Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
:vragec:

trudi pa zhe ni zguba chasa... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

kaj, najprej sem prebrla: "Trudi špa še ni zgubu keša" x:Dx

zguba najbrž ni po postih sodeč, ker je iskrena persona, zdi se mi pa škoda, da zgublja čas tuki gor ... ampak če mu je v zabavo, zašto ne. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Sam ljubezen vas je x;)x ampak še vedno bolje vas brat kot TV gledat x:Dx podobna prepucavanja so me še v RL ob jutranji kavi doletela xrolleyesx

Bo treba zvečer res v 4ko, da se še podmladku nasmejem :inocent:

Pogrešam xsrcx še 20+ ur je do ponovnega snidenja x:px lepota pogrešanja x:Ix šele, ko nekaj (nekoga) pogrešaš ugotoviš koliko ti pomeni :2src: in kaka praznina zeva v življenju brez xsrcx

x:Xx x:Xx x:Xx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

kaj, najprej sem prebrla: "Trudi špa še ni zgubu keša" x:Dx

zguba najbrž ni po postih sodeč, ker je iskrena persona, zdi se mi pa škoda, da zgublja čas tuki gor ... ampak če mu je v zabavo, zašto ne. x:Dx

bejbi....to je vse posledica karme

tut to de ti kle gor visish... x:Dx x:Dx x:Dx

de o seb spljoh neb... xrolleyesx :inocent: :vio:

zlomk....blablabla

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona

bejbi....to je vse posledica karme

tut to de ti kle gor visish... x:Dx x:Dx x:Dx

de o seb spljoh neb... xrolleyesx :inocent: :vio:

zlomk....blablabla

a greva skupi objokovat svojo "usodo"? http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gif x:Dx x:Dx

a greva skupi objokovat svojo "usodo"? http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a045.gif x:Dx x:Dx

joj...kok si boga..na enga sonchka... xhypnox xzobkox

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Cashy, hvala no... :o|o: xrolleyesx ...jaz SE UČIm...si kr prav prebral...sicer sem pa res že za vikat... x:Dx x;)x ...sam jaz mislim dolgo živet...pa sem šele na pol... x:px

trudi, ti se kr dalje trudi... ...sam pazi, da te preuč ne utrudi... x:Dx

mačona, itak...če me že vikajo tle x:px , pa lahko nastopam s pozicije kraljične... x;)x

-----------

obnašam se kot prava študentka, knjig se še pritaknila nisem, vse živo delam, sam tega, kar bi morala ne... :o|o: ...

Prejle naredila slivove cmoke, pa sem jih skor sama pojedla...lunin post... x:Dx :fiju:

Astra

Per aspera ad astra

Guest mačona

Zlomk,kaki sonček te to je? :eek: :vio: prej bi morala kako gobico vzet, da bi si ga tko predstvaljala sonce. x:Dx

evo, tebi pa enga balončka, ker si me potolažil. http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/g040.gif x:Dx

eh, v(t)ikajo, itak je oboje isto. x:Dx

Guest mačona

a ti si un, ki štoha in ga na koncu zmaliči? x:Dx xcivx saj se sploh ne vidi, kaj štoha. x:Dx

na no, tega smajlija, da ti bo bolje: http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif x:Dx

Aloha! :palec: :kiss: xcivx

ves dan se prekladam, mal sesuta od ponoc.

NAD ga zhurala vceraj! xokx xcheersx xmusicx

Sploh ves konec tedna! Blazota!

Najprej v cetrtek al kdaj - pr men spontan totalen zhur (:eek: xsrcx xokx) - v bistvu 3 moji najboljsi prijatelji nakljucno pr men, niso se niti vsi poznal med sabo pa tko - a mel smo pa totalen zhur - prav party! jinxal smo no (predvsem jaz seveda :8):), PLESALA sred kuhne, smejal se do nezavesti.. pol sem se makarone kuhala pa solato stimala, brezveze se slis, sam so rekl da je ful dobr, no men je blo itak vsec k mam rada makarone xDDx) mislm halo, kok res dobr!!!

Tak dan za v zgodovino ("zivljenje, to niso dnevi, ki so minili, pac pa dnevi, ki smo si jih zapomnili"). xsrcx

in CIST SLUCAJNO!!! Tko je nanesl.... eno uro pred tem sem se bla dost off, v bistvu... in pol pa prav Bogovcki so mi dal takole dozivetje.

In to se sploh ni vse!!! x^x x8Dx

vcer bla povabljena na 3 konce (za enga sem se pol spomnila da je pravzaprav blo vcer, k sem prezgodaj vedla/bla povabljena, pa pol pozabla x:o)x), no se mi pravzaprav nikamor ni dal, k sem ze prejsnji vecer zhurchkala...

je pa bil frendov rojstni dan, k se mamo radi pa mimi majo vsak let na krki pa tko... in smo se mel pa TOK KUL!!! frendica prpravla za jestkat, take same fajnosti... mali kruhki s tem in onim (veckrat jemo skup, ta kompa nasa, smo vsi tko gurmani mal pa tko).. VSE je blo... xyesx ni da ni... xokx

Smejal smo se ful, se res zabaval...

Pol je blo pa se prezgodaj za dam in se na metelkovo, k sem bla tud spesl povabljena in sem se mela pa se tam tok nad dobr, da cist nad! xokx :flower:

Plesala, povsod me je blo dost, vse zive srecala, se menla.. mah, noro, no!

ne stekam, dva dni totalnega schtraufenpachta!

dons je pa se frend prisel popoldne sva mela pa se tok dobro debato pa vse in sem ful lustn se spet mela, tko da - kaksen vikend! xsrcx xwizardx xsurprisex xpresentx

Tko da sem nad dobre! xDDx x8Dx

**nisem sla pa nc vasga za nazaj brat, ker me oci bolijo od nespanja (sem prisla ob 7h al kdaj dam pa ze ob 12h al kdaj vstala, precej sesuta, sam ne zlo al pa mackasta, pravzaprav cist kul... sam oci me matrajo, morm met ocala gor (jih skor nikol nimam, jih imam sam za vzorc pa za kamuflazho pa za kino, najbolj pa so mi koristne in dobrodosle ko je tko kot dons, ko mam utrujene oci).

Mejte se, lep vecer! xrosex

ne vem ce bom se kaj opletala al bom sla dol past al kaj bom...

morda se kaj civkam tud tle, bom vidla... xDDx xcivx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona

ejejej, misliš, da jaz počnem kaj tako umazanega. Device pa tega že ne počnemo. x:Dx

**nisem sla pa nc vasga za nazaj brat, ker me oci bolijo od nespanja

in ti tudi priporočam zaradi ljubega miru, da ne greš brat. x:Dx

Guest mačona

sem že rekal Aakhutu, da me boš kje po Ljubljani lovila ... sam pol bi lahko še njega, pa Trudija ... x:Dx x:Dx x:Dx

eh, itak boš prebrala, ampak sem te pač opozorila ... x:px x:Dx

Marsa :palec: tako malo je potrebno za dober žur x;)x

Mene je proti jutru malo zamorilo, pa sem se raje umaknil :inocent: ampak sem dopoldan rešil (prestavil) xrolleyesx težave, očitno, ker mi net še vedno dela x:)x

Nejc Zaplotnik

jp, xDDx x;)x

ti onix, glihkar sem ti os pisala in ga namest poslala zaprla. :xx!:

zdej se mi pa ne da se 1x in ker si glih civknil, pa kar sem..

ja, sem postekala, da je blo kaj tacga, kr naenkrat si zginil pa predtem si postal mal melanholicen al kaksen.. pa sem rpesodla, da tok pogresas xsrcx

saj bo no, saj je sam se 15 al kok ur... x;)x xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj sem odhajal še eno uro xrolleyesx sem se še na Disco partyju ustavil, pa še z eno najstnico sem se "kregal" :inocent: me je hotela prepričati da lažem o svoji starosti :o|o:

Res me daje "slatko" pogrešanje xnckrivx sva se celo noč dopisovala, vsak na svojem žuru xrolleyesx 100+ km narazen

Ampak, če ne bi šel ven bi bilo samo slabše :o|o: eno nadstropje nižje (Ch 0) so že ugibali zakaj sem sam xrolleyesx seveda niso uganili x:)x

Draga žena,

Cele dneve visiš na tem forumu, vidima se skoraj nič.. :xx!:

Desno roko imam že polno žuljev, v bistvu sploh ne vem več kako zgledaš gola, tako ne gre več naprej!

Prišel sem do zakjučka da je pri naju potrebno stvari korenito spremenit. Predlagam ločitev.. :vragec:

Tvoj najdražji.. x:Xx

Jaz sem bil trdno prepričan da je s teboj, ker je na forumu ni bilo :eek: zdaj pa kar ločitev xrolleyesx

Glede na to da ohcet ni bila glih hud žur, naj bo ločitev vsaj trodnevna fešta x^x x:Dx

Nejc Zaplotnik

Poznamo.

In sočustvujemo.

Je pa Trudi naraven talent za pomagat, ti svetujem, da se na njega obrneš. V Levih ga boš najhitreje našla, čeprav se zadnje dni bolj zadaj drži ... xnckrivx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Astra, ne obupat, vse se da x;)x imam živi dokaz da se je možno marsikaj naučiti v zeeeelo kratkem roku :eek: samo xbookx pa verjet moraš v sebe in xwizardx se zgodi

Nejc Zaplotnik

Joj, punce..in Onix seveda, saj ne bom več težila.sam takole me je zgrabilo za trenutek, da sem si rekla, pa kaj za vraga mi ej tega bilo treba, kaj sme si "na stara leta" x:px šla tole nakopat na glavo.. :o|o:

Potem pa sem naredila točno tako, kot je rekla Mantis. sam mal sem brala, pa mal iz ene knjige, pa mal iz druge in začela povezovati...in se mi že jasni.... :palec:

Bemti, sem al nisem?? Sem in bom, torej... x;)x

Gre tut za mal dokazovanja, ker sem se že spustila v tole, da zdaj pa moram, zdaj pa ne morem kar tako prizanti, da tole pa morda vseen mal pretežko zame...

Thx za podporo, seveda... xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...