Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

kadit boste nehali..... :o|o: ...prav...js pa ne.... x^x x:px

jp. xyesx xDDx ich aussi. x;)x

hvalabogu za cele noge pa da si se mela se super! xsuperx

jaz tud super, a pac brez drsalk. x:o)x ze ves lajf tlele koprnim brez drsalk. x:px

xsingx in jaz tud sam pofock.

mam tamale tlele (tima pa dva frenda).

Mejte se! xrosex :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zdej pa na bobne....jutri mamo pa spet en nastop.....maram to.....se mi zdi ena taka proba....pa še smisel za improvizacijo se da mal trenirat zraven..... x:Dx ....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

zdej pa na bobne....jutri mamo pa spet en nastop.....maram to.....se mi zdi ena taka proba....pa še smisel za improvizacijo se da mal trenirat zraven..... x:Dx ....

ejjjjj..... kašni bobni???? kašn nastop????? keeeeeee???????? kdaj????????

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Nu tak..

mizarji bodo jutri sfiniširali zadevo - garderobno sobo in potem jih čaka seveda colonga..

moram zjutraj zato opleniti tekoči račun in pitanjce če bo sploh zadosta...

danes lutala po davčni in odkrila da sestra že kar nekaj spet dolžna davčni..in tisto neko malenkost ki je kriva da bo zdajle malo zastal vpis v zemljiško bo prispevala mati..

zdajle pa res že jezna nanjo..pri štiridesetih in nekaj podlage, da si več dolžan kot vreden..mah..nima smisla zgbljati besed..klinc..pol pa zapravi čuda keša za darila..pa kdo rabi darilo..če ni keša ni keša..ne pa da se zadolži vnaprej..drek jezna..

ok..naum o tem

jutri tepešnica..so se deca že vnaprej razveselili...mater bojo nateple svojo staro..pa še plačat jima baje moram... x;)x

pa obiske imela cel popoldan..foter, mati, kolegica..bilo zanimivo in zgovorno.

sicer pa v Hazolah nič novega x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

nedolžni otročički...svoje ta stare lahko pretepemo x:px

jest bi pa končno rad kakšno damo v zrelih letih spoznal...toliko bolje, če igra še bobne x:px

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Kva je to x?x :o|o: koga lahko premlatim x:px

heh mestni deca..

to je čas nedolžnih otročičkov ja...nedolžni otroci lahko s šibo namlatijo svoje starše pa tudi sosede..pa še koga in le ti jim zato plačajo..ena batina - en jurij..približno...

zato se naša mlajša že meni, da bo pol sela šla namlatit..velja pa tole samo do 12 ure..potem konec tepencije..

mah komaj sem čakala tole.. x:px fotra usipala pa še keš dobila.. x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Waaaaa kakšen sonček je bil dons xDDx Pa končno sem se res spravla mel ven, kot sem se odločla x^x smošli z gondolo na Krvavc pol pa pešala čez smučišče do vrha in odleteli dol, čist je blo noro x:px tak vreme za vikat in mir v zraku, kot po olju x:)x

Vse je super, sam daje me to k bom zgleda mogla it dol na morje za nov let :xx!: , pa se mi full ne gre, prav rada bi bla doma :o|o: , to bi mi blo res the best, sam moj tok teži s tem morjem in kako bo fajn in super in fina družba, pa skupi bova,,,,bla bla bla, da že ne morem rečt ne (prevečkrat) in bom po moje popustila njemu v dobro :8): xrolleyesx Things we do for love :o|o:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

kok bo nad dan x^x pa pico boma pekle x:px :vio:

x:px

če Todike par dni nov gor, je to moja krivda, k sm jo skoz objemala, pa parkrat pokušvala in še k sm dam šla, ni bla čist pr seb. x:px x:Dx

Fajn je blo!!!! Ful mata lepo, fejst dečka ma, nč ji ne bo manjkalo v lajfu! Pa tud privoščim ti to, bejbik, iz srca. xsrcx

Ok, dost osladnosti, da nov med nosečnostjo še sladkorne fasala. :OO!: :inocent: x;)x

Joj, pavzo rabm...dons je bil tak žretveni dan, da boh pomagi..... :xx!:

Če me nov kap.....mislm, da se bo še ena tema odprla, z naslovom: RES MORM HUJŠAT! :vragec: x:Dx :lol: xnckrivx

Utrujena, k ps, bogatejša za 7 daril. x:px Vsa najs...dobila štumfke s pujsiko gor, ja, eni že vejo, da sm nečimrna in čem na vseh kosih oblačil met svojo podobo. x^x

Nč, zdej pa pod tuš, sam, je dilema tuki...dobila 1 gel za tuširat od dove, pa 1 smsi sama kupila, ta čokoladnga....zdej pa ne vem, s kerim čem se? :vio: x:px

No, ok, grem... x:Ix x:Dx

Lep dan je bil ful. :palec:

sej lahko pride k nam in nam zaigra x:px

sej sam preizkušam, če mi končno uspe x:Dx

ksenč, sej vem...pa da ne boš mislila...a veš, kolkrat sem se med "prazniki" spomnila na to....sam k je skoz neka gužva al pa sem js u muvingu....za povrh pa še delam....vsaj danes in jutri......pol bom pa spet leteča.....pišuka....moram to mal bolš si zorganizirat.....sej če ne bi blo vseh teh sprememb letos, bi verjetno že nardila.....takole si pa še mal logistiko štimam.......

kaj to...a na bobne igrati ali Amis spoznati x^x...jaz bi oboje :2src:

jeternica...hvala enako...... :palec:

no....zdej bo pa čas da mal v horizontalo mrknem.....dans sem bla na šihtu sam na pol prisebna....ko pa vampirim ponoči......%#%¨$¨&%¨¨//(¨#(......nobene mere..... xcivx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

še ena vampirka tle x:Dx x:px lih taprava ura je tole zame xcivx :inocent:

se še tle pohvalim :inocent: x:px seminarska skor narejena, jutr čaka še finiš x^x

pa še zmer nimam luknje v jeziku :o|o: prov mi je, kaj se pa ne zmenim pa šibam sama xrolleyesx moram bit jst na izi pa se pustit peljat tja x:Ix pismo, upam, da bo še letos tole :vragec: da se zrihta do šihta x:o)x ne morem s frišno luknjo na šiht ... mularijo bi pobral od smeha :inocent: x:Dx

O, kešijev tamal...sm čula, da neki praznuješ dons. :inocent:

Vse najboljše. x:)x x;)x

itak, zgrešila pa zamudila :o|o:

vse najboljše pa najlepše, Cashy x:Xx :hapyb: xbendx xsurprisex želim ti veliko dobrega ... pa tisto, kar si sam najbolj želiš :palec:

al bi tole bolj v čestitke spadalo :inocent:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

da se zrihta do šihta x:o)x ne morem s frišno luknjo na šiht ... mularijo bi pobral od smeha :inocent: x:Dx

Vse se da x;)x jaz sem stranke stregel takoj po luknanjih xrolleyesx

V tvojem primeru se samo dret ne smeš na njih, pa še opazili ne bodo x;)x

Kje (pri komu) si boš deflorirala jezik?

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

no, zrela leta, od 30 dalje x:px

Jeternica, tudi tebe z veseljem x;)x,

:eek: a da sem v zrelih letih :eek: no tole dobim za dobro jutro x:Dx

Amis sej vem, mal sem se šalila... bo že prišel najin trenutek ;)

naj se vam naredi lep dan xsrcx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...