nataly 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 težko da katera res.. Fino imele pri mojih starših..oba sta kuhala(oz. foter aktivno sodeloval, kar je čudež..se pohvalil, da ne večerja več, da celih 10 kg dol vzel..kul) spili liter vina..potem šle na pokopališče prižgat svečko starim staršem in zdaj se starejša odpravlja za ven..uspela se je že s frendico skregat..no..bog ve kakšno bo to leto..sicer pa nekaj reketirajo tule.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 lepo se imejte Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Lunatke in Lunatki prijetno noč in zabavo do jutra Za trenutek pozabimo da nam je včasih težko,lepo misel podarimo da nam v srcu bo toplo,naj nasmeh, poljub, objem, praznično darilo bo,ker stvari, ki jih ne kupiš včasih najlepše so. Srečno, zdravo, ljubeče in veselo 2007 leto vam želi Onix Zdaj pa žur do jutanjih ur Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Dragi lunatki - SREČNO! funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Drage lunatke.....srečno 2007 Nč, vsem lunatkom eno fajno, srečno, zdravo in seksi leto 2007...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 naj se vam 2007 v spominu ohrani kot vaše najboljše leto! srečno! ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 evo. pa še jaz mal preživela dan z najboljšo prijateljico. obe danes neki zdolgočaseni sva se odločli, da bova doma, se nama nikamor ne ljubi. ona zdaj šla domov.jaz pa si grem pripravit sivkino kopel pa svečke si bom prižgala. in glasbo naštimalain uživala sicer pa, vsem USPEŠNO prihajajoče leto ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 mal me skrbi k eni pravjo kaj boš prv dan v letu delal boš pol ves let . K čez 4 ure že.....delam Ajd narode, nočko Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Jao, jao, svašta dogaja...eni sitni, k svina, eni nasilni...kako se je začel. Jst mela pa take obupne sanje, da...mami je umrla in je blo čist grozn...ma, kr neki. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Naj bo čarobno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 vse ta nartabolše v novem letu..Zmatrane..vse tri. Mešanje alkoholnih pijač(tudi vin) bi bilo treba z zakonom prepovedat. Res. Jaz tudi delam danes ponoči..pikola..Hvala bogu da sem skuhala zadnjič pisker sarme..bomo tole mlatile cel dan. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Fak, pridem dam, cela sfukana in so glih pojedl kosilo in sm za nagrado fasala pomivanje posode. Ma, se mi sploh ni dal kregat, da ne bi, sm sam šla in pomila...gora je bla, ampak res. Zdej pa študiram, a čm pospravljat al bit sitna še naprej in kej brat it? Mater, si grem na živce. :xx!: Upam, da ste lepo praznoval, pa da niste preveč mačkasti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 čao, pet brat, spat.... pospravlala boš jutr. dans bodi še frej http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 zasavka, kaj spodbujaš lenobo ženska ima, da dela ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Pospravljat je fajn, če je muzika zraven. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 zasavka, kaj spodbujaš lenobo ženska ima, da dela da sem js pikica, bi te pretepla..resno..določene zadeve sploh niso smešne....me zanima, kdaj tebe čaka kup umazane posode, ko prideš domov..pa posode nisi niti uporabu...včasih morš vedet iz česa se delaš norca There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 točno to se je zgodilo moji kolegici. prišla K TIPU na obisk, so bili glih po kosilu (ona je PO kosilu prišla). mama je še neko pecivo skupaj pacala, pa jo je kolegica pač iz vljudnosti vprašala, če ji kaj pomaga. nakar ji tip dojavi: "v kuhinjo se raje spravi, glej kaj posode je umazane." Da ga tako po gobcu, da mu nič ne bi bilo jasno. 5 jih je v familiji, stara dva pa 3 froci in ONA naj za njimi posodo pomiva. ja valda. in ga sploh ni pustila!!!! sem se nehala z njo družit. s takimi budalami se nimam kaj za pogovarjat. (so še bile druge stvari, ki jih je tip delal, ona pa še kar visela na njem, to ni bila edina) Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 točno to se je zgodilo moji kolegici. prišla K TIPU na obisk, so bili glih po kosilu (ona je PO kosilu prišla). mama je še neko pecivo skupaj pacala, pa jo je kolegica pač iz vljudnosti vprašala, če ji kaj pomaga. nakar ji tip dojavi: "v kuhinjo se raje spravi, glej kaj posode je umazane." Da ga tako po gobcu, da mu nič ne bi bilo jasno. 5 jih je v familiji, stara dva pa 3 froci in ONA naj za njimi posodo pomiva. ja valda. in ga sploh ni pustila!!!! sem se nehala z njo družit. s takimi budalami se nimam kaj za pogovarjat. (so še bile druge stvari, ki jih je tip delal, ona pa še kar visela na njem, to ni bila edina)jao There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Najprej usem hepi novo leto!**** Učerej sm bla u Łublan s kolegi... in morm rečt, da je bilo to moje najlepše praznovanje... še posebej, ko je ena oseba prišla tega nebom nikol pozabla... kko so fajn balone spušal, pa tist ognjemet waaaaa Joooooooooooooj, jaz bi tudi rada bila še v tvojih letih Mater se nam je takrat življenje sesuvalo in spet divje vrtelo vsaka 2 tedna ... Enkrat sem brala en svoj star dnevnik, v koga vse sem bila zaljubljena. Me je bilo kar sram ... Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 ...vsem veliko lepega in dost lepih stvari na s (sreča, smeh, seks, .....itd.....)....pa za vsako črko abecede dodajte še kaj po lastnem okusu..... ........ .... men je blo ful lepo you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 da sem js pikica, bi te pretepla..resno..določene zadeve sploh niso smešne....me zanima, kdaj tebe čaka kup umazane posode, ko prideš domov..pa posode nisi niti uporabu...včasih morš vedet iz česa se delaš norcasaj se zavedam, da ni prijetno tkole delat in pospravljat za nekom drugimpa ne bo zato nič manj posode, če se boš pomivanja lotila z kislim obrazom...še bolj se boš mučila in še dlje bo trajal.Predlagam, da se čimbolj upošteva tvoj podpis ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 sam veš včasih je pa treba res pazit kaj rečeš.....ne glede kolk se trudiš z nasmeho...kaka kao duhovita pripomba ponavadi postane samo kapljica čez rob prvo se postavi v kožo prizadetega, potem pa daj pripombo..... There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Da vas še jaz malo pozdravim. Preživela en nežen in umirjen silvesterski večer, ki se je pravesil v žurerko jutro .....joj prjatlji, kaj ste naju presenetili...........tiger je bil močan in velik, a sem ga ukrotila....vse za poslovanje z Eurom je priprvljeno.Jutri na dopust in totalno razvajanje do nedelje........... Vem, da se obeta pravo bondovko 007 leto.....jeh ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 sam veš včasih je pa treba res pazit kaj rečeš.....ne glede kolk se trudiš z nasmeho...kaka kao duhovita pripomba ponavadi postane samo kapljica čez rob prvo se postavi v kožo prizadetega, potem pa daj pripombo.....vidiš, kolk je to težko ocenjevat, kaj je kaplja čez rob...meni redkokdaj, raje rečem nikoli ne prekipi pa ni važno, kaj mi kdo reče ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 mogoče ti.....nismo pa vsi taki kit ti al pa vsi taki kot js....včasih je bolje da se ugruzneš v jezik There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts