Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa dej, no...ne morš mi pol ti naprej tega metat. To je blo namenjen vsem unim, k zdej še spijo doma, pa jim nov treba delat. x:Dx x;)x

Sej bo...si bomo tuki mal krajšal cajt, pa bo hitrej minil. :palec:

:palec: :palec:

Hope for the best, ker trenutno pomeni, da čim prej mine.... x;)x

Deli na socialnih omrežjih

in koliko je v tem trenutku ljudi, ki bi vse dali za službo in koliko osamljenih in razočaranih, ki jih samota ubija?

dobro jutro... naj vsem, ki imate danes delavni dan čimprej mine, naj mine v prijetnem vzdušju, smehu in igrivosti...

včerajšnja večerja - majhen polom... imela vse razen gorčice (nujno potrebna za tisto kar sem pacala) kisa, pa še česa x:Dx pa se glih nisem obremenjevala... sem se maksimalno potrduila pripravila večer, da nekdo ni bil sam doma, dober namen in to šteje...

danes pa se grem potepat, malce daril razdelit, pa svečke prižgat... potem pa upam, da me čaka nekaj trenutkov sama s seboj..

lep Božič vsem x:Xx

in koliko je v tem trenutku ljudi, ki bi vse dali za službo

In jaz sem hvaležen, da jo imam in nikoli se nisem pritoževal naqd kakršnimkoli delom.....vem kako je če je nimaš....tako, da sem vesel, da imam službo :palec:

koliko osamljenih in razočaranih, ki jih samota ubija?

Verjetno kar nekaj....ja samota :sori: ........

včerajšnja večerja - majhen polom... imela vse razen gorčice (nujno potrebna za tisto kar sem pacala) kisa, pa še česa x:Dx pa se glih nisem obremenjevala... sem se maksimalno potrduila pripravila večer, da nekdo ni bil sam doma, dober namen in to šteje...

No ti se ze ena dobra dušica z dobrimi nameni......in eni so srečni; ali pa bi absolutno morali biti, da imajo take dušice, da so ob njih :palec:

lep Božič vsem x:Xx

Tud od mene

preživela včerajšnji dan...yessssssss x^x

popoldne še po BTCju lutala zaradi zadnjih oz. prvih darilnih krčov, kupila solno lučko (Mjeva teta), knjigo, ki je nadaljevanje Bele masajke in cd il Divio (Za Mjevo mamo), Pogovor z Bogom in drobižnico za Mja.

priboljšek za rudija, priboljšek za Runota (pes Mjeve tete) :vio:

je prišel M pome, ker sem imela čist polne vreče (še lesene brikete za Rudija sem vlačila okoli 10L, manjše pakunge ni bilo)...

torej pride pome, pravi, da je s frendom govoril,ki ga že leta ni vidil in, da ga je ta klical, da naju povabi na poroko v soboto...jaz v jok pa na drevo :o|o:

tako me je zabolelo, da so se solze kar usule...in potem sem pomislila: kako je bedno,če zaradi svoje lastne bolečine ne moreš biti srečen za druge :xx!: :V: ...sem bila kar fouš in spet tiste misli: jaz bi se mogla poročit, ker sem tako verjela, si želela...bla bla bla

nč, prideva domou, M gre pečenko pečt, jaz svečnike barvat in darila zavijat, pisat posvetila...se zamotit, manualno delo me vedno znova reši

20.30 večerja, s pol urno zamudo...dokaj prekrito nama je uspelo stolči celo flašo vina v dvoje :palec: x:o)x

M je pojedel celo 2,5 kosa pečenke, jaz sem se pa potem s čokoladnimi bonboni začela basat...potica pri nas ne gre :fiju:

pred spanjem sem spet nos zavihala...se ne spomnim kaj je bilo, vem da sem šla namrdnjena spat.

darilaaaaaaaaaa....yessssssss xpresentx meni so darila zakon in sem sama dobra darila dobila:

sokovnik, brisače, prtički (iz blaga, v barvi kuhinje), radiobudilka, plišast medo, eurodrobižnico, 100€, čokoladni bonboni (jih skoraj ni več), rožiče (al kako se temu reče...jih imam ful rada) :hepko:

danes me čaka nažiranje, pospravljanje, barvanje svečnikov...pa malo učenja ne bi škodilo...mogoče grem na sprehod za kako urco, pa na mamin grob grem

sončkeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

preživela včerajšnji dan...yessssssss x^x

popoldne še po BTCju lutala zaradi zadnjih oz. prvih darilnih krčov, kupila solno lučko (Mjeva teta), knjigo, ki je nadaljevanje Bele masajke in cd il Divio (Za Mjevo mamo), Pogovor z Bogom in drobižnico za Mja.

priboljšek za rudija, priboljšek za Runota (pes Mjeve tete) :vio:

je prišel M pome, ker sem imela čist polne vreče (še lesene brikete za Rudija sem vlačila okoli 10L, manjše pakunge ni bilo)...

torej pride pome, pravi, da je s frendom govoril,ki ga že leta ni vidil in, da ga je ta klical, da naju povabi na poroko v soboto...jaz v jok pa na drevo :o|o:

nč, prideva domou, M gre pečenko pečt, jaz svečnike barvat in darila zavijat, pisat posvetila...se zamotit, manualno delo me vedno znova reši

20.30 večerja, s pol urno zamudo...dokaj prekrito nama je uspelo stolči celo flašo vina v dvoje :palec: x:o)x

M je pojedel celo 2,5 kosa pečenke, jaz sem se pa potem s čokoladnimi bonboni začela basat...potica pri nas ne gre :fiju:

pred spanjem sem spet nos zavihala...se ne spomnim kaj je bilo, vem da sem šla namrdnjena spat.

darilaaaaaaaaaa....yessssssss xpresentx meni so darila zakon in sem sama dobra darila dobila:

sokovnik, brisače, prtički (iz blaga, v barvi kuhinje), radiobudilka, plišast medo, eurodrobižnico, 100€, čokoladni bonboni (jih skoraj ni več), rožiče (al kako se temu reče...jih imam ful rada) :hepko:

danes me čaka nažiranje, pospravljanje, barvanje svečnikov...pa malo učenja ne bi škodilo...mogoče grem na sprehod za kako urco, pa na mamin grob grem

sončkeeeeeee

Ob vsem tem...poglej kaj imaš....

Zakaj potem to: :o|o:

...jaz v jok pa na drevo :o|o:

tako me je zabolelo, da so se solze kar usule...in potem sem pomislila: kako je bedno,če zaradi svoje lastne bolečine ne moreš biti srečen za druge :xx!: :V: ...sem bila kar fouš in spet tiste misli: jaz bi se mogla poročit, ker sem tako verjela, si želela...bla bla bla

:o|o: , ker se ne maram kadar tako razmišljam

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

zanimivo, kako se punce med seboj ful obdarujete, vsaka podari in dobi ogromno...in kako še v zrelih letih praznujete rojstne dneve v krogu številnih prijateljic...

pri fantih pa tega nekako ni....ali sem pa sam v družbi takih, ki tega ne počnemo xnckrivx...kar mal pogrešam to x:Ix

Mana, obdrži radost in blaženost božičnega časa v srcu xsrcx x:Xx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Jebemo, a mi lahko kdo našpiše en tekst za novoletno čestitko v angleščini, za poslovnega partnerja, l drgač bom sam napisala merry christmas and a happy new year. :o|o: :xx!:

malo po netu poglej...boš gotovo kaj našla :vio:

No sej zato..zakjaj sploh lahko kaj takega ali pa na tak način razmišljaš ob vsem tem kar imaš... x;)x

zato ker se včasih tudi take misli pojavijo...pa čeprav jih ne želiš...ti vedno misliš in čutiš samo to, kar si želiš?

afriški pregovor

Ma, klinac, sej gledam, pa so prov ene jebene dolge pesmi al pa sam internetne voščilnce, kje je slika, ti pa morš svoj tekst dodat. :vragec: :xx!: x:Dx

Ma, klinac, še 5 min počakam, če se kdo kej spomne, pol pa pišem standard. zaboli me! x:Dx :vragec:

smartyMan, kakšen šiht imaš, da si skos na lnf-ju....pa tako si se pritoževal, da moraš iti zgodaj delat x:Dx in jest sm ti nasedel x:o)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

zato ker se včasih tudi take misli pojavijo...pa čeprav jih ne želiš...ti vedno misliš in čutiš samo to, kar si želiš?

Ne ...mislim kadaj tudi, kar si ne želim in to si tudi ne želim, da mislim to kar si ne želim

smartyMan, kakšen šiht imaš, da si skos na lnf-ju....pa tako si se pritoževal, da moraš iti zgodaj delat x:Dx in jest sm ti nasedel x:o)x

Danes imam pač mal manj dela....trenutno še.....

nasedel si čemu...sem v službi že od nekaj čez 5 zjutraj....

...včerajšnji dan je bil zakon..... x:px .....

...da bo čim več takih dni :palec: x:Xx

afriški pregovor

Heh po treh urah in nekaj bilo pišče pečeno in celo keksi bili ok..zvečer starejša..daj gremo že jest, jaz umiram od lakote in planile sestradane boge reve na južino..in kliče frendica potem...kaj zdaj..kaj bomo jeli tvoje kekse ali kaj??in si naložima s tamalo nekaj keksov in tja na obisk..se ga družno nalili z vinom..po dveh decih ga že fino čutila..ful zgovorne bile in se režale kot počene marele...in potem domov..in s tamalo celo pot pele: Sveta noč...ampak kriza -več kot prve kitice se nikak nisem spomnila..pa sva pokvarjena plošča bile..dobro da sva pešačile..in potem mi gospodič pošljejo kakšno smrekico si sam uštimal tam v karpatiji..jaz pofotkam našo in se vržem na pojstlo..skoraj pozabila deci nastaviti darila x;)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

..zvečer starejša..daj gremo že jest, jaz umiram od lakote in planile sestradane boge reve na južino..

ej, pri nas doma imamo eno tako hudo nebeljakovinsko dijeto in je Mira pravla, da bomo sam solatke pa zelenjavco imeli za božično večerjo...pa je to vsem raztrobila, nakar jo Matija prepriča, da je pa vseeno Božič, da se vsaj malo lahko prekršimo :palec:

...seveda se ni spomnila te spremembe jedilnika razglasit ostalim...evo...včeri zvečer pridejo vsi nažrti na večerjo, ker se pri nas sam solata pa trava je... x:Dx

je Matija tako 2.5 kosa pečenke pojedel :palec:

afriški pregovor

:xx!: bljak cel dan bom pregnila doma zgleda :vragec: Nč se mi ne da. Že čutim, da me bo začela glava bolet xrolleyesx od lenarjenja. Vstala sem sicer že ob 7:30, ker sem mela namen it letet, pa sem zaspala nazaj do 11h :O: xrolleyesx .

Čakam, da prideta teta in bakica na obisk, pol bom pa mogoče se zbrcala mal ven. Mam nujne opravke.

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...