanom vsega dobrega in lepega...

:sori: mene pa kr malo ena čudna otožnost prijela, popakala par sladkih dobrot pa do ene osamljene, ostarele znanke, pa potlej pred vhodom v blok srečala enga na dnu narkomana, pa v njegovih očeh videla sled veselja, sploh ne vem kaj mi je bilo, v roke sem mu pomolila nekaj potratne potice pa praznično okrašene medenjake ... :C: bemu, roka umazana zanemarjena in premražena, v očeh ki so ponavad ubite in jezne pa se je kr zasvetil x^x

kok gorja je na svet, in to čist zraven naših vrat :V:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ubogi narkoman, sam nima moči, da se izvleče, mi mu pa ne znamo al pa ne upamo pomagat - pokazat na taprava vrata, da se premakne. Koliko je takih in podobnih na današnji "prekrasni" večer, polne cerkve in mize... Realnost pa dajmo na stran, zdajle se ne bi s tem ukvarjali, morda pozneje. Svetega Pisma pa itak ne razumemo (beri: nočemo) dobro, kajne? Pa saj so si sami krivi, njihov problem... :o|o: Kaj če bi bili mi na njihovem mestu? Kdo nam bi pomagal?

Zakaj sem včasih žalosten zaradi stvari, ki se mi dogajajo? Saj res, ker preveč mislim nase. Ding dong! :xx!: Čista resnica. Mislim, da ne bom nikoli več. :palec:

Pa ravno danes sem bral eno od treh zelo zanimivih knjig, ki mi jih je poslala neka zelo prijazna oseba tu s foruma. In verjamem, da je bilo namenjeno. Spet sem bil opomnjen, da smo ljudje kot celota in se moramo tako tudi obnašati. Vsi smo povezani. Saj tudi naše telo je celota. Nihče ne more biti samozadosten in neodvisen. No, ko se bom naveličal krizic in občasne duševne praznine in neizpolnjenosti, bom pa le sprejel resnico. Pa tako očitno je vse skupaj...

Torej, svet čaka na naš korak! x:Dx

Kok mi je smešn...sm prej razmišljala, zakaj je tak mir nben ne pokliče, nbenga ni kle, pa sm pol dojela, da je dons kao Božična večerja, pa family gathering.... :o|o: Pr ns tega ni. Tko, da xsingx Za Boooooožiiiiiiiiiiiiiič bom saaaaaaaaaaaaaaaam :inocent:

Pa prov en klinc me briga. Rižotko si kuham, kak film bom pogledala, pospravljanje padlo v vodo, k sm rajš spala...sej prov, mal počitka mi pripada. :palec:

Jutr delam...8 ur. Pol grem k seki, k bomo obdarovanje mel, zarad tamale. No, sej kul. Vsa tamala bo vsa vesela. :2src:

No, zdej grem pa rižoto gledat, če je pridna...če ne, jo bom kr pojedla. :vragec: x:Dx

srečen božič vsem x:Xx

xcheersx xpresentx xgoldfishx xupx :flowerface:

radi se imejte, pa veliko se smejte...in svet bo takoj lepši (vsaj okoli vas) x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

jest sm pa pojedu 2 rocherja, pa imam slabo vest :inocent: xnckrivx

bi naraj vidu, da bi se ta samotarski kar skup dobil, pa imel skup eno večerjico x:px

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

če se bosta še obirali, bo vse skupaj propadlo :vragec:

moram bit ob 11 zvečer že na vajah za polnočnico x:px

razen, če se za jutri zvečer kaj dogovorimo x:px

dobro, da gate nimajo knofov, tako, da nisem nikamor odpadel x:px

rocherjev pa ni več, jih je vse familija snedla...presneti požrešneži...čist vsi so pretežki :vragec:

Tuki še ena za božič sama w:Iw , a dolenjsko tud jemljete v navezo x:Ix , ma se hecam!

Mene je pa ravnokar bivši klical, kako sem kaj, kako lepo od njega :fiju: !

Jest pa sedim za compom in pijem kuhano vino z rezino pomaranče, je boljš kot z rezino limone. No samo tolk, da boste vedl! x;)x

Lep večer si naredite!

Kuky

Dons sem pa res cel dan bla okrog. Že ob 8h sem bla v Tivoliju in sva s teto in cucki obdelali cel Rožnik - to je itak najina običajna nedeljska rutina. Čist sem se premal oblekla oz. sem pozabla, da ona ne hodi tko hitro kot jst in sem se skor podhladila :horro-cb: Hvala bogu, da ma gostilna na Cankarjevem vrhu tele nove lastnike full so mi fajn, čeprav uradno odprejo ob 10h zmeri že prej dobiš čaj, pa kavo, pa frišno pečene, še full vroče flancate x:px . Pol sva se odpravle pa v BTC xrolleyesx me je bla že živa panika v kakšno gužvo bova padle, pa sploh ni blo tok hudo, zgleda da je vsaj dons folk že mal oladil x8Dx , samo nama je še zmeri vzel vsaj 3 ure. Nabavla sem full cool darila, sem res zadovoljna :2src: Samo še za omo mi manjka. Mal mam slabo vest, ker sem čist zavedno prestavla plačevanje položnic na Januar :o|o: pa se potem zmeri prepričujem da pač bo že nekak ..... zdele se je treba met fino x:Ix

Pri omi smo mel neki tazga k božično kosilo, čeprav pri nas ne praznujemo, ampak ga samo porabimo za izgovor, da se dobimo na kup , mankal je samo moj moži k je spet bolan, revež zmeri zboli za nov let al pa na RD ali kaj podobnega, nazadnje je bil bolan za novo leto 2 leti nazaj xrolleyesx x:Dx :sori: Mal smo se spet skregal, ma niti ni bil tak kreg sam full smo že tko al tko taka glasna familija in govorimo vsi en čez druzga, oma je mela en slab moment, pa ena moja teta zmeri naredi sceno in seveda danes ni izostala xrolleyesx . Zraven smo mel še 3 pse k so se lovil po stanovanju, kregal za ostanke in tekmoval kdo bo bolj kjut in požel največ pozornosti :love: tako da je blo hrupno :P

Domov grede sem se še ustavila pri moji mamici na žalah in ji nesla en lep zelen venček, jutri pa bom še lučke, da ne bo mela teme xsrcbumx x:(x xsrcbumx

:xmas:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

..pizda, nism znmogu abstinencne krize... priznam, sem lunoholik... :xx!: :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...