Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 23

Marsa

Recommended Posts

Aliana xcrossfingx x:Xx

A so vsaj muffini dobri prišli x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 4,5k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sam pofočk x;)x

mal sm vas brala, ampak res sam mal x:Ix bom pol naprej x:px

jst sm kul, fajn počutje, zdrava k riba zgleda x:px končn...redim se ne pretirano x:Dx x;)x

mela par fajnih klicov dons :2src: pr enmu sm se skor na žlinkrofu zadavla x:Ix ampak je šlo pol gladko skoz x:Dx

ma luštn mi je x^x res

xsrcx

čuješ , ono še kr naprej jej če češ taka tud ostat...pa še lecitin daj zravn, pa laneno seme....

drgač pa prav fajn, sem glih danes mislila kak si kaj poštimala :palec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

...če smo natančni.....tako pravijo za bohinjke x^x

x:Dx dobr da si povedala, da se tale močvirnik malo bolj precizno izobrazi x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Aliana xcrossfingx x:Xx

A so vsaj muffini dobri prišli x:Dx

x:Dx ja, približno...

centimeter dolg rez mam na čelu x:Dx za crknt no...

drugač pa lubi prišel, ko nisem kazala nobenga navdušenja, da bi jaz tja hodila.. čvekala do zdej, bo treba spat počas...

nočko x:Xx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Spala 3 ure, čist sm zblojena, oči zlepljene. Pa to ni res, ob kakih nemogočih urah vstajam. :xx!:

Pa spet me neki na levi strani ledvic boli. :vragec: Bom pošlihtala, ni hudič. :inocent:

Ah, nom nč več pisala, k sm čudna. Pa kr sama kompliciram neki. xrolleyesx

pa dobro....kaj je to z vami folk....vse bi kr nekam kompliciralo, jebelacesta :o|o: .....ne štekam nič....zakaj je treba to počet....nisem na volji za komplicirat.....zmer manj......

mejte se....... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

recept...kaj pa vem.....včasih se spomnit, da nič ni samoumevno, pa kriterije spustit na podn....oz. pričakovanja...pa kaj nam fali.....mamo streho nad glavo,noben ni lačen, zdravje je ok....ostalo si pa nardiš, a ne?......

Jebela cesta Pikica, poglej, kakšen podpis imaš, ti pa kompliciraš!!!! :vragec:

Bi ti prinesla palačinke, pa se bojim, da jajca več niso najbolj sveža ... xnckrivx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

:o|o: Kaj jaz vem, če si takšno kosilo želim.

Hm ... Me prav zanima, kaj bo danes Mrcinica kuhal. x:px Moram kuhinjo pospravit, da bo sploh imel plac.

Razmišljam, da bi se podala do njegove službe, da greva na kavo. xscratchx

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

no evo....pika, če druzga ne, je vsaj petek....pa folk maš s katerim se štekaš....eni še tega nimajo.....ne mi rečt, da težim in moraliziram, sam čist res mislim, da so to stvari po sistemu: potrebno ni, je pa prednost.........

ko si tam nekje na nuli, ugotoviš, da te malo stvari preseneti ali razočara in takrat sploh spoznaš vrednost dneva, trenutka... Ja šola Saturna x:Dx

in niti ni rečem da sem že na najnižji možni točki - so še zadeve kjer sem ranljiva, če ne bi bila robot, ampak je bistveno drugače kot pred časom ;) grem zamujam ali pa tudi ne

lep petek vam želim x:Xx

aja- Marsa, sej veš ane x:o)x

no evo....pika, če druzga ne, je vsaj petek....pa folk maš s katerim se štekaš....eni še tega nimajo.....ne mi rečt, da težim in moraliziram, sam čist res mislim, da so to stvari po sistemu: potrebno ni, je pa prednost.........

Ma ja, sej vem, da sm sitna mrha, k skoz jamra. x:Dx

Se bom poboljšala. x;)x x:Xx

Jutro, Ksenč. xsrcx

Ma ja, sej vem, da sm sitna mrha, k skoz jamra. x:Dx

Se bom poboljšala. x;)x x:Xx

Jutro, Ksenč. xsrcx

ja, to je prav zanimivo. Pa non-stop se družiš z veliko prijateljev forumašev. Očitno ne jamraš dovolj, da bi te bili siti, ali pa prijatelji sploh ne mislijo, da jamraš.

Si pa čist simpatična punca xsrcx

da še jest mal pojamram... sem se pred kratkim prek mailov malo dopisoval z eno deklino. Po nekaj mailih sem poslal še fotko. Takrat je popolnoma prekinila stike :eek: pa je bila čist luštna slikca x:o)x x:Ix Toliko o tem, kako punce bolj gledajo na notranjo "lepoto" kot zunanjo x:Dx x:o)x xrolleyesx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:vragec:

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:

hehe....kaka ura.... xrolleyesx x:Dx

she kak mesec, pa bom ob takmule cajtu domou hodu..... x:Dx x:px x:o)x

ampak...dons izjemoma....grem...tokrat res....obiskat zgornjesavsko dolino... x:)x

in seveda vse tamkajshnje naravne lepote....vkljuchno s kravami.... x:Dx x:Dx x:Dx

sposhtovani kolegici, ki sta me vcheraj nekaj korigirali, bi pa rad opozoril na dejstvo, da tisto o kravah govorijo tudi za RATECHANKE... x:Dx

ker....kot je sploshno znano, ratechani niti ljudje niso.... x:Dx x:Dx x:Dx

pa ne bi si zhe navsdaj kvaril dneva ob misli na strahote chistozgornjesavske doline.... xzobkox xzobkox xzobkox

zlomk....tralala

777 zgodnjejutranjih x:Xx ou na rilchino.... x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

aakhi, uživaj :palec: a ti dela mobi tam, te pridem pogledat, če se bom kaj okrog vozila x;)x

sem mislila, da bom malo prej vstala danes, ko je xsrcx tle spal pa sva kar zabluzila do pol 11h... pa mal se sprašujem, če bi mogoče vseen mogla po antibiotike, ker se mi tale 'prehlad' že mal vleče.. sam ko mi je brezveze, no.. če ni glih najbolj nujno... sej bom, rajš še par dozic vitaminov pa čajčka.. pa ne preveč letat okol do konc vikenda..

nič, prevajat se bom spravla.. pa neki mam še za prebrat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

aakhi, uživaj :palec: a ti dela mobi tam, te pridem pogledat, če se bom kaj okrog vozila x;)x

:vragec:

kjut.... x:Ix x:Ix x:Ix

sm se lih hotu poslovit.....pa zagledam tole.... x:)x

ti sam ulet.....mobi pa itaQ skos v prichakovanju..... x:)x x:)x x:)x

skratka mejte se... x:)x

papa

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

spoštovani kolega uživajte v zgornjesavski dolini x:)x :palec: :2src:

kolegica Aliana vi se pa pozdravite najprej, delo počaka x8Dx xcrossfingx :detelca:

Haj vsem.

Pa smo odpravili žegnanje hiše.Tale stvar trajala skoraj dve uri..in me malo sram ratalo, ker še vedno nimam kupljenega križa..in verjetno se spet kaj osramotila, deca nekaj zavijala z očmi pol pa že kar pobegnile od mize, ker jaz preveč zgovorna ratala..sicer pa..me ni sram. Tudi takšni ljudje obstajajo na svetu in kot so gospod pater na koncu rekli - ima Bog načrte z mano..in očitno jih še nisem izpolnila..To je bilo sicer že na koncu - ko mu razložim svoj pogled na mojo prometno takrat, mu razložim, da je tole v bistvu en čudež, da sem ziher kako me nosečnico takrat Marija čuvala, da o mojih dveh angelov varuhov v 12.hiši sploh ne omenjam(tule malo čudno pogledal res) Sicer pa dobro preživel očitno, ker me povabil naj se vendar kaj zglasim še v cerkvi..pa mu pravim -saj tu pa tam se..ne sicer preveč pogosto, ker itak imajo polno takih, ki v ospredje lezejo..meni pa tam od zadaj čisto odgovarja..

Verjetno bo imel pri pridigi kaj za povedat čez tole..

Je pa fino, da je pohvalil nas Haloške ljudi, kako smo čisti drugačni, odprti in gostoljubni v primerjavi z ljudmi z ravnega..pa saj to sme itak vedeli..

Staknila prehlad. Grd. Kašljam, hripam, vročinam..kuham zdajle čaj..malo zelo prepozno.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...