Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 rajši bi tebe te pogrejem Jah, zdej se morš odločit, katero bi, da novš omagal vmes, ker midve z lio sva ornk ženske, nočeva neki na pol. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Jah, zdej se morš odločit, katero bi, da novš omagal vmes, ker midve z lio sva ornk ženske, nočeva neki na pol. bom rajš kr eno po eno...res sta ornk...še zame Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Lia, v vrsto pejt! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Meni je pa tako lepo. Vsak dan mi nekdo polepša dan, z svojim javljanjem kaj jaz vem od kod še nikoli nisem bila tam in mi to deželo opisuje tako slikovito da že kar razmišljam, da bi jo jaz tudi enkrat mahnila tja......presneto da res. Hvala še tuki upam, da bo kaka fotka padla pol Sicer je pa dan za pospravljanje. Še danes v službi potem razvajanje do treh kraljev. in sonček je zunaj. A ni to fino imejte se skrajno lepo PS: ma dej nehi no.............saj to ni res, tolk ene pohote ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Lia, v vrsto pejt! brez panike...saj boš prva...al pač kira že Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 dan men se zdi, da sem se naspala za celo leto nazaj..kak je pasal There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 PS: ma dej nehi no.............saj to ni res, tolk ene pohote Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 dan men se zdi, da sem se naspala za celo leto nazaj..kak je pasal ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Lej ga mulota, kolk se ven meče... in...nobena ni rada prva na vrsti..ker potem ve, da pride druga ..in tretja in... Mana... men zgleda tole cist po enem visjem nacrtu, ceprav je tezko, ko takole vse na kupu... Huh, midva pa cakava en pomemben, ma kaj pomemben, NADpomemben odgovor, pa ne moreva nic, sma cakava ze od jutra...so rekli, do pol petih vam javimo... in reagirava cist v skladu...jaz rakica -bolecine v zelodcu, on lev- aritmija in srce...Se tule dajem prosnjo v vesolje... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Se tule dajem prosnjo v vesolje... Astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 čau folk! čez 10 strani ste natipkal, medtem ko me ni blo mal na morju bla, kužka sprehajala, pomagala mal pohištvo obdelovat pa tko.. spoznala en kup folka, me precej utrudlo, ker hrvaščina zame še zmer tuj jezik, ki ga ne obvladam pa pol se mučla tam skoz... pa še nepoznan folk, jaz pa rabim čas, da se navadim in sprostim.. ampak ok, blo čist fajn.. pa sonček bil ves čas, sam zmrzovala sem pa tud skoz sem se zezala, da bom mela še nočne more o tem kako v mrzlo posteljo lezem.. zdaj pa doma, pobrala Tristana prejle, tule me je bratec čakal.. mal na izi, pred tvjem visiva.. bi blo pa treba par sorodnikov obiskat, pa na en sestank se dobit, pa na en kofi.. pa se mi tko ne da... nič, uživajte v sončku... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Astra evo mene nazaj... bom jutri ponovila... mater sem pogrešala tole... pa nekoga pogrešam, mučo... Sem se mal z mojim kamnitim prikateljem pogovorila, pa pravi da sem spoznala vrednost življenja... no ja, kaj pa čem drugega grem zdej nekaj jestAudi nič novega ane no ja sej sem vedela... mah sej bo tud to mimo...papa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Astra evo mene nazaj... bom jutri ponovila... mater sem pogrešala tole... pa nekoga pogrešam, mučo... Sem se mal z mojim kamnitim prikateljem pogovorila, pa pravi da sem spoznala vrednost življenja... no ja, kaj pa čem drugega grem zdej nekaj jestAudi nič novega ane no ja sej sem vedela... mah sej bo tud to mimo...papa Ojla Ksenč, kako si kaj?Vse naj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 o glej ga Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 o glej ga O, glej jo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 cel pop. skor s predremla, premrčala morm rečt matr je pasalo me je kr pr srcu stisnal k mi je cashy trojčke napovedu to ni za zdržat, tri rake met pr bajt, tolk taf še pa jst nisn, mislim da bi plutoček spakiru kufre pa šu kako bajto višje/nižje zj grem pa mal sadja vase zmetat, pol pa mogoč tud vn KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 s tamalim šla v trgovino po hrenovke za kosilo pa se spotoma še v unmu mercator kafiču zraven ustavla na kofi (ker moja ni dobra ) za crknt, kak folk kelnarca pa ena starejša gospa, skor polupčkala naju, ko sva not prišla, pa ful sladkasta, kaj bova naročila, pa če bi še kaj, pa pri plačevanju skor stopila se zraven pa vse mogoče praznike nama čestitala sva umirala od smeha še celo pot do doma.. tamal reku, da še dobr, da ni bla kava tko sladka ko ona, ker je ne bi mogu spit ampak kjut v bistvu, čist odštek scena... en kup tipov za šankom ob kozarčku pa en spal na klopci, sem se skor nanjga usedla... ne morš da verjameš kaj se sred mesta najde... kava pa smešno poceni.. nič, zmenla se vse živo, zdele sestank, pol poberem lubija, ker se je odločil, da se mi pridruži pri obiskovanju sorodnikov (ma mal slabo vest, ko me je cel teden okrog njegovih vodil ).. pa še na hitr morm v btc po čajčke, bo mama ful vesela unga božičnega ampak kava je bla pa mal divja.. se kar tresem pa čist naspidirana ok, verjetn so tud 3 čiki mel kaj zraven.. sem spraznila škatlco, da do novga leta ne bo treba več kadit vupiiii... mal se mi cufa mejte se WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 morgen....( )... :xx!: :xx!: jao, jao glava.... rolal do jutranjih (belega dneva) v jalla-jalla..... pol pa ves dan tkooooo slabo spal.... pa skos eni telefoni, pa kr eni SMS-ji.... zdej se morm pa skupi sestaut k zvecher jovonanovo.... bemti december.... januarchek bom pa u martulku prezhveu.... zlomk...tralala777 tradicionalnih ou na najlepshejshi rilchek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 prijatlci ponudla pomoč pri prevajanju..zdle se pa j** z eno poezijo There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 prijatlci ponudla pomoč pri prevajanju..zdle se pa j** z eno poezijo kaj prevajaš? elektriko? in vmes ti uspe še pesniti ti si carica! ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 prevajam poezijo za en dokumentarec....no prva kitica je že There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 A nimate nič drugega za delat, kot za compom sedet. Strani se nabirajo in nabirajo ... Pridni. Mene pa cajt lovi. Nič še zrihtan za mojo pot ... pa grem že čez en teden. Zdej je pa še eden do nekaj dni smučanja vmes padlo. Sej paše, sam je tumač. Mal sem živčna, k kr grem .... Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 ena ura za prevod ene pesmi za prvič bo čist ok There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 iz katerega jezika pa? ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 anglešina..pa še ful je ne maram..mam nemščino rajš Brez dotika človeških rok narejenElegantno izklesanIz skale, kot z magijo danVečen, tih, čudovit, sam!Ni mlade device kakor ta stari Doric oltarKjer Atena imela obrede je božanske Ne bleščeča siva, kakor mnogi pravijoKi pokriva hrib in posvečuje preprostostAmpak vrtnica-rdeča kot sij zarjePrvič opažena, preden izgine Hiše mladosti za strmino gorjaKi jih je človek obsodil dva tisoč let nazajKot čudežna pesem iz VzhodaMesto rdeče kot vrtnica, staro kot čas There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts