Ksenia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 zaenkrat me luna še ni spravila iz tira... nemorešverjameš... sicer me pop. čakajo govorilne moram pojasnit da tamale drug teden ne bo, pa še nekaj zadev... mogoče je učiteljica bolj zaradi ene ocene razočarana kot jaz... moram pa dečvo pohvalit oz. tud sebe zraven ane - hemoglobin iz 100 šel na 149. zdravnica ni mogla verjet - hm men pa še vedno pada... mah važno da v ponedeljek tole zrihtamo s tamalo...Mystica , Astra, upam, da bo kot nov - tepih mislim, lubica moja, v tujih krajih naj se ti uresniči vse tisto kar pričakuješkje šefica je? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Oj! Mi je uspelo vsem mojim posteno zagreniti te praznike.. tolk sme bila jokava in sitna... :xx!: smo si, predvsem pa oni, posteno oddahnili, da lahko gredo v sluzbo, solo... zdaj pa s polno paro naprej... Astra moja tiha želja, da se še jst nekam v eno 12 urno službo spravim mi je všeč poklic reševalca za neurgentne prevoze...zagotovljen delo, koncesija z vzajemno garantira redno plačilo, pa ful velik časa v čakalnicah za čitanje ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2007 Sej res Mystica ma dans rd VSE NAJBOLJŠE! Tud od mene, mystica, vse naj naj, predvsem pa cimvec zdravja! :flower: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 sem te že skor dala med pogrešane, marsa..... ksenia....če bo šlo tako naprej, boš dobila transfuzijo.....(se ne hecam)za tami pa, da bi šlo vse ok.....(itak, da bo).... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2007 Thanx Amis in Lia. sem vidla.. pa tud Pikicin komentar (resnicen, res sem skoz okol). Se nisem oglasala sem, ker nisem mela cesa pisat, k se mi ne da jamrat, namrec od 1. januarja zvecer me svinjsk boli zob.zaradi enih okoliscin pa nekak ne pridem do zobarja, zato tega se nisem uredila in zato me tud pliz ne tja posiljat, ker to itak sama vem, da je edino kar pac pomaga in mroam naredit. O Mystica, sme mela nekaj cajta odprt pa nisem vidla da si vmes se javila.ja, saj... zadnjic sem razmisljala, da kako je pametna Zdravica. namrec to da recemo ravno na zdravje!Slednjega bi si glih moral zelet.ce tega ni, ni nic.glej, mene sam zob boli, pa sem cist v offu. mam koncno kaj konkretnega v hladilniku, pa ne mroem met nc od tega.tko da, kaj ti pomagajo polne kamre, ce si bolan.. tko da, zdravje, ja.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 no pa nč....lahko ti pošljem pobož..... pa da bi se okoliščine čim prej uredile!!!!! you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 .... namrec od 1. januarja zvecer me svinjsk boli zob..... pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 4. januar 2007 Thanx Amis in Lea, saj bo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 marsa Amis saj vem.. grem v šolo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 mene tudi zob boli in to ravno sedaj, ko sploh ni pravi čas (kot, da je za zobobol kdaj pravi čas ) nč, grem neki pohamat, pol pa učenje... :xx!: sploh se ne morem znebit tega izpita...upam, da bo tokrat šlo pa še en kolokvij so mi prestavili, tako da imam sedaj vse nabasano...yesssss...da mi ne bo slučajno prelepo in, da se ne bi preveč sprostila mysti: lepo praznuj, si prav posebna punca in gled, da si danes malo več privoščiš Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Se nisem oglasala sem, ker nisem mela cesa pisat, k se mi ne da jamrat, namrec od 1. januarja zvecer me svinjsk boli zob.marsa, če maš kak ametist doma, ga spuci in so ga daj na področje bolečega zoba..ful pomaga(preverjeno) pa kako energijsko kuglco si naredi pa si jo v zobek pošl There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 ne da se mi več....še 10 min...... ...pol pa domov.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 pol boma pa šle skupi domov There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 morgen..... ja, ja, ja.....she zmeri zlomkastim po prestolnici.... spal chist za en kurc....ma kr ene trapaste sanje... pol me pa zjutri kliche ena frendica de che sm she zmeri kle... jst pa de ja, pa de nam vech dolg....ona pa de me she eno frendico (k jo kokr poznam)... pa de bi one dve shle z mano v martulk.... he!!!!itaQ..!!!!.... tko de pichimo jutr... tole se zna chist orgijastichno konchat... zlomk....tralala777 ou tja.... MYSTICA.... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 wiiii tri babe na kupu There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 wiiii tri babe na kupu dezh bo..... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 dezh bo..... zlomk....tralalaa zato je na gorenskem 1.1. tak dežval There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 a zato je na gorenskem 1.1. tak dežval neb vedu... pa tam itaq ni bab... so sam krave..... ene za molzt....druge za delat.... lochjo se pa tko de majo tadruge rute okol gl;av zavezane.... zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 tko bila kar pri nekaj učiteljih... jst mam zlato dečvo,... sicer je pa moja vzgoja tud mičkeno zraven so rekli naj bo juri doma, pa naj pošlje sporočilo ko bo v ponedeljek vse mimo. pa da naj ne skrbi zarad ocen, pa da naj kr en plakat naredi (ji še en znak fali) tko fajn no, nasldnjič grem pa do enga učitelja sem danes med vrsticami ivzedela da se z njim pa ravno ne šteka, da mora razrdničarka posežt... haha verjetno ji asc ven seka...moram mal strica omehčat grem nazaj ven ker tale denarnica je tko mčkena da brez nje po svet hodim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 EnglBengl, pridna, kot vedno. Me veseli, da si se spokala stran. Ja..., ampak na žalost samo ta teden, pol pa spet nazaj v volčji brlog :xx!: Sicer pa se ne dam tako zlahka, in človk nikol ne ve, za kaj je kej dobr... Kdo ve, mogoč se bo pa še vse dobr iztekl Res, da se je moj tip izkazal za kretena prve klase, ampak lahko bi blo pa še slabš (po pravici povedano, sem večji kreten na koncu izpadla jest, ker sem mu nasedla, ampak to nej ostane med nami, ja ). englbengl...dobro si si tole zrihtala..... A ne da Amis Mal se je treba znajt... Drugače pa velja isto, kot pod komentarjem pod Pikino izjavo živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 sam pofočk mal sm vas brala, ampak res sam mal bom pol naprej jst sm kul, fajn počutje, zdrava k riba zgleda končn...redim se ne pretirano mela par fajnih klicov dons pr enmu sm se skor na žlinkrofu zadavla ampak je šlo pol gladko skoz ma luštn mi je res KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 ma luštn mi je res Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 neb vedu... pa tam itaq ni bab... so sam krave..... ene za molzt....druge za delat.... lochjo se pa tko de majo tadruge rute okol gl;av zavezane.... zlomk....tralala...če smo natančni.....tako pravijo za bohinjke Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Čerrrrrrrrrrrrr Da se še jst mal javim ... najprej vsem eno krasno novo leto pričakala s tako fajno družbico nažurali smo se, nasmejali totalno sem vesela, da mam take fajn prijatelje čist ponosna nanje postreženi smo bli tud v nulo čist fensi so delal z nami, k da smo tapravi gospodje sicer se je pol našga busa po hotelu obnašal tko, da me je blo kar sram, da sm Slovenka dobr, da niso bli v našem hotelu nism si misnla, da bom plesala na une njihove komade Ceca pa to je blo tolk fajn, da škoda, k je konc nism vidla hiše cvetja bo pa treba še enkrat it vsem, ki rabite kej, velik itak vsem velik sončka aja, polupčkat vas je še treba mormo bit mal osladni huda, k računam na napačen folk še zmer brez pirsinga pa tud to pride How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 se spravla pečt mafine in se vmes do krvi udarla ob omaro... z glavo... no ja, zdej lakh vsaj uno ledeno blazinico sprobam WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts