cashy 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 raje ne, bom prehitro brez jezika ostal, pol pa ne bom mogel peti veš, kako bo svet prikrajšan, če se to zgodi ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 pol pa rajš pazi kaj komu rečeš There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 tolk da se vam še js mal javim....srečnga pa zdravga in vse ostalo po spisku preživela, tud one k izkoristjo tole da se ti na vrat prslinjo :xx!: ah ja.....sj se mi de k je tolk vsega naredte si tko, da se boste mel..... KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 naredte si tko, da se boste mel..... Če čmo http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Če čmo mus vam ni KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Srečno in zdravo 007 vsem lunčicam in lunčičem Lepo sem praznovala, upam, da bo praznovanju podobno vse leto Od jutri naprej pa manj žret Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 ooo lej jo dečvo..... ...naj se batman čim prej pozdravi js pa glih študiram al bi se dans ob kakšni bolj normalni uri spat spravla.....al bom spet čakala jutro.... .....tak mir je zdej.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. januar 2007 Prijavi Deli 1. januar 2007 Sm bla na večerji pr Girly. Kitajska bla. Nažrla sm se, ko prase. Morm mal v Dianino temo it, da se nalezem. Dobila ful fajn stvari, knjigo, drobižnco, Mozartove kroglce. Kok jst uživam, k kej dobim, ko en mali otrok sem. Jao, jao. Sm boljše volje, pa ful pevsko razpoloženo, dobr, da so mati peljali staro mamp damu in je ponoč ne bo, da se bom lohk drla...fotr je itak gluh in nov nč slišu. Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Todi zamudila, upam, da je že kej bolš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 jutrooooooooo........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Jutrček Bemu, neko tmurno zuni. Mam nek na pol službeno na pol privatn delovni dan........pa inventura pa tako, mal treba nebodigatreb po flatu stran zmetat, pa tko...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Hmmmm....dons bi pa RES lohk sobo pospravla v nulo. Razen, če me bo kdo na dejt povabu, se temu ''prijetnemu'' opravilu odpovem. Se prav, da bom kr pospravljala, zgleda. Spet sm mela ene take sanje ... Eh ... res bo treba enga dimnikarja dobit. Joj, kok bluzim. Ni mi to všeč. Sm pa bolš volje, drgač. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Pikica, danes spet pridem v Lj., pa bi te zvečer na en dejt povabu...sej lahko, a ne ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Pikica, danes spet pridem v Lj., pa bi te zvečer na en dejt povabu...sej lahko, a ne Ej a se ne bova midva oženla, ne bodi prasec... Pa še zmer čakam, da si lulčka odrežeš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 A little bit tu lejt. Imava danes s Piko double dejt, oba bosta izvisela Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Jutrček Bemu, neko tmurno zuni. Mam nek na pol službeno na pol privatn delovni dan........pa inventura pa tako, mal treba nebodigatreb po flatu stran zmetat, pa tko...... Dr dan jst tut ...tmurno u maloro...začetek leta za zjokat...potlej sem pa vse na seks pa na hec obrnla....kaj še češ lepšga takle smo si naredl, zej pa takle mamo.... en lep žaftn let mickeni, pa nea bodi preveč pridn, rajši malo luftat začni ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Ja.....sn sklenu....če je že tmurno pa naj bo tmurno do konca ......te pa sn eno fata generalko v flatu opalo.... Teb tud lia ......pa dab mela učke na široko odprte tud za vse lepe in fajne stvari na totem pogosto res zagamanem svetu Eh, če nea znam drgač takav mi je horoskop . Pa saj uspem najt cajt tud za bl prijetne stvari.... Še sam ne vem kak.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 devičnik There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Klarus Heh, sam sn se "spreobrnil", ko sem začel sam živet, prej pa je bila moja soba baje kaos. Pa delat ne morem v neredu. Generalka končana, zdej pa delam vse kar bi rad več tem letu počel.......velik bral, tibetančke pridno delal, se več rekreiral, tuj jezik izpopolnil, manj kadil (še vedno ne upam napisat....hehal kadit..... :xx!, pa še enih par mickenosti..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 od vsake škatle jih dej polovico men..seb pa boš reku, da si celo škatlo skadil There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Uf, 2/3 sobe pospravljene. Matr, k da bi cel blok pospravla. Zdej si bom pa en kos torte prvoščla. Aja, pa že ta drugo žehto perila perem...jao, kok bo dons fajn v moji sobi. A pride kdo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 morgen..... 21 ( ) urni ( ) shiht u K4 uspeshno zakljuchen... seveda je bilo potem "NUJNO" it she na after v mizzart... pol pa sauna... pol pa jasn she na drink....pa sm prshu dons ob dveh zjutri dam.... fletno java script:emoticon('', 'smid_19')smiliepraznovanje blo... dons bom pa kulirau... mogoche....ampak RES samo mogoche na kak perchek... al pa dva ....al pa tri.... jutr pa v martulk....pochitnice.... zlomk....tralalapa 777 ou...chisto novoletno frishnih... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Sm fertik. Čeprov bi lohk še par stvari spedenala, pa se mi ni dal. Sm posesala komplet, preoblekla in preluftala postlo, oprala in obesla 2 žehti, pa mizo celo pospravla, obrisala prah, ma....sej,če bi vidl, kako je blo prej, bi vam blo mal bl jasn, da je blo veliiiiiiiik dela. Zdej mam pa 3 svečke pržgane, v ta lepih svečnikih, pa en storž sm skadila, da lepo diši v sobi, zdej pa sam še čakam, da mi z neba kak princ, direkt v postlo, pade, pol pa akcija. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 pol pa akcija. ....človek ne jezi se al monopoli? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 ....človek ne jezi se al monopoli? Če bi blo po moje, bi kak slači poker padu. Tko, bom šla pa najbrž predčasno spat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Če bi blo po moje, bi kak slači poker padu. pred shpeglom... pa kokr kol dobr igrash....si taprva naga... zlomk.....ttralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts