silki 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ...včerajšnji dan je bil zakon..... ..... .....moj tudi..... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2006 Avtor Prijavi Deli 25. december 2006 Men je blo tud lepo vcer. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Men je blo tud lepo vcer. Men pa nč posebnga in mi je tud vseen. Pa še snega ni blo. Kurc, pa tak Božič in nov let. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Men je bilo tudi super včeri. Poln dan, različnih dogodkov, od maše to metala, družine, frendov,... lajf Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Pa še snega ni blo. Kurc, pa tak Božič in nov let. :xx!: se čist strinjam pa sploh ne maram snega, zime pa tega sploh ni filing, če ni snega za tele praznike ... lohk bi mal padu sneg, pol bi bil pa sonček takoj po praznikih pa lohk sneg izgine ... še zlo zaželeno je sploh nimam filinga, da je božič čist en navaden dan, samo delat mi ni treba it ... učim se, mam za filing naštimane božične pesmi, pa kar ni filinga tega tud okrasila nism nč, se mi zdi, da se kar silmo nekej s temi lučkami ... če ni filinga, ga tud smrekca ne da ... vsaj meni ne nekam na toplo bi šla, na morje How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ....dans pretežno zabušavam pa spim......bi se prilegla še kakšna urca drnjohanja......pa francosko solato sem nardila......zvečer grem pa v igralnico.....frendico obiskat.... ........pa nahodila sem se in se prezračila in naužila sončka.....mater, kolk se mi godi...... ......punce hvala...že veste katere..... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Madona, sm utrujena. Po lslužbi šla še na Božička k sesti. Tamala ma glih tako obdobje, k za vsak drek jokca. Pa nam ni nč jasn, kaj je. Sita je, čista je, vse ma, pa kr neki... No, sam, luštna je pa vseen 100 na uro. Nej ji bo. Zdej me pa zebe spet, valda. Pa mal sm sitna. Bo že. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 dobro jutro in lep dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 tudi tebi en lep dan There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 smo že od jutranje maše, smo peli ko slavčki občutek notranjega miru še traja...upam, da bo trajal do naslednjega božiča, ko ga bom spet obnovil Vsem vam voščim en vesel in srečen dan samostojnosti ali neodvisnosti ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 jutroooooo.....dans je v planu drsanje.....me prav zanima.... ....v življenju še nisem stala na drsalkah.....kotalkanje v oš pa menda ne šteje.......no, sam da okončine ostanejo cele........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Amis dan samostojnosti ali neodvisnosti Cashy, saj je oboje.....samostojnosti in neodvisnosti so ga poimenovali.... Pa lep dan vsem "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Moram zdejle nekaj iz sebe ven dat - Jeternica ful te občudujem lep dan naj se ti naredi... cunje čakajo da se nadihajo svežega zraka... kavč še vedno smrdi :xx!: danes se zabubum v knjigice, tv in tko. S tamalo sva sami, kuhanje mi nič kaj ne diši mogoče bi pa popoldne en krog po gozdu naredila, bom še videla... se bom čisto prepustila dnevu. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Našla polnilc. Pa jabuk pojedla. Pospravljat se pa še nism spravla. Sam, mam občutek, da se bom dons. Jeti in Ksenia, obe sta cukra. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 včeraj skuhala kosilo bila pri mami na grobu zvečer zabluzila v mestu na kuhančkih (jih je bilo nekaj preveč), ampak sem se sprostila in sicer bila nekoliko odmaknjena, ampak vseeno uživala zjutraj sem se zbudila vsa prekajena :xx!: danes me čaka vsaj nekaj dela za fax...zvečer grem verjetno v kino...popoldne pa na sprehod, vsaj do Štepca sončkeeeeeeee ajaaaaaaaa...sanjala sem pa : ups Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ahahaha....kok sm faca...evo, še za vse vas moj novoletni ples: Eni ste ga že po mailu dobil, ostali pa tukaj! Pa na koncu obvezno ploskat! Palčica Pika pleše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ahahaha....kok sm faca...evo, še za vse vas moj novoletni ples: Eni ste ga že po mailu dobil, ostali pa tukaj! Pa na koncu obvezno ploskat! Palčica Pika pleše Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. december 2006 Avtor Prijavi Deli 26. december 2006 Palčica Pika pleše Hojladrija! Ful sem dobre volje. Pa tak lep dan je.Sibam s tamalim spet na gorenjsk. Amis, drsanje? kaksno sva s Krischko zganjali, ko sva bli obe prvic po stotih letih na drsalkah! ona je mela na ven, jaz pa na not ona rezila pa spotikali sva se po drsaliscu. jaz sem riba tlele, nisem za sporte, kjer se kaj natika na noge.se plavutk ze kot majhna nisem marala, mam rada nogce lahkotne, brez kakih oklepnih zadev. zredila sem se mal! okroglih ( ) 55 mam. Lep dan vsem, mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ahahaha....kok sm faca...evo, še za vse vas moj novoletni ples: Eni ste ga že po mailu dobil, ostali pa tukaj! Pa na koncu obvezno ploskat! Palčica Pika pleše meni pa ne dela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 meni pa ne dela Kako ti ne dela? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Kako ti ne dela? tisto kar mora...že dala vredi ta tvoj link pa mi nekaj šteka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 tisto kar mora...že dala vredi ta tvoj link pa mi nekaj šteka Važno, da tisto dela, jebeš link. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 evo malo hazolske pomladi (ponovno) pa še trobentice pa malo brstečega španskega bezga Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Važno, da tisto dela, jebeš link. ne dela...tisto kar ni preveč važno...link mislim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 piki...... ....super tole.....odlično yessssss kar se pa drsanja tiče sporočim zvečer, ko pridem nazaj..... ....ker na urgenci ne mislim končat.... ....sej sem vedla, da bo prišlo slej ko prej na vrsto....sam potrpežljiv je treba bit, pa se ti pripelje....men se je tako led pa možnost izposoje drsalk.... ....že nekaj let sem si ful želela probat....no, dans bom pa vidla, kako to gre.......marsa, ne vem če bom sploh kaj zganjala....če ne bo ostalo sam pri spotikanju...... ..... sicer pa dan čist na izi.....pa lepo, da obstajajo telefoni.... mejte se..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts