Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Amis, le glej, da se nam cela vrneš. Jst sm pa celo začela sobo pospravljat, recmo, da je 5% bolje. Do novga leta bo že bolš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ola vsem kolk sm bla pa jst že pridna dons kosilce skuhala, sem kar vok zalaufala po netu najdla dost uporabnih zadevščin za seminarsko sm bla že čist huda, k od petih knjig tud ena ni uporabna uredila že vse, zvečer se lotim še izpisovanja s slovarjem v roki itak je vse v angleščini še avto čaka na pospravljanje tud pride še dons na vrsto je že tolk našarjen, da še štoparjem skor ne upam več ustavljat. en kup enih listov pa druge šare je not čakam, da mi od Pikice ples odpre pa sneg bi, pismo Amis, drsanje bo fajn sm ti kar mal fouš bi tud šla mal spet drsat, že celo večnost nisem sm vidla Piki plesat How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 juhuhu......zlomkova vrnitev bemu.....sm pogreshu tole kle....pa ble jako hude tehnichne tezhaveampak....zdej pa ponovna socializacija skratka....spet prikljuchen na net.... zlomk.....tralalalalalala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 juhuhu......zlomkova vrnitev bemu.....sm pogreshu tole kle....pa ble jako hude tehnichne tezhaveampak....zdej pa ponovna socializacija skratka....spet prikljuchen na net.... zlomk.....tralalalalalalaooo zlomči pozdravljen nazaj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 končno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. december 2006 Avtor Prijavi Deli 26. december 2006 ejjjjjjjjjjjjj glih dons sem mislila, da a te sploh nou vec al kaj! ()WB! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ooooo ...še zlomk se je pojavu.....kul.... he he....prežvela drsanje....po začetniških težavah je blo pol kr fajn.....tolk fajn, da bi šla še.....glih kakšne hude ocene za umetniški vtis še ne bi dobila, sam je pa zabavno......yesssssssss...... ....sej res: cela in nit enkrat nisem padla..... ...upoštevala nasvet frendice, da ni za pretiravat pol k že misliš, da ti za silo gre..... pa hvala vsem za dobre želje..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 THC vsem.... ups...THX... dons konchno dobu nov kabel....prejshn shou u tri zlomke :!!: tko da konchno spet mal "med folk"....socializacija... VESEL BOZHICH IN BLAGOSLOVLJENO NOVO LETO............vsem zlomk.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Sm film gledala. Match point. Zebe me k psa. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Sm film gledala. Match point. Zebe me k psa. a vas pse kej drgach zebe?.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. december 2006 Avtor Prijavi Deli 26. december 2006 Lepo! taksni trenutki so nepozabni! Amis, obe nogi se v enem kosu? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 jaz samo enkrat drsala..oz. poskusila drsat no..ni varjante da mi nogi skup ostaneta aakhutek..wb..si nam kar manjkal meni tudi nekam hladno.. bi morala nos nekam vtaknit Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 aakhutek..wb..si nam kar manjkal fenks.... ampak....k bi ti vedla, kok shele vi men....ker iz vashga zornga kota sm jst sam edniz mojga je pa vas toooooolk.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Zdaj bome važni ratali je pa res, da si enkraten in neponovljiv. mah...da ne boš preveč zdaj ti važen. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Zdaj bome važni ratali je pa res, da si enkraten in neponovljiv. mah...da ne boš preveč zdaj ti važen. eh.....zarad chesa tazgale pa zhe nam.... ampak.....na ego pa tole tko toplo deluje.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 WB Zlomči Si mi nekam pobegnil zadnjič te nisem imel čast niti postrežt Drgač pa, JUTRČEK Komaj sem vstal pa že nazaj žurat, pardon, delat komaj čakam 2007 in malo manj žura ali pa vsaj konec žurov pred poldnevom Pa eni Lunatki se opravičujem, ampak sploh nimam časa za pisat nisem pa pozabil Za božična voščila je že malo pozno pa vseeno: VESEL BOŽIČ za Novo leto se pa še oglasim Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Komi sem čakala tamalga da pride domov... je kar mal bolančkan... kašlja, smrka... sam sva vseen šla v kino, Xpan... gledat božička... ej, noro ... snežinke so naju špricale, zici so muvali... ma mega... res da je trajal sam ene 20 min, sam čist dost za 4letnika ... kok sva se mela fajn Kul! Valkira, blagor ti, da si srečna s tamalim. To je zelo lepo slišat. Danes bil na dolenjskem s familjo na obisku pri žlahti in je blo prav fajn z mularijo se mal pohecat, sem se kr v otroka spremenu. Otroci so take face, da ne moreš verjet. Zmer se tud smejem, ko pogledam na šihtu čez okno, ker je zraven viški vrtec in je prav smešno gledat razigrane mulčke. Ma itak sem se zmer bolj štekal s ful mlajšimi pa s ful starejšimi. Moja generacija in bližnje me pa ne razumejo. Kaj čem, vedno sem bil drugačen... Čuden je bil že kot otrok... Noben me ne bo več spremenu v vsakdanjega normalneža. Vsaj dokler bom tacal po tem planetu. Sam da dobim nazaj na samozavesti, boste že vidl pol. Nothing's gonna change my world ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 sam še po BTCju bluzim. Če štejem še dons, sem bla že 3x v šopingu, pa še zmeri nimam darila za bakico , pa tud ideje še nobene Ajde, sej mam še nekaj dni . Mimogrede sem bla pol še v kinu in to je nekak bilanca današnjega dne. Jutri pa mislim, da je že skrajni cajt, da gremo mal v naravo če ne bomo leteli bom pa familijo (beri moža in pse) gonila na Kališče majo da švicajo k kozli! Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Wow, ta zajeban mah jong mi je ratal do konca rešt. Svašta. Ob 5h morm vstat, jst pa še kr kle visim, k en zasušen nudl. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 kupi ji kako dišečo kopel oljno, al pa uno Kneipovo sol za noge ponavad pali uboga tvoja familija names de bi jih pustila ob radiatorčkih ajat ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 In pol te še jst mučim... pejt spat x!x Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 LIBIDO RULZ ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 kupi ji kako dišečo kopel oljno, al pa uno Kneipovo sol za noge ponavad pali uboga tvoja familija names de bi jih pustila ob radiatorčkih ajat ti to men? Sej zdele smrčijo, da kar vibrira vse . Pa že 4 dni se valajo okrog, da moram že mačke posesat z njih Mene pa začne glava bolet, če sem predolg not , pa zaspat ne morem potem do nevem kdaj k nisem nč zmatrana, tko da jim ne gine Sicer jim bo pa gor u klanc bolj vroče, kot ob radiatorčku žleht.press ps: tele Kneippove zadeve so pa fajn , sem mela lansko leto šumeče tabletke za v banjo in sem clo vse ponucala do letos ....bom še mal razmislila v tej smeri, ker ima takih stvarc kar precej, se mi zdi itak živi skupaj s teto in ji ona nabavlja vse živo ... Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 LIBIDO RULZ moram mal punce zanimirat Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 moram mal punce z(ani)miNIrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts