Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

zaenkrat me luna še ni spravila iz tira... nemorešverjameš... sicer me pop. čakajo govorilne ;) moram pojasnit da tamale drug teden ne bo, pa še nekaj zadev... mogoče je učiteljica bolj zaradi ene ocene razočarana kot jaz... moram pa dečvo pohvalit oz. tud sebe zraven ane - hemoglobin iz 100 šel na 149. zdravnica ni mogla verjet - hm men pa še vedno pada... mah važno da v ponedeljek tole zrihtamo s tamalo...

Mystica x:Xx , Astra, upam, da bo kot nov - tepih mislim, lubica moja, v tujih krajih naj se ti uresniči vse tisto kar pričakuješ

kje šefica je?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Oj!

Mi je uspelo vsem mojim posteno zagreniti te praznike.. :o|o: tolk sme bila jokava in sitna... :xx!:

smo si, predvsem pa oni, posteno oddahnili, da lahko gredo v sluzbo, solo... x:px

zdaj pa s polno paro naprej... x^x

Astra

x^x moja tiha želja, da se še jst nekam v eno 12 urno službo spravim

mi je všeč poklic reševalca za neurgentne prevoze...zagotovljen delo, koncesija z vzajemno garantira redno plačilo, pa ful velik časa v čakalnicah za čitanje x:Dx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Sej res :2src: Mystica ma dans rd x8Dx

VSE NAJBOLJŠE! :onfire: :hepko: xsurprisex xsuperx :^: :hapyb: xpresentx xpartyx xcakex :party: xvrtcx

x8Dx :palec:

Tud od mene, mystica, vse naj naj, predvsem pa cimvec zdravja! :flower: :flower: :flower:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sem te že skor dala med pogrešane, marsa..... x:)x

ksenia....če bo šlo tako naprej, boš dobila transfuzijo.....(se ne hecam)

za tami pa, da bi šlo vse ok.....(itak, da bo).... xwizardx xcrossfingx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Thanx Amis in Lia. x:Xx :kiss:

sem vidla.. pa tud Pikicin komentar (resnicen, res sem skoz okol).

Se nisem oglasala sem, ker nisem mela cesa pisat, k se mi ne da jamrat, namrec od 1. januarja zvecer me svinjsk boli zob.

zaradi enih okoliscin pa nekak ne pridem do zobarja, zato tega se nisem uredila in zato me tud pliz ne tja posiljat, ker to itak sama vem, da je edino kar pac pomaga in mroam naredit. x:)x

O Mystica, sme mela nekaj cajta odprt pa nisem vidla da si vmes se javila.

ja, saj... x:Xx

zadnjic sem razmisljala, da kako je pametna Zdravica. namrec to da recemo ravno na zdravje!

Slednjega bi si glih moral zelet.

ce tega ni, ni nic.

glej, mene sam zob boli, pa sem cist v offu. mam koncno kaj konkretnega v hladilniku, pa ne mroem met nc od tega.

tko da, kaj ti pomagajo polne kamre, ce si bolan.. :sori: xyesx

tko da, zdravje, ja.... :detelca:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

no pa nč....lahko ti pošljem pobož..... x:Xx

pa da bi se okoliščine čim prej uredile!!!!!

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

mene tudi zob boli :o|o:

in to ravno sedaj, ko sploh ni pravi čas (kot, da je za zobobol kdaj pravi čas x:Dx )

nč, grem neki pohamat, pol pa učenje... :xx!:

sploh se ne morem znebit tega izpita...upam, da bo tokrat šlo

pa še en kolokvij so mi prestavili, tako da imam sedaj vse nabasano...yesssss...da mi ne bo slučajno prelepo in, da se ne bi preveč sprostila x;)x

mysti: lepo praznuj, si prav posebna punca in gled, da si danes malo več privoščiš x:Xx :hapyb: xsrcbumx xgoldfishx xpresentx xcrossfingx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Se nisem oglasala sem, ker nisem mela cesa pisat, k se mi ne da jamrat, namrec od 1. januarja zvecer me svinjsk boli zob.
marsa, če maš kak ametist doma, ga spuci in so ga daj na področje bolečega zoba..ful pomaga(preverjeno) pa kako energijsko kuglco si naredi pa si jo v zobek pošl :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:vragec:

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:

ja, ja, ja.....she zmeri zlomkastim po prestolnici.... xrolleyesx

spal chist za en kurc....ma kr ene trapaste sanje... xrolleyesx

pol me pa zjutri kliche ena frendica de che sm she zmeri kle... :inocent:

jst pa de ja, pa de nam vech dolg....ona pa de me she eno frendico (k jo kokr poznam)... :inocent: :inocent:

pa de bi one dve shle z mano v martulk.... :wOOt:

he!!!!

itaQ..!!!!.... x:px x:px x:px

tko de pichimo jutr... x:Dx x:Dx

tole se zna chist orgijastichno konchat... x:px x:px

zlomk....tralala

777 x:Xx ou tja.... x:)x

MYSTICA.... :hepko: xsurprisex xcheersx xbendx xpartyx xegox xbendx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

a zato je na gorenskem 1.1. tak dežval x:o)x x:Dx

neb vedu... xnckrivx

pa tam itaq ni bab... x:Dx

so sam krave..... x:Dx

ene za molzt....druge za delat.... x:Dx x:Dx x:Dx

lochjo se pa tko de majo tadruge rute okol gl;av zavezane.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

tko bila kar pri nekaj učiteljih... jst mam zlato dečvo,... sicer je pa moja vzgoja tud mičkeno zraven ;)

so rekli naj bo juri doma, pa naj pošlje sporočilo ko bo v ponedeljek vse mimo. pa da naj ne skrbi zarad ocen, pa da naj kr en plakat naredi (ji še en znak fali) tko fajn no, nasldnjič grem pa do enga učitelja sem danes med vrsticami ivzedela da se z njim pa ravno ne šteka, da mora razrdničarka posežt... haha verjetno ji asc ven seka...moram mal strica omehčat ;)

grem nazaj ven ker tale denarnica je tko mčkena da brez nje po svet hodim x:Dx

EnglBengl, pridna, kot vedno. Me veseli, da si se spokala stran. :palec: xsrcx

Ja..., ampak na žalost samo ta teden, pol pa spet nazaj v volčji brlog :xx!: Sicer pa se ne dam tako zlahka, in človk nikol ne ve, za kaj je kej dobr... Kdo ve, mogoč se bo pa še vse dobr iztekl xcrossfingx :detelca: xgoldfishx Res, da se je moj tip izkazal za kretena prve klase, ampak lahko bi blo pa še slabš (po pravici povedano, sem večji kreten na koncu izpadla jest, ker sem mu nasedla, ampak to nej ostane med nami, ja x;)x ).

englbengl...dobro si si tole zrihtala..... :palec:

A ne da Amis x;)x Mal se je treba znajt... Drugače pa velja isto, kot pod komentarjem pod Pikino izjavo x:Dx

živi in pusti živeti

sam pofočk x;)x

mal sm vas brala, ampak res sam mal x:Ix bom pol naprej x:px

jst sm kul, fajn počutje, zdrava k riba zgleda x:px končn...redim se ne pretirano x:Dx x;)x

mela par fajnih klicov dons :2src: pr enmu sm se skor na žlinkrofu zadavla x:Ix ampak je šlo pol gladko skoz x:Dx

ma luštn mi je x^x res

xsrcx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

neb vedu... xnckrivx

pa tam itaq ni bab... x:Dx

so sam krave..... x:Dx

ene za molzt....druge za delat.... x:Dx x:Dx x:Dx

lochjo se pa tko de majo tadruge rute okol gl;av zavezane.... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

...če smo natančni.....tako pravijo za bohinjke x^x

Čerrrrrrrrrrrrr x:Xx

Da se še jst mal javim ...

najprej vsem eno krasno xsrcx

novo leto pričakala s tako fajno družbico xsrcx nažurali smo se, nasmejali totalno xDDx sem vesela, da mam take fajn prijatelje xsrcx čist ponosna nanje x^x :hepko:

postreženi smo bli tud v nulo x8Dx čist fensi so delal z nami, k da smo tapravi gospodje x:o)x sicer se je pol našga busa po hotelu obnašal tko, da me je blo kar sram, da sm Slovenka :o|o: dobr, da niso bli v našem hotelu xcivx

nism si misnla, da bom plesala na une njihove komade x:Dx Ceca pa to :P je blo tolk fajn, da škoda, k je konc :flowerface:

nism vidla hiše cvetja :o|o: bo pa treba še enkrat it xcivx

vsem, ki rabite kej, velik :detelca: :sorcerer:

itak vsem velik sončka xsrcx x;)x aja, polupčkat vas je še treba x:Xx mormo bit mal osladni :inocent:

huda, k računam na napačen folk xrolleyesx še zmer brez pirsinga :frog: pa tud to pride xDDx

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

:o|o: se spravla pečt mafine in se vmes do krvi udarla ob omaro... z glavo... xrolleyesx no ja, zdej lakh vsaj uno ledeno blazinico sprobam x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...