Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

xcivx Dannnnnnnnnnnnn x:Xx

Evo me xcivx še spakiram ... pol pa počasi .... via Beograd :2src: x:px

do pol 5h zjutraj finiširala seminarsko x^x v sredo jo še preberem in v četrtek oddam xcivx sam cela kriza, k nism mogla zaspat zjutri :eek: ob 9h pa že rogovilt okol ... je blo treba še mal prednovoletnih obiskov opravt x8Dx

Red pig :palec:

Žiga mi je :vragec: tetoviral :palec:

Za luknanje ti pa Lunatki lahko kaj več povesta x;)x

Jezik ti nateče, ampak hladni obkladki (sladoled, milkshake, ....) pomagajo x;)x na začetku pazi tudi na izgovarjavo x;)x šumniki, sičniki, R, ....

:2src: sladoled x:px x:Dx bom imela izgovor, da se s takimi zadevcami razvajam xcivx če mi bo ratal dons uletet še v Grosuplje :inocent: xDDx prov mi je, kaj pa računam na druge xrolleyesx

Najlepšejše silvestrovanje vsem :love: ogromno lepega v novem letu xsrcx x:px pa da ne bi blo kšnih mačkov pa tigrov v ponedeljek :inocent: :vragec:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Uf, sm mal spala prej, kaki 2 urci, je pasal. x:px

No, sej sm bla kr hit fertik, delala vsega skp ene 6 ur, šla še na en obisk, se zmenla za pregled za leče, pršla damu, spala 2 uri, zdej je pa mami staro mamo prpelala in smo mal gledal albume od mladih let... x:Dx

Rafaelote jem.

Joj, morm še eno lunatko zahaklat za cd-je. Skoz pozabm..... xrolleyesx

Ammmmmmmm...mal mi je dolgcajt, ampak sam mal. :inocent:

4 dni frej!!!!! :eek: Ne pomnim, kdaj sm bla nazadnje, brez zajebancije. x:Ix

Scorpiobejba, lepo praznuj! xsrcx

jao... xrolleyesx nadnujno...

Punce, a se da jajc v muffinih s čim zamenjat oziroma kaj bo ratal, če bom brez delala? Sem vedla, da bom neki pozabla xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Kaj pa skok do trgovine? x;)x

Dan in noč ali pa na kakšni večji pumpi tudi hrano prodajajo, res pa da to zahteva oblačenje, obuvanje in izhod v mrzlo noč :xx!:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Guest mačona
oblačenje, obuvanje in izhod v mrzlo noč :xx!:

tudi meni take nevšečnosti grejo na živce in priskutijo zimo. :vragec: :xx!: x:Dx

Kaj pa skok do trgovine? x;)x

Dan in noč ali pa na kakšni večji pumpi tudi hrano prodajajo, res pa da to zahteva oblačenje, obuvanje in izhod v mrzlo noč :xx!:

ma glede na plane me čaka dva dni tega.. mraza, spanja skor v bundi.. se ne pritožujem sploh, ker je bla mal moja ideja, sam zdajle sem pa na toplem.. pa me čist nič ne vleče ven, pa četud 100m do pumpe (kjer pol valda kot zanalašč ne bodo mel jajc x:o)x ).. nič, sem mal brskala po netu, nekje piše, da je jajc kr tko mal dodatek.. pa da se da vse biskvite brez delat.. mi je bla v trenutku všeč teorija, bomo čez 20 minut vidli... x:)x

bejba s katero sva bili zmenjeni za sestank tlele pri men me je skenslala, pa itak sva ugotovili, da lahko vse prek neta rešiva..

pa čakam, da mi sporočijo a gremo jutr al pojutrišnjem v hribe.. ker se mi nekak ne da pakirat, če ne bom glih prisiljena x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Ojla x:)x Matr laufajo ti dnevi hiter. :o|o: Sicer pa kul, uspel obiskati al spraviti na čvek vse ljube skor, ne glih vse, sam kdo bo to folgal, imel eno fajno prednovoletno debato z bivšo in sva v ful fajn odnosih (Marsa, tokrat pa sem jo objel, bemu, zakaj pa ne x:)x ), pocartljal mucka, mu neso en kup novoletne hrane, sploh sedaj k ima tud prijateljico :2src:, v mestu naletel še na frende, vsi skup zaključli v nekem kafiču s ful žurom, matr, bejbe alko mahnjene so šele vsekane, ena je kar cote trgala z mene :OO!: , babnca zmešana, pa to taka kao zrihtana in fina x8Dx , jasno - komaj pobegnli, šli še mal na drink okol, srečal še frendico, pismo enih par mi še manjka, bi jih rad vidu še letos, ko jih že tko premal, pa ne vem, če bo ratal........mah, fajn dan. x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tud, sam k nis nč v MB, jaz pa tud verjetn nem v LJ. Bova drug let not spravla...... x;)x Pa da ne boš zdej to "not spravla" si kaj domišljala..... :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tist z mafini.. lahk tud brez jajca, ni prav dost razlike... pa če je ful čokolade not, se itak ničesar drugega ne čuti x:o)x

mah, nič še ne vem kako jutr.. sem vseen se zbrcala pa spakirala.. sam za mačka še nisem, to bom pa jutr.. gre verjetn z nama, ko že za božič nisva bla skup.. pa pes tud, tko da bo party in the house x:o)x

ma nič.. grem spat...

tole sem prejle v avtu poslušala in si že cel dan pojem.. taka lepa za začetek leta..

Y jugar por jugar

sin tener que morir o matar,

y vivir al revés

que bailar es sońar con los pies

loesje

Spet nazaj -

Sem šla cel tekst iskat... ful dolga pesem, govori o tem kako bi v življenju se morali predvsem igrat.. taka pozitivna..

sam tolk na hitr, drugač ne bom mogla spat, ker me bo mučl x:o)x x;)x

La vida no es un bloc cuadriculado

sino una golondrina en movimiento

que no vuelve a los nidos del pasado

porque no quiere el viento.

Življenje ni papirnat blok

ampak lastovka v gibanju

ki se ne vrača k gnezdom preteklosti

ker ne mara prepiha.

Y jugar por jugar

sin tener que morir o matar,

y vivir al revés

que bailar es sońar con los pies

igrati se zaradi igre same

brez da bi morali umreti ali ubiti

in živeti vzvratno

ker plesati pomeni sanjati z nogami.

loesje

Spet nazaj -

Sam še jaz tle pišem :inocent:

Nič, šibam po ribice na tržnico pol pa gasa...

Lepo se mejte, uživajte v praznovanju, če se da, če pa ne pa itak.. sej je samo en dan več... Zato se grem jaz skrit v gore, ker se mi ne da it tegale divjega praznovanja..

Se vidmo drugo leto x:Xx x:Xx x:Xx

loesje

Spet nazaj -

...še od mene...prazniki gor al dol....uživajte v fajn družbi....sej je druženje itak point vsega.....

x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

itaq.....mi je lih blo treba she na after na metelkovo nos nest.... x:o)x

sej blo fletno.....marso srechat.....pa tko.... x:)x x:)x x:)x

sam.....sfukan sm pa chist.... :xx!:

dons pa spet.....ajajaj.... xrolleyesx

she dva dni.....matr sm faca..... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

777 x:Xx ou tja.... x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

gospodinjica danes.

sarmo skuhala, kekse spekla(spet) obiske imela..pucala, psa skopala, mačke zagnjavila..

zdaj pa iz inata na netu..ker me mal dol meče..klinc pa tole..zdaj bom morala še roko dvignit, če bom hotla na net..madonca pje..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Bla v kinu, gledala Eragon :palec: ...med vožnjo me je nekdo iz skrite cifre klicu, pa sm mela fon po tih. Zihr kak ''fejst''. :o|o:

Ah, ja, študiram, če b šla kr spat, čeprov nism tok zaspana. x:Ix

Dons začela in dokončala eno knjigo, k me je mal znervirala...naslov je Zbiratelj... o enem bednem tipu, k ugrab bejbo, k je zaljubljen vanjo..sicer ji nč ne nardi, ampak je pa totaln bednik... :xx!: :vragec:

No, ja, vidm, da sm še zdej našpičena. xrolleyesx

Blazota! :switz:

tile prazniki pa vse.

zadnjic (v petek al kdaj) sem se spokala ob 4h ven. x:o)x x:px

mislila sem it ze zvecer ven, sem sla pa okol 22h "za pol urce telo polozhit", me je pa zmanjkal do 2h...

pol sem sla pa vseen, ceprav tok pozno in prisla ob 9h dam in vcer skor ves dan prespala. oz. izirala. pa jedla skoz nekaj.

zredila sem se. xDDx

Dons pa cajt hitreje laufa, nekak. x:o)x xDDx

ajd, mejte se, folk, lepo praznujte pa srecn'ga pa zdrav'ga! xcheersx xrosex xsingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jutro oz.dan.

bila prej na mrzlem sprehodu..psa trga..tulil kot volk..menda zaljubljen spet..jaz pa ga omejila danes..pokanje in raketiranje imajo ljudje v planu..

tako za kurac še nikoli nisem preživela starega leta, kot ga bom verjetno letos..eh..

bom pa probala iz vsega tega potegnit najboljše..sam še ne vem kaj to bo.

grem nalit in sflaširat vino za moje.. x:px pa nekaj peciva nesem za sladico zraven..pol pa bo. kar bo.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:vragec:

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:

she SAM DONS...... x:)x x:)x x:)x

sicer bo 24 ur trajal....ampak je pa tolazhilno.... :vio:

morm bit zhe ob shtirih tam v lukni....neke kao dekoracije.... xrolleyesx

torej zej najprej jutranja kavica... x:)x

pol tush....pol pa.... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

skratka, kot nas uchijo modrejshi od nas:

treba je vech dajati kot prejemati;zatorej:

VAM ZHELIM V NOVEM LETU VSE TISTO KAR ZHELITE VI MENI IN NAJ SE VAM LE TO DVAKRATNO POVRNE

(hehe.....zej pa pazte x:Dx x:Dx x:Dx )

zlomk....tralala

pa itaq de 777 najgromozanskejshih cmokou na nartabltasimpatichen rilchek... x:)x x:)x x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

VAM ZHELIM V NOVEM LETU VSE TISTO KAR ZHELITE VI MENI IN NAJ SE VAM LE TO DVAKRATNO POVRNE

No, pol ti pa želim, da bi naslednje leto ogromno fejst dedcov spoznal, k bi se vsi tepl zate. :vragec: x:Dx x:px

Jupi, če se pa nasledn let nom oženla, pol pa tud ne vem, k tole zdejle, je blo iz srca željeno. xnckrivx :lol: x;)x

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...