Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Drčer. x:)x Pismo, ni še konc čag, bemu sunce. K ni šlo drgač uskladit se nas bo dans pr men za štart doblo 5 al 6 frendov iz frocoštva, pa se gremo od starga leta poslovit........to bo še veselo, se mi zdi. Je pa zanimiv naš stan.......2 ločena, 1 samski, 1 poročen, pa 1 na koruzi.....pa moja malenkost. x:o)x Upam, da neu treba bab jurit, k se jim trga al pa kaj tazga.... :inocent: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

hmm, hmm, tole pa res ni zdrav...zakaj se folk poroča, če se pa potem ločuje xnckrivx x:o)x

škoda stroškov za poroko x:o)x

kolk sem jest len, ko bi moral bit najbolj priden c-c-c...naj me ena da čez kolena x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hmm, hmm, tole pa res ni zdrav...zakaj se folk poroča, če se pa potem ločuje xnckrivx x:o)x

škoda stroškov za poroko x:o)x

kolk sem jest len, ko bi moral bit najbolj priden c-c-c...naj me ena da čez kolena x:Dx

Kr mamici reč, ona najbolj zna! x:Dx

no, no, maminega sinčka se pa ne grem več x:px

mi je za naslednje leto menda obljubljeno odlično finančno stanje x:px, tako da me ne bo treba več kaj dosti vzdrževat....no, kaj bo že še skuhala pa oprala x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Evo, se zmenla za eno varstvo po novem letu.. bomo vidl kako bo..

doma dons, sama, se posvečam mačkonu... bil na počitnicah cel teden pa mal so se pretepal z našimi mačkami, tko da ga morm mal potolažit zdaj xsrcx itak mi sploh ne zleze iz naročja..

sva šla obiskat mamo in ata, za ta druge je zmanjkal časa.. po novem letu.. pa itak mi je kar mal tu mač vse sorodnike v enem dnevu..

nič, jutr bo pa treba mal bolj zgodaj vstat, kot zadnje čase, še en kup opravkov.. oblubla, da pridem očita in brata domov sfrizirat, no ja, bomo nekaj sčaral... pa v bistvu.. naj bo že konc teh praznikov, ker je mami vsakič, ko jo vidim, bolj boga :sori:

nič, grem se crkljat naprej...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Evo, jutri jo mahnem na 4 dnevno silvestrovanje :onfire: :inlove:

Komaj čakam! Prijateljica je že danes vse nakupila, hrano & alko. Jaz ravno snemam CD-je z musko, potem pa počasi v mižale.

Me zjutraj pelje fotr do ljubljane xrolleyesx Kolk sem že sita teh prevozov...Še malo, še malo pa bo brm brm x:px

Skratka, vsem želim srečnega pa zdravga! Lepo praznujte in obilico zdravja v novem letu!

http://www.cosgan.de/images/midi/xmas/k055.gif

Mejte se x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ojla, sam pofock (da vas nou skrbel x;)x)! :kiss:

Nc brala, vsake tolk osvezila, k sem kaj dam uletela al pa v medfazi kaksni. x:)x

V glavnem, Mimi tlele, cist preplasena, k okol totalne explozije! :o|o:

Drugac pa super! xokx

Bla po dolgem cajtu v St.Vidu... in tako dalje. vsega boga zrihtala.

Sicer nic zelo praznicna, *bojkotiram* vso tole novoletno evforijo, hkrati pa pac tud jaz dam nekaj na simboliko itd. torej, prehod in tako dalje. prazniki in vse... saj je lepo...

sam je ratal! :bomb: xrolleyesx

ampak sej ni vazn, vsi pac pademo v ta kalup, ce druzga ne, si odvisen od tega.. ne mors it v bauhaus po odcepnik za odtok recimo, brez da si del te blazotne mase, ki se vali in ki ji en glas pravi: "Kupuj" x:o)x x:Dx

in taksno.

drugac pa, odbiti prazniki pravzaprav (zame).

ampak mega! xokx

ajd mejte se, sej se kej vklopim pa se kej preberem, kwa tud vam dogaja.

xcheersx xsingx (mitja mi je en hud CD dal in zdaj poslusam in cist shizim).

aja! :D

kuhala fizol ob 18h, zelje ob 19h (x:Ox).

ampak sem si mislila: ce lohk men ob nenormalnih urah (recimo ob 9h zjutraj) se s tem smradi, pol lohk tud jaz ob najbolj mozno normalnih urah se tole grem. x:px

k jutr mislm joto skuhat... :yumy:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ful blo dobro, 5 frendov prišlo, velik smeha in zafrkancije, sproščeno, kul..... :palec: x:)x xpartyx Ena izmed globokumnih x:o)x : "ako želiš ostaviti alkohol, cigarete in žene........ostavi jih za mene". :vragec: xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

k Žigu v Grosuplje bom šla x:Ix sej dobr dela a ne x?x

a ni tko, da par dni ful čudno govoriš pol :inocent: x:px

Red pig :palec:

Žiga mi je :vragec: tetoviral :palec:

Za luknanje ti pa Lunatki lahko kaj več povesta x;)x

Jezik ti nateče, ampak hladni obkladki (sladoled, milkshake, ....) pomagajo x;)x na začetku pazi tudi na izgovarjavo x;)x šumniki, sičniki, R, ....

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

jutro!

Odklop, to je pravo te dni.Tokrat bojkotiram vse zabave, ostajam doma, itak me zelodec boli :o|o:

Agonijo mal podaljšali, so včeraj javili, da danes... xrolleyesx ..čakam, da luna pride v bika x^x , pa se potem gremo dalje.Huh, kolk mi je zoprno, ko čakaš na uradnike, ki rabijo še sam ta papir, pa potem morajo še razmislit, pa ne vejo, če bi... xrolleyesx sva se ponoci oba zbujala in vmes govorila...sam da BO :detelca:

grem zdaj na eko tržnico, sem se spomnila enega fajn darila za poslovnega partenrja, ker ga mal tudi poznam, vem,kaj mu bo sedlo...sem že bila na vrtu in nabrala šopek rožmarina in žajblja, naj bo dekoracija po moje... x^x

Astra

P.s. No, odgovor je prišel...in se glasi NE... :xx!: ..rabijo še en papir, to pa bomo reševali po novem letu... xrolleyesx :xx!: ...sam je pa tudi nekaj dobrega, sva ponoci se spomnila, kaj lahko naredimo, in je v bistvu ok. Ni tolk tragično, kot je zgledalo na prvi pogled...sva zdaj z gospodom govorila po telefonu in sva kar boljše volje, kljub... xrolleyesx :xx!:

Jeb** vse skupaj...

Astra

Per aspera ad astra

Od petka naprej sem frej, pa moram povedat da tok kot sem sedaj zasedena non stop, še med delavnikom nisem. En dan, vsaj en dan si bom vzela zase. Zaenkrat kaže, da bo to jutri. x^x

Je pa seveda fenomenalno to praznovanje, pa frendi, kolegi, koncerti,..akcija. To je nekaj zame. x:px

Vsak dan vstajam krepko čez poldne, danes je izjema. Vstala sem ob 11 30, jeah. xDDx Dan je kratek, noč pa dolga.

Drugače pa gre vse kot po maslu. Razen parkiranje v mestu je ponavadi problem. Predvčeri je šel en rikverc in je šel kar vame, moj Miki ima malo posledic. Včeraj pa sem prevozila celo mesto, 1 h iskala en spodoben parking, potem pa sem ga parkirala na avtobusni postaji. Kakih posledic ni bilo. Je izgleda Jankovič naročil, da naj ne bodo zateženi. x^x

Prijatelj se seli v Brazilijo v Bahio. :2src: To pomeni, da jaz v Brazilijo iti, kadar čem. Računam konec drugega leta, vsaj za en mesec, moje sanje. x:Xx

Sedaj sem povedala, kar mi zaenkrat leži na duši, grem malo na izlet z Rikijem, ko se prebudim. x^x

Kako čemo? Lako čemo.

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

tole postaja precej nevzdrzhno.... xrolleyesx

she tri dni.... x:Dx

bemti se mi zhe mesha... x:o)x

dons che kerga kam ven vleche v K4 astrodisco....zna bit lushtno... x:)x x:)x x:)x

drgach pa popoldan she ena predstava...ajajaj...pol pa itaq celonochna....pa jutr after (she ne vvem kje) xrolleyesx x:px x:o)x

drzg se zlomk... x:Dx :vio:

zlomk.....tralala

777 x:Xx ou tja... x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

tole postaja precej nevzdrzhno.... xrolleyesx

she tri dni.... x:Dx

bemti se mi zhe mesha... x:o)x

dons che kerga kam ven vleche v K4 astrodisco....zna bit lushtno... x:)x x:)x x:)x

drgach pa popoldan she ena predstava...ajajaj...pol pa itaq celonochna....pa jutr after (she ne vvem kje) xrolleyesx x:px x:o)x

drzg se zlomk... x:Dx :vio:

zlomk.....tralala

777 x:Xx ou tja... x:)x x;)x

Zdrži še malo. x:px xDDx x;)x

Kako čemo? Lako čemo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...