Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

...včerajšnji dan je bil zakon..... x:px .....

.....moj tudi..... :inlove:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa še snega ni blo. Kurc, pa tak Božič in nov let. :xx!: :o|o:

se čist strinjam xrolleyesx pa sploh ne maram snega, zime pa tega :o|o: sploh ni filing, če ni snega za tele praznike ... lohk bi mal padu sneg, pol bi bil pa sonček :2src: x:px takoj po praznikih pa lohk sneg izgine ... še zlo zaželeno je x:Dx

sploh nimam filinga, da je božič xrolleyesx čist en navaden dan, samo delat mi ni treba it ... učim se, mam za filing naštimane božične pesmi, pa kar ni filinga tega xrolleyesx tud okrasila nism nč, se mi zdi, da se kar silmo nekej s temi lučkami ... če ni filinga, ga tud smrekca ne da ... vsaj meni ne x:o)x nekam na toplo bi šla, na morje :2src: x:px x:Dx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

....dans pretežno zabušavam pa spim......bi se prilegla še kakšna urca drnjohanja......pa francosko solato sem nardila......zvečer grem pa v igralnico.....frendico obiskat.... x:Dx ........pa nahodila sem se in se prezračila in naužila sončka.....mater, kolk se mi godi...... xloveyx ......punce hvala...že veste katere..... x:Xx ......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Madona, sm utrujena. Po lslužbi šla še na Božička k sesti. Tamala ma glih tako obdobje, k za vsak drek jokca. Pa nam ni nč jasn, kaj je. Sita je, čista je, vse ma, pa kr neki... x:Ix x:Dx

No, sam, luštna je pa vseen 100 na uro. Nej ji bo. x;)x

Zdej me pa zebe spet, valda. Pa mal sm sitna. :o|o:

Bo že.

smo že od jutranje maše, smo peli ko slavčki x:)x

občutek notranjega miru še traja...upam, da bo trajal do naslednjega božiča, ko ga bom spet obnovil

Vsem vam voščim en vesel in srečen dan samostojnosti x:Dx x:o)x ali neodvisnosti :inocent: xnckrivx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

jutroooooo.....dans je v planu drsanje.....me prav zanima.... :o|o: x^x ....v življenju še nisem stala na drsalkah.....kotalkanje v oš pa menda ne šteje.......no, sam da okončine ostanejo cele........ x:Dx

Amis xcrossfingx :palec:

dan samostojnosti ali neodvisnosti

Cashy, saj je oboje.....samostojnosti in neodvisnosti so ga poimenovali....

Pa lep dan vsem :flower:

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Moram zdejle nekaj iz sebe ven dat - Jeternica ful te občudujem xsrcx

lep dan naj se ti naredi...

cunje čakajo da se nadihajo svežega zraka... kavč še vedno smrdi :xx!: danes se zabubum v knjigice, tv in tko. S tamalo sva sami, kuhanje mi nič kaj ne diši ;) mogoče bi pa popoldne en krog po gozdu naredila, bom še videla... se bom čisto prepustila dnevu.

včeraj skuhala kosilo x:px

bila pri mami na grobu xvrtcx

zvečer zabluzila v mestu na kuhančkih (jih je bilo nekaj preveč), ampak sem se sprostila in sicer bila nekoliko odmaknjena, ampak vseeno uživala :palec:

zjutraj sem se zbudila vsa prekajena :xx!:

danes me čaka vsaj nekaj dela za fax...zvečer grem verjetno v kino...popoldne pa na sprehod, vsaj do Štepca

sončkeeeeeeee

:vio:

ajaaaaaaaa...sanjala sem pa : ups x:Ix :farb: :2src:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

x8Dx x:Dx :palec:

Hojladrija! xcivx :palec:

Ful sem dobre volje. xsingx

Pa tak lep dan je.

Sibam s tamalim spet na gorenjsk.

Amis, drsanje? x:Dx

kaksno sva s Krischko zganjali, ko sva bli obe prvic po stotih letih na drsalkah! x:o)x

ona je mela na ven, jaz pa na not ona rezila pa spotikali sva se po drsaliscu. x:Dx x:px

jaz sem riba tlele, nisem za sporte, kjer se kaj natika na noge.

se plavutk ze kot majhna nisem marala, mam rada nogce lahkotne, brez kakih oklepnih zadev. x:Dx x;)x

zredila sem se mal! xokx okroglih (x;)x xDDx) 55 mam.

Lep dan vsem,

mejte se! :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

piki...... x:Dx x:px :palec: ....super tole.....odlično yessssss

kar se pa drsanja tiče sporočim zvečer, ko pridem nazaj..... x:Dx ....ker na urgenci ne mislim končat.... x^x ....sej sem vedla, da bo prišlo slej ko prej na vrsto....sam potrpežljiv je treba bit, pa se ti pripelje....men se je tako led pa možnost izposoje drsalk.... x:px ....že nekaj let sem si ful želela probat....no, dans bom pa vidla, kako to gre.......marsa, ne vem če bom sploh kaj zganjala....če ne bo ostalo sam pri spotikanju...... x:Dx .....

sicer pa dan čist na izi.....pa lepo, da obstajajo telefoni.... x:px

mejte se..... x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...