Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ola vsem x:Xx x:px

kolk sm bla pa jst že pridna dons x^x kosilce skuhala, sem kar vok zalaufala :yumy:

po netu najdla dost uporabnih zadevščin za seminarsko x^x sm bla že čist huda, k od petih knjig tud ena ni uporabna :vragec: xrolleyesx uredila že vse, zvečer se lotim še izpisovanja xcivx s slovarjem v roki x:Ix itak je vse v angleščini x:o)x

še avto čaka na pospravljanje :inocent: tud pride še dons na vrsto xDDx je že tolk našarjen, da še štoparjem skor ne upam več ustavljat. en kup enih listov pa druge šare je not :inocent: x:Dx

čakam, da mi od Pikice ples odpre :palec: x:px

pa sneg bi, pismo :vragec: :O:

Amis, drsanje bo fajn :palec: xcrossfingx sm ti kar mal fouš x:Ix bi tud šla mal spet drsat, že celo večnost nisem :vio:

x:Dx sm vidla Piki plesat x:px xsmx :palec:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

juhuhu......zlomkova vrnitev :hepko: :hepko: :hepko:

bemu.....sm pogreshu tole kle....pa ble jako hude tehnichne tezhave

ampak....zdej pa ponovna socializacija

skratka....spet prikljuchen na net.... x:)x x:)x x:)x

zlomk.....tralalalalalala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

juhuhu......zlomkova vrnitev :hepko: :hepko: :hepko:

bemu.....sm pogreshu tole kle....pa ble jako hude tehnichne tezhave

ampak....zdej pa ponovna socializacija

skratka....spet prikljuchen na net.... x:)x x:)x x:)x

zlomk.....tralalalalalala

ooo zlomči xflirtx xcivx

pozdravljen nazaj xsuperx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ejjjjjjjjjjjjj glih dons sem mislila, da a te sploh nou vec al kaj! (x:((x)

WB! x:Xx x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ooooo ...še zlomk se je pojavu.....kul.... :palec:

he he....prežvela drsanje....po začetniških težavah je blo pol kr fajn.....tolk fajn, da bi šla še.....glih kakšne hude ocene za umetniški vtis še ne bi dobila, sam je pa zabavno......yesssssssss...... x:px ....sej res: cela in nit enkrat nisem padla..... x^x ...upoštevala nasvet frendice, da ni za pretiravat pol k že misliš, da ti za silo gre..... x:Dx

pa hvala vsem za dobre želje..... x:Xx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

THC vsem.... x:)x

ups...THX... x:Dx

dons konchno dobu nov kabel....prejshn shou u tri zlomke :!!:

tko da konchno spet mal "med folk"....socializacija... x:Dx x:Dx x:Dx

VESEL BOZHICH IN BLAGOSLOVLJENO NOVO LETO............vsem

zlomk.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Lepo! x8Dx taksni trenutki so nepozabni! xrainbowx

Amis, obe nogi se v enem kosu? x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx jaz samo enkrat drsala..oz. poskusila drsat no..

ni varjante da mi nogi skup ostaneta x:px

aakhutek..wb..si nam kar manjkal x:)x x:)x

meni tudi nekam hladno.. x:)x bi morala nos nekam vtaknit x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

aakhutek..wb..si nam kar manjkal x:)x x:)x

fenks.... x:Xx

ampak....k bi ti vedla, kok shele vi men....ker iz vashga zornga kota sm jst sam edn

iz mojga je pa vas toooooolk.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

Zdaj bome važni ratali x:px x:px je pa res, da si enkraten in neponovljiv. :palec: :palec:

mah...da ne boš preveč zdaj ti važen. x;)x

eh.....zarad chesa tazgale pa zhe nam.... x:Dx

ampak.....na ego pa tole tko toplo deluje.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

WB Zlomči x:)x

Si mi nekam pobegnil zadnjič xrolleyesx te nisem imel čast niti postrežt :o|o:

Drgač pa, JUTRČEK x:Xx x:Ix

Komaj sem vstal pa že nazaj žurat, pardon, delat x:Ix komaj čakam 2007 in malo manj žura ali pa vsaj konec žurov pred poldnevom :inocent:

Pa eni Lunatki se opravičujem, ampak sploh nimam časa za pisat xnckrivx nisem pa pozabil x;)x

Za božična voščila je že malo pozno x:Ix pa vseeno: VESEL BOŽIČ x:Xx

za Novo leto se pa še oglasim x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Komi sem čakala tamalga da pride domov... je kar mal bolančkan... kašlja, smrka... sam sva vseen šla v kino, Xpan... gledat božička... ej, noro x:px ... snežinke so naju špricale, zici so muvali... ma mega... res da je trajal sam ene 20 min, sam čist dost za 4letnika x^x ... kok sva se mela fajn :vio: xsrcx

Kul! x:Dx

Valkira, blagor ti, da si srečna s tamalim. To je zelo lepo slišat.

Danes bil na dolenjskem s familjo na obisku pri žlahti in je blo prav fajn z mularijo se mal pohecat, sem se kr v otroka spremenu. Otroci so take face, da ne moreš verjet. Zmer se tud smejem, ko pogledam na šihtu čez okno, ker je zraven viški vrtec in je prav smešno gledat razigrane mulčke. Ma itak sem se zmer bolj štekal s ful mlajšimi pa s ful starejšimi. Moja generacija in bližnje me pa ne razumejo. Kaj čem, vedno sem bil drugačen... x:Dx Čuden je bil že kot otrok... :inocent: x;)x Noben me ne bo več spremenu v vsakdanjega normalneža. Vsaj dokler bom tacal po tem planetu. Sam da dobim nazaj na samozavesti, boste že vidl pol. x:Dx

Nothing's gonna change my world ... xsingx

:o|o: sam še po BTCju bluzim. Če štejem še dons, sem bla že 3x v šopingu, pa še zmeri nimam darila za bakico :sori: , pa tud ideje še nobene :o|o: Ajde, sej mam še nekaj dni x:)x . Mimogrede sem bla pol še v kinu in to je nekak bilanca današnjega dne. Jutri pa mislim, da je že skrajni cajt, da gremo mal v naravo xcivx x:px če ne bomo leteli bom pa familijo (beri moža in pse) gonila na Kališče :vragec: majo da švicajo k kozli!
Support bacteria, they're the only culture some people have!

:inocent: kupi ji kako dišečo kopel oljno, al pa uno Kneipovo sol za noge x^x ponavad pali x;)x

xcivx uboga tvoja familija x:Dx names de bi jih pustila ob radiatorčkih ajat x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

In pol te še jst mučim... pejt spat x!x

x;)x x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

:inocent: kupi ji kako dišečo kopel oljno, al pa uno Kneipovo sol za noge x^x ponavad pali x;)x

xcivx uboga tvoja familija x:Dx names de bi jih pustila ob radiatorčkih ajat x:o)x

:inocent: ti to men? Sej zdele smrčijo, da kar vibrira vse x:Dx . Pa že 4 dni se valajo okrog, da moram že mačke posesat z njih xrolleyesx Mene pa začne glava bolet, če sem predolg not :o|o: , pa zaspat ne morem potem do nevem kdaj k nisem nč zmatrana, tko da jim ne gine :vragec: Sicer jim bo pa gor u klanc bolj vroče, kot ob radiatorčku xg:Dx

žleht.press

ps: tele Kneippove zadeve so pa fajn xyesx, sem mela lansko leto šumeče tabletke za v banjo in sem clo vse ponucala do letos xDDx x^x x;)x ....bom še mal razmislila v tej smeri, ker ima takih stvarc kar precej, se mi zdi :inocent: itak živi skupaj s teto in ji ona nabavlja vse živo ...

Support bacteria, they're the only culture some people have!

x:Dx x:Dx x:Dx LIBIDO RULZ

moram mal punce zanimirat x:Dx x:Dx x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...