ScorpioGirl 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Dannnnnnnnnnnnn Evo me še spakiram ... pol pa počasi .... via Beograd do pol 5h zjutraj finiširala seminarsko v sredo jo še preberem in v četrtek oddam sam cela kriza, k nism mogla zaspat zjutri ob 9h pa že rogovilt okol ... je blo treba še mal prednovoletnih obiskov opravt Red pig Žiga mi je tetoviral Za luknanje ti pa Lunatki lahko kaj več povesta Jezik ti nateče, ampak hladni obkladki (sladoled, milkshake, ....) pomagajo na začetku pazi tudi na izgovarjavo šumniki, sičniki, R, .... sladoled bom imela izgovor, da se s takimi zadevcami razvajam če mi bo ratal dons uletet še v Grosuplje prov mi je, kaj pa računam na druge Najlepšejše silvestrovanje vsem ogromno lepega v novem letu pa da ne bi blo kšnih mačkov pa tigrov v ponedeljek How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Uf, sm mal spala prej, kaki 2 urci, je pasal. No, sej sm bla kr hit fertik, delala vsega skp ene 6 ur, šla še na en obisk, se zmenla za pregled za leče, pršla damu, spala 2 uri, zdej je pa mami staro mamo prpelala in smo mal gledal albume od mladih let... Rafaelote jem. Joj, morm še eno lunatko zahaklat za cd-je. Skoz pozabm..... Ammmmmmmm...mal mi je dolgcajt, ampak sam mal. 4 dni frej!!!!! Ne pomnim, kdaj sm bla nazadnje, brez zajebancije. Scorpiobejba, lepo praznuj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 jao... nadnujno...Punce, a se da jajc v muffinih s čim zamenjat oziroma kaj bo ratal, če bom brez delala? Sem vedla, da bom neki pozabla WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Kaj pa skok do trgovine? Dan in noč ali pa na kakšni večji pumpi tudi hrano prodajajo, res pa da to zahteva oblačenje, obuvanje in izhod v mrzlo noč :xx!: Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 oblačenje, obuvanje in izhod v mrzlo noč :xx!:tudi meni take nevšečnosti grejo na živce in priskutijo zimo. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Kaj pa skok do trgovine? Dan in noč ali pa na kakšni večji pumpi tudi hrano prodajajo, res pa da to zahteva oblačenje, obuvanje in izhod v mrzlo noč :xx!:ma glede na plane me čaka dva dni tega.. mraza, spanja skor v bundi.. se ne pritožujem sploh, ker je bla mal moja ideja, sam zdajle sem pa na toplem.. pa me čist nič ne vleče ven, pa četud 100m do pumpe (kjer pol valda kot zanalašč ne bodo mel jajc ).. nič, sem mal brskala po netu, nekje piše, da je jajc kr tko mal dodatek.. pa da se da vse biskvite brez delat.. mi je bla v trenutku všeč teorija, bomo čez 20 minut vidli... bejba s katero sva bili zmenjeni za sestank tlele pri men me je skenslala, pa itak sva ugotovili, da lahko vse prek neta rešiva.. pa čakam, da mi sporočijo a gremo jutr al pojutrišnjem v hribe.. ker se mi nekak ne da pakirat, če ne bom glih prisiljena WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Ojla Matr laufajo ti dnevi hiter. Sicer pa kul, uspel obiskati al spraviti na čvek vse ljube skor, ne glih vse, sam kdo bo to folgal, imel eno fajno prednovoletno debato z bivšo in sva v ful fajn odnosih (Marsa, tokrat pa sem jo objel, bemu, zakaj pa ne ), pocartljal mucka, mu neso en kup novoletne hrane, sploh sedaj k ima tud prijateljico , v mestu naletel še na frende, vsi skup zaključli v nekem kafiču s ful žurom, matr, bejbe alko mahnjene so šele vsekane, ena je kar cote trgala z mene :OO!: , babnca zmešana, pa to taka kao zrihtana in fina , jasno - komaj pobegnli, šli še mal na drink okol, srečal še frendico, pismo enih par mi še manjka, bi jih rad vidu še letos, ko jih že tko premal, pa ne vem, če bo ratal........mah, fajn dan. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 pismo enih par mi še manjka, bi jih rad vidu še letos, ko jih že tko premal, pa ne vem, če bo ratal........Mene, na primer, a ne? Počasi se bom pobrala spat. Nočko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Tud, sam k nis nč v MB, jaz pa tud verjetn nem v LJ. Bova drug let not spravla...... Pa da ne boš zdej to "not spravla" si kaj domišljala..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Tud, sam k nis nč v MB, jaz pa tud verjetn nem v LJ. Bova drug let not spravla...... Pa da ne boš zdej to "not spravla" si kaj domišljala..... Ne vem, na kaj ciljaš. Važi. Lepo praznujta. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Ciljam, da not spravim.... Hvala Fajn praznuj tudi ti, uživaj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Tist z mafini.. lahk tud brez jajca, ni prav dost razlike... pa če je ful čokolade not, se itak ničesar drugega ne čuti mah, nič še ne vem kako jutr.. sem vseen se zbrcala pa spakirala.. sam za mačka še nisem, to bom pa jutr.. gre verjetn z nama, ko že za božič nisva bla skup.. pa pes tud, tko da bo party in the house ma nič.. grem spat... tole sem prejle v avtu poslušala in si že cel dan pojem.. taka lepa za začetek leta.. Y jugar por jugarsin tener que morir o matar,y vivir al revésque bailar es sońar con los pies WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Sem šla cel tekst iskat... ful dolga pesem, govori o tem kako bi v življenju se morali predvsem igrat.. taka pozitivna.. sam tolk na hitr, drugač ne bom mogla spat, ker me bo mučl La vida no es un bloc cuadriculadosino una golondrina en movimientoque no vuelve a los nidos del pasadoporque no quiere el viento. Življenje ni papirnat blokampak lastovka v gibanjuki se ne vrača k gnezdom preteklostiker ne mara prepiha. Y jugar por jugarsin tener que morir o matar,y vivir al revésque bailar es sońar con los pies igrati se zaradi igre samebrez da bi morali umreti ali ubitiin živeti vzvratnoker plesati pomeni sanjati z nogami. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Sam še jaz tle pišem Nič, šibam po ribice na tržnico pol pa gasa... Lepo se mejte, uživajte v praznovanju, če se da, če pa ne pa itak.. sej je samo en dan več... Zato se grem jaz skrit v gore, ker se mi ne da it tegale divjega praznovanja.. Se vidmo drugo leto WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Uzivajte! naredite si tako, da vam bo lepo, čim manj se ozirajte na to, kaj je prav in kaj ne.vse je prav, ne pozabimo tega... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 ...še od mene...prazniki gor al dol....uživajte v fajn družbi....sej je druženje itak point vsega..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 morgen.... itaq.....mi je lih blo treba she na after na metelkovo nos nest.... sej blo fletno.....marso srechat.....pa tko.... sam.....sfukan sm pa chist.... :xx!: dons pa spet.....ajajaj.... she dva dni.....matr sm faca..... zlomk....tralala777 ou tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 gospodinjica danes.sarmo skuhala, kekse spekla(spet) obiske imela..pucala, psa skopala, mačke zagnjavila..zdaj pa iz inata na netu..ker me mal dol meče..klinc pa tole..zdaj bom morala še roko dvignit, če bom hotla na net..madonca pje.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Bla v kinu, gledala Eragon ...med vožnjo me je nekdo iz skrite cifre klicu, pa sm mela fon po tih. Zihr kak ''fejst''. Ah, ja, študiram, če b šla kr spat, čeprov nism tok zaspana. Dons začela in dokončala eno knjigo, k me je mal znervirala...naslov je Zbiratelj... o enem bednem tipu, k ugrab bejbo, k je zaljubljen vanjo..sicer ji nč ne nardi, ampak je pa totaln bednik... :xx!: No, ja, vidm, da sm še zdej našpičena. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2006 Avtor Prijavi Deli 31. december 2006 Blazota! tile prazniki pa vse.zadnjic (v petek al kdaj) sem se spokala ob 4h ven. mislila sem it ze zvecer ven, sem sla pa okol 22h "za pol urce telo polozhit", me je pa zmanjkal do 2h...pol sem sla pa vseen, ceprav tok pozno in prisla ob 9h dam in vcer skor ves dan prespala. oz. izirala. pa jedla skoz nekaj. zredila sem se. Dons pa cajt hitreje laufa, nekak. ajd, mejte se, folk, lepo praznujte pa srecn'ga pa zdrav'ga! xrosex Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 jutro oz.dan.bila prej na mrzlem sprehodu..psa trga..tulil kot volk..menda zaljubljen spet..jaz pa ga omejila danes..pokanje in raketiranje imajo ljudje v planu..tako za kurac še nikoli nisem preživela starega leta, kot ga bom verjetno letos..eh..bom pa probala iz vsega tega potegnit najboljše..sam še ne vem kaj to bo.grem nalit in sflaširat vino za moje.. pa nekaj peciva nesem za sladico zraven..pol pa bo. kar bo. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Še vedno sitna. Eh, ja....sej se bom kmal pobrala od doma, mal okol ppoletala, voščla še parim, pa bo. Zvečer bom pa s 3 blondinci praznovala. Srečnga pa zdravga, pa ne bit svine do soljudi! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 morgen..... she SAM DONS...... sicer bo 24 ur trajal....ampak je pa tolazhilno.... morm bit zhe ob shtirih tam v lukni....neke kao dekoracije.... torej zej najprej jutranja kavica... pol tush....pol pa.... skratka, kot nas uchijo modrejshi od nas:treba je vech dajati kot prejemati;zatorej: VAM ZHELIM V NOVEM LETU VSE TISTO KAR ZHELITE VI MENI IN NAJ SE VAM LE TO DVAKRATNO POVRNE(hehe.....zej pa pazte ) zlomk....tralalapa itaq de 777 najgromozanskejshih cmokou na nartabltasimpatichen rilchek... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 VAM ZHELIM V NOVEM LETU VSE TISTO KAR ZHELITE VI MENI IN NAJ SE VAM LE TO DVAKRATNO POVRNENo, pol ti pa želim, da bi naslednje leto ogromno fejst dedcov spoznal, k bi se vsi tepl zate. Jupi, če se pa nasledn let nom oženla, pol pa tud ne vem, k tole zdejle, je blo iz srca željeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 če se pa nasledn let nom oženla ti iz srca zhelim tole ZHENITEV sam bemu.....kera baba te bo prenashala zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts