Marsa 27. december 2006 Avtor Prijavi Deli 27. december 2006 kadit boste nehali..... ...prav...js pa ne.... jp. ich aussi. hvalabogu za cele noge pa da si se mela se super! jaz tud super, a pac brez drsalk. ze ves lajf tlele koprnim brez drsalk. in jaz tud sam pofock.mam tamale tlele (tima pa dva frenda). Mejte se! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 zdej pa na bobne....jutri mamo pa spet en nastop.....maram to.....se mi zdi ena taka proba....pa še smisel za improvizacijo se da mal trenirat zraven..... .... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 iiiiiii....kakšen dober smeško...... ....a prideš?....z veseljem te vzamemo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 sej lahko pride k nam in nam zaigra sej sam preizkušam, če mi končno uspe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 mislim da Amis ve odgovor ok dost ircanja ne da se mi ama nič Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 zdej pa na bobne....jutri mamo pa spet en nastop.....maram to.....se mi zdi ena taka proba....pa še smisel za improvizacijo se da mal trenirat zraven..... .... ejjjjj..... kašni bobni???? kašn nastop????? keeeeeee???????? kdaj???????? sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Nu tak..mizarji bodo jutri sfiniširali zadevo - garderobno sobo in potem jih čaka seveda colonga..moram zjutraj zato opleniti tekoči račun in pitanjce če bo sploh zadosta... danes lutala po davčni in odkrila da sestra že kar nekaj spet dolžna davčni..in tisto neko malenkost ki je kriva da bo zdajle malo zastal vpis v zemljiško bo prispevala mati..zdajle pa res že jezna nanjo..pri štiridesetih in nekaj podlage, da si več dolžan kot vreden..mah..nima smisla zgbljati besed..klinc..pol pa zapravi čuda keša za darila..pa kdo rabi darilo..če ni keša ni keša..ne pa da se zadolži vnaprej..drek jezna..ok..naum o tem jutri tepešnica..so se deca že vnaprej razveselili...mater bojo nateple svojo staro..pa še plačat jima baje moram... pa obiske imela cel popoldan..foter, mati, kolegica..bilo zanimivo in zgovorno. sicer pa v Hazolah nič novega Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Drdan, vam pravim ves zaspan. Lej ga, Lunobožiček nam je zlomka vrnu WB Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 nedolžni otročički...svoje ta stare lahko pretepemo jest bi pa končno rad kakšno damo v zrelih letih spoznal...toliko bolje, če igra še bobne ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Kva je to koga lahko premlatim heh mestni deca..to je čas nedolžnih otročičkov ja...nedolžni otroci lahko s šibo namlatijo svoje starše pa tudi sosede..pa še koga in le ti jim zato plačajo..ena batina - en jurij..približno...zato se naša mlajša že meni, da bo pol sela šla namlatit..velja pa tole samo do 12 ure..potem konec tepencije.. mah komaj sem čakala tole.. fotra usipala pa še keš dobila.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 no, zrela leta, od 30 dalje Jeternica, tudi tebe z veseljem , ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Waaaaa kakšen sonček je bil dons Pa končno sem se res spravla mel ven, kot sem se odločla smošli z gondolo na Krvavc pol pa pešala čez smučišče do vrha in odleteli dol, čist je blo noro tak vreme za vikat in mir v zraku, kot po olju Vse je super, sam daje me to k bom zgleda mogla it dol na morje za nov let :xx!: , pa se mi full ne gre, prav rada bi bla doma , to bi mi blo res the best, sam moj tok teži s tem morjem in kako bo fajn in super in fina družba, pa skupi bova,,,,bla bla bla, da že ne morem rečt ne (prevečkrat) in bom po moje popustila njemu v dobro Things we do for love Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 kok bo nad dan pa pico boma pekle če Todike par dni nov gor, je to moja krivda, k sm jo skoz objemala, pa parkrat pokušvala in še k sm dam šla, ni bla čist pr seb. Fajn je blo!!!! Ful mata lepo, fejst dečka ma, nč ji ne bo manjkalo v lajfu! Pa tud privoščim ti to, bejbik, iz srca. Ok, dost osladnosti, da nov med nosečnostjo še sladkorne fasala. :OO!: Joj, pavzo rabm...dons je bil tak žretveni dan, da boh pomagi..... :xx!: Če me nov kap.....mislm, da se bo še ena tema odprla, z naslovom: RES MORM HUJŠAT! Utrujena, k ps, bogatejša za 7 daril. Vsa najs...dobila štumfke s pujsiko gor, ja, eni že vejo, da sm nečimrna in čem na vseh kosih oblačil met svojo podobo. Nč, zdej pa pod tuš, sam, je dilema tuki...dobila 1 gel za tuširat od dove, pa 1 smsi sama kupila, ta čokoladnga....zdej pa ne vem, s kerim čem se? No, ok, grem... Lep dan je bil ful. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 uau, piki, lep dan si preživela, res si zaslužiš eno lahko nočko pa lepe sanje ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 O, kešijev tamal...sm čula, da neki praznuješ dons. Vse najboljše. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 O, kešijev tamal...sm čula, da neki praznuješ dons. Vse najboljše. ii, thanks ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 sej lahko pride k nam in nam zaigra sej sam preizkušam, če mi končno uspe ksenč, sej vem...pa da ne boš mislila...a veš, kolkrat sem se med "prazniki" spomnila na to....sam k je skoz neka gužva al pa sem js u muvingu....za povrh pa še delam....vsaj danes in jutri......pol bom pa spet leteča.....pišuka....moram to mal bolš si zorganizirat.....sej če ne bi blo vseh teh sprememb letos, bi verjetno že nardila.....takole si pa še mal logistiko štimam....... kaj to...a na bobne igrati ali Amis spoznati ...jaz bi oboje jeternica...hvala enako...... no....zdej bo pa čas da mal v horizontalo mrknem.....dans sem bla na šihtu sam na pol prisebna....ko pa vampirim ponoči......%#%¨$¨&%¨¨//(¨#(......nobene mere..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 še ena vampirka tle lih taprava ura je tole zame se še tle pohvalim seminarska skor narejena, jutr čaka še finiš pa še zmer nimam luknje v jeziku prov mi je, kaj se pa ne zmenim pa šibam sama moram bit jst na izi pa se pustit peljat tja pismo, upam, da bo še letos tole da se zrihta do šihta ne morem s frišno luknjo na šiht ... mularijo bi pobral od smeha O, kešijev tamal...sm čula, da neki praznuješ dons. Vse najboljše. itak, zgrešila pa zamudila vse najboljše pa najlepše, Cashy želim ti veliko dobrega ... pa tisto, kar si sam najbolj želiš al bi tole bolj v čestitke spadalo How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 da se zrihta do šihta ne morem s frišno luknjo na šiht ... mularijo bi pobral od smeha Vse se da jaz sem stranke stregel takoj po luknanjih V tvojem primeru se samo dret ne smeš na njih, pa še opazili ne bodo Kje (pri komu) si boš deflorirala jezik? Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 no, zrela leta, od 30 dalje Jeternica, tudi tebe z veseljem , a da sem v zrelih letih no tole dobim za dobro jutro Amis sej vem, mal sem se šalila... bo že prišel najin trenutek naj se vam naredi lep dan Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 naj se vam naredi lep dan Tebi tudi. Jutro. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Ura je že čez 7, jst pa edina na forumu...no, pa še en skriti član. Kje steeeeeeeeeeeeee??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 tud skrit član odhaja...pridna bod Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Vsi so me zapustil. Lep dan, mala. Alo, drugi pa vstat! To je pa že višek! :OO!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Kako lahko paniciraš, če je pred tabo nekaj neskončno lepega? Jst bi tuuuuuuuuuuuud. A se lohk v koga zalubm, prosm. Pa on vame? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts