Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

x:Dx x:Dx težko da katera res..

Fino imele pri mojih starših..oba sta kuhala(oz. foter aktivno sodeloval, kar je čudež..se pohvalil, da ne večerja več, da celih 10 kg dol vzel..kul) spili liter vina..potem šle na pokopališče prižgat svečko starim staršem in zdaj se starejša odpravlja za ven..uspela se je že s frendico skregat..no..bog ve kakšno bo to leto..

sicer pa nekaj reketirajo tule..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Lunatke in Lunatki x:Xx prijetno noč in zabavo do jutra xcheersx

Za trenutek pozabimo da nam je včasih težko,

lepo misel podarimo da nam v srcu bo toplo,

naj nasmeh, poljub, objem, praznično darilo bo,

ker stvari, ki jih ne kupiš včasih najlepše so.

Srečno, zdravo, ljubeče in veselo 2007 leto vam želi Onix x:Xx

Zdaj pa žur do jutanjih ur xsuperx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

evo. pa še jaz mal x:Dx

preživela dan z najboljšo prijateljico. obe danes neki zdolgočaseni x:px

sva se odločli, da bova doma, se nama nikamor ne ljubi. ona zdaj šla domov.

jaz pa si grem pripravit sivkino kopel :2src: pa svečke si bom prižgala. in glasbo naštimala

in uživala x^x

sicer pa, vsem USPEŠNO prihajajoče leto x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

:o|o: mal me skrbi k eni pravjo kaj boš prv dan v letu delal boš pol ves let xcivx . K čez 4 ure že.....delam :o|o: Ajd narode, nočko x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

vse ta nartabolše v novem letu..

Zmatrane..vse tri.

Mešanje alkoholnih pijač(tudi vin) bi bilo treba z zakonom prepovedat. Res.

Jaz tudi delam danes ponoči..pikola..

Hvala bogu da sem skuhala zadnjič pisker sarme..bomo tole mlatile cel dan. x:px

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Fak, pridem dam, cela sfukana in so glih pojedl kosilo in sm za nagrado fasala pomivanje posode. :o|o:

Ma, se mi sploh ni dal kregat, da ne bi, sm sam šla in pomila...gora je bla, ampak res. :eek:

Zdej pa študiram, a čm pospravljat al bit sitna še naprej in kej brat it? x:Ix

Mater, si grem na živce. :xx!:

Upam, da ste lepo praznoval, pa da niste preveč mačkasti. xsrcx

zasavka, kaj spodbujaš lenobo :vragec: ženska ima, da dela :vragec: x:o)x

da sem js pikica, bi te pretepla..resno..določene zadeve sploh niso smešne....me zanima, kdaj tebe čaka kup umazane posode, ko prideš domov..pa posode nisi niti uporabu...včasih morš vedet iz česa se delaš norca

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

točno to se je zgodilo moji kolegici. prišla K TIPU na obisk, so bili glih po kosilu (ona je PO kosilu prišla). mama je še neko pecivo skupaj pacala, pa jo je kolegica pač iz vljudnosti vprašala, če ji kaj pomaga. nakar ji tip dojavi: "v kuhinjo se raje spravi, glej kaj posode je umazane." Da ga tako po gobcu, da mu nič ne bi bilo jasno. 5 jih je v familiji, stara dva pa 3 froci in ONA naj za njimi posodo pomiva. ja valda.

in ga sploh ni pustila!!!!

sem se nehala z njo družit. s takimi budalami se nimam kaj za pogovarjat. (so še bile druge stvari, ki jih je tip delal, ona pa še kar visela na njem, to ni bila edina)

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

točno to se je zgodilo moji kolegici. prišla K TIPU na obisk, so bili glih po kosilu (ona je PO kosilu prišla). mama je še neko pecivo skupaj pacala, pa jo je kolegica pač iz vljudnosti vprašala, če ji kaj pomaga. nakar ji tip dojavi: "v kuhinjo se raje spravi, glej kaj posode je umazane." Da ga tako po gobcu, da mu nič ne bi bilo jasno. 5 jih je v familiji, stara dva pa 3 froci in ONA naj za njimi posodo pomiva. ja valda.

in ga sploh ni pustila!!!!

sem se nehala z njo družit. s takimi budalami se nimam kaj za pogovarjat. (so še bile druge stvari, ki jih je tip delal, ona pa še kar visela na njem, to ni bila edina)

jao :eek: :O:

There is

One Mind,

One Truth,

Najprej usem hepi novo leto!****

Učerej sm bla u Łublan s kolegi... in morm rečt, da je bilo to moje najlepše praznovanje... še posebej, ko je ena oseba prišla :wub: tega nebom nikol pozabla... kko so fajn balone spušal, pa tist ognjemet waaaaa :D

Joooooooooooooj, jaz bi tudi rada bila še v tvojih letih :2src: :2src: :2src:

Mater se nam je takrat življenje sesuvalo in spet divje vrtelo vsaka 2 tedna ... x:Dx x:Dx x:Dx Enkrat sem brala en svoj star dnevnik, v koga vse sem bila zaljubljena. Me je bilo kar sram ... x:Ix

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

...vsem veliko lepega in dost lepih stvari na s (sreča, smeh, seks, .....itd.....)....pa za vsako črko abecede dodajte še kaj po lastnem okusu..... xDDx x;)x ........ :palec: ....

men je blo ful lepo x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

da sem js pikica, bi te pretepla..resno..določene zadeve sploh niso smešne....me zanima, kdaj tebe čaka kup umazane posode, ko prideš domov..pa posode nisi niti uporabu...včasih morš vedet iz česa se delaš norca

saj se zavedam, da ni prijetno tkole delat in pospravljat za nekom drugim

pa ne bo zato nič manj posode, če se boš pomivanja lotila z kislim obrazom...še bolj se boš mučila in še dlje bo trajal.

Predlagam, da se čimbolj upošteva tvoj podpis :palec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

sam veš včasih je pa treba res pazit kaj rečeš.....ne glede kolk se trudiš z nasmeho...kaka kao duhovita pripomba ponavadi postane samo kapljica čez rob x;)x prvo se postavi v kožo prizadetega, potem pa daj pripombo.....

There is

One Mind,

One Truth,

Da vas še jaz malo pozdravim. Preživela en nežen in umirjen silvesterski večer, ki se je pravesil v žurerko jutro .....joj prjatlji, kaj ste naju presenetili...........tiger je bil močan in velik, a sem ga ukrotila....vse za poslovanje z Eurom je priprvljeno.

Jutri na dopust in totalno razvajanje x:px do nedelje...........

Vem, da se obeta pravo bondovko 007 leto.....jeh x:px x:px x:px x:px x:px

sam veš včasih je pa treba res pazit kaj rečeš.....ne glede kolk se trudiš z nasmeho...kaka kao duhovita pripomba ponavadi postane samo kapljica čez rob x;)x prvo se postavi v kožo prizadetega, potem pa daj pripombo.....

vidiš, kolk je to težko ocenjevat, kaj je kaplja čez rob...meni redkokdaj, raje rečem nikoli ne prekipi xnckrivx pa ni važno, kaj mi kdo reče xnckrivx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

mogoče ti.....nismo pa vsi taki kit ti al pa vsi taki kot js....včasih je bolje da se ugruzneš v jezik x;)x x:)x

There is

One Mind,

One Truth,

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...