Ksantipa007 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Kam potuješ? Srečno pot in imej se naddobro! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Marso pogrešam močno manjka mi ta ribja gibkost ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Lia, sej je tuki nekje, na broju, nas ma vse na oku. Dok rečeš keks, bo tuki. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Hvala. Dobiš kamenček, na katerem piše Klarus ...hvala si pa se samo spusti in užij lepoto tega dela sveta pa čim več si zapolni, da nam boš čim več povedala There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Jaz sem že brezposelna in se pripravljam na odhod v daljne kraje. Še dvakrat grem spat in ... :onfire: Totalno nervozna, srečna, mal panike ... skratka vse tako kot mora bit, pred prvim seksom. Superca čeprou, men je pred prvim sexom mal slabo pa vrti se mi, pa zebe ,e tut, pa same take stvari, k zahtevajo urgenco uživej 100/uro, zaslužila si si! Aja, jst sm nazaj, bla v Sarajevu, mel smo se ful dobro, zdej me pa mal depra pa take grab Tačas je psa merkal foter - v zahvalo mu je prvi dan najprej obgrizla kos pršuta (ma saj si je sam kriv, kva pa je pršut nenadzorovan, pustil samga na mizi), pol se je lotila pa še kavča - spulila in zgrizla ven vso penasto polnilo, no za polno mero pa na silvestrovo še podboj od vrat (zgleda so v okolici močno pokal petarde pa reketiral, pesu se je pa mešal). Ja, vse NAJ NAJ srečno&ostale osladnosti v 2007 You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Oj! Mi je uspelo vsem mojim posteno zagreniti te praznike.. tolk sme bila jokava in sitna... :xx!: smo si, predvsem pa oni, posteno oddahnili, da lahko gredo v sluzbo, solo... zdaj pa s polno paro naprej... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 morgen..... she zmeri ponovoletna lenoba.... chist nch se mi ne lub.... (sicer kokr de se mi ponavad ja kej.... )ampak sm res chist gnil....she v martulk se mi ne lub.... bom shu kokr jutr.... cheprou tale sonchek zamujat....ajajaj.... pa sej mam opravichilo pred samim sabo....k sm biu tooook priden.... tko de dons she na kak perchek s kero.... zlomk....tralala777 ou tja.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Oj! Mi je uspelo vsem mojim posteno zagreniti te praznike.. tolk sme bila jokava in sitna... :xx!: smo si, predvsem pa oni, posteno oddahnili, da lahko gredo v sluzbo, solo... Astra ja kaj si pa mela? ejjjjjjjjjj...srečnga pa zdravga, pa veselga, pa čim bolj suhega... polno sončka, morskih valov, gorskih vetrov...veliko prijateljev in ljubezni ...samo za vas iz srca vaša manka-španka aja še tole: tolk sem štorasta z evriči, da sploh nč ne upam kupt...sem rekla, sam še žetone, pa kar je res nujnega...ker bi me takoj obrali Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Mana Eh, ja , se ni konc. Pred prazniki smo umaknili nas dragocen svilen tepih, da ga ne unicimo.Gopsod ga je zvil in dal v spalnico pod posteljo. danes pa ga razvijem in... tepih ves plesniv... :xx!: v spalnici nam je pocila cev od radiatorja, pa nihce ni opazil, po celi liniji nam je dvignilo parket... Eh, kolk sem utrujena od vseh teh...kr neki... A ve kdo, kje se kdo ukvarja s čiščenjem ročno tkanih svilenih tepihov??? Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Uff..tole pa ni prijetno..jaz žal nikoga ne poznam. Sicer pa se odločila, da bom se držala luninega posta..in držala se go točno do malo prej - ko pozabila in sunila starejši košček čokolade..ko ga požrla se spomnila, da ja hudiča hujšam..Sama pa primerno lunarno razpoložena(rakovska luna)..bila v knjižnici danes, privlekla 6 knjig in eno že prebrala..bom zgleda not spravila za celi dve leti posta.Pa župnik baje spet hodi žegnavat..glede na moje izkušnje z njimi bog ve kaj bom ušpičila leto -lani mislila, da prodaja koledarje, predlani pa mu kar pri vratih povedala, da nimam nič denarja pri hiši..pa mu vino dali..Aja - pa med potjo poslušala, da imajo tam nekje razpis za pravljico..in grem zijat prej..pa avtorji ne smejo biti starejši od 26 let........zdaj pa v jok in na drevo Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 no....pjachko sm opravu.... blo prou veselo.... she lupchka sm dobu od bivshebivshebivshe.... ena kle gor itaq ve, za kero gre... ....(pa upam, de nau spet kake panike )jutr pa ....juhuhu.....martulk.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Uf. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Končno bo nekje do poletja, sprejet zakon o prepovedi kajenja v javnih prostorih x!x Kaj pa je Piki? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 o englbengl......lepo, da si spet tle..... sicer pa: dobrojutrovsem....pa lep dan tudi..... Amis tut teb enga Vesela, da lahko mal k vam pokukam zdej, ko sem sicer odrezana od sveta Sicer pa se mi vid, da sem zmešana ko kura Včer zagnala tako paniko, ker sem zabrkala datume in spravla v obup moje kolege, ker sem bla prepričana, da mamo dones izpit oz. kolokvij. Ga mamo šele drug tedn uuupssssssss... So rekl, da bojo predlagal, nej mi podaljšajo praznike oz. počitnice, ker sem s svojo zmešanostjo že nevarna No, ampak živmu človeku se vse zgodi. Prejšn mesec sem se režala "dragemu", ker je zamudu izpit (on je bil decembra prepričan, da ga ma 12. 11., v bistvu ga je pa mel 11.12. in ko je bil 12.12. je pogruntal, da ga je za en dan zamudu - zgleda, da je zmešanost nalezljiva zadeva). No, ampak v petek mam pa res kolokvij (sm zdej dvakrat preverla ). Zaenkrat še vedno uživam v varnem zatočišču mojega pravega, ljubega doma (tj. pri moji mamici), desca sm pustila doma, nej še mal svoji mamici po glav hod in jih živce para, tamalo sem pa seveda napokala sabo in ful uživa, k jo stara mama razvaja . Sicer sm pa čist fuč - šele zdejle pršla iz Ljubljane (tale let še morem zdržat, pol pa diploma, če bo Bog dal). Joj, kolk mi gre vse na ledvička pa vranico... Da ne govorim o evrih - sem v Merkatorju skor pol ure čakala v neskončni koloni, da sem lahko kupila 6 žetonov in pol, k sm pršla na vrsto, dam jest 5 jurjev, nazaj pa dobim par kovancev (ki sem jih potem komaj skup nabrala, da sem lahko cestnino plačala). Jaoo, to bo tut en žur, že vidm Drgač pa, če takoj ne dobim odgovora, ki ga čakam že od včer zvečer (oz. že od predbožiča), bom zelo zelo razočarana in bom šla na drevo, pa v jok (aha, tale lunca me že nosi, sem že tečna ). Sicer pa bi bilo bolje, če mislim na kaj bolj koristnega, npr. na faks, da ne bom spet zabluzila in zagnala panike med mojimi "marljivimi" sotrpini, ki tako kot jaz (kljub obilici časa, ki ga imajo na razpolago) počnejo vse v zadnjem trenutku No, grem še mal druge stvari pogledat, pol pa delat, al pa nina nana (tut to ne bi blo neumno, glede na to, da sem bila 12 ur na faksu...). Bom še vidla, no, kako bom pr volji hehe Zdej pa lep pozdrav, pa radi se mejte in velik se smejte... Uuuu sm dobla en preblisk za eno novo pesem, grem koj napisat, da nam pozabila... iiiii kakšna umetniška dušca sm jest Čauči (kolk je to ena bedna beseda, da mi je že kr skor všeč ratala) do naslednjič živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Končno bo nekje do poletja, sprejet zakon o prepovedi kajenja v javnih prostorih x!x Ja. Treba zatret to zalego kadilsko! Mah, briga me, men je res vseen, v bistvu bolj me kadilsko omejijo, bolje je....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Ja. Treba zatret to zalego kadilsko! Mah, briga me, men je res vseen, v bistvu bolj me kadilsko omejijo, bolje je....... mash prou....ti si zhe tko al tko omejen... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Konec praznikov so pa bili bolj polni ki kot prazni ki Če se leto res po prvih dneh pozna se bom letos naužival pa zdravo živel brez alkohola in substanc, sama ljubezen in pohota me bo še žural bom bolj malo (čeprav je tudi v pojstli ŽUR) Namesto da bi končno izkoristil mir in prazno pojstlo sedim pred compom in POGREŠAM ampak me pride zjutraj zbudit Grem vas malo brat, pa še na vse OSe odgovoriti, pa pojedel bi tudi lahko kaj (čeprav sem ugotovil da se da tudi od ljubezni živet, pa še na linijo lepo vpliva ) v sanjsko deželico Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 EnglBengl, pridna, kot vedno. Me veseli, da si se spokala stran. Jao, kaj men dons dogaja. Kr naj mi še. Fajn. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 englbengl...dobro si si tole zrihtala..... a luna v raku....še opazim ne več.....včeraj smo mel na vajah še druga tolkala in smo špilali 100 na uro....kakšen zvok. ....za pop* dobro....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Bila sem v savni včeraj, danes sem ko cucek mali. Delat? Jao. Moram najprej telo prepričat, da bo vse ok. Psyhoderm infra me je dotolkla. Je taka, da se kar nasloniš na žarnice. Brez posledic. Me je skurlo čist. Rdeča ko kuhan rak, v hrbet. No ja danes, ne več.Una turška Evkaliptus je pa zakon. No ja, mogoče sem malo pretiravala. 5 krogov je mogoče preveč. Samo za 4,5 jurjev, pa že mora nekaj biti. Malo gorenjskih genov imam. Drugače pa delo s polno paro, po 11 dneh že kar paše, no ne, ni res, še 11 dni bi bilo the best! No grem še malo potelovadit, pa v pisarno. Uživajte!! Pa še to, sonce je, vendar na drugi strani oblakov. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Mana Eh, ja , se ni konc. Pred prazniki smo umaknili nas dragocen svilen tepih, da ga ne unicimo.Gopsod ga je zvil in dal v spalnico pod posteljo. danes pa ga razvijem in... tepih ves plesniv... :xx!: v spalnici nam je pocila cev od radiatorja, pa nihce ni opazil, po celi liniji nam je dvignilo parket... Eh, kolk sem utrujena od vseh teh...kr neki... A ve kdo, kje se kdo ukvarja s čiščenjem ročno tkanih svilenih tepihov??? Astra Abbasi - trgovina z originalnimi perzijskimi tepihi - ročno delo v LJ Šiška - tm ti bojo znal svetovat/očistit Naslov:Abbasi d.o.o.Celovška c. 72, Ljubljanatel: 01/515 41 18, 051 616 442fax: 01/514 13 74mail: abbasi@siol.net Drgač sm pa tut dans totalka v qrcu :xx!: You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 no, pa sem bila na dobri poti, da se losam odvisnosti, pa ne morem brez vas. vidim, da je onix po starem pa da ima tudi astra *svoje ibunge*, da kukica nekam gre (kam greš, kukica?), pikica je itak v elementu, pa da marse ni, pa take.... ****jaz imam dosti praznikov! res! samo xcheersx xcheersx ... pa :yumy: :yumy: to ni zame!naspala sem se. preživela kup časa z otročadjo in možekom, tako da smo dobri zdaj do poletja. s tole družinsko idilo. predvsem, ker sem imela en čisto kratek, ampak izpad. jah, jebiga, *moja* polna luna. no, všeč mi je, da imamo spet red in disciplino! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 dr dan uničena od čakalnic v ambulantah in bankah Zaplenila decemberski Playboy s koledarjem, menjam za pok praznih listov A4 formata al pa za koledar slovenskih hokejistov *** Misti vse najboljše, en lep rebirthing naj bo tale rojstni dan naspala sem se. preživela kup časa z otročadjo in možekom, tako da smo dobri zdaj do poletja. s tole družinsko idilo. predvsem, ker sem imela en čisto kratek, ampak izpad. jah, jebiga, *moja* polna luna. no, všeč mi je, da imamo spet red in disciplino! Drgač sm pa tut dans totalka v qrcu :xx!: ne vem sicer kaj to je, sam menim da sn na podobnem :xx!: ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Sej res Mystica ma dans rd VSE NAJBOLJŠE! You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Uživajte!! Pa še to, sonce je, vendar na drugi strani oblakov. ti mogoče je pa res ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts